2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım 112 yi arasan durumunu anlatsan bazen eve tedaviye de geliyorlar. İnsallah yardımcı olurlar

Aynen alttan muayene çok sinir bozucu ben de kaçtım kaçtım mecbur kaldim, vajinada bi Enfeksiyon olmasa bu haftalarda zaten alttan bakmazlar da orda olunca başka türlü bilemiyolar sanırım. Ev yoğurdu hergun yerim ben kendim yapıyorum zaten, simdi esim covid diye 1 haftadir limon ıhlamur sarimsak yoğurt epey tuketiyodum zaten ama

BEnde idrar yaparken yanma sancı oluyor iki sefer sürüyor sonra olmuyor su benzer şeylerle atlstıyorum bunun için doktora gitmedim çünkü uzun sreli hiç olmadı en son tetonoz için gittiğimde kan tahlili yapmışlardı orda crp ye de bakmışlar sıfırlı bir rakamdı o zamanda arar ara yanma oluyordu ramazandı önü idrarda kan gelirse crp yğkselmiş olur çok ilerlemesi için idrar yolu iltihabı böbreklere hemen geçer mi kişiye göre değişir bende etki etmiyor kan gelmesi lazım bende mesala ama su çok içmen lazım iki litreyi bir şekilde aş ben tek içişte yarım litre içiyorum genelde çayları saymıyorum onlarla kaç litre içiyorum bilinmex

Kızlar mantar ve enfeksiyon için tek taraflı tedavi biraz eksik kalıyor haberiniz olsun. Esiniz de tedavi görürse iyi olur. Eger birliktelik yasıyorsanız siz iyilessenizde esinizden tekrar geri geliyormus, Özellikle mantar aklınızda bulunsun. Bende gecen haftadan beri enfeksiyon ve mantarla mücadele halindeyim, yarın tekrar tahlil için dr gidicem. Dr bişey demedi ama kendime yasak getirdim sosyal mesafe uyguluyorum eşime

Bu beta denilen hormonun hafta hafta değerleri var seninki en altta kalıyordur bini aşmayan kişilerde karından kese görğndğ bile oluyor yani bekleyeceksin zor iş

Bebek böbreklere baskı yapıyorda olabilir yani enfeksiyona bağlama derim bir arkadaşımda olmuştu idrarın rengi açılmadığı sürece içmeye devam et çok açık su rengi olması lazım

Normalde çok pinpirikli biriyimdir bu rahatlık nereden geldi bana acaba
Iyice bunalmışsındır belki, bazen insanın gözü bir şey görmez ya hani çok daralınca.
Ben de aksine çok rahattım, ama pandemi bir de üzerine gebelik... Sanki herkes covid bir ben risk altındayım.

Birde san şunu söyleyim herşey belli olana kadar evde tek kalma hiçbiryerde tek olma bir kağıda kan grubunu dış gebelik olma durumunu yaz yanındakilerin ulaşacağı yere koy derim ambulansın hrmen ulaşacağı bir yerde ol benim eşim hep yanımdaydı ilaçlardan sonrada acile gidip iç kanama riskim olduğunu söyleyip tahlil veriyordum hatta ilacın ikinci dozunu aldığımda dayanılmaz sancım oldu tek kasığımda bebeğin yerleştiği yerde sancıyla kanamam başladı acile gittim acil doktoru muane etti iç kanamam var mı diye ağrı kesici vuruluprahatlamıştım

Yanma bende de hiç olmaz mesela böbrek iltihabı olduğumda da yanmıyordu. Neyse gidip baktıracaksın zaten ihtimaller silinsin

Iyice bunalmışsındır belki, bazen insanın gözü bir şey görmez ya hani çok daralınca.
Ben de aksine çok rahattım, ama pandemi bir de üzerine gebelik... Sanki herkes covid bir ben risk altındayım.
Biraz öyle gerçekten evde otur çalış çalış, biraz gözüm gönlüm açılsın istiyorum eşimin de işi çok stresli ona da kıyamıyorum. Ailem şehir dışında yazlık ortamını hep çok sevmişimdir. Orayı da bir göresim geliyor. Perşembe doktor ne diyecek bakalım

Bebek böbreklere baskı yapıyorda olabilir yani enfeksiyona bağlama derim bir arkadaşımda olmuştu idrarın rengi açılmadığı sürece içmeye devam et çok açık su rengi olması lazım
Ya onu da farkettim idrarın rengi o kadar suya ragmen hala cok açık degil, önceleri vitaminlerden diye düşünürdüm gerçi suyu da cok icmezdim ama dün su cok ictigim halde yine çok açık renk degildi. Bence bebeğin baskısı değil çünkü sadece böbreklerde degil ağrı kasıklarımın ortasında. Bakalim ne dicek doktor Enfeksiyon diye düşünüyoruz ama hic yanma vs de yok, benimki de bu sekil demekki

Çok değilmiş ağrın da yoksa korkma bir sıkıntı yoktur inşallah hayırlısı ile şu 3. trimesteri de sağlıkla bir atlatsak da sağlıkla kavuşsak yavrularımıza bu sitres bizi çok yordu

Evet biri bu sayfada yazmıştı ilk zamsn ona kuzılay erzincanın tuz oranı düşük magnezyum yüksek yazmıştım piyasadaki madensularının çogu tuzlu su asitini kaçır içemezsin erzincanda deper yüz elinde varsa karşılaştır ben hep erzinczn içiyorum diğer sodalar tuzlu grliyor tuzu hiç sevmem magnezyum üçbinlere yakın beypazarını içme beş tanede içsen magnezyüm oranını yakslayamazsın birde kızılayın erzincan yazan markasını al ama bazı yerlerde sadece erzincanda bulabilirsin bizim marketlerde oluyor

Kızlar favori magnetlerim fikri olan var mibakmayın birbirine benzediğine aralarında 2-3 tl fark olanlara bile varmutlaka gelen olacaktır acaba diyorum az az mi yaptırsam. Biraz ondan yada biraz bundan falan mi yaptırsam
Ben tavşanlı olandan 20 tane yaptırdım ama yanındaki kuğulu olan da güzelmiş yetmesze sonradan kuğuludan da yaptırabilirim

Bilmiyorum bana böbrek gibi gelmedi böbrek olunca idrar yaparken bile böbreklerinde baskı hissedersin elektirik çarpması gibi sancı saplanır o ilerlemiş hali öyle oluyor kasık çok anlıyamadım ama hastaneye giderken su götür içmeye devam et

Aynen canım ev yoğurdu zaten market yoğurdu yenmez. Geçen doktorumda paylaşmış sayfasında enfeksiyona iyi diye ama. Bu arada bugün de bakıyorum akıntı azalmış gibi umarım geçiyordur yaaa valla kadın olmak ne zor

Birde vitaminler değiştiriyor ilk idrar koyu olur ama gün şçinde açık olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…