2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Inslh öyledir cnm sonradan sorun yaşamayız.

Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı 3350 olmuş bebeğim . Haftaya son kontrol var sonra sezeryan inşallah . Kafası 10 cm old için kesin sezeryan diye bir daha belirtti doğum yapanlara hayırlı olsun şimdiden Yoğun bakıma giren bebiş de hemen iyileşir inşallah

Arkadaslar sizlerin e devlette calisamaz raporunuz görünüyormu.benim doktorum 32 de aldın gerek yok dedi calisamaz almana ama e devlette calisabilir raporum sadece gorunuyor.
Cnm ben doktoruma sordum onu. Çalışamaz raporunu kesinlikle alman gerek dedi. Çalışabilir raporunda şu tarihe kadar çalışabilir yazması, o tarihten sonra izne ayrıldığın anlamına gelmezmiş. Ucu açık bir rapormuş o. Sen hala şuan çalışıyor gibi görübüyorsun. Ve bundan dolayı doğum sonrası iznine de ekleteceğin tarihler net değil şuan. Ne zamana kadar çalıştın, ne zaman izne ayrıldığın net değil şuan.

Doktor birşey dedi mi. Bende ssvd adayıyım 37 den snra belli olur normal doğum olup olmayacağı dedi. Elim karnimda bekliyorum.
Çatı muayenesi yapacakti , sancılar çıkınca haftaya erteledi canım. Protein kaçağı yüzünden haftalık takibe çağırdı.
Yağlar yürüyüş ahududu yaprağı çayı hurmaya baslayabilirsin dedi.

İyi akşamlar , afedersınız benım genital bolgede dünden beri acayip kaşıntı var . ne yapsam gecer çok zor durumda kalıyorm ,bbege zararı olır mu acaba ? Dr gidemıyrm randevu belası yuzunden evde yapabılevegım bişey var mı acaba

Öyle miii?
Ben şirketimdeki ik müdürü ve hemşireyle konuştıum çalışabilir raporunun üzerindeki tarih yeterli dediler. Ben güvenemedim hastanedeki sekreteri aradım. O da yeterli dedi. Doğurmaktan başka yapacak bir şeyin yok dediler

Sirkeli su ile taharetlenebilirsin..

kızlar ben de normal doğum bekliyorum ama nst de sancı falan çıkmıyor. Eğer vakti dolduğu halde sancı olmazsa ne yapıyorlar? Sezeryana mı alıyorlar yoksa suni sancı mı verip başlatıyolar?
Kızımda doğum yapacağım güne kadar hiç sancım çıkmadı , merak etmeyin daha önceden olmasının hiçbir önemi yok. Olanlar yalancı sancı genelde düzenli olsa zaten doğum başlar

O raporda o tarihe kadar evet çalışıyor gözüküyosun ama Mesela erken doğum olsa vs o tarih geçersiz sayılır. Çalışamaz almadığında da ucu açık kalıyor. Sonrasında izne ayrılıp ayrılmadığın resmi olmuyor. O açıdan.

2 gun once bendede vardi taharet suyuna sirke dök cnm onunla yıka durulama gercekten ise yarıyor

Patolojik bi sarılıkmı bizi bi daha çağırmadı aklım onda ama hep ya çabuk geçebiliyormuş mama veriyormusunuz inşallah çabuk atlatırlar
Evet mama veriyorum kaka ve idrar cıkısı bol olması gerekiyormuş. Fizyolojik sarılık dediler zaten yüzünden belli oluyor sarılıgı şimdi bizimki azalmaya başladı.gün içinde uyanık kalma süresi de arttı

Kızlar bu çatı muayenesi dediğiniz illa elle mi yapılıyo beni bugün çatala yatırdı ebe bi aparatla ayırdı o da çatı muayenesi oluyo mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…