2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sen salı gitmişsin ben cuma gittim canım düşün kilo aynı bebişlerin hiç takma geride iler de demesini doğduğu ndaki sonuç önemli ultrason yanılma payı var doğunca alsın minnaklar ciğerleri gelişmiş olsun sağlıkla bi kucagımıza alalım inş

Benim oğlum 9 cm açılmada hala yukarıdaydı. Ben doktordan suyunu patlatmasını istedim. Suyu kalmadığı halde daha da yukarı çıktı. Ama sonra ıkınmayla 15-20 dakikada doğdu. Yukarıda olması engel olmasa da diğer sorunlar engel olabilir tabii. İkiniz için hangi doğum hayırlıysa o olsun

kizlar ben dogurdum aksam 9 da hastaneye geldik gece 2:19 da azadim dogdu sukurler olsun tek tek hepinizi etiketleyemedim. Carsamba gunu 3kilo demisti doktorum, 3.200 kilo dogdu 51 cm. Yeni geldik odaya uyumaya calisacagim bebis emdi simdi uyuyo kuzum. Darisi basiniza cancanlar allahim bir avazda kurtarsin. Allahim kimseyi bu yolda birakmasin ama yine dogur deseler 10 tane daha yaparim vallah Tamam cok sanciliydi agriliydi yalan yok ama herseye deyiyo inanin buna Ben yine uyaninca yazarim allaha emanet olun

Hayirli olsun canimbenim coook sevindim bizlerede dua et

Canım hayırlı olsub allah mutlu uzun bi ömür versin Azadına

Gözün aydın canim. Allah anali babali büyütsün inşallah. Hayirli evlat olsun, bol bol sütün olsun umarim

Yaa sessizliğinin ardı ne güzel bi hber Allahım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Bol sütlü ve gazdız günler geçirim emi

Uff sancılananlara doğuranlara ekmek banıyorum resmen burda benim geçen haftam az da olsa hareketliydi ama bu hafta hiçbişi yok arkadaş nedir bu kız bebek erken gelmiyor yalaaaannn kimse inanmasın bgn 39 da bitti bende tık yok, şu bi anda sancım geldi suyum geldi bikaç saate doğurdm diyenlerden olmak istiorm Allahım duy sesimiiiii

Çok şükür gözünaydın

Darisi basiniza cancanlar. Uyuyamiyorum daha soktayim dogdugunda aglamadim olayin etkisi yeni yeni geçiyor ve ben gozyaslarimi durduramiyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Umarim kolaylikla dogurursunuz sorunsuz bir sekilde. Gozumu ondan alamiyorum. Dun sabahin 6sindan beri uyumuyorum. Cok uykum var ama yok yani yatamiyorum. Anlatamiyorumda hissettiklerimi. Ben anne oldum diyip agliyorum iste.

Kuzum yaaa duygulandırdın vallah darısı bizlere . Azadın hoşgelmiş sefalar getirmiş . Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah . Sende güze güzel dinlen Azadın için güç topla

Yaa kıyamam doğum olunca ve şükür ki sağlıkla kavuşunca ne yapacağını bilememe hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…