- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #11.541
Bende pasif diye görünce şok oldum canımaaaaa kizlarrr neden banlandiiiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pasif diye görünce şok oldum canımaaaaa kizlarrr neden banlandiiiii![]()
2-3 gün öncesine ait bir konu olduğu için yeni bir haber olmadığı için Haberim Yok normal olarak Evet özelden de yazıldı ama ben kabul etmedim dahil olmak istemedigimi dile getirmiştim. ne den alaycı bir tavırla konusuyosnuz bunuda anlamadim?aaaaa senin haberin yok mu ? yoksa arkandan mı iş çevirmişler ? burada konuları takip edemiyorlarmış wahtstapp daha sağlıklıymış bu sebeple 60-70 kişiye özel mesajla çağırmışlar senin nasıl haberin olmaz?
2-3 gün öncesine ait bir konu olduğu için yeni bir haber olmadığı için Haberim Yok normal olarak Evet özelden de yazıldı ama ben kabul etmedim dahil olmak istemedigimi dile getirmiştim. ne den alaycı bir tavırla konusuyosnuz bunuda anlamadim?Kazen
Aaa bende de öyle bende onu soracaktım
15+5 haftalığım aynı sekilde hapşırınca kramp ağrı oluyor sanırım normal br durum![]()
Yani o zaman endise etmiyelim. Oglumda olurmuydu hic hatirlamiyorum. Bu gebeligim sanki daha baska zaten.ama sanki koku hassasiyetim azaldi gibi. 2 haftadir acayiptimCanım bende de var rahimdeki kaslar gerildiği için oluyormuş .. korkulacak bir şey olduğu sanmam hapşurmak, gülmek, öksürmek hepsi normal sürecin parçası neticede. İmkanın varsa ayaklarını göğsüne doğru çekip hapşur o zaman ağrısı azalıyor![]()
peki.yok ablacım ne alayı sinirlendim sadece yalan dolanla bir sürü kişiyi çağırmışlar. Neden alay edeyim
14+4 cnm bu 2.gebeligim ve oglumda bu haftalarda gecmisti ama sanki bunda hic gecmicek gibi geliyorKaç haftalık hamileisn benimde öyle bir iki gün ilacı içmesem bulantıdan ölüyorum![]()
Önce uyarılmaları gerekmez miydi? Ya da önceden uyarı yapıldı da aynı oluşuma devam mı edildi? Whatsapp grubunda kimin aktif olup olmadığı nasıl biliniyor? Merakımdan soruyorum.Çok açık ve net söylüyorum Whatsapp grubuna davet eden, bu grubu kuran ve hala o grupta olan herkesin üyeliği sorgusuz sualsiz kapanacaktır. Af vs asla söz konusu değildir.
Madem öyle bundan sonra böyle !
Mesajlara bakıyolar sanırımÖnce uyarılmaları gerekmez miydi? Ya da önceden uyarı yapıldı da aynı oluşuma devam mı edildi? Whatsapp grubunda kimin aktif olup olmadığı nasıl biliniyor? Merakımdan soruyorum.
bunun olabilme ihtimali %100den fazla zaten. tüm mesajlar her bir harf bile denetimden geçiyor burada...yazık olmuş...Ay nasıl güldüm wpye gidenlerin hepsi banlanmış aga bee bile bile lades![]()
ban ne kadar süre devam ediyor?aaaaa senin haberin yok mu ? yoksa arkandan mı iş çevirmişler ? burada konuları takip edemiyorlarmış wahtstapp daha sağlıklıymış bu sebeple 60-70 kişiye özel mesajla çağırmışlar senin nasıl haberin olmaz?
Önce uyarılmaları gerekmez miydi? Ya da önceden uyarı yapıldı da aynı oluşuma devam mı edildi? Whatsapp grubunda kimin aktif olup olmadığı nasıl biliniyor? Merakımdan soruyorum.
ban ne kadar süre devam ediyor?
Görende seni hamile sanıcak pek triplisingrubu kuran kalıcı olarak yasaklandı diğerleri 1 ay ama ben olsam 1 ay sonra gelmem geri...
Maşallah15+2'den bir göbek
Eki Görüntüle 2800092
Teşekkür ederim. Okudum. Sadece bu paylaşım alanındaki ilk mesajınız biraz ilginç geldi, sanki daha önceden bu gruptan biriyle tartışma yaşamışsınız gibi. Onun için uyarı alıp almadıklarını sormak istedim. Belki genel yazış tarzınız böyledir.Şartlar ve kurallar
Siteyi kullanmadan önce bu hüküm ve kuralları kabul etmelisiniz.www.kadinlarkulubu.com
inceler misiniz ? özellikle koyu ve büyük yazılan yeri. Ayrıca gruba gidenlerin hepsi biliyor bunun yasak olduğunu. İnanın hepsi yasak olduğunu biliyordu. Özellikle grubu kuran üye
Anladığım kadarıyla bu sabah yaklaşık 10-12 kişi çıkarılmış, joynns, jellymo, bitkiselhayat, Kuben, Efulimm filan.Banlananlar kim, kimler wp grup kurmus bisi anlamadim![]()