- 27 Nisan 2014
- 766
- 1.538
- 313
İnşallah hepsi temiz çıkar canım benimEvet verdim hepsi çıkmadı henüz
Nst naslArada oluyor kasilmalarim ama dayanilmicak sekilde degil cnm suan gelen giden yok :) bakalim prensesim nezmn gelcek
Canım alttan muayenen nasıldı cesaretimi toplayım dr beni bekliyorKızlar randevumdan geldim şimdi bebek kanala girmiş iyice heran gelebilir dedi nst girdim sancım cıktı doğum sancıları başlamış ama 37 hafta falan olsa iyi olur dedi Dr birde açılmaya baktı santimini söylemedi ama açılmada başlamış kilosu 2495 gr mış,, çok iyi dedi birde ben eve gelince pembe sarı karışık akıntım geldi acaba açılmaya bakttıgı içinmi
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar suni ile normal doğum yaptım zordu ama çabuk oldu çok şükür doğumdan sonra sı çok rahat bu yüzden normal doğumu tavsiye ederim
38+5 cancan eger saliya kadar doguramazsam sali gunu yatisim yapilacak suni sanci icin. Bende gebelik sekeri oldugu icin doktorum riske atmak istemedi. Normal dogum istedigim icin bebis cok kilo alirsa sezaryen olur dedi. O yuzden sali aksamina kadar dogurayim diyorumsuni sancidan çekiniyorum baya. Geceden beri hafif adet sancisi yokluyor ama umutsuzum simdide pilates topuna geçtim.
Masallah sagsaglim dogursun insallah herkesbenimkiside 7 hazirana kadar gelmezse doktoruma soylicem yatisimi yapsin asiri derecede baski var asagiya dogru sanki heran cikcakmis gibi korkuyorum
Boyle gezmekten
Doktor birşey dedi mi. Bende ssvd adayıyım 37 den snra belli olur normal doğum olup olmayacağı dedi. Elim karnimda bekliyorum.Teşekkür ederim canım benim 16 Haziran beklenen tarih ama Ssvd adayıyım bakalim eşimle totem yaptık. Yüksek lisans sınavları haftaya başlıyor kesin denk gelecek diye düşünüyoruz.
Kasılma dediginiz bebegin sertlesmesi mi benim 2 gundur full bebis toplanip sertlesiyorGirer inş canım kanala seninkide biran önce inan nst hiç sancı yaşamadım 40/50 arası dedi sancıyı ama Dr muane ederken ultrasyonda sancım olduğunu anladı toplanıyordu bende dedim şuan kasılıyorum diye oda evet nst de bakalım demişdi nst ben hissetmedim kuzu gibi durdu o kadar cıkmış ama günlük neredeyse 20 defa bazen daha fazla kasılıyorum böyle yapıp 40 haftayı görmeyelim birde insan erken gelmesin diyor ama 40 da görmek istemiyor
Onu bende yaptim dun aksam esimde soyledide gelen giden yok bendebabasına söyle konuşsun ben dün dayanamadım eşime dedim senin sesine tepki veriyo söyle de çıksın dedim konuştu hep hadi oğlum kalkta yürü diye işe yaradı heralde
Senin sancı baya fazla canım hem de düzenli gibi hadi hayırlısıNe hareketli bı cuma oluyor ayol ,bende kontrolden çıktım. İlk nst ye girdim ve sancım varmış hissetmiyor mısın diye sordu hemşire , hissetmedim sadece toplanma şeklinde oluyordu. Çatı muayenesi haftaya erteledi doktorum. Artık haftalık cagiracakmis protein kaçağı yüzünden takip altında olacakmisim. Kızcem geriden geliyordu haftasını yakalamış .
Kızlar randevumdan geldim şimdi bebek kanala girmiş iyice heran gelebilir dedi nst girdim sancım cıktı doğum sancıları başlamış ama 37 hafta falan olsa iyi olur dedi Dr birde açılmaya baktı santimini söylemedi ama açılmada başlamış kilosu 2495 gr mış,, çok iyi dedi birde ben eve gelince pembe sarı karışık akıntım geldi acaba açılmaya bakttıgı içinmi
Kizlar hepinize cok teşekkür ederimbebeğim su yutmuş sezeryan sırasında. Islak akciğer tanısı koymuş doktor. Antibiyotik tedavisi başlamışlar. Henuz daha göremedim. 14.30 da görüş var.
Evet direkt olarak vatandaş oluyor ve Avrupa birliğinde olduğu için ülke Avrupa'ya seyahatte falan avantajlı oluyor birde burda doğum parası ve iki yıl boyunca her ay para alıyor anneler doğum yaptıkları için
Arkadaslar sizlerin e devlette calisamaz raporunuz görünüyormu.benim doktorum 32 de aldın gerek yok dedi calisamaz almana ama e devlette calisabilir raporum sadece gorunuyor.
Kızlar yokmuş bişey kuş gözü kadar açılma var hastanede kalmanı gerektiren bişey yok dedi nstde temiz çıktı eve dönüyorum şimdi
Hadi bakalım çatı muayenesi için heveslenen ilk seni gördümKızlar ben yarın kontrole gidicem. Doktor haftalık gel demişti ben 10 günü geçirdim belki değişik bir şey olur diye
Çatı muayenesi yapacak büyük ihtimalle yapar dimi 37+6 oluyorum. Yoksa 38 i mi bekler?
Ben çatıya giricem diye heveslendim. Doğuma gider gibi hazırlandım bu akşamdan. Duşumu aldım bakımlarımı yaptım temizlendim. Şimdi de topta falan zıplayayım birazgrup hareketli okudukça gaza geldim doğurmak istiyorum
Canım az kaldı hayırlısıyla ilk çocukta zaten 39 ile 41 hafta arası sanırım bekleniyor doğum...Kızlar yokmuş bişey kuş gözü kadar açılma var hastanede kalmanı gerektiren bişey yok dedi nstde temiz çıktı eve dönüyorum şimdi
Bir saniyelik birşey canım canım yanmadı hiç korkulacak birşey yok sakin kalıp kendini kasmaCanım alttan muayenen nasıldı cesaretimi toplayım dr beni bekliyor
Evet canım bebek tek bir yerde toplanıyor kımıldatmıyor alt taraffada baskı oluyor bir dk sürmüyor geçiyorKasılma dediginiz bebegin sertlesmesi mi benim 2 gundur full bebis toplanip sertlesiyor
37+2 gittim cnm 38 de catı bakacam dedi bana salı günü bakacak bakalm ama ne sanvi ne baska birsey tık yokKızlar ben yarın kontrole gidicem. Doktor haftalık gel demişti ben 10 günü geçirdim belki değişik bir şey olur diye
Çatı muayenesi yapacak büyük ihtimalle yapar dimi 37+6 oluyorum. Yoksa 38 i mi bekler?
Ben çatıya giricem diye heveslendim. Doğuma gider gibi hazırlandım bu akşamdan. Duşumu aldım bakımlarımı yaptım temizlendim. Şimdi de topta falan zıplayayım birazgrup hareketli okudukça gaza geldim doğurmak istiyorum
Sağol balım hayırlısı neyse o olsun artık kasılma sıklaşınca insan fazla da beklemek istemiyor çünkü hiç bir şekilde huzurlu olmuyor insanAyy hadi gözün aydın şimdiden hayırlısıyla başlar belki birkaç güne
Canım hem gözünüz aydın hem de çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kavuşursunuz yavrunla.
Ahh ahh bulgaristan diye küçümserler bir de.
Bizim de doğum izni parasını kesiyorlar. Şu an o kadar saçma bir şeyle uğraşıyorum ki. 10 yıllık emeğimi resmen çöp yapıyorlar pandemi yüzünden.
Hayır gözükmüyor canım. İş yerim de hastane de sorun yok o işliyor dedi. Bakalım.
Ay ama başlamış bir hareket galiba dimi. Birkaç güne belki sende de bir şeyler olur. sen yine denize falan gir
Hadi bakalım çatı muayenesi için heveslenen ilk seni gördüm
Ben hiç anlamadım bile canım, çok hafif sancı oldu. Neyini bu kadar abartmışlar bilemedimCanım alttan muayenen nasıldı cesaretimi toplayım dr beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?