2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Allah yardımcın olsun canım. Tez zamanda feraha çıkarsın seni inşallah.❤

Çok geçmiş olsun

Tercih senin canım

Neden farklı çıkıyor bilmiyorum ama doğunca öyle bir fark olmuyor. Kizim da 2 hafta önden giderdi her yeri farklı ölçüm çıkardı ama doğduğunda baya normal bebekti yani başlarda kilo alımları da hızlı oluyor sonra azalıyor.

Sağlıkla doğsun da canım , 38 leri görmesede olur, boşver öyle düşünüp üzme kendini. her şeyin hayırlısı olsun

MrvCn sen naptın seninde vardı randevy canım ?
Bende gittim yine sıra bekledim önce nstye aldı bu sefer birşey çıkmadı yine. Kontrolde herşey yolunda dedi 37 dolmadığı için pek doğum hakkında konuşmadı haftaya gidicem yine bakalım. 2800gr olmuşuz pozisyonumuz hala aynı c şeklinde aşağı inmeye niyeti yok bir de sancı tarifi istedim geldiğinde anlarsın dedi vajinadaki şişliklerime baktırdım vajinal varismiş sakıncası yokmuş sadece doğum sırasında ağrı yapabilirmiş gerekirse kesi atılıyormuş. Bizden bu kadar şimdilik beklemeye devam

Ya ben de bi şeylere bağlıyordum doktorda öyle dedi allah razı olsun canım
Kıyamam anne yüreği işte endiselenmeden olmuyor bol bol emzirin deniliyor . Evet emzirmek iyi ama inan kaç kişide okudum yine de olmuş. Sen huzurlu ol stresini hissetmesin tatlım . Geçecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…