2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar ben bugün ümitliyim, sabah 4 gibi uykum geldi uyumadan önce kasıklarımda böyle adet sancısı gibi bi sızlama vardı uyudum öyle sonra 5 buçuk gibi lavaboya uyandım felaket kasılma oldu zor yürüdüm yatağa yatınca geçti yalancı kasılmaydı heralde, şimdi yine 2-3 dakika adet sancısı gibi oldu o gün bugün olabilir

Hakkında hayırlısı olsun canım ya inşAllah gönlündeki gibi olur da alırsın kucağına bugün sağlıcakla

Ya bende de manuel pompa var olmaz mı ki acaba
Ben beceremedim sanırım çok az cikarabildim. Önceden aventinkini kullanıyordum tekli elektriklisini kullandım çok memnundum. Su da var oğlumu emzirdim kanallarım açılmıştı sonra sagdim şimdi direk sağmak durumunda kaldım. Bendeki wee marka sanırım.

Canim wee nasıl bilmiyorum ama pompayı ileri geri 1 2 kez sık sonra sık bırakma beklet ne kadar süt damlarsa 5 10 sn sonra bırak iyice açılsın kanallarin.

Üç hafta önce gittiğimde döndü dedi . ama söyle de bişey var canım benim ilk cocukta dönmüştü ama kanala inme olmadığı için sezeryan oldum . yani çok önemli mi bilemedm sadce daha agrılı oluyo tekme falan
Bebeğin kaçıncı haftada döndü canım benimki hala makat geliş de onun için soruyorum

Anladım canım her şey nasip gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…