Maşallah bebeğine sağlıkla büyüt inşallahcanim nasıldı doğumun ağrı sızı ne durumda
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşaallah çok sevindim
Hepinize teşekkürler kızlar sağolun darısı sizlereMasallah canım Allah anali babalı büyütsün
İnşallah canım şuan ne durumdasın?Kızlar belimin ağrısından duramadım, acile geldik. Nst ye girdim, sancı çıktı. Sancıları rahatlatmak için serum taktılar. Açılma var mı diye alttan baktılar açılma yoktu. Serumdan sonra tekrar nst bağlıcaklarmış. İnşallah 6 gün daha sabreder bebişim
Bnmkide göstermiyor yüzünü.Benim yüzü gözükmedğindwn vermiyor sandım sana neden vermemiş ki? Nst önemli değil sancımız az zaten lazımmı oluyor ki daha sonra?
Benim de onceki dogumdan kalma 1-2cm acikligim varms 2hafta once gelen akintiyi nisan sandigimizdan gecen hafta pers ve bu pzt muayene edince soledi. Ben normal dogurmstm suni sanciyla, bu da oyle olck gibi gorunuo kendi gelmeye pek niyetli deil gbiBu arada benim 2 cm açıklık ve yumuşama var ama önceki doğumdan kalmış dedi dr sizlere de öle dendi mi ?? Sezeryan günü 17 Haziran verdi tabi erken gelmezse bebiş aksilik olmazsa dedi.
Ah gecmis olsn umarim gunune kdr bekler sabirsizlanms bebein saglikla vaktinde kavusursunuzKızlar belimin ağrısından duramadım, acile geldik. Nst ye girdim, sancı çıktı. Sancıları rahatlatmak için serum taktılar. Açılma var mı diye alttan baktılar açılma yoktu. Serumdan sonra tekrar nst bağlıcaklarmış. İnşallah 6 gün daha sabreder bebişim
Tuhhh, sicakla iyice yumusatip masajla ve manuel pompayla deneye deneye sagmaya calissan yazik mastit olursun Allah korusunKizlar eğer imkanınız varsa süt sağma makinasını evde bulundurun. Malum emziremedim kızımı cigerleri dolu olduğu için. Sutum anca bu gün geldi ve evde manuel pompa var pek işe yaramadi. En yakın hastaneleri arıyoruz süt sağmak içindışarıya kiralanmiyormus . Oğlumda uyuyor evden çıkamıyoruz kaldım öyle
Sağol cnm benim dualarım sizlerletubaslk Masallah her sey yolunda hep boyle olsn insallah cok sevindm Saglikla buyusun bebein de msjini alintilayamamisim da :/
Bu güzel mesajı okumak ne güzel hele de benim gibi ilk gebeliği olanlar için acemi balık gibi balıma neler gelecek kaygısı içinde bekliyorum bende sezeryan olacağım ve kafaya en çok taktığım şeyin ya sütüm gelmezse? Sorusu olduğunu biliyorum. Canım sende öncesinde göğüslerinden akıntı vs gelmiş miyd süt gibi falan? bende hiç bişey yok sanki hiç emzirmeyeceğimherkese Günaydın, sezeryan doğum yapacak olanlara güzel haberler ve tavsiyeler vermeye geldim kızlar. Bana sezeryanda sütün gelmez dediler allaha şükür sütüm iki üç günlük lohusa gibi geliyor hemşireler bile şaşkın. Ayrıca sancım fln yok çok şükür iki defa sezeryanım ağrıdı ondada kalcadan iğne yaptılar rahatladım. Son olarak ilk gece bebeği almalarını istedim . kendimi kötü anne gibi hissetim ama hemşire gayet normal olduğunu benimde dnlenmem gerektiğini bildirdi. Rahatladım . Saat 3 gibi geri geldi şimdi ye kadar bir ğç saat daha uyudum toplamda 6 saate yakın uyudum çok iyiyim allaha şükğr ve tuvalete çıkıp gazımıda çıkardım :) en büyük sorundu tabiki gaz ve büyük abdestKorkmayın herşey gğzel olcak hepiniz için.
Maşallah sana yarasın paşamıza sütlerin inşallah oh gaz da çıkmış çok iyi bugün taburcu musun peki?herkese Günaydın, sezeryan doğum yapacak olanlara güzel haberler ve tavsiyeler vermeye geldim kızlar. Bana sezeryanda sütün gelmez dediler allaha şükür sütüm iki üç günlük lohusa gibi geliyor hemşireler bile şaşkın. Ayrıca sancım fln yok çok şükür iki defa sezeryanım ağrıdı ondada kalcadan iğne yaptılar rahatladım. Son olarak ilk gece bebeği almalarını istedim . kendimi kötü anne gibi hissetim ama hemşire gayet normal olduğunu benimde dnlenmem gerektiğini bildirdi. Rahatladım . Saat 3 gibi geri geldi şimdi ye kadar bir ğç saat daha uyudum toplamda 6 saate yakın uyudum çok iyiyim allaha şükğr ve tuvalete çıkıp gazımıda çıkardım :) en büyük sorundu tabiki gaz ve büyük abdestKorkmayın herşey gğzel olcak hepiniz için.
Canım benim çok sağol Aminnn
Hayırlı saglıkli dogum olsun insallhGünaydın herkese
Ya bende de manuel pompa var olmaz mı ki acabaKizlar eğer imkanınız varsa süt sağma makinasını evde bulundurun. Malum emziremedim kızımı cigerleri dolu olduğu için. Sutum anca bu gün geldi ve evde manuel pompa var pek işe yaramadi. En yakın hastaneleri arıyoruz süt sağmak içindışarıya kiralanmiyormus . Oğlumda uyuyor evden çıkamıyoruz kaldım öyle
İnanır mısın ilk defa bu gece uyudum saat 4 gibi yeni uyandım şimdiseverb nerdesin yahu? Ben senin yazdiklarinla motive oluorm gelir msn futfen Herkes istedgni yasayablr dusuneblr yazablr kimseye gore sekil alincak deil ya, ayrica kimsenin kimseyi yargilamaya da hakki yok ztn, dedgn gbi tek mercii var icimizi bilen ve bizi yargilicak olan o yuzden sen gel goy goy yapioruz surda gecmek bilmeyen gunlerimizi neselendirioruz ztn forever evlerdeyiz can skntisi cok, ayrica uyumadgni biliorm cvpsiz koma beni emi
Günaydın canım ☺ kaçta olacak doğumun . sağlıcakla al minik pasayı kucağına inşAllahGünaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?