2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
tubaslk Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Maşallah bebeğine sağlıkla büyüt inşallah canim nasıldı doğumun ağrı sızı ne durumda

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşaallah çok sevindim

Masallah canım Allah anali babalı büyütsün
Hepinize teşekkürler kızlar sağolun darısı sizlere

İnşallah canım şuan ne durumdasın?

herkese Günaydın, sezeryan doğum yapacak olanlara güzel haberler ve tavsiyeler vermeye geldim kızlar. Bana sezeryanda sütün gelmez dediler allaha şükür sütüm iki üç günlük lohusa gibi geliyor hemşireler bile şaşkın. Ayrıca sancım fln yok çok şükür iki defa sezeryanım ağrıdı ondada kalcadan iğne yaptılar rahatladım. Son olarak ilk gece bebeği almalarını istedim . kendimi kötü anne gibi hissetim ama hemşire gayet normal olduğunu benimde dnlenmem gerektiğini bildirdi. Rahatladım . Saat 3 gibi geri geldi şimdi ye kadar bir ğç saat daha uyudum toplamda 6 saate yakın uyudum çok iyiyim allaha şükğr ve tuvalete çıkıp gazımıda çıkardım :) en büyük sorundu tabiki gaz ve büyük abdest Korkmayın herşey gğzel olcak hepiniz için.

Benim yüzü gözükmedğindwn vermiyor sandım sana neden vermemiş ki? Nst önemli değil sancımız az zaten lazımmı oluyor ki daha sonra?
Bnmkide göstermiyor yüzünü.
Başka hastaneye gitmeyelim diye mi acaba kızumda doktor degistirdigimde önceki nst lere bakilmisti.

Bu arada benim 2 cm açıklık ve yumuşama var ama önceki doğumdan kalmış dedi dr sizlere de öle dendi mi ?? Sezeryan günü 17 Haziran verdi tabi erken gelmezse bebiş aksilik olmazsa dedi.
Benim de onceki dogumdan kalma 1-2cm acikligim varms 2hafta once gelen akintiyi nisan sandigimizdan gecen hafta pers ve bu pzt muayene edince soledi. Ben normal dogurmstm suni sanciyla, bu da oyle olck gibi gorunuo kendi gelmeye pek niyetli deil gbi hayirlisi bakalm hakkimizda

Ah gecmis olsn umarim gunune kdr bekler sabirsizlanms bebein saglikla vaktinde kavusursunuz Nasil suan durumlar?

Tuhhh, sicakla iyice yumusatip masajla ve manuel pompayla deneye deneye sagmaya calissan yazik mastit olursun Allah korusun

tubaslk Masallah her sey yolunda hep boyle olsn insallah cok sevindm Saglikla buyusun bebein de msjini alintilayamamisim da :/

Son düzenleme:
severb nerdesin yahu? Ben senin yazdiklarinla motive oluorm gelir msn futfen Herkes istedgni yasayablr dusuneblr yazablr kimseye gore sekil alincak deil ya, ayrica kimsenin kimseyi yargilamaya da hakki yok ztn, dedgn gbi tek mercii var icimizi bilen ve bizi yargilicak olan o yuzden sen gel goy goy yapioruz surda gecmek bilmeyen gunlerimizi neselendirioruz ztn forever evlerdeyiz can skntisi cok, ayrica uyumadgni biliorm cvpsiz koma beni emi

Bu güzel mesajı okumak ne güzel hele de benim gibi ilk gebeliği olanlar için acemi balık gibi balıma neler gelecek kaygısı içinde bekliyorum bende sezeryan olacağım ve kafaya en çok taktığım şeyin ya sütüm gelmezse? Sorusu olduğunu biliyorum. Canım sende öncesinde göğüslerinden akıntı vs gelmiş miyd süt gibi falan? bende hiç bişey yok sanki hiç emzirmeyeceğim allah analı babalı büyütsün mis kokulunu

Maşallah sana yarasın paşamıza sütlerin inşallah oh gaz da çıkmış çok iyi bugün taburcu musun peki?
C ceylin1907 canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin
Canım benim çok sağol Aminnn
Gece 1 de yatıp 3te wc için kalktım sonrasında sık sık uyanarak bu saati ettim

Ya bende de manuel pompa var olmaz mı ki acaba

İnanır mısın ilk defa bu gece uyudum saat 4 gibi yeni uyandım şimdi sabaha karşı bi. Lavaboya kalktım doğurucam sandım ama yalancıydı heralde uzanınca geçti yeniden ama baya kasılmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…