2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Anladım ben de sorayim bakalım bu gidişte magnezyum ve omega 3 sorucam. Birde süt yapıcı biseyler veriyormu onu sorayim diyorum
Hic duymadim doktorun süt yapıcı bişey verdiğini. İnternetten emzirme danışmanlarını takip etsene paylaşımları çok güzel, süt kanallarını uyaran masajlar, sütü artırma yolları, emzirme teknikleri, meme reddine karşı formüller, ilk günler süt gelmezse mama vermeden denenmesi gereken yollar vs hem teknik olarak hem psikolojik olarak baya güzel bilgiler içeriyor. Para verip egitim almasak bile o paylasimlarla cok şey öğrendim ben

Bir aya yakın bir süredir magnezyum kullanıyorum. Elbette faydası vardır ama şikayetlerimde hiç azalma olmadı.
Ben kullanmaya başladıktan 10 gün sonra fayda gördüm kimisi senin gibi hic fayda görmüyor nedense.. benim ayrı bi magnezyum degildi ama multivitaminin icinde var, farkeder mi bilmiyorum

Ben kullanmaya başladıktan 10 gün sonra fayda gördüm kimisi senin gibi hic fayda görmüyor nedense.. benim ayrı bi magnezyum degildi ama multivitaminin icinde var, farkeder mi bilmiyorum
Bünyeyle alakalı sanırım. Sana fayda etmesine sevindim Ben boş yere o kadar para veriyorum gibi hissediyorum artık.

Çıksa bile diyetle kontrol edilebilecek bişey endişe etmeyin. İnşallah ikinci yükleme sonuçları iyi gelir

Kıyamam kuzulara ya biz yorulunca onlar sallana sallana uyuyor mu yoksa etkilenip rahatları mo kaçıyor acaba

Kimleri takip ediyorsun benim bu konularda hiç bilgim yok malesef

Iyi fikir bir inceleyim bakalim. Tskler

Kıyamam kuzulara ya biz yorulunca onlar sallana sallana uyuyor mu yoksa etkilenip rahatları mo kaçıyor acaba
Normal hareket halindeyken kendimizi yormadan rutin yemek vs asgari düzeydeki hareketlerimizde uyuyolar sanırım ama kendimizi gerçekten yorunca yoruluyomus onlar da tecrube ettim ve üzüldüm

Kimleri takip ediyorsun benim bu konularda hiç bilgim yok malesef
Ebe.tulinbulur
Emzirenanne
Emzirme danışmanı Güliz onat
Emzirme danışmanı nihan
Emzirme danışmanlığı/dilruba demirezer
Benim takip ettiklerim. Daha cok vardir eminim ama suana kadar benim keşfettiklerim bunlar tavsiye ederim

Normal hareket halindeyken kendimizi yormadan rutin yemek vs asgari düzeydeki hareketlerimizde uyuyolar sanırım ama kendimizi gerçekten yorunca yoruluyomus onlar da tecrube ettim ve üzüldüm
Ay kıyamam gerçekten mi doktoruma soracağım bakalım ne dicek
Çok teşekkürler

Etkili olmuyor mu acaba Belki marka değişikliğine gider doktorun canim. Bir danis istersen
Söyledim de canım son kontrolde. Devam edelim dedi. Onun kastettiği bacak krampları vs, benim rahatsızlığım sabah el ve ayaklar şiş uyanmak. Tuzu da azalttım, günde 2 şişe maden suyu da içiyorum ama nafile.

Senin ki ödem ozaman. Suyu arttırıp tuzu azaltinca falan geçmesi lazım ama. Başka bir çözüm bulamadı ozaman doktor. Senin magnezyumla cok alakalı değil ozaman. Magnezyum dediğin gibi bacak krampları bel krampları hatta benim yaşadığım karin kamplarıma iyi geliyor. Soda falan da

Bende Ayşe ebeyi tavsiye ederim. Mastit oldugumda bile faydalanmıstım

Dediğin gibi sanırım. Ilk haftalarda ödem oluşmaya başladı zaten. Aylardır yüzük takamıyorum mesela. Ama şimdi sabahları ellerimi kullanmam bile zor, parmaklarımı oynatamıyorum. Suyu normalde de çok içerdim, yine öyle devam ediyorum. Tuzu da azalttım ama değişiklik yok. Kramplara fayda etti ama, eskiden bacak krampim çok olurdu. O yüzden denizden, havuzdan korkarım mesela, hep kramp girerdi. Şimdi olmuyor.

Benim de sol elimde ve orta parmağında uyuşma ve karıncalanma var, doktoruma sordum, tuzu azalt ve soluna çok yükleme dedi, olmazsa beyin cerrahina yönlendiririm dedi. Ben de randevu aldım perşembe gününe bakalım devam ederse gidicem
Tuzu ben de azalttım epey.

Sizin gün içinde mi oluyor, yoksa sadece sabahları mı? Benim geceden başlıyor, sabah kalkınca şişmiş,tutulmuş oluyor, soğuk suya tutup açılmasını bekliyorum.

Merhaba tekrar test yaptırdım 80 den 110 a çıkmış değer sağlıklı bir artış değil. Doktorum takip edicez ama muhtemelen kimyasal dedi. Ama benim kanamam lekelenmem yok kimyasalda kanama oluyor sanki. Kimyasalda da önce değer artışı görülüyor mu bir bilginiz var mı kimyasal olsun diye dua eder oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…