2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İnşallah. Gece bile alarm kurup iki saatte bir uyandım, yanında uyudum zaten. Dün vücudu buz gibiydi ve hiç ememiyordu. Bugün daha hareketli ve sıcak. Ondan umudum var biraz. Kız annesi olmadan kedi annesi oldum : )

İnşallah. Gece bile alarm kurup iki saatte bir uyandım, yanında uyudum zaten. Dün vücudu buz gibiydi ve hiç ememiyordu. Bugün daha hareketli ve sıcak. Ondan umudum var biraz. Kız annesi olmadan kedi annesi oldum : )
Yaa canım benim yazık annesiz kalınca çoğu ölüyor iyi ki seni bulmuş. Hic o kadar minik bakmadim ama sıcak tutmaya çalış insallah daha iyi olur.. sana da bi staj

Allah razı olsun Ne güzel şeyler yapmissin. Gereksiz06 nin yorumuna katılıyorum. Tuvaletini yaptırdıktan sonra ellerini güzelce yıkasan ve ağzına götürmesen bir şey olmaz diye düşünüyorum. Minik kedicik inşallah tutunur hayata

Sordum boyunu göstermiyor dedi hatta iki defa söyledim ama sadece kilosunu söyledi boyunu göstermiyor dedi anlamadım bende normalde söylemesi lazımdı ama
Ultrason kağıdında FL yazıyor mu? 7 ile çarpıp buluyorum ben de, doktorum söylemiyor. Hep kişodan ilerliyoruz.
Sonradan gördüm yazmıyormuş kağıtta

Yaa canım benim yazık annesiz kalınca çoğu ölüyor iyi ki seni bulmuş. Hic o kadar minik bakmadim ama sıcak tutmaya çalış insallah daha iyi olur.. sana da bi staj
Yenidoğan stajı
Arandıkça kalbim o kadar acıyor ki. İnşallah başarır. Sağolun.

İlk kan testinde 34 2 gün sonra 79 çıktı değerim şuan çok şükür 25. Haftayı bitirdik 2 gün sonra 2 katına çıkmasını bekliyorlar ayırlı olsun şimdiden

Kızlar selam kapı süsü ve taki yastigi yaptıran var mı??ledliler moda sanırım herkes ondan yaptırıyor kapıya nasıl asarım bilemiyorum aparat gerekli sanırım. Ben de şu pileksinolani sade buldum aslında ama kafamnyinede karışık ekte ekliyorum bir bakin bakalim

Eklentiler

• Screenshot_20210610-150525_Instagram.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20210610-160029_Instagram.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20210610-160021_Instagram.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 49
Benim kuzenim instagramdan bir sayfaya yaptırmıştı hasır tarsı iplerden bende ordan almayı düşünüyorum ama bir sayfa daha beğendim güvenebilirsem ordan da alabilirim.

Eklentiler

• Screenshot_20210610-212638_Instagram.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20210610-212646_Instagram.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 43
Benim kuzenim instagramdan bir sayfaya yaptırmıştı hasır tarsı iplerden bende ordan almayı düşünüyorum ama bir sayfa daha beğendim güvenebilirsem ordan da alabilirim.
Evet bunlarda güzelmiş. Bende instagram dan bakıyorum ya hem uygun a geliyor hem eve kadar geliyor. Son dakikayaysa kalmak istemyorum erken gelir Falan

Evet bunlarda güzelmiş. Bende instagram dan bakıyorum ya hem uygun a geliyor hem eve kadar geliyor. Son dakikayaysa kalmak istemyorum erken gelir Falan
Bende bu ay hepsini halletmeye çalışıyorum. Çok şükür kıyafet beşik biberon emzik vs işlerimiz bitti yıkaması kaldı son ana bırakmamakta fayda var

Bende bu ay hepsini halletmeye çalışıyorum. Çok şükür kıyafet beşik biberon emzik vs işlerimiz bitti yıkaması kaldı son ana bırakmamakta fayda var
Evet canım son ay ne olacağı belli olmaz. Benimde deterjanı kapi susu emzik biberon , lohusa pijamasi, cikolatasi,dagitmalik hediyelikleri falan kaldı

Evet canım son ay ne olacağı belli olmaz. Benimde deterjanı kapi susu emzik biberon , lohusa pijamasi, cikolatasi,dagitmalik hediyelikleri falan kaldı
Ya ben dağıtmak için hediye ve çikolata yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsız kaldım. Bir yanım misafir kabul etmek istemedigim için yaptırma diyor bir yanım heves işte aileye de olsa yaptırmak istiyor bilemedim

SARmısağı iki gün yapsan yeter yad üç ben hep yaparım hasta olunca boğazlarım doluncada yapıyorum idrar yolları içinde denenmiştir ama limon suyu ile içiyorum

SARmısağı iki gün yapsan yeter yad üç ben hep yaparım hasta olunca boğazlarım doluncada yapıyorum idrar yolları içinde denenmiştir ama limon suyu ile içiyorum
Çok teşekkür ederim bugün başladım bende birkaç gün devam edeceğim.

Kapı süslerini bazı hastanrler gelip takıyor kıza pembeli erkeğe mavi bir önceki gebeliğimde takılıydı hangi hastanede doğum yapacaksanız sorun onların paketleri oluyor birde hastane çıkışı vermişlerdi batteniyesi zıbınılı takım eldiveni şabkasıda vardı hatta ebeler resim çekmişti bebeği kucağına verme anını doğuma yabancı istemeyenler için güzel bir hatıra ama kimi fotoğrafçı istiyor

Yinede kabul etsekte etmesekte gelen olacaktır. bende iste normal isimli çikolata yaptırayım diyorum. Hediyelik bisey birde öyle yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…