2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İyi akşamlar kızlar bebeğinizin kafası ne zaman döndü aşağı. Doktorunuz ne diyor benimki 36.haftaya kadar doğum pozisyonu alır normal şuan dedi ama endişeleniyorum ilk gebeliğim
Seninde mi kafası yukardabenimde öyle doktorumuz 36 37 gibi dönmesse sezaryan dedi

İyi akşamlar kızlar bebeğinizin kafası ne zaman döndü aşağı. Doktorunuz ne diyor benimki 36.haftaya kadar doğum pozisyonu alır normal şuan dedi ama endişeleniyorum ilk gebeliğim
Endiselenme cnm bebek nasil dogmak isterse o sekilde oluyor benim ki 30 dan 36 a kadar bas asagiydi gecen hafta geri yukarı cıkmış yapacak birsey yok 39 a kadar da dönen oluyormus doktorum öyle dedi bakalim keyfine düşkün bir kızım var makat geliş bile durmuyor öyle diyim size

Son günlerde 1 buçuk kiloya kadar kilo veriliyo canım hastanedeki hemşire söylemişti bana da normalmiş

İyi akşamlar canım. Ben 32 haftalıkken gittiğimde baş aşağıydı ama şuan hala öylemi bilmiyorum. Son ana kadar dönme ihtimalleri oluyormuş.

Son günlerde 1 buçuk kiloya kadar kilo veriliyo canım hastanedeki hemşire söylemişti bana da normalmiş
Neee son günler mii bununla cidden alakası olabilir mi. Ben korkumdan kardeşimi çağırdım geldi yanıma ama sanki o gelmeden önce kötüydüm şimdi turp gibiyim.

Neee son günler mii bununla cidden alakası olabilir mi. Ben korkumdan kardeşimi çağırdım geldi yanıma ama sanki o gelmeden önce kötüydüm şimdi turp gibiyim.
Yani son günler dediğim doğum belirtisi falan değil son 2 ay kala falan internette yazıyordur mutlaka

Bende 600g vermişim çok şaşırdım verdiğimi görünce
Bende okumuştum kilo verme olabiliyormuş 8.ayda...

Seninde mi kafası yukardabenimde öyle doktorumuz 36 37 gibi dönmesse sezaryan dedi
Evet canım ne yapalım sağlık olsun bebisler nasıl isterse öyle anladığım kadarıyla:)
Anladım canım peki makat geliş bile durmadiginda nasıl bir operasyon yapılıyor acaba hiç bilmiyorum
32de dönmüştü benim daha da öyle kaldı
Maşallah inşallah sağlıkla normal yolla gelir
İyi akşamlar canım. Ben 32 haftalıkken gittiğimde baş aşağıydı ama şuan hala öylemi bilmiyorum. Son ana kadar dönme ihtimalleri oluyormuş.
Ben son kontrolde gittiğimde başı yukarıda dedi doktor şuan hala öyle gibi çünkü hareketleri kontroldekiyle aynı. Sanırım Sezaryen olacak benimki:))

en son kontrolde gittiğimde başı yukarıda dedi doktor şuan hala öyle gibi çünkü hareketleri kontroldekiyle aynı. Sanırım Sezaryen olacak benimki:))
İnşallah gönlünde ki gibi bir doğum olur. Daha çok erken bunları düşünmek için sen bol bol konuş bebeğinle seni üzmez döner inşallah.

İnşallah gönlünde ki gibi bir doğum olur. Daha çok erken bunları düşünmek için sen bol bol konuş bebeğinle seni üzmez döner inşallah.
Gönlümdeki sağlıkla kucağıma almak gerisk hallolur inşallah diyorum herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah bol bol konuşuyoruz çıkınca susmayacak

Bende 600g vermişim çok şaşırdım verdiğimi görünce

Kızlar bunu geçen ben de happy momda ya da baby center da okudum. Bugünlerden itibaren kilo verme görülebilir doğuma kadar gibi bir şey yazıyordu. Sanırım bağırsaklar falan çok çalışıyormuş vücut doğuma hazırlanıyormuş

Ben 32de gittiğimde kafası dönmüştü aşağı ama erken dönmüş dedi. 36ya kadar yolu var dedi hatta tekrar düzelebilir dedi. Makat gelişli de olabilirmiş kesinlikle sezaryen sebebi değilmiş. Canı nasıl isterse bebişin

32 haftada dönmüşdü canım

Onu bende bilmiyorum ama doktorum aman şimdi dursun pozisyonu hic iyi degil demisti sezeryan olur ama belki daha uzun bir kesi atilir Allah korusun insallah döner bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…