2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

yassi epitel biraz yuksek cikmis evet idrar kulturu de alindi mi? Kandaki crp de belirleyici olur. Ama hallolur hic canini sikma cok gecmis olsun yeniden
Ne mutlu size masallah minnosa

yassi epitel biraz yuksek cikmis evet idrar kulturu de alindi mi? Kandaki crp de belirleyici olur. Ama hallolur hic canini sikma cok gecmis olsun yeniden

Ne mutlu size masallah minnosa
Kültür alınmadı canım crp normal sayılır önemsiz bi yüksekliği var.. bakteri negatif yazıyo. Diger sonuçlar normal gibi simdilik. Bakalim doktor ne dicek yarın cok merak editorum endise edilecek bi yükseklik mi ilaçla tolere edilebilir mi

Bunda düzeltme yapayım. O görseli ben de gördüm bir yerlerde ama yanlış yönlendirme var bence. Kızılay'ın iki çeşidi varken, tek çeşit varmış gibi yansıtılmış.
Kızılay Erzincan sodyum oranı: 108.92 (şu an içiyorum)
Beypazarı sodyum oranı: 138.181
Kızılay Afyon sodyum oranı:770.4
Kızılay Erzincan Magnezyum oranı: 317.45
Beypazarı Magnezyum oranı: 124.588
Kızılay Afyon Magnezyum oranı: 13.3
Zamanında çok araştırmıştım : ) O yüzden Kızılay Erzincan'ı gönül rahatlığıyla içebilirsiniz. Kızılay Afyon almayın.

Doktorum bire bir olarak sizin söylediklerinizin aynısını söyledi, her hamilelikte görülmezmiş. İğneyle apseyi patlattı, canım acımadı pek. Bunu da atlattık şimdilik.

Ben bilmem tabi ama crp de dusukse cok endise edilecek seviyede degil gibi geldi. Insallah da oyledir.

Aynı durum bende de var. Bebek ters olduğu için öyle dedi doktorum.

Kalsiyumu yüksekmiş tuzuda az yüksek kızılaya göre ama diğer markalarda tuz oranları altıyüz yediyüzlerde sıkıntı olabilir içmek ben tuzu sadece pirzola üzerine katmayı severim pide yerken hamurun tuzunu alıp yiyemem hissedeceğim derecede tuzda şeyler içmek yemek hoşuma gitmiyor benim tuzsuz birşeyi yiyip anlamıyorum ben

Biri yeşil biri mavi yeşil olanı alınacak yani ilk başlarda yazmıştım bende bizim markette oluyor her şehirde olduğu için ben çünkü başka şehirlerde çalıştığımda bizimde buluyordum

Merak etme kanda sıkıntı yoksa bazı doktorlar ilaç bile yazmıyor belki farklı bir ilaç verir antibiyotik yerine öyle bebeği etkileyecek bir durum değildir sen kafanı yorma daha önce yazmıştım bir arkadaşa beş altı diş sarmısak yut çok su iç derim ne kadar az su içmiçsen o oranlar yüksek oluyor

Evet ya ben suya bı türlü alışamadım ama bu bana ders oldu bundan sonra zorla içicem mecbur

Covid testim negatif çok şükür. Sırf temasliyim diye test yapılması o kadar saçma ki zaten testin sonucunu beklemeden beni muayene ettiler nst bagladilar kan idrar aldılar, bi belirtim olsa da ona göre yapsalar neyse sonuc zaten gece çıkıyo neye faydası oldu onlar açısından anlamadım hiç..

Kızlar bugün aile hekimliğine testler icin gittim. Şeker yüklemesi yapmıyoruz dedi doktor. Gerek yok senin icin dedi. Bebek aşırı kilolaysa yada ailede şeker öyküsü falan varsa olur dedi cumartesi doktora gidince yaptirsammi bilemedim bende

Kızlar covid 19 aşı hakkım var. Hamilelere yapılıyor mu ? Internette yapılıyor yazıyor ama doğumdan önce yaptırmak heralde yan etkisi de çok. Haftasonu yinede doktora bir soracağım bakalım

Kızlar covid 19 aşı hakkım var. Hamilelere yapılıyor mu ? Internette yapılıyor yazıyor ama doğumdan önce yaptırmak heralde yan etkisi de çok. Haftasonu yinede doktora bir soracağım bakalım
Yapıyorlar yaptıranlar var ancak şurda 2,5-3 ay kaldı zaten bağışıklık kazanana kadar doğum gelir. Ben bu yüzden riske atmayacağım doğumdan sonra olmayı planlıyorum. Erken doğumu tetikleyebilecek her şeyden kaçıyorum direkt böyle bir etkisi yok ama ya olursa sonuçta denenmemiş. Yapılan araştırmalarda 35 bin küsür gebeye aşı yapmışlar 3 bin küsürü iyiymiş diğerleri hakkında bilgi yok. Bu veri beni tatmin etmiyor işte.

Doktorum duocid adında bi antibiyotik önerdi idrar yolu enfeksiyonu var dedi, eczanedeb rica edip recetesiz alicam bakalım covid testim negatif çıktığı halde karantinam devam ediyor saçmalık...

Bende bir acil hemşiresi olarak o kadar riskin içinde yaptırmadım çünkü hiçbir Dr kesin verilerle seni rahatlatmıyor doğumdan sonra düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…