2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hayırlı olsun canım düşündükçe heyecan basıyor beni
Bende ikinci o yuzden çok heyecan yok ama yınede degişik duygular var, daha çok ilk kızımı bırakcam dıye üzülüyorum ,açıkcası onu düşünüyrm kendımden çok bakalım umarım sag salim bebeklerimzle evimize döneriz

Şimdiki bebişin cinsiyeti ne olacak canım ? Bir de kızını kime bırakacaksın ? Hiç üzülme bence Dönüşümlü onunla da ilgilenirsin sonuçta .

Şimdiki bebişin cinsiyeti ne olacak canım ? Bir de kızını kime bırakacaksın ? Hiç üzülme bence Dönüşümlü onunla da ilgilenirsin sonuçta .
Bunun da cinsiyeti kız annemle ablama bırakcam ama bana çok düşkün ilk defa ayrı yatcaz yoksa çok iyi bakarlar eminim ama anne yğreği işte inşallh zaten kızım pek kimseyle oynamıyo ona da arkadas olsun istedim kardeşi inşallh güzel anlaşırlar

Bnmkide göstermiyor yüzünü.
Başka hastaneye gitmeyelim diye mi acaba kızumda doktor degistirdigimde önceki nst lere bakilmisti.
Hiç başka hastaneye göstermek aklıma gelmedi sancı olmadığı için bende ilk çekilen var sadece ondada doktor yoktu ebeler telde söylemişti sonucumu

İlk kızın yaşı küçük mü? Benimki 5.5 oluyor konuştuk anlaştık evde bekleyecek beni kardeşini getireceğiz ona diye maaşallah çok olgun karşılıyor herşeyi doğuncada iyi abi olur inş

Hiç başka hastaneye göstermek aklıma gelmedi sancı olmadığı için bende ilk çekilen var sadece ondada doktor yoktu ebeler telde söylemişti sonucumu
Canm millet özele gidip gidip devlette yada daha hesaplı hastanede doğuruyor. O uyanıklığı yapmasın kimse diye herhalde

İlk kızın yaşı küçük mü? Benimki 5.5 oluyor konuştuk anlaştık evde bekleyecek beni kardeşini getireceğiz ona diye maaşallah çok olgun karşılıyor herşeyi doğuncada iyi abi olur inş
Agustosta 3 olacak ,ama daha anlamıyo .diyorum kardeşin gelecek falan dıye ,pek anladığını sanmıyrm

Aynen haftası doğuma uygun canım. Ama işte doğumun başlayıp başlamadığını bilmem gerek, doğum çok ilerlediyse sezaryene yetişmem gerek. Kanala girdikten sonra sezaryen zor olurmuş. Gününü o yüzden beklesin istiyorum.
İnşallah canım şuan ne durumdasın?
İyiyim canım çok şükür. Beklemeye devam işte sen nasılsın?Selim Mete geliyor inşallah erken doğum riskiydi, serklajdı, lekelenmeydi derken maşallah, seni mahçup etti annesi, uslu uslu bekledi vaktini ne yaptın sen? Girdinmi doğuma
Ah gecmis olsn umarim gunune kdr bekler sabirsizlanms bebein saglikla vaktinde kavusursunuz Nasil suan durumlar?
sancım yok şuan. Ama işte her an insanın eli kalbinde. Normal doğuma gidecek olsam panik olmam sancıdan falan ama şimdi doğum başlarda bilemezsem diye biraz panik oluyorum.
maşallah ne güzel. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun canım. Darısı bizlere olsun, beklesin bebişler akıllı akıllı

NarinNarin canım umarım iyisindir, dünden beri sesin çıkmadı, merak ettim

Merhaba hangi ilde oturuyorsunuz. İnternetten aratın bazı firmalar var kiralıyorlar.

Kızlar selamlar,
Ben dün gece ateşlendim. İki kere parol içtim. 38.5 olmuştu çok yüksek değil ama çok zor düştü. Hala da ter atıyorum. Birkaç gecedir akşamları sıtmalanıyorum ama gündüz hiçbir şeyim yok şu an da bayağı iyiyim. Doktoru aradım nolur nolmaz ateş yükselmesi bir zarrı olur mu diye.
Hemen gel covid testi yapalım dedi. Covidlik bir şeyim yok ama olabilecek en kötü şey o diyor. Hay rabbim söylediğime pişman oldum resmen

Agustosta 3 olacak ,ama daha anlamıyo .diyorum kardeşin gelecek falan dıye ,pek anladığını sanmıyrm
Evet daha küçükmüş inşaallah tüm kardeşler iyi anlaşır da kavga olmaz ben oğluş için yaptım valla bana kalsa kalkışmazdım

Geçmiş olsun cnm havalar değişti sende gece üşütüyorsun belki sadece. Gündüz bendede birşey yok gece ter atıyorum. Umarım birşey çıkmaz

En kotu fotosunu çek. Benm dün 40_50 lerde ama düzenli geliyordu sancı. Ama düşüktü tabi. Güzel haberlerle dön
Ay videoda çekecektim bak iyi hatırlattın hep unutuyorum. Annemle gideceğiz alırlar herhalde kadın ilk defa ultrason görecek inş sancı vs bir değişiklik başlamıştır yoksa bende tarih isteyeceğim haftaya falan

Geçmiş olsun cnm havalar değişti sende gece üşütüyorsun belki sadece. Gündüz bendede birşey yok gece ter atıyorum. Umarım birşey çıkmaz

Ay şimdi okudum senin yazdığını da. Ya ben hafta sonundan beri akşam saati bir sıtmalanma geliyordu gece böyle yorganla yatıyorum bi vakit ter içinde uyanıp üst değiştiriyorum. Gündüz standart ama. Dün gece de böyle yattım. Bir uyandım ateşim var bitik haldeyim. Covid diye ben de korktum ama sabaha aşırı ter attım duşumu aldım şimdi hiçbir şeyim yok.
Böyle garip bir şey yani.
Covid yoktur zaten. Metabolizmamız oyunlar oynuyor galiba doğuma yakın.

Kız girdinmii güzel haberlerini bekliyoruz
Canım bebişin hayırlı ugurlu olsun Umarım güzel bir lohusalık geçirirsin
İnşallah canım darısı sizlere
tubaslk ne güzel anlatmışsın, ben de zorunlu sezeryan olacağım içim rahatladı okuyunca sezeryandan sonra yiyecek icecek verdiler mi sana
Püre ve çorba verdiler
Amin canım darısı sizlere aynen

Yok yah covid olsa ter atmayla düşmez ateş. Sende havlu falan koymaya çalış yatarken üst değişirken de üşüyor insan. Bak sabah oldu yine birşey olmamış gibiyim şimdide tuhaf birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…