2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynı agrı ben de de var yataktan kalkarken oturup kalkarken baya sanki baskı var gibi agrı oluyo sonradan geçiyor ayakta durdugum süre geçio.

Niye oluyo ki bu ağrı acaba bebek baskı yaptığı için mi
Doktorum normal dedi bu haftalarda ama çok kısıtladı beni bu ağrılar. Kemiklerim ayrılıyor gibi sürekli. Geçen rüyama girdi normal doğumum başladığını gördüm hatta bebek rahat çıkabiliyordu kemikler güzel konuma gelmiş diyorlardı ama heveslenmiyorum hiç yinede

Ah ne güzel rüyası bile güzel ben ümidi kestim bu çocuk dönmicek bence

Benm ağrılar belden bacağa vuruyordu bı iki gündür. Bugn devlete covid testi için gittim yuruyemedim vajina ağrısından. Yürüdükçe birşey çıkacak gibi oldu hep.

Benm ağrılar belden bacağa vuruyordu bı iki gündür. Bugn devlete covid testi için gittim yuruyemedim vajina ağrısından. Yürüdükçe birşey çıkacak gibi oldu hep.
Belden kasığa sancı oluyormuş da bacağa olunca sinir sıkışması falan mı varki sende? Ben de pttye gitmiştim 10dk sıra bekledim onda bile kemiklerim zonk zonk inledi. Sabit kalmaya gelmiyor benim hiç. İnş bebek için yer açılıyordur da bir ümit normali deneyebiliriz

Benim ilk hamileliğimde sisteme işlenmiş raporlarıma baktım. Aşağıda var resmi de. Çalışabilir raporunun tarihi sisteme işlenmemiş bile. Doğum öncesi izne ayrılış raporunun tarihi ve doğum sonrası izne ayrılış raporunun tarihi MEBBİS’e işlenmiş sadece. Yani çalışamaz raporu aldığın tarih baz alınıyor; o da doğum öncesi izne ayrıldığın tarih olarak geçiyor. Yani MEB de öyle. Diğer kurumlar belki onu kabul ediyodur ama MEB çalışamaz raporundaki tarihi esas alıyor.

Pazartesi 37+0 olacağım. O zaman “çalışamaz raporu” alıp doğum öncesi izne ayrılacağım inşallah.

Eklentiler

• 5C03F6E6-E5FD-4B89-ADB7-25D9DE242FBB.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 48
  • D0E3678E-8CEC-4D04-B0B2-87E6C78FF62B.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 48
Ah ne güzel rüyası bile güzel ben ümidi kestim bu çocuk dönmicek bence
Sen bu bebişe fena taktın canım:) dönmesi her bebeğe göre değişebilir zamanı belli değil ki bunun, doğumdan hemen önce de dönebiliyor çoğu zaman. 40 hafta olmadan bu kadar çok takılma bizimki baş aşağıda noluyor kanala inmesini beklemek de aynı şey.

Sagol canim evet dün geldik eve iyi olmaya çalışıyorum hala rahat yürüyemiyorum.
Tek sorunum emzirmek göğsüm de şişti iyice napicam bilmiyorum. Bir türlü öğrenemedi emmeyi
Sağma makinen varsa sık sık sağ canım. Biriken süt mahveder seni, ağrın olur. Birde sağdıkça artar. Sonra çekilir falan Allah korusun

Bacaklarım adet ağrısı gibi ağrıyor . Yada böyle ishal olursun tuvalete çıkmaktan hal derman kalmaz ya sızlar öyle sızlıyor bacaklarım. Bugn arabadan inince alt karından kaşık vajina ağrısı oldu. Yurutmedi. 1 Haziran'da randevum var bakam gideym. Sezeryan derse ben direk Bursa'ya giderim heralde.

Evet ya ilk ayağa kalkınca bacaklar kalkmıyor kasık ağrısından önce bi sürüyorum yerde.. kesin birşey demeyebilirmiş ama sezaryende olsa 39dan önce almıyormuş bebişi bilgin olsun. Öylede böylede bebişin geleceği tutmazsa 39da gelecek en erken. Ay daha 2 hafta var bitmeyecek gibi

seninle hep aynı belirtileri yaşıyoruz ya bakalım aynı gün doğururuz belki

seninle hep aynı belirtileri yaşıyoruz ya bakalım aynı gün doğururuz belki
Aramızda 2 hafta var ama ben o kadar beklemek istemiyorum. Kızım 35 de doğunca bu hamileliğimde diyorum ben hiç hamile olmamisim bakalım ne zaman olucak doğumlar . Herkes doğuruyor hevesliyim iyice bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…