2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet çok şükür ya. Eşim işte. Annem gelmiyor yanıma. Moralim çok bozuldu iyice hasta oldum annemin ilgisizliğinden anne olmama ramak kala.
Annen artık gelse iyi olur tabii, ne akla gelmiyor anlamadım, durumu da gelmeye müsaitmiş. İşte ne diyeceksin, anne de olsa her insanın aklı farklı..Gelmeyi düşünemiyorsa sen anne gel de ya da kayınvalideni çağır benim tavsiyem. İnşallah sağlıklıcakla kolaylıkla bu süreci atlatırsın canım.

Bende 2 gun once kiwi marka elektrikli aldım fiyatıda uygun gayet guzel iş görüyor bim a101 ikisindede 1adet kalmıştı sizde yakın marketlere bakıp bulabilirsiniz belki

İstanbula geldi canım doğuracam nerdesin diye baskı yapınca ama evinde kalıyor. Daha bana uğramadı. Bir de bu hastanelere girip çıkıyorum ya şu an. Covid şüphesi de var. Gelmiyor. Bana bulaştırırsan tansiyonum var benim falan diyor. Ama aşı oldu sonuçta 2 doz. Bencillik yapmak istemiyorum da. Ben duramazdım benim çocuğum bu halde olsa bana da bulaşsın covidse covid derdim sanırım. 2 tas yemek pişirir bakardım. Dün testim negatif çıkınca yarın gelir misin dedim. Belli olmaz sonradan pozitif çıkıyormuş dedi.

Boşver canım o zaman, uçan kuştan covid kapsa senden bilir. Her şey yolunda gidecek Allahın izniyle, sen kendi kendine de yetersin. İnşallah testin de negatif gelir.

Sen bol bol yürü evin müsaitse binanız merdiven in çık yavaş yavaş doktor belki anlamıştır sadece seni stres sokmamak için demedi bu kaçıncı doğum allah'im bir avazda kurtarsın inşallah hepimizi

Hadi inşaallah yalnız kalıp strese girmekten iyidir doktorların yanında olmak. Şimdi tam Allah kurtarsın demelik oldun bebişinle sağlıklıca kavuşun artık inşaallah canım annene de ayrı şaşırıyorum hala ama boşver daha emin eldesin hastanede.

Hastanede güvende olursun takip altında olursun . Hayırlisiyla sağlıkla gelsin bebiş. Covid testi de negatuf çıkar inşallah

Canım benim bebişim tahmini doğum tarihi 25 Haziran . Aynı şekilde benimde öyle ağrım oluyor. Genelde geceleri oluyor .

Canım çok üzüldüm valla allah yardımcın olsun insan annesini arıyor bu durumlarda en çok üzülme inşallah rabbim bi kolaylık verir sana Kayınvalidenle Aran çok mu kötü o gelse en azından evini toplar yemeğiniyapar sen bebekle ilgilenirsin doğumdan sonra

Kıyamam canım üzme kendini bak bebişin gelcek güçlü olmak zorundasın. Benim annem de ilgisiz gelmicek bakmaya sağolsun kayınvalidem gelicek . İnsan unutamıyor böyle zamanlarda yapılan iyilikleri de kötülükleri de . Allah yardımcın olsun .

Aynen öyle canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ya yediremiyorum da kayınvalideme karşı. Eşim demiş bi de annesi gelmiyor falan diye. Kayınvalidem yemek yapıp otobüsle yollamış. Hani o kadarına da gerek yok karnımızı doyuruyoruz ta 600 km öteden tencere yemeği yollayınca kadın utandım. Off yani

Boşver canım o zaman, uçan kuştan covid kapsa senden bilir. Her şey yolunda gidecek Allahın izniyle, sen kendi kendine de yetersin. İnşallah testin de negatif gelir.
Bugün ona da sinirlenip tansiyonumu çıkardım. Zaten. Hala da sakinleşemiyorum.

Yok canım kv ile aram çok iyi o kadar iyi ki annen gelir kalır doğumdan sonra ben gelmiyim dimi diyor sürekli. Hani benim de torunum oluyor kime ne diyip atlayıp gelmiyor çok hassas. Ben de annem kalmayacak sen gel diyorum. Annem gündüz gelir gider. Lohusa halinle benden çekinirsin belki falan diyor annene ayıp olur diyor.

Şu an ihtiyacım vardı sadece anneme. En çok da bugün. Dibi gördüm çünkü

Utanma canım en azından kayınvaliden düşünceli biriymiş yemek yollamış. Annenin gelmemesi senin utanman gereken birşey değil. İnşallah iyileşirsin .

Sen bol bol yürü evin müsaitse binanız merdiven in çık yavaş yavaş doktor belki anlamıştır sadece seni stres sokmamak için demedi bu kaçıncı doğum allah'im bir avazda kurtarsın inşallah hepimizi
Amin canım cümlemizle beraber inş, 2 olacak dogum panik atagım var diye Dr zaten hiç birşey demiyor merdiven çok az iki kat ev yarın başlayacagım yürümeyede

Üzme bu kadar kendini cnm ya valla ben de üzüldüm buradan az kaldı sen bebeğini düşün kendini toparla enerjiye ihtiyacjn olacak gerekirse annenin gelmediğini görünce kv.den gelir. Annen de arrık kendi bilir yapacağın birşey yok. Kendi ailenle mutlu ol bundan sonra inş gelene kapın açık sonuçta.üzülme

Yazıyı okuyunca gözlerim doldu aglayacaktım canım üzme kendini desemde hassas ve zor dönemdesin ama çok şükür bebiş geliyor inş sağlıkla dünyalar senin olur iki kişi çok kalabalık olursunuz bir kaç güne Rabbim biran önce sanada bebegin yüz suyu hürmetine acil şifa verir inş

Bende sizinle aynı durumdayım Çarşamba günü muayeneye gittim 1 cm açıklık varmış hemen yarın sabah erkenden gel yine muayene edelim gerekirse yatisini yaparız dedi doktor bebeğin kafası baya asagidaymis baskı yapıyormuş ve bendede hemoroid sorunu var 1 cm açıklık çok erken diye gitmek istemedim yarın gideceğim inşallah ikimizin de normal olarak ilerler süreci kolay bı normal doğumla kucağımiza alırız bebeklerimizi

MaşaAllah subhanallah Allah bozmasın. Anneni düşünüp kendini üzme kayınvalideni düşünüp sevin canım. Bak benim annem burnumun dibinde oturuyor ama kv herşeye atladığı ve atlayacağı için üstüne kocasıyla yatılı geleceği için ilk hafta annem muhtemelen gelemeyecek gelse de çok az kalabilecek. Hepimizin imtihanı farklı sabret ve bebeğini düşün sadece, sinirlenip üzülüp tansiyonunu daha fazla yükseltme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…