2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kimyasal ve dış gebelik hakkında çok bilgim yok ama arkadaşımın son adet tarihi benden 12-14 gün falan önceydi. Ben erken gebelik testi ile öğrendim ve bir hafta sonra falan da o öğrendi beta hcg değeri benimkinden daha düşüktü. Ama onun da artışları düzenliydi. Geç dollenmeymis. Son adet tarihini sisteme farklı bir gün girdi onun doktoru. Normalde benden 2 hafta önce olması gerekiyor diye düşünüyorduk, ama benim gebeliğim onunkinden 10 gün önce gözüküyor şimdi. Aynı laboratuvarda, aynı cihazlara kan vermek takip etmek daha doğru sonuç verir diye düşünüyorum. Ben düzenli artış olunca 7.haftamda ilk kontrolüme gitmiştim. Kese görünmez, kalp atışını duyamayız falan panik olmak istememiştim. Inşallah senin de her şey yolundadır. Düzenli artar umarım

Canım instagramdan bir sorarsın 4-5-3.5 bir yerde diğer modellerden buldum 2 civarıydı oda
Kız Bi tane kapı süsü beğenmiştim aynılarını magnetini de yapıyorlar ama tanesi 9 TL dedi yaa yine en az 20 tane yaptırmam lazım kendi kuzenlerime teyzelerim falan derken. Çok pahalı geldi en iyisi pleksilere bakıyım senin attıklarında çok güzeldi tüylü pleksi olan falan

Inşallah tahlillerin yapılır ve için rahat çıkarsın hastaneden. Suyu arttırmak için de sürahiye, nane,elma vs sevdiğin bir aroma katacak meyve sebze falan eklesen içtiğin su miktarı artar mı acaba?

Ya ben bu olayı farketmrden 3-4 gün önce kan tahlili yapıldı ama idrar yapılmamıştı tabi kanda da bişey çıkmadı rutin kan tahlilleri. Yanma ve kaşıntı sonrası öyle akıntı başladı. Şimdi onlar geçti sadece akıntı var çok gıcık bişey yaaa ilk defa oluyo böyle sirkeli suyu deniyim bari inşallah bebeğe zarar vermez. Başka Bi doktordu o neye göre verdi ilacı bende anlamadım sadece anlattım oda enfeksiyon dedi. Yarın kendi doktoruma sorayım bakalım. Acaba alttan muayene eder mi yaaa

Canım taş ya da kum ateş ve kusma yapar. Yaşadım ikisini de.

Inşallah tahlillerin yapılır ve için rahat çıkarsın hastaneden. Suyu arttırmak için de sürahiye, nane,elma vs sevdiğin bir aroma katacak meyve sebze falan eklesen içtiğin su miktarı artar mı acaba?
Limon vs attim bana hep diyet günlerimi hatırlatıyor bu aroma canımı sıkıyor mecbur içicem ne sekilde olursa olsun canım bununla hallolsa keske

Sirkeli suyu ben eskiden beridir zaman zaman yapardim hamileligin başında doktoruma sordum hicbi sakıncası yok dedi. Dr bani ciftcinin kitabında da öneriyor şaşırdım normalde doktorlar sudan baska bişey değdirmeyin der ama ama sirke icin olumlular genelde. Vajinal enfeksiyon kanda idrarda çıkmaz mecbur alttan bakmasi lazım, hayatımda ilk kez sırf bu sebepten alttan muayene oldum ben o zaman. Bazen öyle sinsi oluyo ki akıntın olmasa da içerden oluyo o mantar

Inşallah başka hiçbir sorun çıkmaz. Ambulansla değil normal araçla geliyolar ama doğru söylüyorsun yakındaki devlet hastanesine götürürler büyük ihtimalle. Önlem almakta fayda var tabiki hafiflese bile insanin içinde şüphe oluyor. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Ben hamileliğin başından beri mantar ve idrar yolu enfeksiyonuyla baş ediyorum. İlk enfeksiyonu 12 haftalıkken geçirdim. Antibiyotik verdiler ağır olduğu için suya karıştırılanlardan. Onda çok su içmemiştim uzun sürdü o yüzden. Erken doğum başlatabilme ihtimali olduğundan belirtilerini göedüğün anda doktora başvurmanı öneriyorlar genelde. Benim doktorum yoktu bir hafta önce idrar sonucumda enfeksiyon çıktı idrarda yanma başladığı gibi acile gittim gene ağır olduğundan antibiyotik verdiler üç tane üç gün arayla doktoruma gidene kadar kullanacağım perşembe geliyor. Eğer idrarda yanma da varsa beklememeni öneririm. Eğer başlamamışsa suyla bir müddet hafifletebilirsin ama bir hafta fazla uzun bir zaman idrar enfeksiyonu çok sıkıntılı birşey beklememen daha iyi olabilir haftalarımız ileri artık sonuçta

Geçmiş olsun ya bende yanma hic yok ctsi ilk kez yoğun bı sancıyla uyandim kasık bölgesinde, 2 saate kadar gecti. Dün sabah yine oldu bu sabaha kadar devam etti, çok kivrandirmasa da baya rahatsız ediciydi. Toz ilac kullandim ctsi gecesi, suyu da dün cok ictim sadece, suan baya hafifledi ama yine de gidicem dediğin gibi beklemeye gelmez, doktorum da bekleme git dedi zaten.. ne zormus yaa

Evet tam bir illet... Ben yaklaşık iki yıldır ağır mantarla mücadele ediyorum. Hiçbir tedavi fitil ilaç işe yaramıyor. Hamilelikte de iyice arttı. Benim kasık sancım gebeliğin başından beri var ama nedenini hala öğrenemedim. Detaylı taramadaki doktor rahim ağzında yada kesede erken doğum belirtin yok sancıların normal dedi ama hala bilmiyorum umarım özelde kontrole gideceğim doktor artık güzel açıklamalar yapar bana kafam soru işaretleriyle dolu ilgisiz devlet hastanesi doktorum yüzünden...

Sanırım ilerlemis mantar da ağrıya sebep oluyor diye okumustum ya idrar Enfeksiyonu kesin ağrı yapıyor zaten.. Allah yardımcın olsun kronik olani da çok sinir bozucu

Kızlar bu ara hem cok duygusalım. Hem çok alingan. Huyum suyum değişti bu son dönemlerde sizde de oluyor mu bu gibi durumlar . Bazen ufacık şeylere bile öyle alınıyorum üzülüp ağlıyorum ki anlatamam.
ben de çok duygusalım. her durumda hemen ağlamak hissi geliyor. kendimi tutamıyorum. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum

Ya ben hiç sevmiyorum alttan muayeneyi daha doğrusu kim severki benimki tüp bebek o yüzden hep alttan muayene kontrol yapılıyordu tedavi sürecinde gına gelmişti. Ama şimdi doktorum başka bari bu alttan bakmasın diyodum sirkeli su deniyim canım hatta bak sana da diyim ev yoğurdu enfeksiyona falan çok faydalıymış şimdi günde Bi kase tüketmeye çalışıyorum

Geçmiş olsun canım ben de 10 gündür bu illetteyim gına geldi ya ilaçlar işe yaramadı yarın doktora gidicem yine ama alttan muayene olmak istemiyorum hiç ya.
Ev yoğurdu çok iyi geliyormuş ben pek yoğurt tüketen biri değilim ama bugün Bi kase yedim bakalım sende ye hergün olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…