2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yok yah covid olsa ter atmayla düşmez ateş. Sende havlu falan koymaya çalış yatarken üst değişirken de üşüyor insan. Bak sabah oldu yine birşey olmamış gibiyim şimdide tuhaf birşey

Hiç aklıma gelmedi havlu bak. Aynen hiçbir şey olmamış gibiyim.
Çocuğa aldığımız ateş ölçeri de kullanmak zorunda kaldım dün.

Kız girdinmii güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah canım darısı sizlere

Püre ve çorba verdiler

Amin canım darısı sizlere aynen
Ay sezaryenden sonra ilk yediğim yemeği hala hatırlıyorum. Şekerli tadında tarhana çorbası (soğuk), püre gibi ne olduğunu anlayamadığım sıvı bir yemek ve içine süt katmayı unuttukları bir muhallebi şekeri de yok zaten 24 saat açlığın üzerine doğumda yapıyosun bitkinsin verdikleri yemek bu mu demiştim

Hiç aklıma gelmedi havlu bak. Aynen hiçbir şey olmamış gibiyim.
Çocuğa aldığımız ateş ölçeri de kullanmak zorunda kaldım dün.
Bende ateş başlamadan hemen ter başladığından çıkmadı ateş ölçmedim. Normaldede ateşleneceğim zaman hemen terlemeye çalışırım çıkmaz ateşim kolay kolay. Ama bu sefer dedim bu kadar terlemek sıvı kaybı bebeğe zararı olur mu diye valla 1 kilo daha gitmiştir

Kayınvalidemi almamislardi ama aynı gün eşimi aldılar aynı hane oldugu için. Bisey demeden direk girin gelebilir mi dersen belki hayır derler

İnanır mısın ilk defa bu gece uyudum saat 4 gibi yeni uyandım şimdi sabaha karşı bi. Lavaboya kalktım doğurucam sandım ama yalancıydı heralde uzanınca geçti yeniden ama baya kasılmıştım
Ahafag uyumaya basladn fln bisiler deisio bebek kanala doru ilerlio mu acebaaaa

Yaaa mert oglan yaa zmn cok cabuk valla gunler pek cabuk gecio sana da cabuk ve kolay geciodur insallah canim Nasi gidio emismeceler? Mert oglani bzm icin de op kokla en cok kokla amaaaa tamam mi

Benimde gece boyunca uyandigimda hissettigim adet sancisi vardi sabah gecti bugun senden umutliyim cnm hayirlisi hazir et herseyi

Bence de hemen covid testi vermelisin, ben 33.haftadayim sadece gece nefes darligi olmstu bi gece, sonraki gunlerde oksuruk oldu, sende oksuruk deil ates olms olablr test vermen bisi kaynettirmez ama ne oldugunu bilmk avantaj olur

Bence de hemen covid testi vermelisin, ben 33.haftadayim sadece gece nefes darligi olmstu bi gece, sonraki gunlerde oksuruk oldu, sende oksuruk deil ates olms olablr test vermen bisi kaynettirmez ama ne oldugunu bilmk avantaj olur

Vericem doktoruma gidiyorum şimdi söyledim bir kere dediğini yapıcam mecbur

250 tl girdi durduk yerde. İnş negatif çıksın da.

Geçirdin mi sen covid şimdi nasılsın?

Bilmiyorum ki ilk olduğu için anlayamıyorum bazen böyle pat diye çıkıverecek kadar aşağıda duruyo gibi bazen de kaburgalarimi tekmelicek kadar yukarda duruyo ben de anlamadim
Ay bi araya gelseler cok yakin arkadas olurlar bence aynisi cnku bi bakiorm kasiklarimdan assaaa pirtcak bi bakiorm sag kaburgami basa basa kircak bi assada bi yukarda deli kiz

Vericem doktoruma gidiyorum şimdi söyledim bir kere dediğini yapıcam mecbur

250 tl girdi durduk yerde. İnş negatif çıksın da.

Geçirdin mi sen covid şimdi nasılsın?
Cana geleceine mala diceksin bu durumda
gecirdim evet, gecirirken ah vah tuh diodm ama suan belki de iyi oldu diorm, kacinci haftandasin sen?
bes gun surdu bnm hastalik surecim, ilk gece nefes darligi, ertesi gun hicbisi yok gece hafif oksuruk ve uykuya dalamama , sonraki 3gun oksuruk, karin buyuk oldgu icin aci oldu, 6.gun hicbisi kalmadi cok sukur. Bu surecte dr um kan sulandirici igne ve c ve d vitaminleri kullanmami soledi

Yaaa mert oglan yaa zmn cok cabuk valla gunler pek cabuk gecio sana da cabuk ve kolay geciodur insallah canim Nasi gidio emismeceler? Mert oglani bzm icin de op kokla en cok kokla amaaaa tamam mi
Öperim canım memnuniyetle valla bazen memeyle savaşıyor bazen kabul ediyor. Su olayi bir tam çözemedik insallah zamanla çözülecek

Sen nasılsın nasıl oldun ne zaman doğar acaba senin minnos

Kızlar ben kendimi hep 1 haziranda doğum olacak diye hazırlamıştım şimdi 1 haziranı geçtiğimiz için sanki treni kaçırdım hiç doğurmucam gibi hissediyorum garip bi duygular içindeym. Bi kilo hurma yedim resmen sürekli yürüyorum topta zıplıyorum niye gelmez ki bu bebe

Ben 38+3 üm
Şimdi hastanedeyim covid testi alındı. 1 saate çıkar dediler. Tansiyonum 15 olmuş farkında değilim ben. Bir sürü tahlil falan yapıldı anlamadım yatırdılar serum falan bağladılar. Anlamadım bakalım ne olacak.

Gaçmiş olsun canım . en azından fark edıldı tansıyon önemli .

Geçmiş olsun canım. İyi ki gitmişsin. Bana düzenli ölç 14 çıkarsa hemen hastaneye gel demişlerdi. Tansiyon gebelikde büyük sıkıntı oluyor. İnşallah hiç bir sorun sıkıntı olmadan eve dönersin.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…