- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #53.001
Salincak kaydirak olayi bizde yok ben hic parka goturmedim ama biseyler icin inatlasmalari bana normal geldi. Ondan guldumJ joynss gülüyorsun ama ben korkmaya başladım her istediğini istemediğini anlatıyor ıh ıh diyerek diş diş diyoruz ama inşallah sakin uslu bir çocuk olur bu aralar biraz huysuzluk oluyor.Kedilere köpeklere küçük çocuklara laf atıyor yemiyecegi zaman ağzını kapatiyor caktirmadan agzina soktuysak tukuruyor heryere dikkatli dikkatli bakıyor bazen bidi bidi biseyler konusup söyleniyor. Her cocuk böyledir umarım.Numaradan aglamada var kucak parkta salincak vs için.Acaba parka cok mu goturduk parktaki cocuklara bakip biseyler ogrendi sanki salincakta yan donuyir arkaya dönüyor guluyor bagiriyor.bir gunde geldi bunlar diger cocuklar ayakta biniyor salincakta birseyler yapiyor kaydiraktan ters kayiyor ya.uslu cocuklarin oldugu yerde mi takilmak lazim .
Bu arada ailemin yanina geldik, babam tutturdu yurutec alicam diye. Zararli vs diye anlattim ama inat iste aldi. Arada bindirdik burada. Adim atmayi ogrenmesine biraz katkisi oldu. Sen de soyleyince paylastim:)