2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Yapar bence beceriklidir ama ben çok tecrübesizim bilmiyorum. Deneyip göreceğiz. Konu buralara gelincr panik oldum sanırım

ya benımde bu hafta plesenta yaşlanmaya başlamış dedı normal dıue souledı ama şu kilo olayına bende takıldım gecen 34+4 ken 2633 tu bugun 35+4ken 2713 gram dedı 80
gram almıs sadece..bundan dolayımı acaba benımkıde mı beslenmıuo

Bebek kilo aldığı sürece normalmiş ama kilo alımı durursa sıkıntı demişti doktorum

LesaM canım sağmaya başla makineyle ucu çıkar ucu çıkmışken hemen al merti kucağına, emzirirken bi yandna göğsüne de msaj yap bol bol geldiğini gördükçe o da emecektir, fışkırtma boğazına sert gitmesin ona dikkat et, emzirme ve sağma işine başlamadan önce de sıcak uygula göğsüne, bikaç sefer böle yaparsan sanki düzene girmeye başlar gibi

En beklediğim anlatım şekli olmş cancan saolasın doğuma gittiğin konusunda severb le aynı fikirdeyim, her ne alemdeysen iyisinizdir umarım Iyi oldgn ilk firsatta yaz bize

Lamiyaa 35 dk önce beğeni bırakmış onu sorduğum paylaşıma ama hayırlısı :)
Belki son zamanlarıdır yazamıyodur

Hadi inşllah sen açılışı yap

Hadi bakalım o vajina girişindeki ağrı beni de özelikle akşamları çok zorluyor karnım çok kasılıyor oturduğum yerde bile..azcık daha sıkayım ben dişimi 38 dolunca sezeryanım var

Hadi bakalım o vajina girişindeki ağrı beni de özelikle akşamları çok zorluyor karnım çok kasılıyor oturduğum yerde bile..azcık daha sıkayım ben dişimi 38 dolunca sezeryanım var
Bizim devlette olacağı için 41-42ye kadar bekletiyolarmış ben artık bekleyemicem kendisi gelir inşallah

Son zamanlarda kilo alımı yavaşlıyo zaten, az da olsa kilo alımı beslendiğini gösterir. Zaten yetersiz olsa doktor müdahale eder bence. en doğrusu bu durumda doktorun ne dediği.

Sorma canım asosyal bir hamilelik geçirdim, hastanede fotografcı bile yasakmıs , önden hayalimde baby showerlar, fotoğrafçılar neler vardı şimdi sağlıkla doğsun da yeter diyorum. Ama aktif geçmediği için son zamanlarda iyice yavaş geliyor. Ahududu yaprağı çayına ben de başlayacağım hurmayla beraber 37.5 u göreyim de bari dedim . Ama 40 da cok nedense dolduracakmışım gibi geliyro

Anladım canım normalde senin tam bata göre 36 haftalıkmı yoksa Dr geriden dediği haftamı bana çünkü geriden geliyor demedi haftasına göre kireçlenmeden dolayı beslenmesi bile iyi dedi 10 günde 100 gr almış çünkü benimki tiroid sorunu benim ilk haftadan bu yana var yükseldi 7. Falandı TSH 01 di şeker yokdu yaptırdım idrarda enfeksiyon varmış baya bol su iç dedi karaciğer enzimlerim 114 cıkmış yüksek baya sorunluyum ama şükür bebeğim iyi çok uzun yazdım kusura bakma aynı olduğumuzdan dert yandım

Nefes egzersizini nasıl yapıyorsunuz?Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inş

Ne kusuru canım ya yaz tabi benmde baştan beri var troit ama düşmüş mü diye bakalım dedi sat a göre 36 haftadayım ama öyle dedi bilmiyorum hatta moralim bozuldu ama senin de aynı hrmen hemen kilosu demek ki normal şeker normal çıkıyor hep zaten bakalım sonuca göre konuşuruz dedi ne diyecek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…