2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar hepinize cok teşekkür ederim bebeğim su yutmuş sezeryan sırasında. Islak akciğer tanısı koymuş doktor. Antibiyotik tedavisi başlamışlar. Henuz daha göremedim. 14.30 da görüş var.
Geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlanıp kollarına gelecek

Yaaa startı verdin hadi hayırlısı canım

Ne hareketli bı cuma oluyor ayol , bende kontrolden çıktım. İlk nst ye girdim ve sancım varmış hissetmiyor mısın diye sordu hemşire , hissetmedim sadece toplanma şeklinde oluyordu. Çatı muayenesi haftaya erteledi doktorum. Artık haftalık cagiracakmis protein kaçağı yüzünden takip altında olacakmisim. Kızcem geriden geliyordu haftasını yakalamış .

Eklentiler

• IMG_20210528_135339.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 74
hadi sen de startı vermişsin hayırlı olsun

Hadi gözün aydın hepimizin hayırlı doğumları olsun inş.

Selam kızlar

Bende gittim kontrole, Doğum için ne düşünüyorsun, normal doğurur musun dedi doktor. Sizce nasıl olmalı dedim, 39a kadar gelirse olur ama daha fazla risk almaya gerek yok dedi. Ona göre smear ve çatı muayenesi yaptı. Her şey normalmiş, nst de sancı vs yok. Pek öyle kolayca doğacak gibi durmuyormuş bizim tembel

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bebişi gelenler de sağlıkla sıhhatle büyütsün inşallah

Maşallah kızçene

dün gece bi video atmıştım buraya doğumu başlatmak için hareketler vardı yapıcam akşama demiştim Sarp bey sonunda tamam uğraşma ben çıkarım dedi heralde
Yaa evet dün gordum ama izleyememistim videoyu . Baya etkiliymis onaylamış oldun Adıyla uzun güzel bı ömür yasasın Sarp Beyfendi, küçük adam ya masaallah

Kizlar bende eve geldim herşey yolunda dedi alttan suyum gelmiş mi diye bir test var ona baktı sonra nst girdim sonra muayene oldum şükür her yolunda dedi 4 doğum olduğundan öğle akıntı gelmesi normal dedi haftaya bir daha nst çağırdı bebegim kilosu da 2 buçuk olmuş kusurati vardı doktor direk 2 buçuk dedi hamd Olsun bakalım hakkımızda hayırlısı

Normal doğum bekleyenler için doktorum söylediklerini ileteyim
Ahududu yaprağı çayı hergun içilebilir. Adaçayı da dedi sanki . Hurma büyüklerdense 3 tane kadar olabilir küçükse biraz daha fazla olmasında sakınca yok. Bı çorba kaşığı kadar çörekotu yagi da içilebilir . Vajina girişine Masaj için tatlı badem yağı sürülebilir bı yağ daha söyledi ama unuttum doğumda da yanımda goturecekmisim.

Bu arada geriden geliyor diye geçen hafta yumurta muz kaşar peyniri cevizi ihmal etmedim ve ise yaramis . Suyum biraz fazla çıktığından meyvelerden kaçın dedi kavun karpuz gibi meyveler özellikle dedi. Aklıma şimdilik bunlar geldi tatlı kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…