2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar selam,
Ya dün ve bugün sanki bebek hareketleri azaldı. Ve karnımın altında ağrılar oluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Dün biraz yere çöktum ondan sonra oldu.
Canım benimde birkaç gün önce azdı hatta stresten uyuyamadım bile ertesi gün düzeldi. Bugünde biraz az dune göre. Bende bu haftalarda normal ama yine de kesin bir şey diyemiyor insan tabi.

Canım benimde birkaç gün önce azdı hatta stresten uyuyamadım bile ertesi gün düzeldi. Bugünde biraz az dune göre. Bende bu haftalarda normal ama yine de kesin bir şey diyemiyor insan tabi.
Belki bu haftalardır böyledir. Bende bilemiyorum valla. Belki olması gereken bu şekildedir ben çok alışmışım aşırı hareket etmesi ondan değişik geldi

Belki bu haftalardır böyledir. Bende bilemiyorum valla. Belki olması gereken bu şekildedir ben çok alışmışım aşırı hareket etmesi ondan değişik geldi
Bende öyleyim valla hemen korkuyorum. Dün kıpır kıpırdı şimdi çok az hareketleri hatta şimdi uzandım takip ediyorum.

Kızlar selam,
Ya dün ve bugün sanki bebek hareketleri azaldı. Ve karnımın altında ağrılar oluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Dün biraz yere çöktum ondan sonra oldu.
Biraz yorulunca hemen bebeğin hareketleri azaliyor canım. İki hafta önce misafirim geldi, kendimi cok zorlamadan basite kaçtığımi düşünerek bikac çeşit yemek yaptım ayakta durdum dinlenmeden, 2,5 gün bebegin hareketi cok azaldi çok şaşırdım doktora msj attim yorgunluktandir dedi. Ertesi güne dinlenmistim halbuki ama gerçekten cok etkileniyolar

Evet yorgunluk cok hareket bir çok şey etkiliyor onları. Çok değişik bir durum valla

Bence bu haftalarda boyle gecen hfta benimde azalmstı ama 2gundur enerjisini toplamis olsa gerek masallah kipir kipir vuruyo tekmeleri mideme mideme

İnşallah her şey yolundadır annesi sen rahat ol hafif kıpırdanmalar bile varsa… benim mesela öyle bugün hiç karnıma tekme hissetmedim sadece bir iki dalgalanma ve içerde bi hareketlenme .. yoğunluğu gün gün değişiyor pozisyonda önemli hem o da etkili

Evet canim dogru soyluyosun. Bazen yusyuvarlak sağda duruyor bazen sürekli hareket hiç belli olmuyor. Plasenta aşağıdaymis benim ağrıları da ona yoruyordu. Artik

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için yarın sabah doktora gidicem umarım bişey çıkmaz ebe yazmış 100 luk yâda 75 yapılması lazım hastahaneye git demis sanırım 3 defa kan aliniyormus o yüzden sağlık ocağında olmuyor hamur işi tatlı yemiyorum neye bağlı hiç bilmiyorum

Kızlar 26.hafta bitmek üzere göğüslerim bu aralar çok normal bir ara bir anda şişmişlerdi. Kilomda pek oynamiyor sanki.toplamda 4-5 kg almışım. Göğüsler de süt oluşuyor mu bilemiyorum Bu aralar hep aynılar. Multivitamin harici bisey veriyor mu doktor bu haftalarda ve sonrasında süt icin ??

Ben göğüslerim şimdiden cok büyüdü 3 ay sonra ne hale gelir vs dediğimde annemle ablam daha büyümez karnın gibi sürekli büyümesini bekleme demisti. Bide süt oluşumuyla meme büyüklüğünün hic ilgisi yok, annem büyük göğüslerle cok az emzirebilmis sütü hep az olmus ama halam çok zayıf ve küçük göğüslü biri olarak 2 yaşa kadar full emzirmis.. kilo konusunda şanslısın valla benim tahminen 8 kilo falan oldu simdiden
Ben multivitamin ve demir hapına erken başladım demirim cok düşüktü ve multivitamine de agrilarim sebebiyle erken basladim magnezyum içerikli olduğu icin. Bunlara ek d vitamini damla kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. Bide balık yiyemedigim için omega 3 iciyorum, doktor doguma kadar devam dedi.
Biyerde okudum demir takviyesine dogumdan sonra 2 ay daha devam etmek faydalıymis dogumda kan kaybedecegimiz icin depolari doldirmak adına. Ayrica emzirirken folik asit ve omega3 gibi takviyeler almak da sütün kalitesini artırabilirmis

Bana omega 3 vermedi. Demir hapı, tiroid ilacı, coraspin, multivitamin, iyot damla, devit damla, progestan kullanıyorum. Bel bacak krampları icin istemiştim magnezyum daha erken demişti. Bu defa yine soracağım bakalım.

Bana omega 3 vermedi. Demir hapı, tiroid ilacı, coraspin, multivitamin, iyot damla, devit damla, progestan kullanıyorum. Bel bacak krampları icin istemiştim magnezyum daha erken demişti. Bu defa yine soracağım bakalım.
Benim ağrım 9. Haftada başladı resmen topalliyodum. 10. Hafta gittiğimde önerdi, gelmisken demiri de yazdi. İyotu ne icin kullaniyosun doktor mu önerdi? İnstagramda bi doktor takip ediyorum Hasan Hüsnü Eren adında. O iyot damlanin her derde deva olduğu hakkında paylaşımlar yapip kullanan ve memnun kalanlari hep yayınlıyor öyle bişey mi?

Omega 3 ü de ben sordum hic balık yiyemiyorum önerir misiniz diye o da bi marka önerdi ama bende ocean vardi ona devam ediyorum

Doktor yazdı canim. 8.haftalarda tiroid degerlerim yukseldi. Endokrinolojiue gidiyorum 1.5 ayda 1 kez. Multivitamine baktı icin de iyot yokmuş. Hamilelik boyunca günde 1 damla suya kat iç dedi. Zaten icin de 900 kusur damla varmış 2 sene bile gider bana o iyot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…