Sabahliyorum cnm bende durum bu gece uyumuyor gündüz uyuyor spam
Ayyy darısı bizim başımıza yaaSabahliyorum cnm bende durum bu gece uyumuyor gündüz uyuyor spamsuan emiyor her yarim saatte bir kurulu alarm gibi kalkiyor
Amin cnm insAyyy darısı bizim başımıza yaa
Valla benimki çok hareketli oturdum salonda göbeğimin dalgalanmasını izliyorumHala doğuran yok mu ben de uyuyamadım
Sen salı gitmişsin ben cuma gittim canım düşün kilo aynı bebişlerin hiç takma geride iler de demesini doğduğu ndaki sonuç önemli ultrason yanılma payı var doğunca alsın minnaklar ciğerleri gelişmiş olsun sağlıkla bi kucagımıza alalım inşNe kusuru canım ya yaz tabi benmde baştan beri var troit ama düşmüş mü diye bakalım dedi sat a göre 36 haftadayım ama öyle dedi bilmiyorum hatta moralim bozuldu ama senin de aynı hrmen hemen kilosu demek ki normal şeker normal çıkıyor hep zaten bakalım sonuca göre konuşuruz dedi ne diyecek bakalım.
Benim oğlum 9 cm açılmada hala yukarıdaydı. Ben doktordan suyunu patlatmasını istedim. Suyu kalmadığı halde daha da yukarı çıktı. Ama sonra ıkınmayla 15-20 dakikada doğdu. Yukarıda olması engel olmasa da diğer sorunlar engel olabilir tabii. İkiniz için hangi doğum hayırlıysa o olsunKızlar ben doktordan çıktım dün nasıl hevesliydim bugün söndüm tamamen.
Çatı muayenesi yaptık. Çatala oturunca belimin ağrısından göçtüm ben allahım nasıl doğurucam diye içime içime ağlamaya başladım sesim çıkmıyor ama. Doktor soktu içeri elini. Allahım o nasıl acı. Çok kötü oldum kızlar. Ben cinsel ilişki sırasında da acı çeken bir insanım fazla mı nazlıyım. Canım mı tatlı bilmiyorum. Neyse yine sesim çıkmadı.
Doktor bacaklarını açabildiğin kadar aç dedi belimi kontrol etmek için. Açtım sonuna kadar ama nasıl ağrıdı belim sancım varken hayatta açamam sanırım. Doktor da bayağı açıyon güzel dedi he bana sor diyorum içimden ama hala kendimi normal yapabilirim diye kanıtlamaya çalışıyorum. Çıkar çıkmaz ağlicam kendimi ona şartladım
Neyse rahim ağzım tamamen kapalı bebek çok yukarıda. Hiç kafası kanala gelmemiş bile. 41 falan görürüz dedi. Bu yetmez dedim bununla ölmem füze at doktor diyorum içimden ardından füze geldi.
Bebiş 10 gündür hiç kilo almamış. Plasenta kireçlenmeye başlamış. Bir hafta daha bekleyebiliriz bu şekilde hala kilo almazsa seni sezaryene alırız dedi. Haftaya cumartesi gel aynı kilodaysa gün belirleriz dedi. Bebek aşağı inmediği için suni sancı falan hiçbir şekilde vajinal doğum olmaz dedi.
Şimdi normal doğumu bekleyecek gücüm kuvvetim yok. Ama sezaryen olmasını da hiç istemiyorum yardımcım yok bana bakacak kimse yok. Annem gelecek ama benim annemle ilişkim eh yani. 3 güne kaçar. Kaynanam gelse severim rahat edemem.
Şimdi devlete gitsem mesela normali beklerler mi. Bu özel hastane doktorları hemen sezaryen diyor diye kafamda kuruyorum. Ama bir gerçek var ki bebek de kilo almıyor. E benim gücüm kuvvetim de tükendi. Kafam bi milyon oldu yani. Yaşım mı geçti geç mi kaldım çocuk yapmak için. Keşke evlenir evlenmez yapsaydım diye kendimi suçluyorum.
Ay hormonlardan mı bilmiyorum saçma sapan düşüncelerle doldum. Buraya yazıp rahatlamak istedim biraz
En sonunda kendimi teslim edeceğim doktora al napıyorsan yap kes çıkar dicem.
Biraz panikliyim korktum uzun uzun karışık yazmış olabilirim kusuruma bakmayın artık
Hayirli olsun canimbenim coook sevindim bizlerede dua etkizlar ben dogurdumaksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun
Canım hayırlı olsub allah mutlu uzun bi ömür versin Azadınakizlar ben dogurdumaksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun
Gözün aydın canim. Allah anali babali büyütsün inşallah. Hayirli evlat olsun, bol bol sütün olsun umarimkizlar ben dogurdumaksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun
Yaa sessizliğinin ardı ne güzel bi hber Allahım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahkizlar ben dogurdumaksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun
Çok şükür gözünaydınkizlar ben dogurdumaksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun
kizlar ben dogurdumaksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun
Kuzum yaaa duygulandırdın vallah darısı bizlere . Azadın hoşgelmiş sefalar getirmiş . Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah . Sende güze güzel dinlen Azadın için güç toplaDarisi basiniza cancanlar. Uyuyamiyorum daha soktayim dogdugunda aglamadim olayin etkisi yeni yeni geçiyor ve ben gozyaslarimi durduramiyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Umarim kolaylikla dogurursunuz sorunsuz bir sekilde. Gozumu ondan alamiyorum. Dun sabahin 6sindan beri uyumuyorum. Cok uykum var ama yok yani yatamiyorum. Anlatamiyorumda hissettiklerimi. Ben anne oldum diyip agliyorum iste.
Yaa kıyamam doğum olunca ve şükür ki sağlıkla kavuşunca ne yapacağını bilememe haliDarisi basiniza cancanlar. Uyuyamiyorum daha soktayim dogdugunda aglamadim olayin etkisi yeni yeni geçiyor ve ben gozyaslarimi durduramiyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Umarim kolaylikla dogurursunuz sorunsuz bir sekilde. Gozumu ondan alamiyorum. Dun sabahin 6sindan beri uyumuyorum. Cok uykum var ama yok yani yatamiyorum. Anlatamiyorumda hissettiklerimi. Ben anne oldum diyip agliyorum iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?