- 27 Ağustos 2019
- 856
- 1.251
- 33
Gecmis olsun canimBebeğim fizyolojik sarılık olmuş devamlı olur mı daha belli değil ama inşallah öyle olmaz tehlikeli değilmiş şu an için ama üzülüyorum
Bende 3 aylıkken covid geçirdim. Bende 38.haftada almaısnı istiyorum zaten ilkide sezeryan Dı. Ama doktor 39 bekleme taraftarı. Çocuğun gelişimi zaten önde 32 haftalıkken 2300dü kilomz. Bakalım cuma gidince konuşcm bende ne diyecek doğum tarihinwDoktorum her zaman genel olarak 36 haftadan sonra her an her şey olabilir diyor başından beri herhangi ekstra bişey demedi. Kilosuna fazla dedi ama bende eşimde uzun boyluyuz kilolu değiliz ama iri yapılıyız bence o yüzden. Ama covid olayını gündeme getirdi tekrardan covid geçmişim olduğu için 10. Haftada, covid geçmişi olan hastalardan 3 tanesi kayıp yaşamış 2. Ve 3. Trimesterda plasenta kan pıhtılaşmasından dolayı her şey yolundayken. Bu aralar bu durumla sık karşılaşıyorlarmış. Sürekli hareketleri takip et, nst zaten her hafta yapılıyor ama hissetmezsen nst yaptır hemen dedi biraz panikledim o yüzden.
Kan tahlili vermiştik kalple ilgili sıkıntı çıktı kalp kapakçığı ile ilgili bir de kanında mikrop çıktı şimdi tekrar çağırıyorlar Perşembeye randevu aldık tekrar gideceğiz halsizlikten gözlerimi açamıyorum Zaten sürekli üşüme ler titremeler zor geçiyor Evet 4 sezeryan ve çok kötü oldum Ağrılarım geçecek gibi değil Epidural anestezi oldum doğumum Çok güzel geçti ilk 1 hafta hiç ağrım olmadı ama şu an yeni doğum yapmışım gibi ağrıyorinşallah önemli bir sorun yoktur teyzem doğumdan sonra bir süre tansiyon ilacı kullandı sonra düzeldi. geçici bir şeydir. bide senin 4. hamilelik vücudun yorulmuş olabilir. ben ikincide çöktüm resmen.
Ins cnm.aminOyyy maşallahinşallah bizlerde sağ Salim kavuşuruz
Canim cok gecmis olsun. Insallah geçer bir an önce. Hamilelik ayrı doğumdan sonrası ayrı işteSağol canim
Geçmiş olsun canım geçer inşallah ya..Bebeğim fizyolojik sarılık olmuş devamlı olur mı daha belli değil ama inşallah öyle olmaz tehlikeli değilmiş şu an için ama üzülüyorum
Allah kolaylık versin canım inşallah önemli birşey değildirKan tahlili vermiştik kalple ilgili sıkıntı çıktı kalp kapakçığı ile ilgili bir de kanında mikrop çıktı şimdi tekrar çağırıyorlar Perşembeye randevu aldık tekrar gideceğiz halsizlikten gözlerimi açamıyorum Zaten sürekli üşüme ler titremeler zor geçiyor Evet 4 sezeryan ve çok kötü oldum Ağrılarım geçecek gibi değil Epidural anestezi oldum doğumum Çok güzel geçti ilk 1 hafta hiç ağrım olmadı ama şu an yeni doğum yapmışım gibi ağrıyor
Sende mi britüsSelamlar kızçeler benimde sezeryan günüm belli oldu7 haziranda olacak
Allah sifa versinKan tahlili vermiştik kalple ilgili sıkıntı çıktı kalp kapakçığı ile ilgili bir de kanında mikrop çıktı şimdi tekrar çağırıyorlar Perşembeye randevu aldık tekrar gideceğiz halsizlikten gözlerimi açamıyorum Zaten sürekli üşüme ler titremeler zor geçiyor Evet 4 sezeryan ve çok kötü oldum Ağrılarım geçecek gibi değil Epidural anestezi oldum doğumum Çok güzel geçti ilk 1 hafta hiç ağrım olmadı ama şu an yeni doğum yapmışım gibi ağrıyor
Senden önce doğuracam anacım:)))Sende mi britüs
Yüzeyselmiş söylediklerine göre şimdilik canım çok sağolBende ilk defa duydum sadece yüzeysel galiba tehlikeli değilse çabucak iyileşir inşaallah üzülme
pekı neden hepsı farklı cıkıyo??kafa 2hafta onde karın capı 1hafta kemık 1gun gerideÖnde demenize gerek yok bence. Son adet tarihine göre konuşmak gerekiyor. Çocuğun ölçümleri önde olsa bile son haftalarda hemen hemen esitleniyor. Benim de kilosu vs hep önde giderdi şimdi eşitlendi. Genelde açık kapanıyor yani sonradan
İnşallah canım isim ada olacak ama tam net karar veremedik dahaGeçmiş olsun canım geçer inşallah ya..
İsmi ne oldu prensesin?
Sağol canimCanim cok gecmis olsun. Insallah geçer bir an önce. Hamilelik ayrı doğumdan sonrası ayrı işte
Benim oglumda öyle cıkıyor 31 32 33 haftalik cıkıyor. Kızımda öyleydi. Olcumler cok hassas oldugu icin böyle farklılık var. dogduktan sonra toparlanıyor. Toparlanmasa bile fark edilecek gibi olmuyor.pekı neden hepsı farklı cıkıyo??kafa 2hafta onde karın capı 1hafta kemık 1gun gerideyanı mesela burda da okuyorum 1hafta onde dıyolar nasıl tüm olcumlerı 1haftamı onde acaba yanı benım cocukmı orantısız acaba
Canım ne yaptin nasil durumlarKızlar bende hastanedeyim randevu saatini bekliyorum,dua edin güzel sonuçlarla geliyim,bebeğimin vücudu eşitlenmiştir inşallah,bir aydır görmüyorum özledim
Ayıp ediyorsunuzSenden önce doğuracam anacım:)))
Arkadaşlar yeni geldim hastaneden,diyet yaparken çok zorlanmıştım ama işe yaramış diyet çok şükür@sarıcic
Canım ne yaptin nasil durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?