2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım alttan muayenen nasıldı cesaretimi toplayım dr beni bekliyor

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar suni ile normal doğum yaptım zordu ama çabuk oldu çok şükür doğumdan sonra sı çok rahat bu yüzden normal doğumu tavsiye ederim

Masallah sagsaglim dogursun insallah herkes benimkiside 7 hazirana kadar gelmezse doktoruma soylicem yatisimi yapsin asiri derecede baski var asagiya dogru sanki heran cikcakmis gibi korkuyorum
Boyle gezmekten

kızlar ben de normal doğum bekliyorum ama nst de sancı falan çıkmıyor. Eğer vakti dolduğu halde sancı olmazsa ne yapıyorlar? Sezeryana mı alıyorlar yoksa suni sancı mı verip başlatıyolar?

Teşekkür ederim canım benim 16 Haziran beklenen tarih ama Ssvd adayıyım bakalim eşimle totem yaptık. Yüksek lisans sınavları haftaya başlıyor kesin denk gelecek diye düşünüyoruz.
Doktor birşey dedi mi. Bende ssvd adayıyım 37 den snra belli olur normal doğum olup olmayacağı dedi. Elim karnimda bekliyorum.

Kasılma dediginiz bebegin sertlesmesi mi benim 2 gundur full bebis toplanip sertlesiyor

babasına söyle konuşsun ben dün dayanamadım eşime dedim senin sesine tepki veriyo söyle de çıksın dedim konuştu hep hadi oğlum kalkta yürü diye işe yaradı heralde
Onu bende yaptim dun aksam esimde soyledide gelen giden yok bende

Senin sancı baya fazla canım hem de düzenli gibi hadi hayırlısı

Ayy hadi gözün aydın şimdiden hayırlısıyla başlar belki birkaç güne

Kizlar hepinize cok teşekkür ederim bebeğim su yutmuş sezeryan sırasında. Islak akciğer tanısı koymuş doktor. Antibiyotik tedavisi başlamışlar. Henuz daha göremedim. 14.30 da görüş var.

Canım hem gözünüz aydın hem de çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kavuşursunuz yavrunla.

Evet direkt olarak vatandaş oluyor ve Avrupa birliğinde olduğu için ülke Avrupa'ya seyahatte falan avantajlı oluyor birde burda doğum parası ve iki yıl boyunca her ay para alıyor anneler doğum yaptıkları için

Ahh ahh bulgaristan diye küçümserler bir de.
Bizim de doğum izni parasını kesiyorlar. Şu an o kadar saçma bir şeyle uğraşıyorum ki. 10 yıllık emeğimi resmen çöp yapıyorlar pandemi yüzünden.

Arkadaslar sizlerin e devlette calisamaz raporunuz görünüyormu.benim doktorum 32 de aldın gerek yok dedi calisamaz almana ama e devlette calisabilir raporum sadece gorunuyor.

Hayır gözükmüyor canım. İş yerim de hastane de sorun yok o işliyor dedi. Bakalım.

Kızlar yokmuş bişey kuş gözü kadar açılma var hastanede kalmanı gerektiren bişey yok dedi nstde temiz çıktı eve dönüyorum şimdi

Ay ama başlamış bir hareket galiba dimi. Birkaç güne belki sende de bir şeyler olur. sen yine denize falan gir

Kızlar ben yarın kontrole gidicem. Doktor haftalık gel demişti ben 10 günü geçirdim belki değişik bir şey olur diye
Çatı muayenesi yapacak büyük ihtimalle yapar dimi 37+6 oluyorum. Yoksa 38 i mi bekler?

Ben çatıya giricem diye heveslendim. Doğuma gider gibi hazırlandım bu akşamdan. Duşumu aldım bakımlarımı yaptım temizlendim. Şimdi de topta falan zıplayayım biraz grup hareketli okudukça gaza geldim doğurmak istiyorum

Hadi bakalım çatı muayenesi için heveslenen ilk seni gördüm

37+2 gittim cnm 38 de catı bakacam dedi bana salı günü bakacak bakalm ama ne sanvi ne baska birsey tık yok

Sağol balım hayırlısı neyse o olsun artık kasılma sıklaşınca insan fazla da beklemek istemiyor çünkü hiç bir şekilde huzurlu olmuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…