2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya kızlar bişey sorucam şuan 24+2 yim ama bugün bebek oynadığında artık gıdıklanma değilde sanki idrar kesmesine vuruyomuş gibi hissediyorum dakka başı tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum. Ayrıca vajina bölgesine doğru baskı var gibi hissediyorum böyle olan oldu mu ilk defa oluyo böyle ne olmuş olabilir acaba

Korkma canım bi defa ben de verdim düşündüğümden daha kolaymış. Boğazımdan sürüntü alınınca bi öksürük hissi geldi, sonra burundan da hızlıca alıverdiler. İnşallah kolay gelmiştir senin de.

Dimi bende öyle düşünüyorum canım şükür devamıda olmadı.. böyle yazdığını okumakta iyi geldi teşekkür ederim
Yok canım hiç öyle bir durumumm
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canm

Bana oluyor canım. Bugün kontrolüm vardı bebeğin kafası yukarda ayakları aşağıda. Arada kasıklarım ağrıyor dedim tekme atiyordur dedi, sanki çişimi tutamıyorum altıma yapıyorum gibi bir his de geliyor. Muhtemelen sende de bebek şu an aynı pozisyonda olabilir. Nefes almakta da zorlanma olur dedi, gerçekten ben bu ara zor nefes alıyorum.

Sanırım normal çünkü benimde bazı hareketlerinde vajinamda zonklama oluyor can yakıcı türden. Elimle bastırma ihtiyacı hissediyorum.

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım aynen sanki çişimi tutamıyor gibiydim zaten sık sık da idrara çıktım birden. Tabi baskı yapıyorsa nefes aldırmaz. Ben de Nefes almakta değil ama kalp çarpıntısı gibi göğüs kafesim darlanıyo Bi kkaö dakika sonra geçiyor bende 2 haftadır falan ara ara oluyor.

Sanırım normal çünkü benimde bazı hareketlerinde vajinamda zonklama oluyor can yakıcı türden. Elimle bastırma ihtiyacı hissediyorum.
Evet evet baskı gibi oluyo sanki oradan bişey çıkacak gibi galiba dediğin gibi pozisyonuna göre değişiyor

Canım Allah yardımcın olsun. Covid testi de iğne gibi, hemsireden hemşireye değişir ya hani. Ben 3 kez verdim test, her birinde farklı oldu. Birinde dayanamıyorum, midem bulanıyor hızlı yapar mısınız demiştim test öncesinde ve hızlı davrandı testi yapan kişi. Aheste aheste yaptıklarında zorluyor çünkü. Muhtemelen şimdi test yapmışlardır sana ama tekrar yaptırma durumunda aklında olsun diye yazıyorum. Umarım sonucun negatif çıkar

Şimdi ben de Beypazarina baktım kalsiyum:205 magnezyum:124 sodyum:138
Şimdi magnezyum için önem veriyorum ben, normal zamanda hepsini dönüşümlü içmek lazım bence. Değerler hepsinde farklı, tek bir markaya sabit kalmamak lazım.

Bence cok guzel olmus nst tahliller her sey yapilmis
Insaallah testinde negatif cikar

Kızlar iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim ben eve geldim covid testi falan sorunsuz geçti cok şükür. Yavaş yavaş sonuçlar e nabiza düşüyor hepsi tamamlanmadi ama idrar tahlilinde "yassı epitel" diye bisey var 0-10 arasi olmasi gerekirken bende 98 çıkmış lökosit max 5 olmasi gerekirken 7 çıkmış. Daha çıkacak cok deger var ama şu 98 çıkan cok yüksek geldi gözüme. Biraz baktım Enfeksiyon diyor ama bilen tecrübesi olan birileri yorumlarsa sevinirim karşılaştırma yapmış olurum tehlikeli bi boyut mu çoğu kişide bu kadar yüksek mi vs diye. Sabah kendi doktoruma tüm sonuçları atıp goruscem tabi ama nerde bende o sabır

Kuzum esime sordum simdi benim ki de 78 cikmis digeri de 7 cikmis
Doktor bana antibiyotik vermisti 10 gunluk onu kullanmistim

Çok geçmiş olsun canım. Umarım çok ciddi bir sıkıntı değildir.

Arkadaşlar aylar sonra dr kontrolüne gittim en son 12 nisanda gitmiştim arada Prof a gidecem diye randevu almamıştım. Bebeğim haftasıyla uyumluymuş. Gayet iyi dedi dr. Şeker yüklemesi şimdilik gerek yok açlık tokluk bir bakalım dedi. Sıkı to görürse yapacakmış. Bebeğim 870 gr 30 cm olmuş. Kızım eliyle kapamıştı yüzünü 5 parmağını gördük bugün sadece. Buna da şükür en azından parmakları tam diye sevindik. Biz bugün çok mutlu olduk. Herkes inşallah mutlulukla ayrılır drdan

Çok geçmiş olsun

Hadi bakalim gozunuzaydin cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…