- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #18.881
Teşekkürler yorum içinTElsiz bende düşünüyordum ama bence gerek yok ben nere gitsem bebeği o kata taşıdım oturma odasında yatırdım hatta yemek yerken mutfağa götrdğm telsiz benim için rahatça kullanılacak korkuları bastıracak birşey gibi gelmedi ayrı bir katta tek uyumasından korktum gündzleri belki aynı kat içinde telsiz güvenli geleblir
Evet dün baktım fiyatlarına kameralilarla karşılaştım. İlk çocuğumda kullanmamistim ama bunda gerek olacak sanki. Kararsızım sese duyarlı mu görüntülu mu işlevsel olur diye
Ne marka acaba memnun mu ablanız pille mi calisiyorAblaminki bana kalacak ama telsiz yerine kamerali görüntülü bisey tercih edilmesini öneririm. Mesela ablamin oğlu biraz büyüdüğünde ses vermeden yatakta dönüp kalkıyordu o sekilde uyaninca telsizden ses duymuyodu kameralisi daha cok iş görüyor simdi o sekilde var ve uyudugunda sık sık bakıyor döndü mü üstü mü açıldı kalktı mi diye. Az bi seste görüntü otomatik de açılıyor zaten
Harika görünüyor. Büyük dertten kurtuldun benceArkadaşlar alışveriş grubuna da yazdım ben bugün hastane çantamızı da hazırladım küçük bir bavul bebişime orta boy bir bavul da kendime hazırladım aldığım keseler ve bavul organizerleri çok işime yaradı bebeğim için giysi keselerine üç tane hastane çıkışı koydum hepsinde zıbın, alt üst takım, çorap, eldiven, şapka ve penye battaniyesi var birer adet de bebek bezi ve alt açma ekledim bir keseye de fotoğraf için tütü etekli takımı koydum bez kesesine 5 adet yedek bez, alt açma bezi, pişik kremi, pamuk, ıslak mendil koydum bakım kesesine süt sağma makinesi, göğüs kapakları, kaşık biberon, mama, emzik, ağız bezi, omuz bezleri, göğüs ucu kremi koydum bir organizere fotoğraf çekimi yastığını bir adet örgü ve bir adet nohut battaniyesini ve müslin bez koydum diğer organizere 1gecelik takımı ve 1 pijama takımı, 2 adet lohusa kilodu ve emzirme sütyeni, terliğimi, iki adet çorap bir adet havlu koydum bir keseye tarak, ayna, lohusa taçlarım, makyaj malzemesi, lohusa pedi, göğüs pedi koydum bir keseye süt yapması için hümana çay, malt içeceği ve atıştırmalık bebe büsküvisi ile kuruyemiş koydum hepsinin son kullanma tarihleri 2022 ayrıca tansiyon ölçer, ateş ölçer, elektirikli cezve , kağıt havlu, pilastik çatal kaşık, kağıt bardak, tabak ve çöp poşeti koydum ve tabi puset ve emzirme yastığıne çok detay varmış işinize yarar diye buraya yazayım dedim ben de hep izlediğim videolardan yola çıkarak liste yapıp ona göre hazırladım çok şükür benim bir işim kalmadı bundan sonra inşallah bir sıkıntı yaşamadan keyifle geçer zaman
Kullandigim vitaminde magnezyum var. Gunluk magnezyumu yuksek soda da iciyorum. Demek ki magnezyumdan kaynaklaniyor.Ayni sorun bende de var tatlim doktorum magnezyum ilaclarini ihmal etme dedi nefret ediyorum o ilactan midemi mahvediyo
Magnezyumu alinca iyiyim birakinca yine aynisi oluyor
Öyle oldu hafifledim sankiHarika görünüyor. Büyük dertten kurtuldun benceçanta hazırlığı insana rahatlık veriyor
Yediğiniz bir sey varmı. Ben cekırdek yediğimde kasınmaya baaladım gebelik basından beri. Yada cildiniz kurumussa yağlanabılırsınız bunları denemekte fazyda var.Arkadaslar bır haftadır gexe kasıntıdan uyuyamıyorum ama sadece gece oluyor bacaklarım deli gi i kaşınıyor aranızda böyle olan varmı
Markasını bilmiyorum ilki bir kamera bir ekranli telsiz seklindeydi küçük telefon gibi ordan bakiyodu, o kırıldı, ikincisi bir tek kamera seklinde görüntüsü wifi ile telefona bağlanıyor ordan bakıyor. Sanırım ilkinden daha memnundu ikincisi telden bakıldığı icin o sirada de sarj ve internet yiyo sanırım. Gün içinde markasini öğrenirimNe marka acaba memnun mu ablanız pille mi calisiyor
Çok geçmiş olsun canım ben de buara kramplarla mücadele ediyorum. Kramptan sonra kaç gün ağrısı geçmiyor. Magnezyum bakımında soda falan tüketiyorum biraz biraz etki etmeye başladı. Ben de hiç hazırlık yok sen en iyisini yaptın erkenden bitirmekleMerhaba arkadaşlar dün akşam ben acile gittim çok şükür bir sıkıntı yok ama çok korktum üç haftadır ara ara sağ kasığımda sağ bacağımda ağrı oluyordu şiddetli bir ağrı ama 15 dakika sonra geçiyordu 2 hafta önce doktora gidip söylediğimde magnezyum eksikliğinden olabilir dedi ve magnezyum verdi dün akşam ve iki gün önce yine aynı ağrı oldu dün akşamki sadece kasığımda oldu beni ağlatacak derecede bir ağrı her olduğunda ağlıyorum artık dayanamadım dün akşam eşimle acile gittik acildeki kadın doğum doktoru ultrasonda baktı bebek gayet iyi 876 gram olmuş boyu kilosu iyi dedi rahim ağzına baktığı kapalı herşey yolunda dedi idrar tahlili yaptı o da temiz çıktı ne olur ne olmaz diye nst ye gönderdi o da normal çıktı çok şükür sancı çıkmadı ağrının kaynağını bulmak için radyolojiye gitmen lazım böbreğine böbrek kanalına falan bakılması gerekiyor dedi ama ben gitmedim bugün doktoruma mesaj attım olanları söyledim doktorum da bence fizik tedaviye git dedi şimdilik ağrım yok İnşallah olmaz olursa da fizik tedavi düşünüyorum doktorumun dediği gibi sonuçta başka bir şeyden şüphelense söylerdi bakalım hayırlısı olsun ama çok korktum yoksa dedim doğum mu geliyor bebeğim daha çok küçük falan diyerek ağladım ama çok şükür onunla ilgili bir sıkıntı yok sanırım son 3 ay benim için biraz zor olacak iyiki enerjim varken herşeyimi hazırladım bir tek hastane çantam kaldı dün öğlen sırtıma kramp girdi yarım saat onun acısını yaşadım sonra da bu kasık ağrısı oldu hastaneden geldikten sonra da sabaha kadar hafif hafif ağrı yokladı beni acaba yemekten sonra çok mu yiyorum diye düşündüm dün yemekten sonra hiçbir şey yemedim suyu bile az içtim ona rağmen yine de karnımda şişlik vardı bu bebek büyüdüğü için mide ve bağırsaklara baskı yapıyor bu yüzden oluyor sanırım yeme içme ile alakası yok zamanla bu duruma da alışacağız yeter ki bebeğim iyi olsun sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin önemli olan bu
Ben başlıyorum bu cumartesi. Ama kontenjanı 4 tutmuş çok kalabalık almıyor. Tekrar yaparsa yazarım ya da başka görürsemAranızda online emzirme/doğum eğitimlerine katılanlar var mı? Bircok ebe zoom üzerinden kısa süreli eğitimler veriyor, önceliğim ücretsiz olanlar şuan tabibirbirimizi haberdar edelim
Duzenli degil tatlim ama gun icinde 10 kere falan oluyor bir sanci geliyo kasiklarima belime sonra rahatliyorum uzun surmuyor bugun gidicem bakalim ne diycekAğrı böyle sancı gibi ve düzenli mi? İşte o zaman biraz daha tedirginlik verici oluyormuş. İnşallah her şey yolundadır, doktora gidip şüpheleri silmek en iyisi. İyi Haberlerini bekliyoruz
Bizim aldığımız sese duyarlı. Görüntü kaliteside çok iyi E-bebekten almıştık biz o zaman indirim vardı. Takip ederseniz belki yine indirime girer şu aralar. İncelemek isterseniz diye link attımEvet dün baktım fiyatlarına kameralilarla karşılaştım. İlk çocuğumda kullanmamistim ama bunda gerek olacak sanki. Kararsızım sese duyarlı mu görüntülu mu işlevsel olur diye
Amin canım inşallahBanada geçen ay detaylıda beynin iki tarafında tümör var ama 30. Haftaya kadar geçiyor genelde bi çok hamilelikte karşılaşıyoruz takma kafana, söylemek zorundayız herseyini o yüzden söyledim dedi. Yoksa önemli bişey değil dedi. Ne güzel açıkladı ama sıkıntı varsa çözümde var der gibi inşallah sağlıkla gelsinler
Aynen kuzum. Bence doktorlar kötü haberi vermek içinde ayrı bir eğitim almalı .Cidden bazen kaba olabiliyorlar.Amin canım inşallahYahu şöyle olsalar keşke hepsi bak ne güzel açıklamış doktorun
Böyle konulara çok dahil olmak istemiyorum aslında ama yazmadan da edemedim. Insan hevesleniyor bir şeyler almak istiyor bu kadar aileye bağlı olan insanlara sinir oluyorum. Artık kendi ailem var evlisin bebeğinde oluyor hani birçok şeyi kendin planlaman lazım. Allah sabır versin ve yardımcın olsun dilerim bebeğiniz doğduktan sonra olumlu anlamda her şey değişir. Hiç dert etme kendine hiç üzülme sen de çok güzel şeyler yapıcaksın demekki biraz daha sabretmen gerekiyormus herkesin ailesi başka tabiNe kadar güzel hazırlıklar yapmış herkesbenim daha hiçbir hazırlığım yok kendi ailemin aldıklarından başka, çünkü eşim kendi ailesine sormadan tek bir adım bile atmıyor. Gerçekten adım atmıyor abartı değil :)) Muhtemelen onlar daha erken dediği için daha tek bir zıbın bile almadık. Şimdi de odasını doğmadan yapmamıza gerek yok diyor. Sorsan muhteşem bir baba olacak. Delirip bi anda çıkıp gidesim geliyor ama dur bakalım
Onu beklemeden alsanız keşkeNe kadar güzel hazırlıklar yapmış herkesbenim daha hiçbir hazırlığım yok kendi ailemin aldıklarından başka, çünkü eşim kendi ailesine sormadan tek bir adım bile atmıyor. Gerçekten adım atmıyor abartı değil :)) Muhtemelen onlar daha erken dediği için daha tek bir zıbın bile almadık. Şimdi de odasını doğmadan yapmamıza gerek yok diyor. Sorsan muhteşem bir baba olacak. Delirip bi anda çıkıp gidesim geliyor ama dur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?