- 5 Ekim 2020
- 14.743
- 40.434
- 548
- 36
Yok yah covid olsa ter atmayla düşmez ateş. Sende havlu falan koymaya çalış yatarken üst değişirken de üşüyor insan. Bak sabah oldu yine birşey olmamış gibiyim şimdide tuhaf birşey
Ay sezaryenden sonra ilk yediğim yemeği hala hatırlıyorum. Şekerli tadında tarhana çorbası (soğuk), püre gibi ne olduğunu anlayamadığım sıvı bir yemek ve içine süt katmayı unuttukları bir muhallebi şekeri de yokKız girdinmii güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım darısı sizlere
Püre ve çorba verdiler
Amin canım darısı sizlere aynen
Bende ateş başlamadan hemen ter başladığından çıkmadı ateş ölçmedim. Normaldede ateşleneceğim zaman hemen terlemeye çalışırım çıkmaz ateşim kolay kolay. Ama bu sefer dedim bu kadar terlemek sıvı kaybı bebeğe zararı olur mu diye valla 1 kilo daha gitmiştirHiç aklıma gelmedi havlu bak. Aynen hiçbir şey olmamış gibiyim.
Çocuğa aldığımız ateş ölçeri de kullanmak zorunda kaldım dün.
Kayınvalidemi almamislardi ama aynı gün eşimi aldılar aynı hane oldugu için. Bisey demeden direk girinAy videoda çekecektim bak iyi hatırlattın hep unutuyorum. Annemle gideceğiz alırlar herhalde kadın ilk defa ultrason görecekinş sancı vs bir değişiklik başlamıştır yoksa bende tarih isteyeceğim haftaya falan
Cansin biz de sahsim adima ben de sana bu lohusalik surecini kolay gecirmen icin dua etcmSağol cnm benim dualarım sizlerle
Ahafag uyumaya basladn fln bisiler deisio bebek kanala doru ilerlio mu acebaaaaİnanır mısın ilk defa bu gece uyudum saat 4 gibi yeni uyandım şimdisabaha karşı bi. Lavaboya kalktım doğurucam sandım ama yalancıydı heralde uzanınca geçti yeniden ama baya kasılmıştım
Yaaa mert oglan yaa zmn cok cabuk valla gunler pek cabuk gecioGünaydın kızlar bugün Mertin topuk kanı alınacak saglik ocağında. Bir de kilosuna tekrar bakacaklar ne durumda diye insallah almıştır biraz.
Bu arada oğlum çok tatlı kızlar ya maasallah yüzü topişik topişik öpe öpe bitirdik
Bilmiyorum ki ilk olduğu için anlayamıyorum bazen böyle pat diye çıkıverecek kadar aşağıda duruyo gibi bazen de kaburgalarimi tekmelicek kadar yukarda duruyo ben de anlamadimAhafag uyumaya basladn fln bisiler deisio bebek kanala doru ilerlio mu acebaaaa
Benimde gece boyunca uyandigimda hissettigim adet sancisi vardi sabah gecti bugun senden umutliyim cnm hayirlisi hazir et herseyiKızlar ben bugün ümitliyim, sabah 4 gibi uykum geldi uyumadan önce kasıklarımda böyle adet sancısı gibi bi sızlama vardı uyudum öyle sonra 5 buçuk gibi lavaboya uyandım felaket kasılma oldu zor yürüdüm yatağa yatınca geçti yalancı kasılmaydı heralde, şimdi yine 2-3 dakika adet sancısı gibi oldu o gün bugün olabilir
Yok nerde kesinlesme haftaya pazar 13 haziran günüm doluyor haftaya salıya yine randevu verdi bakalim salidan once gelecek mi kizimKızlar günaydınnnBu cuma son kontrolüm var haftaya sezeryan olacagım . Benim gibi haftaya kesinleşen var mı acaba ?
Bence de hemen covid testi vermelisin, ben 33.haftadayim sadece gece nefes darligi olmstu bi gece, sonraki gunlerde oksuruk oldu, sende oksuruk deil ates olms olablrKızlar selamlar,
Ben dün gece ateşlendim. İki kere parol içtim. 38.5 olmuştu çok yüksek değil ama çok zor düştü. Hala da ter atıyorum. Birkaç gecedir akşamları sıtmalanıyorum ama gündüz hiçbir şeyim yok şu an da bayağı iyiyim. Doktoru aradım nolur nolmaz ateş yükselmesi bir zarrı olur mu diye.
Hemen gel covid testi yapalım dedi. Covidlik bir şeyim yok ama olabilecek en kötü şey o diyor. Hay rabbim söylediğime pişman oldum resmen
Bence de hemen covid testi vermelisin, ben 33.haftadayim sadece gece nefes darligi olmstu bi gece, sonraki gunlerde oksuruk oldu, sende oksuruk deil ates olms olablrtest vermen bisi kaynettirmez ama ne oldugunu bilmk avantaj olur
Ay bi araya gelseler cok yakin arkadas olurlar bence aynisi cnkuBilmiyorum ki ilk olduğu için anlayamıyorum bazen böyle pat diye çıkıverecek kadar aşağıda duruyo gibi bazen de kaburgalarimi tekmelicek kadar yukarda duruyo ben de anlamadim
Cana geleceine mala diceksin bu durumdaVericem doktoruma gidiyorum şimdi söyledim bir kere dediğini yapıcam mecbur
250 tl girdi durduk yerde. İnş negatif çıksın da.
Geçirdin mi sen covid şimdi nasılsın?
Öperim canım memnuniyetleYaaa mert oglan yaa zmn cok cabuk valla gunler pek cabuk geciosana da cabuk ve kolay geciodur insallah canim Nasi gidio emismeceler? Mert oglani bzm icin de op kokla en cok kokla amaaaa tamam mi
Cana geleceine mala diceksin bu durumda
gecirdim evet, gecirirken ah vah tuh diodm ama suan belki de iyi oldu diorm, kacinci haftandasin sen?
bes gun surdu bnm hastalik surecim, ilk gece nefes darligi, ertesi gun hicbisi yok gece hafif oksuruk ve uykuya dalamama , sonraki 3gun oksuruk, karin buyuk oldgu icin aci oldu, 6.gun hicbisi kalmadi cok sukur. Bu surecte dr um kan sulandirici igne ve c ve d vitaminleri kullanmami soledi
Gaçmiş olsun canım . en azından fark edıldı tansıyon önemli .Ben 38+3 üm
Şimdi hastanedeyim covid testi alındı. 1 saate çıkar dediler. Tansiyonum 15 olmuş farkında değilim ben. Bir sürü tahlil falan yapıldı anlamadım yatırdılar serum falan bağladılar. Anlamadım bakalım ne olacak.
Geçmiş olsun canım. İyi ki gitmişsin. Bana düzenli ölç 14 çıkarsa hemen hastaneye gel demişlerdi. Tansiyon gebelikde büyük sıkıntı oluyor. İnşallah hiç bir sorun sıkıntı olmadan eve dönersin.❤Ben 38+3 üm
Şimdi hastanedeyim covid testi alındı. 1 saate çıkar dediler. Tansiyonum 15 olmuş farkında değilim ben. Bir sürü tahlil falan yapıldı anlamadım yatırdılar serum falan bağladılar. Anlamadım bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?