2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bunu hiç bilmiyordum. Ben kapı süsünü eve geldiğimizde de kullanmak istediğim için isimli yaptıracağım. Bizim hastanemizde iyi bir hastane ama böyle şeyler yapıyorlar mı hicbir bilgim yok yapanlar gayet tatlış bir harekette bulunmuşlar.

Yinede kabul etsekte etmesekte gelen olacaktır. bende iste normal isimli çikolata yaptırayım diyorum. Hediyelik bisey birde öyle yani.
Ay zaten bunun stresi var üzerimde ben kimseyi istemiyorum çünkü virüs olmasa neyse de zaten sürünerek geçirdim bu virüsü bir daha aynı şeyleri yaşayamam. Ama eminim ki özellikle eşimin tarafından gelenler olacaktır çocuğumu nasıl koruyacağım kucaklarina almalarından onu düşünüyorum cinnetim gelmese bari valla herkesi kırar geçerim

Benim eşimin tarafı da aynı akin akin gelecekler eminim evet kulaklarına almasalar bari uyuyor deriz olmadi

3 gundur ara ara gecmeyen kasık ve bel agrim var sanki adet oldum olucam gibi
Bugun daha fazlaydi bu inanilmaz korkuyorum yarin doktora gidicem umarim kotu bisi yoktur
Bu durumu yasayan oldu mu hic buralarda

Benim eşimin tarafı da aynı akin akin gelecekler eminim evet kulaklarına almasalar bari uyuyor deriz olmadi
Ben bir de farklı şehirdeyim belki o yüzden hemen gelmezler diye kendimi avutuyorum ama bakalım 3 aylık olunca falan biz oraya gideriz ve akın akın gelirler ama kimseye vermeyi düşünmüyorum. Kırılsınlar valla ya evladımdan daha mı değerli banane

Haklisin valla boşver verme ellerine. 40 in çıksın bir bakarsın ne zaman gideceğine.

Sorma ya hamilelikte sık oluyormuş ama çok uyuz bişey ya kaşıntı Bi başlayınca mahvediyor. Evde sirkeli suyla taharet al bakalım çkğalmadan geçer inşallah

Sorma ya hamilelikte sık oluyormuş ama çok uyuz bişey ya kaşıntı Bi başlayınca mahvediyor. Evde sirkeli suyla taharet al bakalım çkğalmadan geçer inşallah
Inşallah canım ya bol bol su içiyorum sarımsaklı yoğurtta yedim. Aslında bir kremim var bunun için ama henüz kullanmadım belki yarın onu da kullanırım. Inşallah hepimiz kolaylıkla atlatırız bu tarz şeyleri.

Bugun daha fazlaydi bu inanilmaz korkuyorum yarin doktora gidicem umarim kotu bisi yoktur
Benim bugün oldu ilk defa. Hâlâ da ağrıyor. Ilk defa böyle bir şey yaşayınca ne yapacağımı da bilmiyorum. Yarın doktor kontrolüm var Allah'tan.

Bende haftaya yaptırcam kısmetse aile hekimligi yaparsa orda olucam. Yapmazsa hastanede mecburen
Ay inşallah benim gibi olmazsın. Aslında ben yaptırmayıda çok istemiyordum bana biraz saçma geldi. Şeker yükleyip şeker testi niye yapılır anlam veremedim. Bi açlık bi tokluk şekerine bakılır o kadar. Ben normaldede çok şekerli ve tuzlu şeyler yemiyorum çok sağlıklı olmadığı için bu lar resmen şerbet içiriyor

Benimde birkaç gün önce oldu ara ara bugün pek yok hafifleyerek geçti. Bende çok korktum Allah korusun erkenden gelir vs diye ama geçince rahatladım. Sanada çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur

Gecmıs olsun canım bu günlerde bende aynı seylerı yasıyorum belki bebeğin gelişimi ile ilgili olabilir.

Ağrı böyle sancı gibi ve düzenli mi? İşte o zaman biraz daha tedirginlik verici oluyormuş. İnşallah her şey yolundadır, doktora gidip şüpheleri silmek en iyisi. İyi Haberlerini bekliyoruz

Ben geçen hastaneye gittiğimde doğum katına çıkmıştım her annenin odasının kapısında aynı kapı süsü ve harfli kutulardan süsleme vardı çok güzeldi çok beğendim bu yüzden yaptırmayacağım sadece kızımın adının yazılı olduğu bir yastığım var onu koydum hastane çantamıza

Yinede kabul etsekte etmesekte gelen olacaktır. bende iste normal isimli çikolata yaptırayım diyorum. Hediyelik bisey birde öyle yani.
Ben bu magnetin siparişini verdim hediyelik olarak az da olsa gelen olur başka bir şey yapmayacağım

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-10-01-16-26-953_com.instagram.android.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…