- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #19.301
Hadi yaa umarım geçer o durumlar zor gerçekten şükür ben o tarz şeyler hiç yaşamadım ondandır zaten 10 kilo aldım 24 haftadaKeşke deneyebilsem... Yoğurt sevmem yiyemem normalde denerdim ama mide yanmalarım ve bulantılarım hiç geçmedi benim herşeyi yiyemiyorum hala
Korkma canım bi defa ben de verdim düşündüğümden daha kolaymış. Boğazımdan sürüntü alınınca bi öksürük hissi geldi, sonra burundan da hızlıca alıverdiler. İnşallah kolay gelmiştir senin de.Kızlar suan sehir hastanesindeyim elimi verdim kolumu kaptirdim temasli olduğum icin covid testi sartmis vericem birazdan smdi nst takili ilk kez nst bakiliyo
Kan ve idrar verdim usg muayenesinde hersey normaldi. Kan idrar ve covid sonuçlarını evden takip edicem çıkıyorum diye imza attim. Negatif çıktığımda o sonuçla beraber istedigim doktora ilac yazdırabilirmisim sonuclara göre.. covid testinden cok korkuyorum ama doğum öncesi de mecbur vericez zaten diye kendimi sakinlestirmeye çalışıyorum. Dua edin
Dimi bende öyle düşünüyorum canım şükür devamıda olmadı.. böyle yazdığını okumakta iyi geldi teşekkür ederimBu saatten sonra arkası gelmeyen kanama tehlike içerir mi ki bu az lekelenmeler vajinal olmasın çünkü okumuştum vajinada kanlanma artıyor kendini doğuma hazırladığı için formuda değişiyor Tehlikeli olan bir kanama daha yogun olur ve artar
Yok canım hiç öyle bir durumummAklıma yeni geldi basur gibi bir durum var mı bir önceki bebeğimde olmustu bende kanama yapınca dr gidince öğrenmiştim. Belki iş yaparken poponu zorladın ufak çatladı kan oldu olabilir mi. Silerken peceteye gelir çünkü
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canmKızlar suan sehir hastanesindeyim elimi verdim kolumu kaptirdim temasli olduğum icin covid testi sartmis vericem birazdan smdi nst takili ilk kez nst bakiliyo
Kan ve idrar verdim usg muayenesinde hersey normaldi. Kan idrar ve covid sonuçlarını evden takip edicem çıkıyorum diye imza attim. Negatif çıktığımda o sonuçla beraber istedigim doktora ilac yazdırabilirmisim sonuclara göre.. covid testinden cok korkuyorum ama doğum öncesi de mecbur vericez zaten diye kendimi sakinlestirmeye çalışıyorum. Dua edin
Bana oluyor canım. Bugün kontrolüm vardı bebeğin kafası yukarda ayakları aşağıda. Arada kasıklarım ağrıyor dedim tekme atiyordur dedi, sanki çişimi tutamıyorum altıma yapıyorum gibi bir his de geliyor. Muhtemelen sende de bebek şu an aynı pozisyonda olabilir. Nefes almakta da zorlanma olur dedi, gerçekten ben bu ara zor nefes alıyorum.Ya kızlar bişey sorucam şuan 24+2 yim ama bugün bebek oynadığında artık gıdıklanma değilde sanki idrar kesmesine vuruyomuş gibi hissediyorum dakka başı tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum. Ayrıca vajina bölgesine doğru baskı var gibi hissediyorum böyle olan oldu mu ilk defa oluyo böyle ne olmuş olabilir acaba
Sanırım normal çünkü benimde bazı hareketlerinde vajinamda zonklama oluyor can yakıcı türden. Elimle bastırma ihtiyacı hissediyorum.Ya kızlar bişey sorucam şuan 24+2 yim ama bugün bebek oynadığında artık gıdıklanma değilde sanki idrar kesmesine vuruyomuş gibi hissediyorum dakka başı tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum. Ayrıca vajina bölgesine doğru baskı var gibi hissediyorum böyle olan oldu mu ilk defa oluyo böyle ne olmuş olabilir acaba
Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canımBana oluyor canım. Bugün kontrolüm vardı bebeğin kafası yukarda ayakları aşağıda. Arada kasıklarım ağrıyor dedim tekme atiyordur dedi, sanki çişimi tutamıyorum altıma yapıyorum gibi bir his de geliyor. Muhtemelen sende de bebek şu an aynı pozisyonda olabilir. Nefes almakta da zorlanma olur dedi, gerçekten ben bu ara zor nefes alıyorum.
Evet evet baskı gibi oluyo sanki oradan bişey çıkacak gibi galiba dediğin gibi pozisyonuna göre değişiyorSanırım normal çünkü benimde bazı hareketlerinde vajinamda zonklama oluyor can yakıcı türden. Elimle bastırma ihtiyacı hissediyorum.
Canım Allah yardımcın olsun. Covid testi de iğne gibi, hemsireden hemşireye değişir ya hani. Ben 3 kez verdim test, her birinde farklı oldu. Birinde dayanamıyorum, midem bulanıyor hızlı yapar mısınız demiştim test öncesinde ve hızlı davrandı testi yapan kişi. Aheste aheste yaptıklarında zorluyor çünkü. Muhtemelen şimdi test yapmışlardır sana ama tekrar yaptırma durumunda aklında olsun diye yazıyorum. Umarım sonucun negatif çıkarKızlar suan sehir hastanesindeyim elimi verdim kolumu kaptirdim temasli olduğum icin covid testi sartmis vericem birazdan smdi nst takili ilk kez nst bakiliyo
Şimdi ben de Beypazarina baktım kalsiyum:205 magnezyum:124 sodyum:138Üçbin yazmışım şimdi değerlere baktım 317 magnezyum 40 kalsiyum bikarbonat 1317 diğerler minareller çok yüksek değil sodyum108 yazıyor ama demiri az olan için bir marka vardı onu unuttum ama çoğu madensuyunda bir iki minarel oluyor bunda calsiyumda var onda lazım bize ben üç tane içiyorum bazen kızım sürekli dolabı açıp madensuyu içmek istiyor açıyoruz az içip bırakıyor bende arkasından bıraktıklarını içiyorummadensuyu manyağı
Bence cok guzel olmus nst tahliller her sey yapilmisKızlar suan sehir hastanesindeyim elimi verdim kolumu kaptirdim temasli olduğum icin covid testi sartmis vericem birazdan smdi nst takili ilk kez nst bakiliyo
Kuzum esime sordum simdi benim ki de 78 cikmis digeri de 7 cikmisKızlar iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim ben eve geldim covid testi falan sorunsuz geçti cok şükür. Yavaş yavaş sonuçlar e nabiza düşüyor hepsi tamamlanmadi ama idrar tahlilinde "yassı epitel" diye bisey var 0-10 arasi olmasi gerekirken bende 98 çıkmışlökosit max 5 olmasi gerekirken 7 çıkmış. Daha çıkacak cok deger var ama şu 98 çıkan cok yüksek geldi gözüme. Biraz baktım Enfeksiyon diyor ama bilen tecrübesi olan birileri yorumlarsa sevinirim karşılaştırma yapmış olurum tehlikeli bi boyut mu çoğu kişide bu kadar yüksek mi vs diye. Sabah kendi doktoruma tüm sonuçları atıp goruscem tabi ama nerde bende o sabır
Gecti mi bari ondan sonraKuzum esime sordum simdi benim ki de 78 cikmis digeri de 7 cikmis
Doktor bana antibiyotik vermisti 10 gunluk onu kullanmistim
Çok geçmiş olsun canım. Umarım çok ciddi bir sıkıntı değildir.Kızlar iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim ben eve geldim covid testi falan sorunsuz geçti cok şükür. Yavaş yavaş sonuçlar e nabiza düşüyor hepsi tamamlanmadi ama idrar tahlilinde "yassı epitel" diye bisey var 0-10 arasi olmasi gerekirken bende 98 çıkmışlökosit max 5 olmasi gerekirken 7 çıkmış. Daha çıkacak cok deger var ama şu 98 çıkan cok yüksek geldi gözüme. Biraz baktım Enfeksiyon diyor ama bilen tecrübesi olan birileri yorumlarsa sevinirim karşılaştırma yapmış olurum tehlikeli bi boyut mu çoğu kişide bu kadar yüksek mi vs diye. Sabah kendi doktoruma tüm sonuçları atıp goruscem tabi ama nerde bende o sabır
Su an iyiyim ama ilacim dun bitti tekrar test vermedimGecti mi bari ondan sonra
Çok geçmiş olsunKızlar iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim ben eve geldim covid testi falan sorunsuz geçti cok şükür. Yavaş yavaş sonuçlar e nabiza düşüyor hepsi tamamlanmadi ama idrar tahlilinde "yassı epitel" diye bisey var 0-10 arasi olmasi gerekirken bende 98 çıkmışlökosit max 5 olmasi gerekirken 7 çıkmış. Daha çıkacak cok deger var ama şu 98 çıkan cok yüksek geldi gözüme. Biraz baktım Enfeksiyon diyor ama bilen tecrübesi olan birileri yorumlarsa sevinirim karşılaştırma yapmış olurum tehlikeli bi boyut mu çoğu kişide bu kadar yüksek mi vs diye. Sabah kendi doktoruma tüm sonuçları atıp goruscem tabi ama nerde bende o sabır
Hadi bakalim gozunuzaydin cok sevindimArkadaşlar aylar sonra dr kontrolüne gittim en son 12 nisanda gitmiştim arada Prof a gidecem diye randevu almamıştım. Bebeğim haftasıyla uyumluymuş. Gayet iyi dedi dr. Şeker yüklemesi şimdilik gerek yok açlık tokluk bir bakalım dedi. Sıkı to görürse yapacakmış. Bebeğim 870 gr 30 cm olmuş. Kızım eliyle kapamıştı yüzünü 5 parmağını gördük bugün sadece. Buna da şükür en azından parmakları tam diye sevindik. Biz bugün çok mutlu olduk. Herkes inşallah mutlulukla ayrılır drdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?