2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benimde bugün süpürge yaptıktan sonra hoş her gün yaptığım iş tuvalette bir kereye mahsus peçeteye sinek büyüklüğünde pembe kırmızı leke geldi yine .. iki hafta öncede lekelenme için gitmiştim her şey yolundaydı.. ama insanın morali bozuluyor ya .. ağrım yok gayet normalim devamıda gelmedi şükür.. çok mu eğildim sıkıştırdım naptım ne ilgisi var gerçi ay bilmiyorum ya dinleniyorum şimdi doktorada ulaşamadım.. ağrım olursa yakındaki devlete giderim Diyorum.. haftaya da doktorum çağırmıştı zaten olmadı bu hafta giderim

Dis gebelikte baya iki kat duzenli artisim oldu benim hatta daha fazlaydi artik 1200 lere gelince bhcg kese gormeye gittik ve goremedik sonra deger artisi bi azaldi bi artti oyle anlasildi dis gebelik oldugu
Ama kimyasal gebelikte boyle deger az az artiyor bhcg degeri dusuk oluyor
Doktorun gec döllenme dediyse insallah oyledir

Yaaa cok uzuldum kiyamam
Ama cok minnakti yavrum
Kendine de dikkat et yapcak bir sey yok rabbimin verdigi canı yine rabbim aliyor

Cok iyi dusunmussun tatlım bu sene oturalim da evimiz de bundan sonra ki butun seneler miniklerimizle yapariz civil civil tatillerimizi

İyi yapmışsın tedbiren bir görün bence de. İnşallah kolayca geçer gider.

Merhaba, benzer bir durumu hamileliğin ilk trimester da yaşadım. İdrar testi veriyordum çok düşük seviyede enfeksiyon çıkıyordu ama benim tek şikayetim kasık ağrısıydı. Özellikle geceleri tuvalete kalkmama rağmen sanırım yine de tuttuğumuz için yataktan kasık ağrısından dolayı dik duramıyordum. Sabah ilk tuvaletimi yaparken özellikle çok ağrım oluyordu. Normalde suyu çok az içerdim. Doktor bana da tek kullanımlık şase verdi ve suyu çok içmemi söyledi. 3 lt su içmeye çalıştım ve zamanla geçti. ikinci trimester da bu sorunu yaşamadım ama üçüncü trimester da yine olmaya başladı. Sanırım bebeğin baskısıyla da alakalı bir durum. Kasık ağrısından başka bir şikayetim çok çünkü. Doktor kontrolünde mutlaka danışın ama. Sevgiler

Geçmiş olsun istersen ihmal etme hemen görün bir şey yoktur ama mottomuz tedbir

Kızlar tetanozu geç vurduran var mı? Benim araya covit girince zamanında vurduramadım.
Bende henüz yaptırmadım covid olduğum için. Temmuzda yapılacak, hemşire bana yanlış hatırlamıyorsam 30. Haftaya kadar zamanı var demişti. 30lu bir şey olduğu kesin ama tam neydi hatırlamıyorum

Ben de ctsi gecesi tek kullanımlık o şaseden içtim suyu da 2 litreye anca cikarabildim ama yine ağrım oldu.. bilmiyorum belki birkaç gün suyu cogaltarak sorunu cozerdim ama korktum bi gidiyim bakalim ne dicek

Kızlar favori magnetlerim fikri olan var mibakmayın birbirine benzediğine aralarında 2-3 tl fark olanlara bile varmutlaka gelen olacaktır acaba diyorum az az mi yaptırsam. Biraz ondan yada biraz bundan falan mi yaptırsam
Ay ilk 2 tanesine bayıldım çok güzeller ne kadar fiyatı ben de yaptırcam magnet

Ya ben 10 gündür çekiyorum başka Bi doktora göründüm ama muayene etmedi sadece şikayetim üzerine ilaç verdi tek içimlik şase fitil ve antibiyotik kullandım. Ben de idrarda yanma ve vajinal kısımda sızı yanma vardı hatta kaşıntı da vardı benimki mantar sanırım yanma kaşıntı geçti ama sarımsı yeşile dönük bir akıntı oluyo günde 3-4 defa çamaşır değiştiriyorum gına geldi ilaçlar bile geçirmedi çok su da içemiyorum napcam ben de şaşırdım yarın kendi doktoruma Bi görüneyim

İdrar tahlili de mi bakmadi neye göre verdi o ilaçları? Seninki vajinal enfeksiyona çevirmis veya o da vardı da idrar Enfeksiyonu hafifleyince onu farkeder olmussun. Yeşilimsi akıntı vajinal enfeksiyon/mantar belirtisi, hamile kaldığım ay olmustu fitil ve antibiyotik kullandim sonrasinda hamile kaldım. Onunla bas etmek de zor hamileyken aynı ilaçları veremiyolardir büyük ihtimal. Sirkeli suyla taharet almaya basla mutlaka etkisini görürsün

Ben de ctsi gecesi tek kullanımlık o şaseden içtim suyu da 2 litreye anca cikarabildim ama yine ağrım oldu.. bilmiyorum belki birkaç gün suyu cogaltarak sorunu cozerdim ama korktum bi gidiyim bakalim ne dicek
Canım bende de vardı yani covid olduktan sonra oldu yanma şikayetim vardı sadece. Bol su içtim hijyenime çok dikkat ediyorum zaten su da icince rahat ettim. Ama bak hamile oldugun icin mutlaka kan ve idrar tahlili vermelisin yani ben hasta olunca filyasyon ekibi hemen hastaneye giturdu sonrasından biz kendi aracınızla gittik izin çıkardılar bize. 2 günde bir gittim 2 kez. Ilçe sağlık merkezini arayıp hamile ve temaslı olduğunu söylersen gelip hastaneye götürüyorlar. Benim hiç agrım olmadı senin varmış o yüzden dikkat et canım riske atma kendini.

Sana da cok geçmiş olsun canım evet baya Enfeksiyonla mücadele etmiştin hatırlıyorum. Ablamlar götürecek beni de, şehir hastanesi daha nezih daha temiz ve kalabalik değil ama cok uzak, sağlık ekibi arasam en yakındaki berbat hastaneye götürürler heralde hem de ambulanslik bi durumum yok cok şükür diye böyle tercih ettik bakalım insallah icim rahat çıkarım ordan. Simdi hafifledi ağrım ama yarın öbür gün yine olur biliyorum, yanma vs yok bende de çok ilginc insallah başka bişey değildir bu ağrının sebebi

Geçenlerde bir sayfada içerik araştırması gördüm bununla ilgili. Ben de kızılay erzincan daha iyi diye içiyordum ama o sayfada kızılay in sodyum oranının, beypazarının ise magnezyum oranının yüksek olduğunu yazıyordu. Tekrar beypazarina döndüm ben. Günde 2 tane içmeye çalışıyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…