Bende ikinci o yuzden çok heyecan yok ama yınede degişik duygular var, daha çok ilk kızımı bırakcam dıye üzülüyorum ,açıkcası onu düşünüyrm kendımden çok bakalım umarım sag salim bebeklerimzle evimize dönerizHayırlı olsun canımdüşündükçe heyecan basıyor beni
Şimdiki bebişin cinsiyeti ne olacak canım ? Bir de kızını kime bırakacaksın ? Hiç üzülme benceBende ikinci o yuzden çok heyecan yok ama yınede degişik duygular var, daha çok ilk kızımı bırakcam dıye üzülüyorum ,açıkcası onu düşünüyrm kendımden çok bakalım umarım sag salim bebeklerimzle evimize döneriz
Bunun da cinsiyeti kızŞimdiki bebişin cinsiyeti ne olacak canım ? Bir de kızını kime bırakacaksın ? Hiç üzülme benceDönüşümlü onunla da ilgilenirsin sonuçta .
Hiç başka hastaneye göstermek aklıma gelmedi sancı olmadığı içinBnmkide göstermiyor yüzünü.
Başka hastaneye gitmeyelim diye mi acabakızumda doktor degistirdigimde önceki nst lere bakilmisti.
Sağlıkla kavuş kuzuna inş canım haberlerini bekliyoruzGünaydın herkese
İlk kızın yaşı küçük mü? Benimki 5.5 oluyor konuştuk anlaştık evde bekleyecek beni kardeşini getireceğiz ona diyeBende ikinci o yuzden çok heyecan yok ama yınede degişik duygular var, daha çok ilk kızımı bırakcam dıye üzülüyorum ,açıkcası onu düşünüyrm kendımden çok bakalım umarım sag salim bebeklerimzle evimize döneriz
Canm millet özele gidip gidip devlette yada daha hesaplı hastanede doğuruyor. O uyanıklığı yapmasın kimse diye herhaldeHiç başka hastaneye göstermek aklıma gelmedi sancı olmadığı içinbende ilk çekilen var sadece ondada doktor yoktu ebeler telde söylemişti sonucumu
Agustosta 3 olacak ,ama daha anlamıyo .diyorum kardeşin gelecek falan dıye ,pek anladığını sanmıyrmİlk kızın yaşı küçük mü? Benimki 5.5 oluyor konuştuk anlaştık evde bekleyecek beni kardeşini getireceğiz ona diyemaaşallah çok olgun karşılıyor herşeyi doğuncada iyi abi olur inş
Aynen haftası doğuma uygun canım. Ama işte doğumun başlayıp başlamadığını bilmem gerek, doğum çok ilerlediyse sezaryene yetişmem gerek. Kanala girdikten sonra sezaryen zor olurmuş. Gününü o yüzden beklesin istiyorum.Canım o panik hepimizde var, bende var yani gece yarısı kalkıp evham yapmalar neler neler. Bir de gelmedikçe tedirginliğim artacak gibi hissediyorum. Senin aslında haftan gayet güzel gelmesinden neden korkuyorsun sezeryan gününü mü bekliyorsun ? Ben normal diye bekliyorum ama belli olmaz tabi bebek 40 a kadar beklerse sıkıntı zaman da gerçekten geçmiyor sanki
İyiyim canım çok şükür. Beklemeye devam işteİnşallah canım şuan ne durumdasın?
sancım yok şuan. Ama işte her an insanın eli kalbinde. Normal doğuma gidecek olsam panik olmam sancıdan falan ama şimdi doğum başlarda bilemezsem diye biraz panik oluyorum.Ah gecmis olsn umarim gunune kdr bekler sabirsizlanms bebein saglikla vaktinde kavusursunuzNasil suan durumlar?
maşallah ne güzel. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun canım. Darısı bizlere olsun, beklesin bebişler akıllı akıllıherkese Günaydın, sezeryan doğum yapacak olanlara güzel haberler ve tavsiyeler vermeye geldim kızlar. Bana sezeryanda sütün gelmez dediler allaha şükür sütüm iki üç günlük lohusa gibi geliyor hemşireler bile şaşkın. Ayrıca sancım fln yok çok şükür iki defa sezeryanım ağrıdı ondada kalcadan iğne yaptılar rahatladım. Son olarak ilk gece bebeği almalarını istedim . kendimi kötü anne gibi hissetim ama hemşire gayet normal olduğunu benimde dnlenmem gerektiğini bildirdi. Rahatladım . Saat 3 gibi geri geldi şimdi ye kadar bir ğç saat daha uyudum toplamda 6 saate yakın uyudum çok iyiyim allaha şükğr ve tuvalete çıkıp gazımıda çıkardım :) en büyük sorundu tabiki gaz ve büyük abdestKorkmayın herşey gğzel olcak hepiniz için.
Merhaba hangi ilde oturuyorsunuz. İnternetten aratın bazı firmalar var kiralıyorlar.Kizlar eğer imkanınız varsa süt sağma makinasını evde bulundurun. Malum emziremedim kızımı cigerleri dolu olduğu için. Sutum anca bu gün geldi ve evde manuel pompa var pek işe yaramadi. En yakın hastaneleri arıyoruz süt sağmak içindışarıya kiralanmiyormus . Oğlumda uyuyor evden çıkamıyoruz kaldım öyle
Devlette bedava yaptırıyoz bizde kalıyo özelde üstüne para alıyolar vermiyolarCanm millet özele gidip gidip devlette yada daha hesaplı hastanede doğuruyor. O uyanıklığı yapmasın kimse diye herhalde
Evet daha küçükmüş inşaallah tüm kardeşler iyi anlaşır da kavga olmaz ben oğluş için yaptım valla bana kalsa kalkışmazdımAgustosta 3 olacak ,ama daha anlamıyo .diyorum kardeşin gelecek falan dıye ,pek anladığını sanmıyrm
En kotu fotosunu çek. Benm dün 40_50 lerde ama düzenli geliyordu sancı. Ama düşüktü tabi. Güzel haberlerle dönDevlette bedava yaptırıyoz bizde kalıyo özelde üstüne para alıyolar vermiyolarbugün sancı çıkarsa isterim bende kalsın
Geçmiş olsun cnm havalar değişti sende gece üşütüyorsun belki sadece. Gündüz bendede birşey yok gece ter atıyorum. Umarım birşey çıkmazKızlar selamlar,
Ben dün gece ateşlendim. İki kere parol içtim. 38.5 olmuştu çok yüksek değil ama çok zor düştü. Hala da ter atıyorum. Birkaç gecedir akşamları sıtmalanıyorum ama gündüz hiçbir şeyim yok şu an da bayağı iyiyim. Doktoru aradım nolur nolmaz ateş yükselmesi bir zarrı olur mu diye.
Hemen gel covid testi yapalım dedi. Covidlik bir şeyim yok ama olabilecek en kötü şey o diyor. Hay rabbim söylediğime pişman oldum resmen
Ay videoda çekecektim bak iyi hatırlattın hep unutuyorum. Annemle gideceğiz alırlar herhalde kadın ilk defa ultrason görecekEn kotu fotosunu çek. Benm dün 40_50 lerde ama düzenli geliyordu sancı. Ama düşüktü tabi. Güzel haberlerle dön
Geçmiş olsun cnm havalar değişti sende gece üşütüyorsun belki sadece. Gündüz bendede birşey yok gece ter atıyorum. Umarım birşey çıkmaz
Kız girdinmii güzel haberlerini bekliyoruzMaşallah sana yarasın paşamıza sütlerin inşallah oh gaz da çıkmış çok iyi bugün taburcu musun peki?
Canım benim çok sağol Aminnn
Gece 1 de yatıp 3te wc için kalktım sonrasında sık sık uyanarak bu saati ettim
İnşallah canım darısı sizlereCanım bebişin hayırlı ugurlu olsunUmarım güzel bir lohusalık geçirirsin
Püre ve çorba verdilertubaslk ne güzel anlatmışsın, ben de zorunlu sezeryan olacağım içim rahatladı okuyunca sezeryandan sonra yiyecek icecek verdiler mi sana
Amin canım darısı sizlere aynenAynen haftası doğuma uygun canım. Ama işte doğumun başlayıp başlamadığını bilmem gerek, doğum çok ilerlediyse sezaryene yetişmem gerek. Kanala girdikten sonra sezaryen zor olurmuş. Gününü o yüzden beklesin istiyorum.
İyiyim canım çok şükür. Beklemeye devam iştesen nasılsın?Selim Mete geliyor inşallah erken doğum riskiydi, serklajdı, lekelenmeydi derken maşallah, seni mahçup etti annesi, uslu uslu bekledi vaktini ne yaptın sen? Girdinmi doğuma
sancım yok şuan. Ama işte her an insanın eli kalbinde. Normal doğuma gidecek olsam panik olmam sancıdan falan ama şimdi doğum başlarda bilemezsem diye biraz panik oluyorum.
maşallah ne güzel. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun canım. Darısı bizlere olsun, beklesin bebişler akıllı akıllı
NarinNarin canım umarım iyisindir, dünden beri sesin çıkmadı, merak ettim
Yok yah covid olsa ter atmayla düşmez ateş. Sende havlu falan koymaya çalış yatarken üst değişirken de üşüyor insan. Bak sabah oldu yine birşey olmamış gibiyim şimdide tuhaf birşeyAy şimdi okudum senin yazdığını da. Ya ben hafta sonundan beri akşam saati bir sıtmalanma geliyordu gece böyle yorganla yatıyorum bi vakit ter içinde uyanıp üst değiştiriyorum. Gündüz standart ama. Dün gece de böyle yattım. Bir uyandım ateşim var bitik haldeyim. Covid diye ben de korktum ama sabaha aşırı ter attım duşumu aldım şimdi hiçbir şeyim yok.
Böyle garip bir şey yani.
Covid yoktur zaten. Metabolizmamız oyunlar oynuyor galiba doğuma yakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?