Sagol canim evet dün geldik eve iyi olmaya çalışıyorum hala rahat yürüyemiyorum.
Kızımda doğum yapacağım güne kadar hiç sancım çıkmadı , merak etmeyin daha önceden olmasının hiçbir önemi yok. Olanlar yalancı sancı genelde düzenli olsa zaten doğum başlar
Cancan bence suni denerler. Yani daha mantikli geliyor. Yani sezaryenlik durum yoksa.kızlar ben de normal doğum bekliyorum ama nst de sancı falan çıkmıyor. Eğer vakti dolduğu halde sancı olmazsa ne yapıyorlar? Sezeryana mı alıyorlar yoksa suni sancı mı verip başlatıyolar?
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt inş.emzirme en büyük sorun gercekten emzirme hemşiresi gelecek bana desteğe .belki yanlış yaptığım birseyler vardırSagol canim evet dün geldik eve iyi olmaya çalışıyorum hala rahat yürüyemiyorum.
Tek sorunum emzirmek göğsüm de şişti iyice napicam bilmiyorum. Bir türlü öğrenemedi emmeyi
Çatı muayenesi elle yapılıyor. O aparatı acılman varsa bi anda cocuk dogması diye kullanıyorlarKızlar bu çatı muayenesi dediğiniz illa elle mi yapılıyo beni bugün çatala yatırdı ebe bi aparatla ayırdı o da çatı muayenesi oluyo mu acaba
İnşllah kendi sancımız gelirya içim rahatladı resmen çok teşekkür ederim. Ben de resmen ağrı sancı girsin diye dua eder oldum. En ufak bi acı duysam mutlu oluyorum seviniyorum. Doğum başlasın artık istiyorum bakalım hayırlısı inşallah benim de bi anda gelir
Kızımda el ile yapmıştı 37. Haftada sonra 40. Haftada nişanım gelince açıklık bakmak için yine elle yaptı , hiç öyle alet kullanmadı.Kızlar bu çatı muayenesi dediğiniz illa elle mi yapılıyo beni bugün çatala yatırdı ebe bi aparatla ayırdı o da çatı muayenesi oluyo mu acaba
O raporda o tarihe kadar evet çalışıyor gözüküyosun ama Mesela erken doğum olsa vs o tarih geçersiz sayılır. Çalışamaz almadığında da ucu açık kalıyor. Sonrasında izne ayrılıp ayrılmadığın resmi olmuyor. O açıdan.
Maaşallah bahar gelmiş hayatına sağlıkla sıhhatle büyüsün inşaallahIyi aksamlar kizlar. Bende 15.29 itibari ile sezeryan yapmis bulunmaktayim3.250 dogdu. 50 cm boyunda bir Bahar'im geldi.
Aynı agrıKızlar bu çatı ağrısı sizde de arttı mı? Kemiklerim ayrılıyor gibi hissediyorum iyice sanki yürüyemiyorum. Onun dışında hiçbir ağrım yok hala ama. Sanırım bu da gelmeye niyetli değil ilki gibi. Birden başlasa kolay doğumlar olsa inşaallah hepimizin
evet bendede var aynı ağrı mı bilmiyorum aöa sabahları yataktan kalkarken çok zorluyor beni yürüdükçe hafifliyorKızlar bu çatı ağrısı sizde de arttı mı? Kemiklerim ayrılıyor gibi hissediyorum iyice sanki yürüyemiyorum. Onun dışında hiçbir ağrım yok hala ama. Sanırım bu da gelmeye niyetli değil ilki gibi. Birden başlasa kolay doğumlar olsa inşaallah hepimizin
Aynı raporu güncel tarihle imzalayıp verdi dr um, zira çok mantıklı izne ayrılacağın tarih yazı zaten o raporda da ben o izin tarihinde gidip tekrar aynı raporu alıp verdm. Başta aynı rapor die itiraz ettiler bi ama snra skntı olmadığına kanaat getirdiler çnkü her şeyi beyan ediosnArkadaslar sizlerin e devlette calisamaz raporunuz görünüyormu.benim doktorum 32 de aldın gerek yok dedi calisamaz almana ama e devlette calisabilir raporum sadece gorunuyor.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahIyi aksamlar kizlar. Bende 15.29 itibari ile sezeryan yapmis bulunmaktayim3.250 dogdu. 50 cm boyunda bir Bahar'im geldi.
Bende sürekli var canım her oturup kalkmamda ve yataktan kalkmamda. Yarım saat falan akşam kestirmişim koltukta doğrulamadım bile bırak oturmayı eşim kaldırdı. Kalktım sıcak duş aldım biraz iyi geldi gibi oldu.Aynı agrı
evet bendede var aynı ağrı mı bilmiyorum aöa sabahları yataktan kalkarken çok zorluyor beni yürüdükçe hafifliyor
Niye oluyo ki bu ağrı acaba bebek baskı yaptığı için miBende sürekli var canım her oturup kalkmamda ve yataktan kalkmamda. Yarım saat falan akşam kestirmişim koltukta doğrulamadım bile bırak oturmayı eşim kaldırdı. Kalktım sıcak duş aldım biraz iyi geldi gibi oldu.
Canım deişik pozisyonlarda tutmayı dene elbet bi pozisyonu sever, sütün göğsünde birikmesin ona dikkat et emiSagol canim evet dün geldik eve iyi olmaya çalışıyorum hala rahat yürüyemiyorum.
Tek sorunum emzirmek göğsüm de şişti iyice napicam bilmiyorum. Bir türlü öğrenemedi emmeyi
1 su bardagı sirkeye 2.5 -3 su bardagı su şişede karıstır ve banyoda bolca taharetlen , ben 4 aylık hamileliğimden beri öyle yapıyorum, akıntılarım için doktor önermişti. Ayrıca eklediğim 2 ekran görüntüsünü de uygulayabilirsin, yağı aktardan veya internetten alabilirsin etkili bir yağ gebeler için de kullanıma uygun. Ben dönem dönem kullanıyorum. Sebamedle de bazı kuruluk ve kaşıntı akıntı artışlarımda destek sağlıyorum.Bunu deneyecegm inşallh , teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?