2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bugün özellikle tavan sanki bende koltukta sızmışım zorla kalktım aşırı acıdı oram ya
Iyi aksamlar kizlar. Bende 15.29 itibari ile sezeryan yapmis bulunmaktayim 3.250 dogdu. 50 cm boyunda bir Bahar'im geldi.
Gözün aydın maşallah analı babalı büyüsün bahar kız

Kızlar merhabalar herkese yatışım yapılıyor 4cm açıklığım varmış suni sancıyla doğum yapacağım Allah izin verirse bugün doğum olur dedi doktorum dualarınızı esirgemeyin nolur

Bu oglan karnımda cok garip hareketler yapıyor. Hele titrer gibi bi hareketi karnımı titreten her seferinde korktuyor beni

Maaşallah bahar gelmiş hayatına sağlıkla sıhhatle büyüsün inşaallah

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlereeee

Gozun aydin canim. Allah anali babali büyütsün inşllah

Gözün aydın... Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün Bahar bebeği adı gibi bahtida güzel olur inşaallah

Bugün özellikle tavan sanki bende koltukta sızmışım zorla kalktım aşırı acıdı oram ya

Gözün aydın maşallah analı babalı büyüsün bahar kız
Cok tesekkur ederim arkadaşlar. Hepinizin ki saglikla mutlulukla yasasin ins. Doguma az kalanlarinda saglikla kucagina almalari nasip olur inşallah

Bu gidişle en geç ben doğuracağım gibi doktor son gidişimde bu cocuk 41 i beklerse şaşırma dedi bakalım pazartesi ne diyecek

hiç öyle deme canım doktorlar bu doğum işini tam kestiremiyor. Annem küçük kardeşim için kontrole gittiğinde en az iki haftası var bu bebeğin diye eve yollamış doktor, eve gelir gelmez sancısı başlamış ve bi kaç saat sonra doğurmuş :)

Kızlar günaydın göğsüm yara oldu 2 günde emzirirken çok acıyor buna Bi çözüm bulabilen tecrübesi olan oldumu aranız da daha ilerler diyorlar korkuyorum

Kızlar günaydın göğsüm yara oldu 2 günde emzirirken çok acıyor buna Bi çözüm bulabilen tecrübesi olan oldumu aranız da daha ilerler diyorlar korkuyorum
Karbonatlı suyla temizle önce, sonrasında şu göğüs ucu kremlerinden uygula, sütünü sağıosan en düşük ayarda sağmaya çalış bikaç günde, evde tahin varsa onun üste çıkan yağını da sürebilirsin ara ara

Kizlar gunaydin gece uyuyamadim midem hem yandi hem bulandi boyle cok kotuydu. Az oncede nisanim geldi. Yani bir haftadir az az geliyordu sari sumuksu gibi az once tam geldi.
Kızzz sonunda başardın galiba güzel haberlerini bekliyorumö ö

Canım 37den sonra çalışmak istesen de çalışamazsın ki,yani bu doğum izni dolanın ben çalışmak istiyorum raporu almaya çalışması gibi bişey.olması gereken için rapor alınmaz ki.37 den sonra hiçbir anne adayı zaten çalışmaz,doğum izni biten bir anne zaten çalışmak zorundadır.aksini istiyorsa rapor alır.ben 32 de aldım çalışamaz diye,çalışabilir alsa idim yine almayacaktım 37de.eşim idareci çok rapor işlediler bugüne kadar özellikle ona da sordum o süreçte gerek yok 32ye göre hesaplanıyor dedi.bebek erken doğarsa doğum raporunda zaten yazılıyor bebeğin kaç haftalık doğduğu ona göre o süre doğum sonrasına aktarılıyor.uygulamada farklılıklar yapabilirler onu bilemiyorum isteyen kurumlar da vardır ama mantıken saçma yani 37de rapor

Sagol canim evet dün geldik eve iyi olmaya çalışıyorum hala rahat yürüyemiyorum.
Tek sorunum emzirmek göğsüm de şişti iyice napicam bilmiyorum. Bir türlü öğrenemedi emmeyi
Allah yardımcın olsun,belki de çoğumuzun yaşayacağı bir problem.süt var ama ememiyor.ilk çocuğumda alasını yaşamıştıminşallah girer düzene bir an önce canım

Hangi mama yi veriyorsun canım gün içinde kaç kez veriyorsun

Kizlar gunaydin gece uyuyamadim midem hem yandi hem bulandi boyle cok kotuydu. Az oncede nisanim geldi. Yani bir haftadir az az geliyordu sari sumuksu gibi az once tam geldi.
Hadi gözün aydın bebein kendi gelecek bence suniye gerek kalmıcak ve bu bana umut verio gelişme olursa yaz emi merakla seni izlio olcam

Şimdi daha çok emmeye başladı üstüne pek mama vermiyorum. doyuyor mu bilmiyorum doktor beslenme ile ilgisi yok diyor. Uyuyakalıyor zor uyanıyor sen beş dk emip uyusa kaldırıyor musun. Onuncu günden sonra geçermiş bizim değer daha düşük belki ondan istemediler günde 2 mg artarmış onuncu güne kadar zarar verecek boyuta değilmiş.

Dimi ya ben de alamadım tekrar rapor zaten herkes de gerek yok dedi ama merwepdr öyle diyince şüpheye düştüm dünden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…