- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #19.181
Geçmiş olsun bende düşük olması daha iyi diye biliyorum önceden gittiğim bir doktor vardı o da öyle söylemişti. Hamilelikte birden çıkar ne olduğunu anlamazsın demişti. Benim hep 10 a 5 falan çıkıyor 10 a 6 en fazla. Halsizlik ara ara bende de oluyor ama alıştım sanırım, hamilelikten öncede 10 a 6 falandıHamilelikte genelde yüksek tansiyon sorunu olur benim tam tersi bugün tansiyonum 9 a 5 müthiş bir halsizliğim ve hafif bir baş ağrım var doktoruma mesaj atacağım bakım ne diyecek
Tuzlu çekirdek yedim iyi geldi canım sağolasınBi dr videosunda yada yazısında gebelikte nispeten düşük tansiyon istediğimiz bişey demişti yani yüksek olmasindansa düşük olması bebege bi sorun yaratmiyor tabi seni rahatsiz eder, kontrollu sekilde biraz tuzlu ayran icebilirsin geçmiş olsun
Evet ben de bundan korkuyorum olmaz inşallahGeçmiş olsun. Ben de genelde düşük tansiyon luyum. Yüksektense düşük daha iyi ama yine de kontrol edin. Ben geçen bayıldım bu sebepten.
Benim de normalde 10 a 6 her zaman düşüktür tansiyonum daha da düşmez inşallah şimdi iyiyimGeçmiş olsun bende düşük olması daha iyi diye biliyorum önceden gittiğim bir doktor vardı o da öyle söylemişti. Hamilelikte birden çıkar ne olduğunu anlamazsın demişti. Benim hep 10 a 5 falan çıkıyor 10 a 6 en fazla. Halsizlik ara ara bende de oluyor ama alıştım sanırım, hamilelikten öncede 10 a 6 falandı
Cok minnak daha bu yaaaa insaallah cabucak saglikli buyur
Miniş kedimizi dün kaybettik.Aciklamalariniz icin Tesekkurler
Aman allahım parmak kedi resmenumarim en kisa zamanda toparlar.
ben de seyahat izni almayi dusunuyordum bakakim doktorum ne diyecek.
(Daldan dala bir yanit oldu)
Bugün yaptırdım hastane de 75 ml çok şükür sonuçları iyi geldi ister istemez tedirgin olmuştum hepimiz sağlıkla geçirelim inşallahÇıksa bile diyetle kontrol edilebilecek bişey endişe etmeyin. İnşallah ikinci yükleme sonuçları iyi gelir
Yaa çok üzüldümMiniş kedimizi dün kaybettik.(( O kadar çok ağladım ki bebeğim de hareket etmeyi bıraktı. Sonra da onun için korkup kendimi biraz toparlamaya uğraştım. Allah'tan bir kaç saat sonra hareketlendi yine. Ama dünden beri hala karnımda sertlik var, geçmiyor.
Bugün de genital bölgenin içinde geçen hafta gördüğüm bir şişliğin apse yaptığını farkettim. Yarın yine doktora gideceğim. Umarım çok sıkıntılı bir durum değildir. Sanki daha önceden Bartholin kisti lafı geçmişti forumda. O olabilir diye düşündüm. İhtimaller Bartholin kisti, gebelik varisi, sivilce ve uçuk sanırım.
Canım benim kocaman sarılıyorum sanaMiniş kedimizi dün kaybettik.(( O kadar çok ağladım ki bebeğim de hareket etmeyi bıraktı. Sonra da onun için korkup kendimi biraz toparlamaya uğraştım. Allah'tan bir kaç saat sonra hareketlendi yine. Ama dünden beri hala karnımda sertlik var, geçmiyor.
Bugün de genital bölgenin içinde geçen hafta gördüğüm bir şişliğin apse yaptığını farkettim. Yarın yine doktora gideceğim. Umarım çok sıkıntılı bir durum değildir. Sanki daha önceden Bartholin kisti lafı geçmişti forumda. O olabilir diye düşündüm. İhtimaller Bartholin kisti, gebelik varisi, sivilce ve uçuk sanırım.
Bebek kediye üzüldüm ama ömrü o kadarmıs sıkmayın canınızı siz cok güzel bakmıssınızdır davranısınız vicdanınız ne güzel ne mutlu size kist olayı bende olmustu evet ama bartoliin değilmis benim doktor sıktı gecti gibiydi ama simdi tekrarladı yine haftaya tekrar patlaticak doktorum korkulacak bisey degilmis oradaki kanalin tikanmasi sonucu oluuormus ozellikle bartolinmi diye sordum yok degil dedi sonra normal doguma engelde degilmis apse yaptikca patlaticaz dedi artik dogumdan snra gecmezse gerrkirse bi operasyon olurum eger sizinde oyle biseyse diye endiselenmeyin diye yazayim dedim doktorunaza soylemeyi ihmal etmeyn tabiMiniş kedimizi dün kaybettik.(( O kadar çok ağladım ki bebeğim de hareket etmeyi bıraktı. Sonra da onun için korkup kendimi biraz toparlamaya uğraştım. Allah'tan bir kaç saat sonra hareketlendi yine. Ama dünden beri hala karnımda sertlik var, geçmiyor.
Yeterli artış olmadığı için kese oluşmuyor bir süre sonra adet kanaması başlıyor dış gebelik yaşamıştım ilaçla sonlanmıştı ikinci dozu alınca değerdşmeye başlamıştı dış gebelikte tam ki katı yükselme olmasada yükselyor kimyasal ise daha rahat olur işin rahim kalınlaşması var mı ultrasonda gözükyor embriyo tutunması kolay oluyor gerçi tutunma olmadan hormon salgılanmıyor zannımca bekleyeceksin bakarsın kese oluşur ben 8. Haftaya kadar git gel olmuştu o zaman görülünce ilaç verildi 18000 yada bir sıfır faxlaydı tam hatırlamadım ama dşmesi iki ayı buldu iki gnde bir kan testi verdim çğnk orda canlı hcre kalınca çoğalıp yükselişe geçebiliyormuş Kimyasal olanlara da kanama olacağını sanmıyorum çünkü kanama rahim duvarında incelik olanlarda oluyor zannımca hormon verip kalınlaştırıyorlarMerhaba tekrar test yaptırdım 80 den 110 a çıkmış değer sağlıklı bir artış değil. Doktorum takip edicez ama muhtemelen kimyasal dedi. Ama benim kanamam lekelenmem yok kimyasalda kanama oluyor sanki. Kimyasalda da önce değer artışı görülüyor mu bir bilginiz var mı kimyasal olsun diye dua eder oldum
Çok sağolun. Şişlik iner diye düşündüm ama apseye dönünce kendi kendine patlarsa diye korktum.Yaa çok üzüldümne denir bilemedim
bebişler için olabildiğince üzüntüden gerginlikten ve hatta yorgunluktan uzak durmamız gerek. Ne diyelim hayırlısı olsun :/
eskiden öyle şişlikler bende de olurdu büyük sivilce gibi sonradan geçti. Bir defa antibiyotik vermişti doktor. Umarım basit bir şey çıkar ki büyük ihtimal öyle olur
Ben de aynı sebepten hayvan bakmaya korkuyorum. Süt anne bulamayınca mecbur kaldık. O kadar etkileneceğini hiç düşünmemiştim. Odağımı dağıtmak için çok çabaladım, bundan sonra da daha dikkat edeceğim.Canım benim kocaman sarılıyorum sanaHayvan sahiplenmekten en çok bu yüzden kaçınıyorum. Basit bir eşyaya bile anlam yüklüyorken, kedime ya da köpeğime birşey olsa yıkılırım. Bebeğin için çok üzme kendini. Bizi hissediyorlar onlar. Plasentanın en çok duyguları geçirdiğini düşünüyorum. Onun için kendini üzme daha fazla.
Elimizden geleni yaptık, bir mucize olsa çoook sevinirdim.Bebek kediye üzüldüm ama ömrü o kadarmıs sıkmayın canınızı siz cok güzel bakmıssınızdır davranısınız vicdanınız ne güzel ne mutlu size kist olayı bende olmustu evet ama bartoliin değilmis benim doktor sıktı gecti gibiydi ama simdi tekrarladı yine haftaya tekrar patlaticak doktorum korkulacak bisey degilmis oradaki kanalin tikanmasi sonucu oluuormus ozellikle bartolinmi diye sordum yok degil dedi sonra normal doguma engelde degilmis apse yaptikca patlaticaz dedi artik dogumdan snra gecmezse gerrkirse bi operasyon olurum eger sizinde oyle biseyse diye endiselenmeyin diye yazayim dedim doktorunaza soylemeyi ihmal etmeyn tabi
Doğunca bitcek gibi herşey.Bana da herkes doğumdan sonra bir anda geçecek, merak etme diyor. Tek çare doğurmak sanırım
Benim Kasım ayında transferim olmuştu kimyasal gebelik oluştu 64 den 80e sonra 120öere falan çıktı ama sağlıklı artış değildi kanama olmadı. Doktor ilaçları bırak dedi bıraktığım gibi bir kaç güne gçadetim başladı Kendiliğimden attım yani. Sağlıksız a umarım kimyasal olmuşturMerhaba tekrar test yaptırdım 80 den 110 a çıkmış değer sağlıklı bir artış değil. Doktorum takip edicez ama muhtemelen kimyasal dedi. Ama benim kanamam lekelenmem yok kimyasalda kanama oluyor sanki. Kimyasalda da önce değer artışı görülüyor mu bir bilginiz var mı kimyasal olsun diye dua eder oldum
Ya bizde haziran sonu temmuz başı gibi gidelim diyoruz 3 saatlik bir mesafeye ama deniz tatili doktora sorıvaz bakalımAslinda guvenli alanda kalmak en mantiklisi, ne olacaginin garantisi yok. Insallah seneye doya doya bebisinizle tatil de yaparsiniz
ben hala bi tatile gitsek diye dusunuyorum ama doktorum ne diyecek hicbir fikrim yokBelki biz de gitmeyiz. Zaten temmuz basina kadar gittik geldik geldik, yoksa artik iyice risk olur bence de.
Her hamileye de çok yürüyüş önermiyorlar. Bende yapıyorum da bugün çok kazıldı karnım canim. Agrım oldu hızlı yürümüşüm galiba. Kizilay erzincan soda aldim. Çok faydalıymış hamilelere yeni öğrendim kasılmalarını ağrılarımı aldı. Hergun 1 tane içerim artık rahat ettim vallahi ya içince cok şükür . Yayınlamış kadın dogumcum da bugün kızılay erzincan olan cok iyi diye hamilelere magnezyum çökmüş icin deHangi sayfa acaba ben de takip edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?