- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #19.201
Güle güle kullan canım bebek arabası arkasına takma aparatı da varmı baya kolaylık saglıyordaKizlar internetten en son bunu alfim. Bebek bakim cantasi olarak artik degistirmeye de yuzum.yokeşime karşı sizce nasıl kullanıcam artık. aman bunlar ufak şeyler diyorum artık kafaya takmiycam
Var arka sırta asmaya kısmında mevcutGüle güle kullan canım bebek arabası arkasına takma aparatı da varmı baya kolaylık saglıyorda
Ama renk favorim kırmızı olsun üç kuruş fazla olsunVar arka sırta asmaya kısmında mevcutvalla artık değiştiremem eşim bunaldı iyice.
Ay evet ya kirmizi cok canli bende bastan flu renkler aldim. Bebek arabası falan siyah bazı kısımları gold. Ama kirmizi bir başkaAma renk favorim kırmızı olsun üç kuruş fazla olsunelimde olsaydı komple kırmızı olan bır oda yapardım içim açılırdı
Bende öyleyim çok inişlerim çıkışalarım var.. sinirli değilim ama çok alınganım ve içim çok sıkılıyor.. hele eşime karşıKızlar bu ara hem cok duygusalım. Hem çok alingan. Huyum suyum değişti bu son dönemlerdesizde de oluyor mu bu gibi durumlar . Bazen ufacık şeylere bile öyle alınıyorum üzülüp ağlıyorum ki anlatamam.
Benim sadece yanma şikayetim vardı enfeksiyon da.. bende o tozdan içtim.. iki gün rahatlattı o kadar.. sonra suyu 3 litreye çıkar dedi doktorum.. hiç aksatmadan uyuyana kadar üç litre içiyorum tuvaletim gelince de hemen gidiyorum bekletmiyorum.. bir iki hafta sonra üç litre gerçekten etki etti.. gece de en azından bir kez tuvalete kalk canım birikince de tetikliyor.Merhaba kızlar, gecenlerde yogun kasık sancisiyla uyanip doktora gittigimi, tahlil yapmadan idrar yolu enfeksiyonu olabilir şüphesiyle toz tek kullanımlık şase verdigini söylemiştim. Dün sabah yine aynı sancıyla uyandim, uzun süre gecmedi, cok sonra biraz azaldı ve aksama kadar da devam etti, internette cok araştırdım ben de iyice idrar yolu enfeksiyonu olduguna karar verdim. Emin olmam icin bir pandemi Hastanesi'ne gidip tahlil yaptırmam lazım (covid temasli göründüğüm için) ama hic istemiyorum oralara gitmeyi. Dün 2 litreyi geçkin su icebildim, çoğu kişi icin normal ama benim için fazla bi miktar bu. Devam edicem inşallah..
İdrar enfeksiyonu konusunda tecrübeli arkadaslara sorum şu, karantinamızın bitmesine tam 1 hafta kaldı, ben bu 1 haftayi bol su icerek vs evde gecirmeye çalışsam, sonra kendi doktoruma gittigimde o icabina bakar diye beklesem cok kötü seylere sebebiyet vermis olabilir miyim? Bebegi etkiler mi? Böbreklere falan yayılır mi bu süreçte? İlk kez basima geliyo benim gidişatı hic bilmiyorum.. ne diyosunuz?
Benim zamanında hiç fark etmeden idrar yolu enfeksiyonu böbreklerime çıkmıştı. 1 hafta iğne vuruldum. Geçmeyen sancın oluyorsa doktora gitmek faydalı olabilir. Çok geçmiş olsun.Merhaba kızlar, gecenlerde yogun kasık sancisiyla uyanip doktora gittigimi, tahlil yapmadan idrar yolu enfeksiyonu olabilir şüphesiyle toz tek kullanımlık şase verdigini söylemiştim. Dün sabah yine aynı sancıyla uyandim, uzun süre gecmedi, cok sonra biraz azaldı ve aksama kadar da devam etti, internette cok araştırdım ben de iyice idrar yolu enfeksiyonu olduguna karar verdim. Emin olmam icin bir pandemi Hastanesi'ne gidip tahlil yaptırmam lazım (covid temasli göründüğüm için) ama hic istemiyorum oralara gitmeyi. Dün 2 litreyi geçkin su icebildim, çoğu kişi icin normal ama benim için fazla bi miktar bu. Devam edicem inşallah..
İdrar enfeksiyonu konusunda tecrübeli arkadaslara sorum şu, karantinamızın bitmesine tam 1 hafta kaldı, ben bu 1 haftayi bol su icerek vs evde gecirmeye çalışsam, sonra kendi doktoruma gittigimde o icabina bakar diye beklesem cok kötü seylere sebebiyet vermis olabilir miyim? Bebegi etkiler mi? Böbreklere falan yayılır mi bu süreçte? İlk kez basima geliyo benim gidişatı hic bilmiyorum.. ne diyosunuz?
Gece kalkiyorum zaten en az 2 kere.. bende hic yanma yok sadece sancıBenim sadece yanma şikayetim vardı enfeksiyon da.. bende o tozdan içtim.. iki gün rahatlattı o kadar.. sonra suyu 3 litreye çıkar dedi doktorum.. hiç aksatmadan uyuyana kadar üç litre içiyorum tuvaletim gelince de hemen gidiyorum bekletmiyorum.. bir iki hafta sonra üç litre gerçekten etki etti.. gece de en azından bir kez tuvalete kalk canım birikince de tetikliyor.
birde geçen bi arkadaşa daha yazmıştım sağlık ocağındaki doktor bir litre yi bi anda iç dedi mesela bes dk içinde sonra on dakikada bir tuvalete git dedi her tuvalet sonrası tekrar bir bardak su iç dedi. Serum etkisi gösterip rahatlatır diye söyledi..
Şuan çok şükür yanma filan kalmadı bnde
İlk sancı geçmişti 1-2 saat sonra ama dünkü hala geçmedi suan bile var kasıkta, pandemi Hastanesi'ne gitmeyi hic istemiyorum ya napcam bilmiyorum gebelik boyu sıkıntısız geçti ilk kez aniden doktora gitmem gerek onda da karantinadayiz şansa bakBenim zamanında hiç fark etmeden idrar yolu enfeksiyonu böbreklerime çıkmıştı. 1 hafta iğne vuruldum. Geçmeyen sancın oluyorsa doktora gitmek faydalı olabilir. Çok geçmiş olsun.
Böbreklerime çıktığında aniden bir sancı girmişti çok kötüydü. hemen acile gittim. ateşim baya yüksekti çok çektim o dönem. biraz kötümser yazdım korkutmak istemem sadece böbreklere çıkma ihtimali kötü bir ihtimal olduğu için paylaşmak istedim. yaşadığın şehirde eve gelip kan tahlile alan lablar var mı? mesela istanbulda gelişim eve gelip alıyor, idrar testi de verebiliyorsun. onlara temaslı olduğunu söylesen bakarlar mı ki? sonuçta covid testi de yapıyor lablarİlk sancı geçmişti 1-2 saat sonra ama dünkü hala geçmedi suan bile var kasıkta, pandemi Hastanesi'ne gitmeyi hic istemiyorum ya napcam bilmiyorum gebelik boyu sıkıntısız geçti ilk kez aniden doktora gitmem gerek onda da karantinadayiz şansa bakböbreklerine vurdugunda ates kusma vs oldu mu peki
Yok çok haklısın ben de araştırdım da böbreklere çıkmasından korktum, ctsi ilk kez sanci oldu 1-2 saat kivrandim geçti, doktor toz şase önerdi içtim o gece ama dün yine sanci oldu ve gecmedi bugun bile hala var, çok şükür ateş vs yok ama icerde neler olduğunu bilmiyorum gecikmemek lazım. Özel lab vardir illaki ama sehir Hastanesi'ne gitmeye karar verdim öğleden sonra ablamlar götürecek bakalim insallah ciddi bir problem yokturBöbreklerime çıktığında aniden bir sancı girmişti çok kötüydü. hemen acile gittim. ateşim baya yüksekti çok çektim o dönem. biraz kötümser yazdım korkutmak istemem sadece böbreklere çıkma ihtimali kötü bir ihtimal olduğu için paylaşmak istedim. yaşadığın şehirde eve gelip kan tahlile alan lablar var mı? mesela istanbulda gelişim eve gelip alıyor, idrar testi de verebiliyorsun. onlara temaslı olduğunu söylesen bakarlar mı ki? sonuçta covid testi de yapıyor lablar
Ihmal ettigim idrar yolu enfeksiyonu yuzunden oglumu erken dogurdum hala ciger problemleriyle ugrasiyorum resmen astım oldu cocugumMerhaba kızlar, gecenlerde yogun kasık sancisiyla uyanip doktora gittigimi, tahlil yapmadan idrar yolu enfeksiyonu olabilir şüphesiyle toz tek kullanımlık şase verdigini söylemiştim. Dün sabah yine aynı sancıyla uyandim, uzun süre gecmedi, cok sonra biraz azaldı ve aksama kadar da devam etti, internette cok araştırdım ben de iyice idrar yolu enfeksiyonu olduguna karar verdim. Emin olmam icin bir pandemi Hastanesi'ne gidip tahlil yaptırmam lazım (covid temasli göründüğüm için) ama hic istemiyorum oralara gitmeyi. Dün 2 litreyi geçkin su icebildim, çoğu kişi icin normal ama benim için fazla bi miktar bu. Devam edicem inşallah..
Yaa Allah şifa versinIhmal ettigim idrar yolu enfeksiyonu yuzunden oglumu erken dogurdum hala ciger problemleriyle ugrasiyorum resmen astım oldu cocugum
Evde bakim hizmetlerini ara aile hekimini ara olmadi cimere yaz ortaligi ayaga kaldir eve gelip senin butun tahlillerini yapmak zorundalar
Ben de baktirmistim hicbir sorunum yoktu o zaman kullanmama gerek yok ilac dedim tam 2 hafta sonra dogum yaptimYaa Allah şifa versinctsi dr bakti Allah'tan rahim ağzın kapalı korkma erken doğum riskin yok bebeğin suyu da iyi dedi ama daha beklersem sonucu kötü olabilir, öğleden sonra şehir Hastanesi'ne gidicem inşallah
Dis gebelikte daha farkli oluyor nerden baksan 17 tane kimyasal 1 tane dis gebelik gecirdimMerhaba tekrar test yaptırdım 80 den 110 a çıkmış değer sağlıklı bir artış değil. Doktorum takip edicez ama muhtemelen kimyasal dedi. Ama benim kanamam lekelenmem yok kimyasalda kanama oluyor sanki. Kimyasalda da önce değer artışı görülüyor mu bir bilginiz var mı kimyasal olsun diye dua eder oldum
Yaa Enfeksiyon çıkmadı mi niye kullanmadin ilaçBen de baktirmistim hicbir sorunum yoktu o zaman kullanmama gerek yok ilac dedim tam 2 hafta sonra dogum yaptim
Enfeksiyon idrar yolundaydi sadece ve azdıYaa Enfeksiyon çıkmadı mi niye kullanmadin ilaç
Olacağı varmış öyle deme, biz de annelik içgüdüsüyle ne kadar az ilac içersek o kadar iyi diye düşünüyoruz napalimEnfeksiyon idrar yolundaydi sadece ve azdı
Agrim yanmam bir sikayetim yoktu
Rahim agzi kapali suyum iyiydi
Su icerek hallederim antibiyotige gerek yok bi de onu icerek midemi agritmayim dedim
Ben cok biliyorum ya niye dinlemezsem doktoru
Ne düşüneceğimi şaşırdım. Dün biraz halsizleşince acile gittik orda da beta istediler 193 çıktı bu sefer değer. 1 günde 110 dan 193 e çıkmış. Bugün doktoruma gideceğim yine kan testi yapıcaz. Değer artmaya başlamış güzel dedi telefonda. Ama ben çok korkuyorum dış gebelikten. Sanırım bu şekilde bir süre artışı takip edicez. Çok belirsiz bir durum. Adet tarihimin üstünden 1 hafta geçmiş oldu bugün. Değerler de çok az doktor geç döllenmedir diyor.Dis gebelikte daha farkli oluyor nerden baksan 17 tane kimyasal 1 tane dis gebelik gecirdim
Cok buyuk ihtimal kimyasal bu
Deger sifirlanmaya baslayinca kanaman olur hic endiselenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?