- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
Gozun aydin canim. Allah anali babali büyütsün inşllahIyi aksamlar kizlar. Bende 15.29 itibari ile sezeryan yapmis bulunmaktayim3.250 dogdu. 50 cm boyunda bir Bahar'im geldi.
Doktorum normal dedi bu haftalarda ama çok kısıtladı beni bu ağrılar. Kemiklerim ayrılıyor gibi sürekli. Geçen rüyama girdi normal doğumum başladığını gördüm hatta bebek rahat çıkabiliyordu kemikler güzel konuma gelmiş diyorlardıNiye oluyo ki bu ağrı acaba bebek baskı yaptığı için mi
Ah ne güzel rüyası bile güzelDoktorum normal dedi bu haftalarda ama çok kısıtladı beni bu ağrılar. Kemiklerim ayrılıyor gibi sürekli. Geçen rüyama girdi normal doğumum başladığını gördüm hatta bebek rahat çıkabiliyordu kemikler güzel konuma gelmiş diyorlardıama heveslenmiyorum hiç yinede
Benm ağrılar belden bacağa vuruyordu bı iki gündür. Bugn devlete covid testi için gittim yuruyemedim vajina ağrısından. Yürüdükçe birşey çıkacak gibi oldu hep.Kızlar bu çatı ağrısı sizde de arttı mı? Kemiklerim ayrılıyor gibi hissediyorum iyice sanki yürüyemiyorum. Onun dışında hiçbir ağrım yok hala ama. Sanırım bu da gelmeye niyetli değil ilki gibi. Birden başlasa kolay doğumlar olsa inşaallah hepimizin
İnşllah kendi sancımız gelirGelmezse de doktorum 41 hafataya kadar bekletiyor sonra işte suni deneriz
Belden kasığa sancı oluyormuş da bacağa olunca sinir sıkışması falan mı varki sende? Ben de pttye gitmiştim 10dk sıra bekledim onda bile kemiklerim zonk zonk inledi. Sabit kalmaya gelmiyor benim hiç. İnş bebek için yer açılıyordur da bir ümit normali deneyebilirizBenm ağrılar belden bacağa vuruyordu bı iki gündür. Bugn devlete covid testi için gittim yuruyemedim vajina ağrısından. Yürüdükçe birşey çıkacak gibi oldu hep.
Benim ilk hamileliğimde sisteme işlenmiş raporlarıma baktım. Aşağıda var resmi de. Çalışabilir raporunun tarihi sisteme işlenmemiş bile. Doğum öncesi izne ayrılış raporunun tarihi ve doğum sonrası izne ayrılış raporunun tarihi MEBBİS’e işlenmiş sadece. Yani çalışamaz raporu aldığın tarih baz alınıyor; o da doğum öncesi izne ayrıldığın tarih olarak geçiyor. Yani MEB de öyle. Diğer kurumlar belki onu kabul ediyodur ama MEB çalışamaz raporundaki tarihi esas alıyor.Evet ben de aynen bunu dedim. Hatta sonuçta o tarihten önce de izne ayrılabilirdim mesela 35. Haftada dedim. O zaman almak zorundaydın. Ya da doğum olsa zaten sisteme doğum oldu diye girilir. Aksi bir rapor olmadıkça sen sistemde o tarihte izne ayrılmış sayılırsın dediler. Sen şimdi alabildin mi tekrar o tarihte yazan tarihle uyumlu çalışamaz raporunu.
Sen bu bebişe fena taktın canım:) dönmesi her bebeğe göre değişebilir zamanı belli değil ki bunun, doğumdan hemen önce de dönebiliyor çoğu zaman. 40 hafta olmadan bu kadar çok takılma bizimki baş aşağıda noluyor kanala inmesini beklemek de aynı şey.Ah ne güzel rüyası bile güzelben ümidi kestim bu çocuk dönmicek bence
Gözün aydın... Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinIyi aksamlar kizlar. Bende 15.29 itibari ile sezeryan yapmis bulunmaktayim3.250 dogdu. 50 cm boyunda bir Bahar'im geldi.
Sağma makinen varsa sık sık sağ canım. Biriken süt mahveder seni, ağrın olur. Birde sağdıkça artar. Sonra çekilir falan Allah korusunSagol canim evet dün geldik eve iyi olmaya çalışıyorum hala rahat yürüyemiyorum.
Tek sorunum emzirmek göğsüm de şişti iyice napicam bilmiyorum. Bir türlü öğrenemedi emmeyi
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsünIyi aksamlar kizlar. Bende 15.29 itibari ile sezeryan yapmis bulunmaktayim3.250 dogdu. 50 cm boyunda bir Bahar'im geldi.
Benim de sol bacağım çekiliyo boydan boya belden başlayarakBenm ağrılar belden bacağa vuruyordu bı iki gündür. Bugn devlete covid testi için gittim yuruyemedim vajina ağrısından. Yürüdükçe birşey çıkacak gibi oldu hep.
Bacaklarım adet ağrısı gibi ağrıyor . Yada böyle ishal olursun tuvalete çıkmaktan hal derman kalmaz ya sızlar öyle sızlıyor bacaklarım. Bugn arabadan inince alt karından kaşık vajina ağrısı oldu. Yurutmedi.Belden kasığa sancı oluyormuş da bacağa olunca sinir sıkışması falan mı varki sende? Ben de pttye gitmiştim 10dk sıra bekledim onda bile kemiklerim zonk zonk inledi. Sabit kalmaya gelmiyor benim hiç. İnş bebek için yer açılıyordur da bir ümit normali deneyebiliriz
Evet ya ilk ayağa kalkınca bacaklar kalkmıyor kasık ağrısından önce bi sürüyorum yerde.. kesin birşey demeyebilirmiş ama sezaryende olsa 39dan önce almıyormuş bebişi bilgin olsun. Öylede böylede bebişin geleceği tutmazsa 39da gelecek en erken. Ay daha 2 hafta var bitmeyecek gibiBacaklarım adet ağrısı gibi ağrıyor . Yada böyle ishal olursun tuvalete çıkmaktan hal derman kalmaz ya sızlar öyle sızlıyor bacaklarım. Bugn arabadan inince alt karından kaşık vajina ağrısı oldu. Yurutmedi.1 Haziran'da randevum var bakam gideym. Sezeryan derse ben direk Bursa'ya giderim heralde.
Bacaklarım adet ağrısı gibi ağrıyor . Yada böyle ishal olursun tuvalete çıkmaktan hal derman kalmaz ya sızlar öyle sızlıyor bacaklarım. Bugn arabadan inince alt karından kaşık vajina ağrısı oldu. Yurutmedi.1 Haziran'da randevum var bakam gideym. Sezeryan derse ben direk Bursa'ya giderim heralde.
Ben değilBakalım bu gece kim doğuracak
Aramızda 2 hafta var ama ben o kadar beklemek istemiyorum.seninle hep aynı belirtileri yaşıyoruz ya bakalım aynı gün doğururuz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?