• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doktorum her zaman genel olarak 36 haftadan sonra her an her şey olabilir diyor başından beri herhangi ekstra bişey demedi. Kilosuna fazla dedi ama bende eşimde uzun boyluyuz kilolu değiliz ama iri yapılıyız bence o yüzden. Ama covid olayını gündeme getirdi tekrardan covid geçmişim olduğu için 10. Haftada, covid geçmişi olan hastalardan 3 tanesi kayıp yaşamış 2. Ve 3. Trimesterda plasenta kan pıhtılaşmasından dolayı her şey yolundayken. Bu aralar bu durumla sık karşılaşıyorlarmış. Sürekli hareketleri takip et, nst zaten her hafta yapılıyor ama hissetmezsen nst yaptır hemen dedi biraz panikledim o yüzden.
Bende 3 aylıkken covid geçirdim. Bende 38.haftada almaısnı istiyorum zaten ilkide sezeryan Dı. Ama doktor 39 bekleme taraftarı. Çocuğun gelişimi zaten önde 32 haftalıkken 2300dü kilomz. Bakalım cuma gidince konuşcm bende ne diyecek doğum tarihinw

inşallah önemli bir sorun yoktur teyzem doğumdan sonra bir süre tansiyon ilacı kullandı sonra düzeldi. geçici bir şeydir. bide senin 4. hamilelik vücudun yorulmuş olabilir. ben ikincide çöktüm resmen.🙈
Kan tahlili vermiştik kalple ilgili sıkıntı çıktı kalp kapakçığı ile ilgili bir de kanında mikrop çıktı şimdi tekrar çağırıyorlar Perşembeye randevu aldık tekrar gideceğiz halsizlikten gözlerimi açamıyorum Zaten sürekli üşüme ler titremeler zor geçiyor Evet 4 sezeryan ve çok kötü oldum Ağrılarım geçecek gibi değil Epidural anestezi oldum doğumum Çok güzel geçti ilk 1 hafta hiç ağrım olmadı ama şu an yeni doğum yapmışım gibi ağrıyor

Kan tahlili vermiştik kalple ilgili sıkıntı çıktı kalp kapakçığı ile ilgili bir de kanında mikrop çıktı şimdi tekrar çağırıyorlar Perşembeye randevu aldık tekrar gideceğiz halsizlikten gözlerimi açamıyorum Zaten sürekli üşüme ler titremeler zor geçiyor Evet 4 sezeryan ve çok kötü oldum Ağrılarım geçecek gibi değil Epidural anestezi oldum doğumum Çok güzel geçti ilk 1 hafta hiç ağrım olmadı ama şu an yeni doğum yapmışım gibi ağrıyor
Allah kolaylık versin canım inşallah önemli birşey değildir

• Beğen
Reactions: H E
Allah sifa versin

Önde demenize gerek yok bence. Son adet tarihine göre konuşmak gerekiyor. Çocuğun ölçümleri önde olsa bile son haftalarda hemen hemen esitleniyor. Benim de kilosu vs hep önde giderdi şimdi eşitlendi. Genelde açık kapanıyor yani sonradan
pekı neden hepsı farklı cıkıyo??kafa 2hafta onde karın capı 1hafta kemık 1gun geride🙊yanı mesela burda da okuyorum 1hafta onde dıyolar nasıl tüm olcumlerı 1haftamı onde acaba🙊yanı benım cocukmı orantısız acaba🤭

pekı neden hepsı farklı cıkıyo??kafa 2hafta onde karın capı 1hafta kemık 1gun geride🙊yanı mesela burda da okuyorum 1hafta onde dıyolar nasıl tüm olcumlerı 1haftamı onde acaba🙊yanı benım cocukmı orantısız acaba🤭
Benim oglumda öyle cıkıyor 31 32 33 haftalik cıkıyor. Kızımda öyleydi. Olcumler cok hassas oldugu icin böyle farklılık var. dogduktan sonra toparlanıyor. Toparlanmasa bile fark edilecek gibi olmuyor.

Kızlar ben de anca çıkabildim muayeneden,dr randevu aldırmadı bu sefer bir ay dolmadığı için bekle bekle canım çıktı öyle de bir kalabalık ki,inşallah hasta falan olmam😟🙏şu anlık iyi çok şükür herşey,8 hazirana randevumu almıştım zaten inşallah ters bir durum gitmezse hem sezeryan tahlillerim hem de günüm netleşecek o tarihte🥰

@sarıcic
Canım ne yaptin nasil durumlar
Arkadaşlar yeni geldim hastaneden,diyet yaparken çok zorlanmıştım ama işe yaramış diyet çok şükür 🤲🏻oğluşumun göbüşü normale dönmüş elh.🥰Başaşağı pozisyonda,kilosuda 2900 nstye girdim normal çıktı,her hafta gidecekmişim artık kontrole,çatı muayenesi yapmadı önümüzdeki haftalarda yapcak galiba,benden bu kadar🥰

Back
X