Benim bagirsaklar 1 haftadir cok calisiyor 76 kiliydum 74 görünüyor hadi hayirlisiKızlar bunu geçen ben de happy momda ya da baby center da okudum. Bugünlerden itibaren kilo verme görülebilir doğuma kadar gibi bir şey yazıyordu. Sanırım bağırsaklar falan çok çalışıyormuş vücut doğuma hazırlanıyormuş
Ben 32de gittiğimde kafası dönmüştü aşağı ama erken dönmüş dedi. 36ya kadar yolu var dedi hatta tekrar düzelebilir dedi. Makat gelişli de olabilirmiş kesinlikle sezaryen sebebi değilmiş. Canı nasıl isterse bebişin
Benim bagirsaklar 1 haftadir cok calisiyor 76 kiliydum 74 görünüyor hadi hayirlisi
Insallah cnm bana kalsa haftaya bekliyor gönlümAy hadi inşallah haziran başı gibi gelirse ne güzel olmaz mı
Insallah cnm bana kalsa haftaya bekliyor gönlüm
maşallah canım. ne güzel rahatlamışsın.❤Kızlar ben bugün 3. Fizik tedavi seansımı aldım. Toplam 10 seans vermişti doktor. 5.den sonra devam edip etmeyeceğime karar vereceğim ama 5 tane parası ödedim.
Kendi doktorum çok etkisi olmaz ama biraz hafifletir ağrılarını. Çünkü akımlı lazerli terapileri alamıyorum. Gitmezsen de doğumdan sonra geçecektir zaten demişti.
Ama ben moral olarak bitiktim. Ve yani parası neyse vereyim ağrım %10 azalsa değer modundaydım.
Gittiğim yer de eve yakın tam bir ticarethane çıktı zaten sinir oldum. Böyle bayağı kucağımıza düştün moduama umrumda değildi evet paramı alın ağrım biraz hafiflesin dedim. Babane gibi konuşup duruyorum zaten gençlik gibisi yok hiçbir şey sağlıktan önemli değil
Neyse sadede geleyim her şeye rağmen 3. Seansımdan sonra diyebilirim ki ohhhh beeee. Bugün 3bin adım yürüyüş yaptım
Evde mutfağı temizledim pakladım çamaşır yıkadım. Maşallah diyim. Bu gece de rahat uyucam inşallah.
Online yoga yapıyordum. 3 haftadır girmiyordum paramı da iade almıştım daha gidemem diye. Yarın deneyeceğim girmeyi olduğu kadar.
Saatlerdir şükrediyorum adım atabildiğime, hastalara felçlilere dua ediyorum. Allahım ne zor bir şey hareket edememek. Binlerce kez şükürler olsun
Sağlığımızın kıymetini bilelim temalı bir iç dökmeydi, okuduğunuz için teşekkürler
Kac kilo bebis benmkide 1 haftada 100 gram almia sadece yiyemiyorum ya millete bakiyorum masallah bir bogaz var yedikce yiyorlar bizz ailecek yiyemiyoruz yaBenim kilosu da az erken gelsin diyorum sonra gelmesin gelmesin diyorum hemen
Ya ne güzel yazmışsın bende çok zor durumdayım. Yürüyemiyorum bile sağ bacağım resmen kilitleniyor .Kızlar ben bugün 3. Fizik tedavi seansımı aldım. Toplam 10 seans vermişti doktor. 5.den sonra devam edip etmeyeceğime karar vereceğim ama 5 tane parası ödedim.
Kendi doktorum çok etkisi olmaz ama biraz hafifletir ağrılarını. Çünkü akımlı lazerli terapileri alamıyorum. Gitmezsen de doğumdan sonra geçecektir zaten demişti.
Ama ben moral olarak bitiktim. Ve yani parası neyse vereyim ağrım %10 azalsa değer modundaydım.
Gittiğim yer de eve yakın tam bir ticarethane çıktı zaten sinir oldum. Böyle bayağı kucağımıza düştün moduama umrumda değildi evet paramı alın ağrım biraz hafiflesin dedim. Babane gibi konuşup duruyorum zaten gençlik gibisi yok hiçbir şey sağlıktan önemli değil
Neyse sadede geleyim her şeye rağmen 3. Seansımdan sonra diyebilirim ki ohhhh beeee. Bugün 3bin adım yürüyüş yaptım
Evde mutfağı temizledim pakladım çamaşır yıkadım. Maşallah diyim. Bu gece de rahat uyucam inşallah.
Online yoga yapıyordum. 3 haftadır girmiyordum paramı da iade almıştım daha gidemem diye. Yarın deneyeceğim girmeyi olduğu kadar.
Saatlerdir şükrediyorum adım atabildiğime, hastalara felçlilere dua ediyorum. Allahım ne zor bir şey hareket edememek. Binlerce kez şükürler olsun
Sağlığımızın kıymetini bilelim temalı bir iç dökmeydi, okuduğunuz için teşekkürler
Kac kilo bebis benmkide 1 haftada 100 gram almia sadece yiyemiyorum ya millete bakiyorum masallah bir bogaz var yedikce yiyorlar bizz ailecek yiyemiyoruz ya
Bende yiyemiyorum açımKac kilo bebis benmkide 1 haftada 100 gram almia sadece yiyemiyorum ya millete bakiyorum masallah bir bogaz var yedikce yiyorlar bizz ailecek yiyemiyoruz ya
Gectigimiz sali 2700 gramdı ama tam ölçemedi diye düşünüyorum çünkü zilli kizim 1 sn bile durmadı doktor zor ölcümleri aldı . Bu arada cok sevindim cnm agrilarinin gitmesine benim hala ağrıyor sağ kalçam benden bağımsız yaşıyor sankiBenimki de 100 gram almıştı geçen haftadan beri.
2680 çıktı bu hafta
Olmustur insallah kuruyemisi cok yemege çalış yengem yedi yedi 3900 gram dogurdu bebisiBende yiyemiyorum açım
Çocukta o yüzden zayıf gidiyor. En son 36 haftada 2670 di :)
Bu cuma gidicem kesin 3 bile olmamıştır
Ya ne güzel yazmışsın bende çok zor durumdayım. Yürüyemiyorum bile sağ bacağım resmen kilitleniyor .
son 2 hafta kaldı diye sabır dıyorum ama içimde deli gibi enerji var ve atamadıkça çıldırcak gibi oluyorum .
Doktorum bana fizik tedavi pek işe yaramaz dedi ama keşke gitseymişim .
çok sevındım senın adına
Ramazan’ın ilk haftası 1,5 kilo aldıktan sonra kilo verdiğimi görünce psikolojik olarak diyet mi yaptım acaba diye düşünmeye başlamıştımay niye verdik ki acaba yaa.
Aaa bende onu magnezyumdan oldu sanıyordum sağol canım valla içim rahatladıKızlar bunu geçen ben de happy momda ya da baby center da okudum. Bugünlerden itibaren kilo verme görülebilir doğuma kadar gibi bir şey yazıyordu. Sanırım bağırsaklar falan çok çalışıyormuş vücut doğuma hazırlanıyormuş
Ben 32de gittiğimde kafası dönmüştü aşağı ama erken dönmüş dedi. 36ya kadar yolu var dedi hatta tekrar düzelebilir dedi. Makat gelişli de olabilirmiş kesinlikle sezaryen sebebi değilmiş. Canı nasıl isterse bebişin
Eşim de öyle diyor ama çok özlemişim hareketsizlik çok zordu. Yarın dinleneceğim artıkRamazan’ın ilk haftası 1,5 kilo aldıktan sonra kilo verdiğimi görünce psikolojik olarak diyet mi yaptım acaba diye düşünmeye başlamıştım
Aaa bende onu magnezyumdan oldu sanıyordum sağol canım valla içim rahatladı
Bu arada ağrılarının azalmasına çok sevindim ama azaldı diye kendine hemen o kadar yüklenme bence
Gectigimiz sali 2700 gramdı ama tam ölçemedi diye düşünüyorum çünkü zilli kizim 1 sn bile durmadı doktor zor ölcümleri aldı . Bu arada cok sevindim cnm agrilarinin gitmesine benim hala ağrıyor sağ kalçam benden bağımsız yaşıyor sanki
Kesinlikle bebiş nasıl isterse bende öyle anladım yeter ki sağlık olsunKızlar bunu geçen ben de happy momda ya da baby center da okudum. Bugünlerden itibaren kilo verme görülebilir doğuma kadar gibi bir şey yazıyordu. Sanırım bağırsaklar falan çok çalışıyormuş vücut doğuma hazırlanıyormuş
Biz 32yi bitirdik 33e girdik bakalım32 haftada dönmüşdü canım
Amiin inşallah döner sağlıkla kucağına alırsınOnu bende bilmiyorum ama doktorum aman şimdi dursun pozisyonu hic iyi degil demisti sezeryan olur ama belki daha uzun bir kesi atilir Allah korusun insallah döner bebişim
Hıc bakmadım bir bakıp deneyim bana ağrı girince pilates topunda sag sol yapiyordum onu da araştırıp deneym ağrı tuttum mu yatırmıyor bileGebelikte siyatik egzersizleri var internette yazınca çıkıyor. Onları yapabiliyor musun? Ben yapamıyordum bugün yapabildim ilk defa.
H E sen de bak istersen.
Bir hareket var bir ayağı diğer dizin üstüne koyuyorsun otururken sonra vücudu hafif öne meyil veriyorsun. O bayağı açıyormuş kalçayı.
Yapabiliyorsanız bir deneyin derim.
Hıc bakmadım bir bakıp deneyim bana ağrı girince pilates topunda sag sol yapiyordum onu da araştırıp deneym ağrı tuttum mu yatırmıyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?