2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İnsallah ilerlememistir daha cumartesi ağrı oldu ilk kez ama hızlı ilerleyebilen bi durum Allah korusun

Gerçekten zor ya alt muayenesi bizde fitili operasyonları doğumu kızlık zarı bizde

Keşke deneyebilsem... Yoğurt sevmem yiyemem normalde denerdim ama mide yanmalarım ve bulantılarım hiç geçmedi benim herşeyi yiyemiyorum hala

2 yıllık evliyim. 4-5 yıldır vardı 2 yılda iyice artmıştı. Doğumdan sonra eşimle gitmeyi düşünüyoruz dediğiniz gibi

Benim bugün kontrolüm vardı, biyerlere gideceksen şimdi git 32 den sonra şehir değişikliğini uzun yolu tavsiye etmiyorum dedi. Çok vaktimiz kalmadı

Çok değilmiş ağrın da yoksa korkma bir sıkıntı yoktur inşallah hayırlısı ile şu 3. trimesteri de sağlıkla bir atlatsak da sağlıkla kavuşsak yavrularımıza bu sitres bizi çok yordu
İnşallah canım doktorda eski kanama gelebilir devamı yoksa endişelenme dedi bende sakşnleştim o öyle deyince

Evet daha önce bana da bir tanıdığım demişti, özellikle kızılay erzincan al diye. Hep onu içiyordum. Sonra o karşılaştırma yanılttı beni demek ki. Boşa dönmüşüm Beypazarina Teşekkür ederim canım

Kızlar isimli hastane çıkışı yaptıran oldu mu nerden hangi sayfadan yaptırdınız eski mesajlara bakmadım henüz

Üçbin yazmışım şimdi değerlere baktım 317 magnezyum 40 kalsiyum bikarbonat 1317 diğerler minareller çok yüksek değil sodyum108 yazıyor ama demiri az olan için bir marka vardı onu unuttum ama çoğu madensuyunda bir iki minarel oluyor bunda calsiyumda var onda lazım bize ben üç tane içiyorum bazen kızım sürekli dolabı açıp madensuyu içmek istiyor açıyoruz az içip bırakıyor bende arkasından bıraktıklarını içiyorummadensuyu manyağı

İnşallah canım doktorda eski kanama gelebilir devamı yoksa endişelenme dedi bende sakşnleştim o öyle deyince
Bu saatten sonra arkası gelmeyen kanama tehlike içerir mi ki bu az lekelenmeler vajinal olmasın çünkü okumuştum vajinada kanlanma artıyor kendini doğuma hazırladığı için formuda değişiyor Tehlikeli olan bir kanama daha yogun olur ve artar

Aklıma yeni geldi basur gibi bir durum var mı bir önceki bebeğimde olmustu bende kanama yapınca dr gidince öğrenmiştim. Belki iş yaparken poponu zorladın ufak çatladı kan oldu olabilir mi. Silerken peceteye gelir çünkü

Kızlar suan sehir hastanesindeyim elimi verdim kolumu kaptirdim temasli olduğum icin covid testi sartmis vericem birazdan smdi nst takili ilk kez nst bakiliyo
Kan ve idrar verdim usg muayenesinde hersey normaldi. Kan idrar ve covid sonuçlarını evden takip edicem çıkıyorum diye imza attim. Negatif çıktığımda o sonuçla beraber istedigim doktora ilac yazdırabilirmisim sonuclara göre.. covid testinden cok korkuyorum ama doğum öncesi de mecbur vericez zaten diye kendimi sakinlestirmeye çalışıyorum. Dua edin

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…