Allah analı babalı büyütsün gözünüzaydın :)Slm hanımlar bende bayadır yazıları takip edip yazamayanlardanım bugun yatışım yapıldı kızımı kucagıma aldım çok şükürdarısı hepinize inşallah
Inslh öyledir cnm sonradan sorun yaşamayız.Ayy hadi gözün aydın şimdiden hayırlısıyla başlar belki birkaç güne
Canım hem gözünüz aydın hem de çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kavuşursunuz yavrunla.
Ahh ahh bulgaristan diye küçümserler bir de.
Bizim de doğum izni parasını kesiyorlar. Şu an o kadar saçma bir şeyle uğraşıyorum ki. 10 yıllık emeğimi resmen çöp yapıyorlar pandemi yüzünden.
Hayır gözükmüyor canım. İş yerim de hastane de sorun yok o işliyor dedi. Bakalım.
Ay ama başlamış bir hareket galiba dimi. Birkaç güne belki sende de bir şeyler olur. sen yine denize falan gir
Cnm ben doktoruma sordum onu. Çalışamaz raporunu kesinlikle alman gerek dedi. Çalışabilir raporunda şu tarihe kadar çalışabilir yazması, o tarihten sonra izne ayrıldığın anlamına gelmezmiş. Ucu açık bir rapormuş o. Sen hala şuan çalışıyor gibi görübüyorsun. Ve bundan dolayı doğum sonrası iznine de ekleteceğin tarihler net değil şuan. Ne zamana kadar çalıştın, ne zaman izne ayrıldığın net değil şuan.Arkadaslar sizlerin e devlette calisamaz raporunuz görünüyormu.benim doktorum 32 de aldın gerek yok dedi calisamaz almana ama e devlette calisabilir raporum sadece gorunuyor.
Çatı muayenesi yapacakti , sancılar çıkınca haftaya erteledi canım. Protein kaçağı yüzünden haftalık takibe çağırdı.Doktor birşey dedi mi. Bende ssvd adayıyım 37 den snra belli olur normal doğum olup olmayacağı dedi. Elim karnimda bekliyorum.
Evet canım görünce şaşırdım bende . Uzaninca sadece bebişin toplanıp ittirmelerini hissettim acı sancı yoktu. Aman hepimizin acısız su gibi kolay olsun da yeterSenin sancı baya fazla canım hem de düzenli gibi hadi hayırlısı
Cnm ben doktoruma sordum onu. Çalışamaz raporunu kesinlikle alman gerek dedi. Çalışabilir raporunda şu tarihe kadar çalışabilir yazması, o tarihten sonra izne ayrıldığın anlamına gelmezmiş. Ucu açık bir rapormuş o. Sen hala şuan çalışıyor gibi görübüyorsun. Ve bundan dolayı doğum sonrası iznine de ekleteceğin tarihler net değil şuan. Ne zamana kadar çalıştın, ne zaman izne ayrıldığın net değil şuan.
Sirkeli su ile taharetlenebilirsin..İyi akşamlar , afedersınız benım genital bolgede dünden beri acayip kaşıntı var . ne yapsam gecer çok zor durumda kalıyorm ,bbege zararı olır mu acaba ? Dr gidemıyrm randevu belası yuzunden evde yapabılevegım bişey var mı acaba
Bunu deneyecegm inşallh , teşekkürlerSirkeli su ile taharetlenebilirsin..
Kızımda doğum yapacağım güne kadar hiç sancım çıkmadı , merak etmeyin daha önceden olmasının hiçbir önemi yok. Olanlar yalancı sancı genelde düzenli olsa zaten doğum başlarkızlar ben de normal doğum bekliyorum ama nst de sancı falan çıkmıyor. Eğer vakti dolduğu halde sancı olmazsa ne yapıyorlar? Sezeryana mı alıyorlar yoksa suni sancı mı verip başlatıyolar?
O raporda o tarihe kadar evet çalışıyor gözüküyosun ama Mesela erken doğum olsa vs o tarih geçersiz sayılır. Çalışamaz almadığında da ucu açık kalıyor. Sonrasında izne ayrılıp ayrılmadığın resmi olmuyor. O açıdan.Öyle miii?
Ben şirketimdeki ik müdürü ve hemşireyle konuştıum çalışabilir raporunun üzerindeki tarih yeterli dediler. Ben güvenemedim hastanedeki sekreteri aradım. O da yeterli dedi. Doğurmaktan başka yapacak bir şeyin yok dediler
2 gun once bendede vardi taharet suyuna sirke dök cnm onunla yıka durulama gercekten ise yarıyorİyi akşamlar , afedersınız benım genital bolgede dünden beri acayip kaşıntı var . ne yapsam gecer çok zor durumda kalıyorm ,bbege zararı olır mu acaba ? Dr gidemıyrm randevu belası yuzunden evde yapabılevegım bişey var mı acaba
Çok tesekkür ederim hemen yapmaya başlıcam çünkü çok zorlanıyrm2 gun once bendede vardi taharet suyuna sirke dök cnm onunla yıka durulama gercekten ise yarıyor
Sami Ulus cocuk hastanesi cnm .ankarada devlet hastanesi olarak burayı tavsiye etti herkes.. bnde cok memnun kaldımGecmis olsun cnm ışık tedavisini hangi hastahanede oldu
Evet mama veriyorum kaka ve idrar cıkısı bol olması gerekiyormuş. Fizyolojik sarılık dediler zaten yüzünden belli oluyor sarılıgı şimdi bizimki azalmaya başladı.gün içinde uyanık kalma süresi de arttıPatolojik bi sarılıkmı bizi bi daha çağırmadı aklım onda ama hep ya çabuk geçebiliyormuş mama veriyormusunuz inşallah çabuk atlatırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?