2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim de enerjim çok azaldı elim kolum kalkmıyor üç gündür ondan demekki erkenden ağırlaştık inşallah canım sağlıkla kavuşalım inşallah

Allah esirgesin kötü bir şey olsa mutlaka başka belirti verir. Benim de bu aralar hareketleri zayıf burayı okuyup rahatlıyorum . Genelde hepimizin bu dönem böyle Anladığıma göre. Elimi karnıma koyup hep salavat çekip ayetel kürsi okuyorum. Allah’a emanetler . İçini ferah tut

Aynen Allah'a emanetler yavrularımız Rabbim korusun inşallah

Çok saçma bir sistem neyseki negatif çıkmış sevindim geçmiş olsun tekrar

Başın sağolsun ailesine sevenlerine sabır diliyorum devlet hastanesi'nde doğum yapılacaksa orda kapma ihtimali yüksek evet aşı olunabilir o riske karşı şuan sinovac yok ilk dozunu sinovac vurulanlara var sadece biontech var şuan randevu olanlara onu vuruyorlar ben de çok muallakta kaldım ama cesaret edemedim doktorum da önermedi Rabbim korusun inşallah hepimizi

Bende karar veremedim. Soracağım doktora da bakalım. insan korkuyor yan etkilerden de

Mrb doktor olarak medipolde kimi seçtiniz memnun musunuz bende oraya başlamayı düşünüyorum 29. Haftadayız
Amin canım inşallah ya Pendik Medipol hastanesi ni düşünüyorum canım.İyi doktorlar var yorumlarda iyi.Ama kafam iyice karıştı.Kararsiz bı yapım var.İns iyi bir doktora denk geliriz hepimiz

Ben olsam beta baktirirdim mesela hemen 2 gun sonra degil de 4 gun sonra. 1000 i gecmis olacak mi bilmek isterdim. Tabi doktorunuz bilir

Bu hafta ben cok aktiftim ya yurudum ya ayakta durdum. Ondan mi degil mi ayirt edemiyorum ama bana da biraz azaldi gibi geliyor hareketleri hatta yarin kontrole soyleyecegim bu durumu. Insallah her sey yolundadir

Sen yazınca sonuçlarıma baktım bende lökosit sana oranla baya yüksekmiş 12 görünüyor 7 sindeki tahlilim. Yassı ise net değer göstermemişler >20 demişler sadece e-nabız'da da aynı. Benim gebelik başından beri sürekli var şimdiye kadar bebeğe zarar vermeden düşürebildim hep ama bende doğuma yaklaştığımız için hala olmasından endişeliyim biraz yarın bende doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek antibiyotikler ve su çok azaltamadı bende baya da su içiyorum oysaki...

Yassi epitel 20den yüksek çıkmış ama kaç yani 21 mi 100 mü ne sacma bi sonuc.. bide tek kriter bu yassı epitel değil mesela kiminde bakteri yüksek çıkıyo kiminde lökosit vs bende bakteri bile negatif yazıyo ama bu yassı epitel neyse 98 çıkmış. Sanırım doktorun önerdiği her ilaç her yükseklikte etki etmiyor biyerde okudum idrar kültürü de gerekiyomus enfeksiyonun cinsini anlayıp dogru ilacı vermek nokta atışı yapmak için ama bana yapılmadı. Ben suyu az iciyodum ama cogalttim elimden geldiğince bide sirkeli suyla taharet almaya başladım elinden geleni yapicam. Belki sana gerekli olan doğru ilacı vermemislerdir bilmiyorum kiminde de kronikleşmiş oluyor sürekli devam ediyo bazen yükselip düşse de.. Allah yardımcın olsun ama üzerinde durulması gereken bir konu

Bu hafta ben cok aktiftim ya yurudum ya ayakta durdum. Ondan mi degil mi ayirt edemiyorum ama bana da biraz azaldi gibi geliyor hareketleri hatta yarin kontrole soyleyecegim bu durumu. Insallah her sey yolundadir
Yorgunluk o kadar çok etkiliyor ki tecrübe ettiğimde çok şaşırdım. Gebelikten önce rahatlikla yaptığım 3 cesit yemeği dinlenmeden pespese yapıp ayakta durdum diye cocuk 2.5 gün cok az hareket etti, doktorum da yorgunluktan olacağını onayladı. O günden beri kendimi yormuyorum çocuğumdan kıymetli mi amaan kızartma yapcaksam at fırına başında bekleme diyorum zaten daha sağlıklı, bazi şeyleri eşime yüklüyorum vs derken gecircez artık son ayları da

Bana her idrarda kültür de yapılıyor hep pozitif çıktığı için enfeksiyon. Ama hepsinde normal flora bakterisi üredi negatif diyor. hamilelik öncesi de mantarla birlikte ara ara oluyordu. Yarın gidince detaylıca soracağım. Hala geçiştirir gibi yaparsa da önemli değil zaten artık onda olmayacağım kontrolleri. Çok teşekkürker allah bütün annelerin yardımcısı olsun büyük stres bunlar hep...

İnşallah herşey yolundadır doktorun söylediklerini bize de yaz canım iyi haberlerle gel inşallah

Ya kızlar ben kendimi çok tecrübesiz hissediyorum ilk hamilelik ne alacağım neye dikkat edeceğim hiç bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum bi de gurbetteyim yanımda yardımcı olacak kimsem de yok

Ya kızlar ben kendimi çok tecrübesiz hissediyorum ilk hamilelik ne alacağım neye dikkat edeceğim hiç bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum bi de gurbetteyim yanımda yardımcı olacak kimsem de yok
Canım hiç öyle düşünme bende ailemden uzakta yalnızım bazen bana da böyle hisler geliyor sonra kendimi telkin ediyorum. Bak ben 4 tane hastane çıkışı gibi 5li takımlardan aldım zaten hemen büyüyecek. Neye dikkat etmek istediğin sana bağlı biraz. mesela ben uzun süreli kullanmayacağım şeylere aşırı para vermeden, hevesli davranıp gereksiz şeyler almadan alışverişimi tamamladım. Bende bazen kendi kendime ya bebeğime yetemezsem diye düşünüyorum ama eşim sağ olsun çok destek oluyor bana psikolojik olarak ve her konuda. Hep iyi şeyler düşün hepimiz çok iyi bir anne olucaz

Birçoğumuz böyleyiz aslında. Her ne kadar yeğenlerimize bakmış, ilgilenmiş bile olsak ilk hamilelik ve doğum olması tecrübesiz olma sebebimiz oluyor. Insan bazen yanında yakınında olan aile bireylerine rağmen gurbette hissedebiliyor kendini. O yüzden gurbetteyim, yalnızım diye üzülme. Burda her şeyi paylaşıp, konuşuyoruz ne güzel. Bebek ve anne için alınacaklar listesi paylaşan arkadaşlar vardı gayet detaylı yazmışlardı sağolsunlar. Geriye dönüp o mesajlara bak istersen. Daha zaman var yavaş yavaş halledersin. Deneye yanıla öğreneceğiz. Diğer hamilelik gruplarına da bak istersen. Ben şu an Haziran annelerini de takibe aldım. Yeni doğum yapanlar ne diyor, ne hissediyor onları da gözlemlemiş oluyorum. Kendini yalnız hissetme

Cok haklisin ben de kendimi iyi hissedince normal sekilde davranabilirim gibi geliyor Yoruldugumda dinleniyorum da biraz kendime ceki duzen vereyim valla
İnşallah herşey yolundadır doktorun söylediklerini bize de yaz canım iyi haberlerle gel inşallah
Insallah cok tesekkurler

bende gereksiz pahalı gösterişli şeylere gerek duymuyorum . Çok teşekkür ederim gerçekten burada kendimi iyi hissediyorum
aaa çok güzel aklıma gelmemişti Haziran anneleri . Sanırım ben o alışveriş listesini kaçırdım eski mesajlara bakaym . Çok teşekkür ederim destekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…