- 27 Nisan 2014
- 766
- 1.538
- 313
Geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlanıp kollarına gelecekKizlar hepinize cok teşekkür ederimbebeğim su yutmuş sezeryan sırasında. Islak akciğer tanısı koymuş doktor. Antibiyotik tedavisi başlamışlar. Henuz daha göremedim. 14.30 da görüş var.
Yaaa startı verdin hadi hayırlısı canımKIZLAR BENIM GALİBA NİŞANIM GELDİ akıntı olamayacak kadar çok bayağı bildiğiniz dışarı sallanan sarı büyük bir parça geldi internetten de baktım diğer kişilerin paylaştıklarına benziyo fotoğraf isteyen igrenmeyen olursa çekip atayım
dün gece bi video atmıştım buraya doğumu başlatmak için hareketler vardı yapıcam akşama demiştim Sarp bey sonunda tamam uğraşma ben çıkarım dedi heraldeYaaa startı verdin hadi hayırlısı canım
hadi sen de startı vermişsin hayırlı olsunNe hareketli bı cuma oluyor ayol ,bende kontrolden çıktım. İlk nst ye girdim ve sancım varmış hissetmiyor mısın diye sordu hemşire , hissetmedim sadece toplanma şeklinde oluyordu. Çatı muayenesi haftaya erteledi doktorum. Artık haftalık cagiracakmis protein kaçağı yüzünden takip altında olacakmisim. Kızcem geriden geliyordu haftasını yakalamış .
Hadi gözün aydın hepimizin hayırlı doğumları olsun inş.KIZLAR BENIM GALİBA NİŞANIM GELDİ akıntı olamayacak kadar çok bayağı bildiğiniz dışarı sallanan sarı büyük bir parça geldi internetten de baktım diğer kişilerin paylaştıklarına benziyo fotoğraf isteyen igrenmeyen olursa çekip atayım
Ayyyyy darisi benim Azadin basina.dün gece bi video atmıştım buraya doğumu başlatmak için hareketler vardı yapıcam akşama demiştim Sarp bey sonunda tamam uğraşma ben çıkarım dedi heralde
babasına söyle konuşsun ben dün dayanamadım eşime dedim senin sesine tepki veriyo söyle de çıksın dedim konuştu hep hadi oğlum kalkta yürü diye işe yaradı heraldeAyyyyy darisi benim Azadin basina.
O da daha doğmadan yürütmüş bebişi maaşallahbabasına söyle konuşsun ben dün dayanamadım eşime dedim senin sesine tepki veriyo söyle de çıksın dedim konuştu hep hadi oğlum kalkta yürü diye işe yaradı heralde
Ege şivesi böyle kalk işimizi halledelim demek yerine kalk yürü hadi diyolarO da daha doğmadan yürütmüş bebişi maaşallah
Maşallah kızçeneNe hareketli bı cuma oluyor ayol ,bende kontrolden çıktım. İlk nst ye girdim ve sancım varmış hissetmiyor mısın diye sordu hemşire , hissetmedim sadece toplanma şeklinde oluyordu. Çatı muayenesi haftaya erteledi doktorum. Artık haftalık cagiracakmis protein kaçağı yüzünden takip altında olacakmisim. Kızcem geriden geliyordu haftasını yakalamış .
Yaa evet dün gordum ama izleyememistim videoyu . Baya etkiliymis onaylamış oldundün gece bi video atmıştım buraya doğumu başlatmak için hareketler vardı yapıcam akşama demiştim Sarp bey sonunda tamam uğraşma ben çıkarım dedi heralde
Evet amin inşallahSizin 4.gebelik miydi? İnşallah sağlıkla doğar bebiş
Teşekkür ederim canım benim 16 Haziran beklenen tarih ama Ssvd adayıyım bakalim eşimle totem yaptık. Yüksek lisans sınavları haftaya başlıyor kesin denk gelecek diye düşünüyoruz.hadi sen de startı vermişsin hayırlı olsun
Evet verdim hepsi çıkmadı henüzCanparem tahlil verebildin mi
Al benden de o kadar o baskı hissi çok fena yaMasallah sagsaglim dogursun insallah herkesbenimkiside 7 hazirana kadar gelmezse doktoruma soylicem yatisimi yapsin asiri derecede baski var asagiya dogru sanki heran cikcakmis gibi korkuyorum
Boyle gezmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?