2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben 8. Haftadan itibaren B12 takviyesi kullanıyorum . Başlangıçta 250 civarındaydı anca 320 lete çıktı ki son bir ayda hiç artmamış, aynı kalmış.. Doktor normal olduğunu , hamilelikte vücudun çok ihtiyacı olduğu İçin b12 ve dvitamininin artmasının çok zor olduğunu söyledi . Endişe etmeyin.. takviye almaya devam ne kadar yükselirse kar diye sayacağız artık

Herkese merhaba :) Şimdi muayene oldum. Çok şükür her şey yolunda. Bizim cimcimeyi artık dana diye seveceğiz sanırım. :) 3 haftada 500 gr almış. 1100 gr olmuş. Normalde 28.haftada 1000 olmasını beklerdik dedi. Boyunu söylemedi ama, boyu da uzun olacak dedi. Kilo alımım ilk başlarda yoktu, şimdi de hızlı buldu. Porsiyonlarına dikkat et dedi. Bir de omega 3 ü birakmistik, multuvitaminin içeriğinde var nasilsa diye. Balik yemedigim için haftada 3 kez kullan dedi. Şeker yüklemesi de 40 dk once yapıldı. Şimdi tahlil vermek için sürenin dolmasını bekliyorum. Korktugum gibi olmadı. Teneke icecek değil de 50 gr şekerli su icirdiler. Rahat içtim, su an da iyiyim.

Hareketlerimi yavaşlattım daha dikkat ediyorum artık sağo sola dönerken eğilirken kalkarken iki gündür ağrı yok olmaz inşallah sen de dikkat et kasık ayrısıyla acile gidince iyice korktum dedim bitireyim herşey hazır olsun

Maşallah kuzuya şeker testi de iyi çıkar inşallah

Maşallah tam büyüme atağıymış bu aralar. Umarım şeker de normal çıkar.

Maşallah hep böyle güzel gelişimi olur inşallah şeker testinde iyi çıkar umarım

İnşallah bebek bir sürpriz yapmaz hazırlıklarımı ben de yapabilirim çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah hepimizi ve bebeklerimizi şimdiye kadar yaşadıklarımızdan çoook daha güzel günler bekliyordur

Onu beklemeden alsanız keşke Doğumdan önce ileriye bıraksanız çok ağırlaşacaksınız, doğumdan sonra yapsanız böyle içinize sine sine, doya doya alışveriş zamanınız olamayacak belki.
Valla çok doğru haklısınız ben de artık beklememe kararı aldım yoksa o hooo son güne kalacak ve bir sihirli değnek bekleyecek gibiyiz

aynen öyle bebek alıyor bizim vitaminleri :) sağlıklı olsunlarda

Ben geldim hastaneden sukur sancim ya da açılmam yok yorgunluğa bagli agrilar oldugunu soyledi kardesimin dugun hazirliklari var baya kosturmustum bu dönem
Bu haftalarin cok onemli oldugunu bol bol uzanip yatmam g3rektigini soyledi
Ama suyum baya azalmış onun icin yarim bardak havuc suyuna yarim bardak nar suyu karistirip hergun 1 bardak ic dedi baska yapabilecegimiz bir sey yok
+2.5 kilo ile yola devam 1000gr 35cm
2 hafta sonra tekrar gidicem

Aynen canım en iyisi su suyu fazla içince hemen etkisini gösteriyor

Kızlar suyu fazla olan var mı? Doktor gizli şekerden şüphelendi şeker yüklemesi yaptırıcam aç karnına mı gitmem gerekiyor nasıl oluyor şeker yüklemesi?

Çok geçmiş olsun inşallah suyuda normale döner en kısa zamanda

Çok geçmiş olsun.. suyunun azaldığını farkettin mi hiç? En korktugum şeylerden biri.. simdi karantinadayiz muayenem gecikecek, ister istemez yoruluyorum orayi burayi dezenfekte et, bitki çayı yap şunu yap bunu yap derken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…