Nar da doğumu tetikliyormuş canım hamileliğin ilk evrelerinde tavsiye etmiyorlar açılmayı sağlıyormuş nar varmıdırki bu mevsimdedoğumu tetikliyomuş öyle yazıyo ben de yedim şimdi bakalım
canım haftası normal zaten 37den sonrasında küvöze almıyolar bebişi eğer özel bi durumu yoksa. zaten açılman da başlamış özellikle bişey yapmasan da haftaya kadar doğurabilirsin belki hayırlısı olsun ikiniz için deSelam kızlar Dr geldim nst sancı 60 larda çıkıyor çok düzenli değil sanırım bebek önceki gittiğimde 2495 idi şimdi 2529 olmuş kilo almıyor prezenta yaşanmasından acılmam 1/2 santim dedi bebek tamamen kanaldan aşağı zorluyormuş iyice baskı yapmış haftaya gel dedi sabah erken geç kalma birşey olursa yatışını erken yapmış oluruz anestezi ve çocuk Dr burada olur dedi ama hiç sormak aklıma gelmedi neden böyle dedin diye bire nişan su sancı sabit olursa hiç bekleme beni arama bile direk gel doğum haneye .. Korkmaya başladım acaba normal olmayacakmı ben başlayım sizin gibi hurma sıcak su yürğüşe en iyisi normal gelsin bebe. Bari bu arada haftası 37 imiş
valla zor bu mevsimde nar bulmak bilseydim buzluğa atardımNar da doğumu tetikliyormuş canım hamileliğin ilk evrelerinde tavsiye etmiyorlar açılmayı sağlıyormuş nar varmıdırki bu mevsimde
Ay inş balım gecen hafta doğurma dedi Dr bu hafta doğru diyor yürüyemiyorum başı bacak aramda eğilince iyice hissediyorum kafasını ama normal olur falan edemeyince korktum acıkcası,,, inanırmısın ben hiç oturmuyorum ya yer siliyorum ya cam yada mutfak dolaplarını tabi eşime demeden doğurmak için elinden geleni yapıyorsun diyor gecikince normal olmayacak. Gibi korkuyorum ha birde benim ev tadilattaydı genel olara çömelme hareketi yapmışdım oda sanırım doğuma bu kadar yaklaştırdı, birde hemoroidm vardı hergün sıcak suya oturdumcanım haftası normal zaten 37den sonrasında küvöze almıyolar bebişi eğer özel bi durumu yoksa. zaten açılman da başlamış özellikle bişey yapmasan da haftaya kadar doğurabilirsin belki hayırlısı olsun ikiniz için de
ohooo sen zaten ne zamandır doğumu hızlandıran her şeyi yapmışsın özellikle sıcak suya oturmak felaket hızlandırıyomuşAy inş balım gecen hafta doğurma dedi Dr bu hafta doğru diyor yürüyemiyorum başı bacak aramda eğilince iyice hissediyorum kafasını ama normal olur falan edemeyince korktum acıkcası,,, inanırmısın ben hiç oturmuyorum ya yer siliyorum ya cam yada mutfak dolaplarını tabi eşime demeden doğurmak için elinden geleni yapıyorsun diyor gecikince normal olmayacak. Gibi korkuyorum ha birde benim ev tadilattaydı genel olara çömelme hareketi yapmışdım oda sanırım doğuma bu kadar yaklaştırdı, birde hemoroidm vardı hergün sıcak suya oturdum
Denemekden zarar gelmez canım çömelme hareketi yap çömel bir yerden tut yavaş yavaş kalk günlük 10 defa yapacağım ben artık mesela mutfak tezgahından tut çömel kalkvalla zor bu mevsimde nar bulmak bilseydim buzluğa atardımama belki bu %100 nar suları var ya onlar bi işe yarar
Dr dedi hemoroid için iyi geliyormuş ben en iyisi devam edeyim yoksa kesilecem bu gidişle bebek gelişmiyor der gümbürtüye giderimohooo sen zaten ne zamandır doğumu hızlandıran her şeyi yapmışsın özellikle sıcak suya oturmak felaket hızlandırıyomuş
Allah YARDIMCINIZ olsun canım inş yine negatif çıkar biran önce yapılması gereken neyse olur seni daha fazla yıpratmazlar geçmiş olsun balımKızlar Ben tekrar gittim doktora. Dahiliye doktoruna muayene oldum bugün. Tekrar covid testi istedi çünkü Ateşim 38.7ydi. Tansiyonum düşmüyor nabzım düşmüyor. Covid olmadığıma emin olmak istiyorlar.
Covid değilse de doğuma girmek için şu ateşimin düşmesini bekleyecek doktorum. Yaşadığın şeyin seyrine bakalım dediler dahiliyeciyle beraber. Beni 4-5 gün daha süründürmeye karar verdiler yani.
geceleri uyuyamadığım için son 1 haftadır her gece yapıyorum sandalyeden tutup çömelip kalkıyorum ama bizim oğlan babası gibi inatçı çıktıDenemekden zarar gelmez canım çömelme hareketi yap çömel bir yerden tut yavaş yavaş kalk günlük 10 defa yapacağım ben artık mesela mutfak tezgahından tut çömel kalk
Canım çok geçmiş olsun el birliğiyle neyin olduğunu tespit edip tedavi ederler inşallahKızlar Ben tekrar gittim doktora. Dahiliye doktoruna muayene oldum bugün. Tekrar covid testi istedi çünkü Ateşim 38.7ydi. Tansiyonum düşmüyor nabzım düşmüyor. Covid olmadığıma emin olmak istiyorlar.
Covid değilse de doğuma girmek için şu ateşimin düşmesini bekleyecek doktorum. Yaşadığın şeyin seyrine bakalım dediler dahiliyeciyle beraber. Beni 4-5 gün daha süründürmeye karar verdiler yani.
Ateşini düşürüp tekrarlamadan doğuma alınsan bari böyle uzayacak gibi bu iş. Hayırlısı olsun cnm valla son günlerde bu zorluklar Allah yardımcın olsunKızlar Ben tekrar gittim doktora. Dahiliye doktoruna muayene oldum bugün. Tekrar covid testi istedi çünkü Ateşim 38.7ydi. Tansiyonum düşmüyor nabzım düşmüyor. Covid olmadığıma emin olmak istiyorlar.
Olabilir ya ,hala devam ediyor, kasık ağrımı bu zamana kadar böyle artmış bir şekilde hissetmedim,şuan arada sancı giriyo noluyo,bir an artacak diye korkuyorum,yalancı sancılardır inş,bir an terleme ,mide bulantısı falanda oldu az önceahahahahavalla bilmeden doğumu tetiklemiş olabilirsin
Ateşini düşürüp tekrarlamadan doğuma alınsan bari böyle uzayacak gibi bu iş. Hayırlısı olsun cnm valla son günlerde bu zorluklar Allah yardımcın olsun
Ben bu hareketi asla yapamıyorum oturdugum zaman yerde kalıyorumDenemekden zarar gelmez canım çömelme hareketi yap çömel bir yerden tut yavaş yavaş kalk günlük 10 defa yapacağım ben artık mesela mutfak tezgahından tut çömel kalk
41’e kadar vaktimiz var daha öyle düşünme akışına bırakSaol canım aynen dediğin gibi, suyu içemem de bebeğe bişi mişi olur die, ztn bi aksilik olmazsa bende kasılma olmicik
Ben başlasın diye hiç çaba sarf etmiyorum hatta dediğin gibi akşama kadar ya yatıyorum yada oturuyorum ama yine başlamıyor, senin tez çürüdü ama doğurmaktan korkarsam başlayabilir belkiKızlar sizler doğum başlasın, bian önce doğurayım diye yazıyosunuz, yapılması gerekenleri yazıyorsunuz ya; bende tam tersi o dediklerinizi yapmamaya çalışıyorum
Hayat ne garip, siz artık doğumun başlamasını istiyosunuz (haklısınızda artık son zamanlar çok stresli ve zor geçiyor) bense salıya kadar biraz daha beklesin diye uğraşıyorum. Ki dediğiniz şeyleri (yürüyüş, sıcak duş, eğilip kalkma, yer silme) yapmamaya o kadar çok çalıştıkça bende de sancı ve kasılma oluyor
inanın sırf doğum tetiklenmesin diye sadece yatıorm , ama sancı kasılma oluyo yinedesizede benden tavsiye, sizde vücudunuzu şaşırtın ve ters psikoloji yapın, bakalım, belki işe yarar yatın sabahtan akşama kadar, belki o zaman bebiş gelmeye karar verir
Iyi olmuş çagırması evde birsey olsa ne yapacaksin. Hastanede gözlerinin önünde olursun insallah sıkıntı olmadan dogumuda yaptırırlarEvet doktor şimdi vazgeçti süründürmekten sanırım. Az önce aradı beni. ben ağlamıştım hastanede bayağı. Moral çöktü bir anda sinirlerim çok yıprandı. Çıkınca arkamdan aklı kalmış. Eve git hazırlığını yap gel yarın yatırıcam seni doğumu ne gün yapacağımıza karar veririz yatarken dedi.
Yalnızlık beni mahvetti. Evde yapayalnızım kendime bakamıyorum.
Doktora size anne diyebilir miyim dicektim artık. Annem yaşında zaten
Covid sonucum da negatif gelir inşallah
Iyi olmuş çagırması evde birsey olsa ne yapacaksin. Hastanede gözlerinin önünde olursun insallah sıkıntı olmadan dogumuda yaptırırlar
Ben az önce yaptım yapmasamıydım bilemedim karnım değilde şeyim cıktı sandım oturma balım hafif çömel tutundıgun yerden kuvvet al kalk gerçekten işe yarıyorki bebek artık kanala girmişdi gecen cuma bugünde tamamen ağzında acılman yeterliyse tamam bu iş dedi DrBen bu hareketi asla yapamıyorum oturdugum zaman yerde kalıyorum
Onu da denedik olmadıKızlar sizler doğum başlasın, bian önce doğurayım diye yazıyosunuz, yapılması gerekenleri yazıyorsunuz ya; bende tam tersi o dediklerinizi yapmamaya çalışıyorum
Hayat ne garip, siz artık doğumun başlamasını istiyosunuz (haklısınızda artık son zamanlar çok stresli ve zor geçiyor) bense salıya kadar biraz daha beklesin diye uğraşıyorum. Ki dediğiniz şeyleri (yürüyüş, sıcak duş, eğilip kalkma, yer silme) yapmamaya o kadar çok çalıştıkça bende de sancı ve kasılma oluyor
inanın sırf doğum tetiklenmesin diye sadece yatıorm , ama sancı kasılma oluyo yinedesizede benden tavsiye, sizde vücudunuzu şaşırtın ve ters psikoloji yapın, bakalım, belki işe yarar yatın sabahtan akşama kadar, belki o zaman bebiş gelmeye karar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?