- 5 Ekim 2020
- 14.751
- 40.484
- 548
- 36
succulentaski canim hiç moralini bozma hayırlısı olsun . Sezeryan olcaksa senin eşinden başka kimseye ihtiyacın yok zaten . Ben şahsen eşimi alıcam yanıma iki gün altını değiştirsin emzirmeme yardım etsin bebeğin gazını çıkartsın . Eşin yapamaz mı ? Onun dışında sezeryan o kadar da kötü değil bence
ya benımde bu hafta plesenta yaşlanmaya başlamış dedı normal dıue souledı ama şu kilo olayına bende takıldım gecen 34+4 ken 2633 tu bugun 35+4ken 2713 gram dedı 80Plesenta kireçlenmesinin yaşla ilgisi yok ki, içinizi rahat tutun. 28 yaşımda doğurduğumda da olmuştu şimdi 33üm bu kez yine olmuş beslenme olmazsa sezeryana alacak doktor. Zaten son zamanlardayız artık aldığı kadar alsın kilosunu doğunca telafi edicekler inş. Doğum sonrası içinse Allah kolaylık versin hepimize
Bebek kilo aldığı sürece normalmiş ama kilo alımı durursa sıkıntı demişti doktorumYok üzülme canım gelsinler tabi ki torunu oluyor o da heyecanlanıyor normal olanı bu. Annelik bunu gerektirir bence
Ben internette okudum da 36dan sonra kireçlenme normal diyor. Benim doktor panik mi yarattı ya. İşkillenmeye başladım.
Galiba yazmamış bişey çünkü
En beklediğim anlatım şekli olmş cancan saolasınAdet sancisi su an benimki belden vuruyo o an karnim kasiliyo sertlesiyo baya. Ama iyi bir adet sancisi yani o an nefes egzersizleri yapiyorum 1 dakika felan suruyo en fazla ve 15 20 dakikada bir geliyor simdilik. Geldigi zaman Koltukta oturamiyorum yatamiyorum anca pilates topunun ustunde rahatliyorum birazda olsa. Umarim anlatabilmisimdir cancan
Hadi inşllah sen açılışı yapBen bu geceden umutluyum nedense suyum gelicekmis gibi vajina girişine sancı girip duruyo, akşam 7den beri 4 defa falan büyük tuvaletime çıktım ve makatta da belime doğru huzursuz bi ağrı var hayırlısı olsun gelsin artık şu oğlan
Hadi bakalım o vajina girişindeki ağrı beni de özelikle akşamları çok zorluyor karnım çok kasılıyor oturduğum yerde bile..azcık daha sıkayım ben dişimi 38 dolunca sezeryanım varBen bu geceden umutluyum nedense suyum gelicekmis gibi vajina girişine sancı girip duruyo, akşam 7den beri 4 defa falan büyük tuvaletime çıktım ve makatta da belime doğru huzursuz bi ağrı var hayırlısı olsun gelsin artık şu oğlan
Bizim devlette olacağı için 41-42ye kadar bekletiyolarmış ben artık bekleyemicem kendisi gelir inşallahHadi bakalım o vajina girişindeki ağrı beni de özelikle akşamları çok zorluyor karnım çok kasılıyor oturduğum yerde bile..azcık daha sıkayım ben dişimi 38 dolunca sezeryanım var
Son zamanlarda kilo alımı yavaşlıyo zaten, az da olsa kilo alımı beslendiğini gösterir. Zaten yetersiz olsa doktor müdahale eder bence. en doğrusu bu durumda doktorun ne dediği.ya benımde bu hafta plesenta yaşlanmaya başlamış dedı normal dıue souledı ama şu kilo olayına bende takıldım gecen 34+4 ken 2633 tu bugun 35+4ken 2713 gram dedı 80
gram almıs sadece..bundan dolayımı acaba benımkıde mı beslenmıuo
Sorma canım asosyal bir hamilelik geçirdim, hastanede fotografcı bile yasakmıs , önden hayalimde baby showerlar, fotoğrafçılar neler vardı şimdi sağlıkla doğsun da yeter diyorum. Ama aktif geçmediği için son zamanlarda iyice yavaş geliyor. Ahududu yaprağı çayına ben de başlayacağım hurmayla beraber 37.5 u göreyim de bari dedim . Ama 40 da cok nedense dolduracakmışım gibi geliyroEvet dimi bu zamanlarda insan yanında bir omuz arıyormuş. Pandemi davasına yapyalnız kaldık bir de. Anne yok. Arkadaş markadaş da görüşmüyoruz. Hiç görüşmüyor olmak daha da fena. Benimki sezaryen olursa gelip hastanede bir gece kalacak neyse ki. Bi yardımı olur yine tecrübe yani her türlü. Eve de gelir gider gündüz. Evet buna şükür diyim.
Ben ahududu yaprağı çayı aldım. İçmeye başladım umarım etkisi olur. 41 falan çook geç ya. Ben de artık çok yoruldum
Anladım canım normalde senin tam bata göre 36 haftalıkmı yoksa Dr geriden dediği haftamı bana çünkü geriden geliyor demedi haftasına göre kireçlenmeden dolayı beslenmesi bile iyi dedi 10 günde 100 gr almış çünkü benimki tiroid sorunu benim ilk haftadan bu yana var yükseldi 7. Falandı TSH 01 di şeker yokdu yaptırdım idrarda enfeksiyon varmış baya bol su iç dedi karaciğer enzimlerim 114 cıkmış yüksek baya sorunluyum ama şükür bebeğim iyi çok uzun yazdım kusura bakma aynı olduğumuzdan dert yandımEvet canım ayniyiz normal doğum olacak inşAllah 4 5 gün geriden geliyor dedi kilosu için diğer herşeyi iyi dedi şeker testi yaptırmadım diye aç karnına bakalım dedi bir de troit yüksekti ona bakalım dedi kan ve ıdrar tahlili istedi sonuca göre konuşuruz dedi tekrar gidicem bakalım
Nefes egzersizini nasıl yapıyorsunuz?Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşAdet sancisi su an benimki belden vuruyo o an karnim kasiliyo sertlesiyo baya. Ama iyi bir adet sancisi yani o an nefes egzersizleri yapiyorum 1 dakika felan suruyo en fazla ve 15 20 dakikada bir geliyor simdilik. Geldigi zaman Koltukta oturamiyorum yatamiyorum anca pilates topunun ustunde rahatliyorum birazda olsa. Umarim anlatabilmisimdir cancan
Ne kusuru canım ya yaz tabi benmde baştan beri var troit ama düşmüş mü diye bakalım dedi sat a göre 36 haftadayım ama öyle dedi bilmiyorum hatta moralim bozuldu ama senin de aynı hrmen hemen kilosu demek ki normal şeker normal çıkıyor hep zaten bakalım sonuca göre konuşuruz dedi ne diyecek bakalım.Anladım canım normalde senin tam bata göre 36 haftalıkmı yoksa Dr geriden dediği haftamı bana çünkü geriden geliyor demedi haftasına göre kireçlenmeden dolayı beslenmesi bile iyi dedi 10 günde 100 gr almış çünkü benimki tiroid sorunu benim ilk haftadan bu yana var yükseldi 7. Falandı TSH 01 di şeker yokdu yaptırdım idrarda enfeksiyon varmış baya bol su iç dedi karaciğer enzimlerim 114 cıkmış yüksek baya sorunluyum ama şükür bebeğim iyi çok uzun yazdım kusura bakma aynı olduğumuzdan dert yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?