Bu gidişle en geç ben doğuracağım gibi doktor son gidişimde bu cocuk 41 i beklerse şaşırma dedi bakalım pazartesi ne diyecekBöyle hevesle beklediğim için hep en geç ben doguracakmisim gibi hissediyorum
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımızaSlm hanımlar bende bayadır yazıları takip edip yazamayanlardanım bugun yatışım yapıldı kızımı kucagıma aldım çok şükürdarısı hepinize inşallah
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün Bahar bebeği adı gibi bahtida güzel olur inşaallahIyi aksamlar kizlar. Bende 15.29 itibari ile sezeryan yapmis bulunmaktayim3.250 dogdu. 50 cm boyunda bir Bahar'im geldi.
Bugün özellikle tavan sanki bende koltukta sızmışım zorla kalktım aşırı acıdı oram yaKızlar bu çatı ağrısı sizde de arttı mı? Kemiklerim ayrılıyor gibi hissediyorum iyice sanki yürüyemiyorum. Onun dışında hiçbir ağrım yok hala ama. Sanırım bu da gelmeye niyetli değil ilki gibi. Birden başlasa kolay doğumlar olsa inşaallah hepimizin
Gözün aydın maşallah analı babalı büyüsün bahar kızIyi aksamlar kizlar. Bende 15.29 itibari ile sezeryan yapmis bulunmaktayim3.250 dogdu. 50 cm boyunda bir Bahar'im geldi.
Kızlar merhabalar herkese yatışım yapılıyor 4cm açıklığım varmış suni sancıyla doğum yapacağım Allah izin verirse bugün doğum olur dedi doktorum dualarınızı esirgemeyin nolur
Bu oglan karnımda cok garip hareketler yapıyor. Hele titrer gibi bi hareketi karnımı titreten her seferinde korktuyor beni
Maaşallah bahar gelmiş hayatına sağlıkla sıhhatle büyüsün inşaallah
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahdarısı bizlereeee
Gozun aydin canim. Allah anali babali büyütsün inşllah
Gözün aydın... Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün Bahar bebeği adı gibi bahtida güzel olur inşaallah
Cok tesekkur ederim arkadaşlar. Hepinizin ki saglikla mutlulukla yasasin ins. Doguma az kalanlarinda saglikla kucagina almalari nasip olur inşallahBugün özellikle tavan sanki bende koltukta sızmışım zorla kalktım aşırı acıdı oram ya
Gözün aydın maşallah analı babalı büyüsün bahar kız
Bu gidişle en geç ben doğuracağım gibi doktor son gidişimde bu cocuk 41 i beklerse şaşırma dedi bakalım pazartesi ne diyecek
Sizde isterseniz Bi aksilik yoksa suni deniyorlarkızlar ben de normal doğum bekliyorum ama nst de sancı falan çıkmıyor. Eğer vakti dolduğu halde sancı olmazsa ne yapıyorlar? Sezeryana mı alıyorlar yoksa suni sancı mı verip başlatıyolar?
Gümüş kapak yada krem denemiş miydinKızlar günaydın göğsüm yara oldu 2 günde emzirirken çok acıyor buna Bi çözüm bulabilen tecrübesi olan oldumu aranız da daha ilerler diyorlar korkuyorum
Karbonatlı suyla temizle önce, sonrasında şu göğüs ucu kremlerinden uygula, sütünü sağıosan en düşük ayarda sağmaya çalış bikaç günde, evde tahin varsa onun üste çıkan yağını da sürebilirsin ara araKızlar günaydın göğsüm yara oldu 2 günde emzirirken çok acıyor buna Bi çözüm bulabilen tecrübesi olan oldumu aranız da daha ilerler diyorlar korkuyorum
Kızzz sonunda başardın galibaKizlar gunaydin gece uyuyamadim midem hem yandi hem bulandi boyle cok kotuydu. Az oncede nisanim geldi. Yani bir haftadir az az geliyordu sari sumuksu gibi az once tam geldi.
Canım 37den sonra çalışmak istesen de çalışamazsın ki,yani bu doğum izni dolanın ben çalışmak istiyorum raporu almaya çalışması gibi bişey.olması gereken için rapor alınmaz ki.37 den sonra hiçbir anne adayı zaten çalışmaz,doğum izni biten bir anne zaten çalışmak zorundadır.aksini istiyorsa rapor alır.ben 32 de aldım çalışamaz diye,çalışabilir alsa idim yine almayacaktım 37de.eşim idareci çok rapor işlediler bugüne kadar özellikle ona da sordum o süreçte gerek yok 32ye göre hesaplanıyor dedi.bebek erken doğarsa doğum raporunda zaten yazılıyor bebeğin kaç haftalık doğduğu ona göre o süre doğum sonrasına aktarılıyor.uygulamada farklılıklar yapabilirler onu bilemiyorum isteyen kurumlar da vardır ama mantıken saçma yani 37de raporO raporda o tarihe kadar evet çalışıyor gözüküyosun ama Mesela erken doğum olsa vs o tarih geçersiz sayılır. Çalışamaz almadığında da ucu açık kalıyor. Sonrasında izne ayrılıp ayrılmadığın resmi olmuyor. O açıdan.
Yok anam yok sanmamKızzz sonunda başardın galibagüzel haberlerini bekliyorumö ö
Allah yardımcın olsun,belki de çoğumuzun yaşayacağı bir problem.süt var ama ememiyor.ilk çocuğumda alasını yaşamıştımSagol canim evet dün geldik eve iyi olmaya çalışıyorum hala rahat yürüyemiyorum.
Tek sorunum emzirmek göğsüm de şişti iyice napicam bilmiyorum. Bir türlü öğrenemedi emmeyi
Hangi mama yi veriyorsun canım gün içinde kaç kez veriyorsunEvet mama veriyorum kaka ve idrar cıkısı bol olması gerekiyormuş. Fizyolojik sarılık dediler zaten yüzünden belli oluyor sarılıgı şimdi bizimki azalmaya başladı.gün içinde uyanık kalma süresi de arttı
Hadi hayırlı olsun arka arkaya gidiyoruz seninleKizlar gunaydin gece uyuyamadim midem hem yandi hem bulandi boyle cok kotuydu. Az oncede nisanim geldi. Yani bir haftadir az az geliyordu sari sumuksu gibi az once tam geldi.
Hadi gözün aydın bebein kendi gelecek bence suniye gerek kalmıcak ve bu bana umut verioKizlar gunaydin gece uyuyamadim midem hem yandi hem bulandi boyle cok kotuydu. Az oncede nisanim geldi. Yani bir haftadir az az geliyordu sari sumuksu gibi az once tam geldi.
Şimdi daha çok emmeye başladı üstüne pek mama vermiyorum. doyuyor mu bilmiyorum doktor beslenme ile ilgisi yok diyor. Uyuyakalıyor zor uyanıyor sen beş dk emip uyusa kaldırıyor musun. Onuncu günden sonra geçermiş bizim değer daha düşük belki ondan istemediler günde 2 mg artarmış onuncu güne kadar zarar verecek boyuta değilmiş.Evet mama veriyorum kaka ve idrar cıkısı bol olması gerekiyormuş. Fizyolojik sarılık dediler zaten yüzünden belli oluyor sarılıgı şimdi bizimki azalmaya başladı.gün içinde uyanık kalma süresi de arttı
Canım 37den sonra çalışmak istesen de çalışamazsın ki,yani bu doğum izni dolanın ben çalışmak istiyorum raporu almaya çalışması gibi bişey.olması gereken için rapor alınmaz ki.37 den sonra hiçbir anne adayı zaten çalışmaz,doğum izni biten bir anne zaten çalışmak zorundadır.aksini istiyorsa rapor alır.ben 32 de aldım çalışamaz diye,çalışabilir alsa idim yine almayacaktım 37de.eşim idareci çok rapor işlediler bugüne kadar özellikle ona da sordum o süreçte gerek yok 32ye göre hesaplanıyor dedi.bebek erken doğarsa doğum raporunda zaten yazılıyor bebeğin kaç haftalık doğduğu ona göre o süre doğum sonrasına aktarılıyor.uygulamada farklılıklar yapabilirler onu bilemiyorum isteyen kurumlar da vardır ama mantıken saçma yani 37de rapor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?