2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hamilelikte genelde yüksek tansiyon sorunu olur benim tam tersi bugün tansiyonum 9 a 5 müthiş bir halsizliğim ve hafif bir baş ağrım var doktoruma mesaj atacağım bakım ne diyecek
Geçmiş olsun bende düşük olması daha iyi diye biliyorum önceden gittiğim bir doktor vardı o da öyle söylemişti. Hamilelikte birden çıkar ne olduğunu anlamazsın demişti. Benim hep 10 a 5 falan çıkıyor 10 a 6 en fazla. Halsizlik ara ara bende de oluyor ama alıştım sanırım, hamilelikten öncede 10 a 6 falandı

Tuzlu çekirdek yedim iyi geldi canım sağolasın

Benim de normalde 10 a 6 her zaman düşüktür tansiyonum daha da düşmez inşallah şimdi iyiyim

Cok minnak daha bu yaaaa insaallah cabucak saglikli buyur

Aciklamalariniz icin Tesekkurler

Aman allahım parmak kedi resmen umarim en kisa zamanda toparlar.

ben de seyahat izni almayi dusunuyordum bakakim doktorum ne diyecek.
(Daldan dala bir yanit oldu)
Miniş kedimizi dün kaybettik. (( O kadar çok ağladım ki bebeğim de hareket etmeyi bıraktı. Sonra da onun için korkup kendimi biraz toparlamaya uğraştım. Allah'tan bir kaç saat sonra hareketlendi yine. Ama dünden beri hala karnımda sertlik var, geçmiyor.
Bugün de genital bölgenin içinde geçen hafta gördüğüm bir şişliğin apse yaptığını farkettim. Yarın yine doktora gideceğim. Umarım çok sıkıntılı bir durum değildir. Sanki daha önceden Bartholin kisti lafı geçmişti forumda. O olabilir diye düşündüm. İhtimaller Bartholin kisti, gebelik varisi, sivilce ve uçuk sanırım.

Yaa çok üzüldüm ne denir bilemedim

bebişler için olabildiğince üzüntüden gerginlikten ve hatta yorgunluktan uzak durmamız gerek. Ne diyelim hayırlısı olsun :/

eskiden öyle şişlikler bende de olurdu büyük sivilce gibi sonradan geçti. Bir defa antibiyotik vermişti doktor. Umarım basit bir şey çıkar ki büyük ihtimal öyle olur

Canım benim kocaman sarılıyorum sana Hayvan sahiplenmekten en çok bu yüzden kaçınıyorum. Basit bir eşyaya bile anlam yüklüyorken, kedime ya da köpeğime birşey olsa yıkılırım. Bebeğin için çok üzme kendini. Bizi hissediyorlar onlar. Plasentanın en çok duyguları geçirdiğini düşünüyorum. Onun için kendini üzme daha fazla.

Bebek kediye üzüldüm ama ömrü o kadarmıs sıkmayın canınızı siz cok güzel bakmıssınızdır davranısınız vicdanınız ne güzel ne mutlu size kist olayı bende olmustu evet ama bartoliin değilmis benim doktor sıktı gecti gibiydi ama simdi tekrarladı yine haftaya tekrar patlaticak doktorum korkulacak bisey degilmis oradaki kanalin tikanmasi sonucu oluuormus ozellikle bartolinmi diye sordum yok degil dedi sonra normal doguma engelde degilmis apse yaptikca patlaticaz dedi artik dogumdan snra gecmezse gerrkirse bi operasyon olurum eger sizinde oyle biseyse diye endiselenmeyin diye yazayim dedim doktorunaza soylemeyi ihmal etmeyn tabi

Yeterli artış olmadığı için kese oluşmuyor bir süre sonra adet kanaması başlıyor dış gebelik yaşamıştım ilaçla sonlanmıştı ikinci dozu alınca değerdşmeye başlamıştı dış gebelikte tam ki katı yükselme olmasada yükselyor kimyasal ise daha rahat olur işin rahim kalınlaşması var mı ultrasonda gözükyor embriyo tutunması kolay oluyor gerçi tutunma olmadan hormon salgılanmıyor zannımca bekleyeceksin bakarsın kese oluşur ben 8. Haftaya kadar git gel olmuştu o zaman görülünce ilaç verildi 18000 yada bir sıfır faxlaydı tam hatırlamadım ama dşmesi iki ayı buldu iki gnde bir kan testi verdim çğnk orda canlı hcre kalınca çoğalıp yükselişe geçebiliyormuş Kimyasal olanlara da kanama olacağını sanmıyorum çünkü kanama rahim duvarında incelik olanlarda oluyor zannımca hormon verip kalınlaştırıyorlar

Çok sağolun. Şişlik iner diye düşündüm ama apseye dönünce kendi kendine patlarsa diye korktum.
Ben de aynı sebepten hayvan bakmaya korkuyorum. Süt anne bulamayınca mecbur kaldık. O kadar etkileneceğini hiç düşünmemiştim. Odağımı dağıtmak için çok çabaladım, bundan sonra da daha dikkat edeceğim.
Elimizden geleni yaptık, bir mucize olsa çoook sevinirdim.
Valla doğuma kadar her gün yeni bir şeyle karşılaşacağız sanırım. Yazdıklarınız aklımda olsun, teşekkür ederim.

Benim Kasım ayında transferim olmuştu kimyasal gebelik oluştu 64 den 80e sonra 120öere falan çıktı ama sağlıklı artış değildi kanama olmadı. Doktor ilaçları bırak dedi bıraktığım gibi bir kaç güne gçadetim başladı Kendiliğimden attım yani. Sağlıksız a umarım kimyasal olmuştur

Ya bizde haziran sonu temmuz başı gibi gidelim diyoruz 3 saatlik bir mesafeye ama deniz tatili doktora sorıvaz bakalım ben de tereddütteyim

Kızlar en son bunu aldim artık değiştirmeye yüzüm yok bunu da deri gibi sandım ama değilmiş neyse kullanıcaz artık fikirleri yorumları alayım yanda takiliyot kola falan.. sirtada elde de tasiniyor. Marka iyi fiyatta uygundu internette aldik bakalim aman bebislere Allah saglik sihhat versin..

Eklentiler

• 20210615_005334.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 76
Kizlar internetten en son bunu alfim. Bebek bakim cantasi olarak artik degistirmeye de yuzum.yokeşime karşı sizce nasıl kullanıcam artık.aman bunlar ufak şeyler diyorum artık kafaya takmiycam

Eklentiler

• 20210615_005405.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 78
Hangi sayfa acaba ben de takip edeyim
Her hamileye de çok yürüyüş önermiyorlar. Bende yapıyorum da bugün çok kazıldı karnım canim. Agrım oldu hızlı yürümüşüm galiba. Kizilay erzincan soda aldim. Çok faydalıymış hamilelere yeni öğrendim kasılmalarını ağrılarımı aldı. Hergun 1 tane içerim artık rahat ettim vallahi ya içince cok şükür . Yayınlamış kadın dogumcum da bugün kızılay erzincan olan cok iyi diye hamilelere magnezyum çökmüş icin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…