2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bence harika bir karar. Riske atma evinde rahat rahat tadını çıkar. Bi sonraki yıl bebişinle mis gibi tatil yaparsın.

sütten keserkende ne yapsakta süt akmasa falan dicez dövünecez

Bana da herkes doğumdan sonra bir anda geçecek, merak etme diyor. Tek çare doğurmak sanırım

Teşekkür ederim, deneyeceğim

Zor oluyor gerçekten. Gece uyurken üstüm açılsa üstümü kapatamıyorum. Tutamıyorum bir türlü Neyse ki uyandıktan sonra yavaş yavaş geçiyor. Sürekli olması daha kötü. Inşallah geçer.

Zor oluyor gerçekten. Gece uyurken üstüm açılsa üstümü kapatamıyorum. Tutamıyorum bir türlü Neyse ki uyandıktan sonra yavaş yavaş geçiyor. Sürekli olması daha kötü. Inşallah geçer.
Sizin daha fazlaymış, benim o kadar değil şükür ki, bir de tuzu azalınca biraz daha rahatladım.

Evet ya insan herşeyden korkuyor, limonla arkadaş oldun resmen, herşeye bol limon , rahatlıyorum o zaman , ödem de havalar sıcaksa daha fazla oluyor, eskisehirdeyim şimdi havalar serin gidiyor çok şükür, ki ben hamile olmadan önce de ellerim şişerdi yazın, yüzüğümu oynatamazdım o derece. Yaz gebesi olduğumuz için sanırım bunları yasicaz inşallah bebekelrimize bisey olmadan atlatıriz bu süreci

Bence çok iyi bir karar vermişsin. Pandemi nedeniyle ortalık bu kadar karışıkken tatilde de çok rahat edemezdin belki. Evde güvende hissetmek gibisi yok bence. Allah sağlık, sıhhat, ömür versin de tatil her zaman olur. Gelecek yıl bebisler de iyice toparlamış olur hem, daha güzel bir tatil olur bence.
Hastane konusunda da haklisin, para boşa gitmemeli
Bizde de eşim aslında tatil istiyor ama ses etmiyor, ailesi de hep beraber gidelim istiyordu. Açık açık söyledim, bebeği riske atmamak için işe bile gitmiyorum, kimseyle görüşmüyorum. Tatilde maske takacak da değiliz. Gelecek yıl hep beraber yapalım ama bu sene biz gelemeyiz dedim.

Ne güzel bir duygu Inşallah güzel güzel süt olur da bebiş de doyar

Hamurun işinin genelinden uzak duruyorum ben hamileliğin başından beri tuzda çok tüketmiyorum, çok fazla tıka basa yemiyorum. Ablam söyledi bunları onun hamileliğindede şişlk varmış sadece bunaları yap demişti. Şişlik ödem olmaz dedi. Hiç yaşamadım şimdiye kadar. Sende dene istersen inşallah geçer rahatlarsın

Bence harika bir karar. Riske atma evinde rahat rahat tadını çıkar. Bi sonraki yıl bebişinle mis gibi tatil yaparsın.
Teşekkür ederim cevaplarınız için
Sen de iyi yapmışsın canım bebeğimiz herşeyden herkesten önemli benim eşim ben gitmek istemeyince biraz üzüldü ama sonra düşününce anladı beni tabi babalar anneler kadar hassas olmuyor sonuçta biz karnımızda taşıyoruz bambaşka bir bağ oluşuyor bebekle

Hamilelikte genelde yüksek tansiyon sorunu olur benim tam tersi bugün tansiyonum 9 a 5 müthiş bir halsizliğim ve hafif bir baş ağrım var doktoruma mesaj atacağım bakım ne diyecek

Yaaa ne kadar güzel bende çok merak ediyorum ama öyle sıkmaya falan da korkuyorum bir de ilk gelen süt çok değeriymiş boşa gitmesinden korkuyorum bol bol sütümüz olur inşallah
Onu arastirmistim hamilelikte sıkmasan da süt gelme olayi çok sık rastlanan biseymis ve bosa gider diye korkmayın bebek doğduğunda da aynı sütten gelecek yaziyodu gerçekten cok değişik bir his, rabbim bebeğime nasip etsin insallah bereketli sekilde

Amiiinnn amiiinnn çok güzel gerçekten

Hamilelikte genelde yüksek tansiyon sorunu olur benim tam tersi bugün tansiyonum 9 a 5 müthiş bir halsizliğim ve hafif bir baş ağrım var doktoruma mesaj atacağım bakım ne diyecek
Bi dr videosunda yada yazısında gebelikte nispeten düşük tansiyon istediğimiz bişey demişti yani yüksek olmasindansa düşük olması bebege bi sorun yaratmiyor tabi seni rahatsiz eder, kontrollu sekilde biraz tuzlu ayran icebilirsin geçmiş olsun

İnşallah ya, her geçen gün daha da zorlaşacak sanırım bundan sonra. Sonu iyi olsun da

Ben boğazımı pek tutamıyorum ama denerim inşallah

Geçmiş olsun. Ben de genelde düşük tansiyon luyum. Yüksektense düşük daha iyi ama yine de kontrol edin. Ben geçen bayıldım bu sebepten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…