2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hahahah sorma bende doğumu tetiklemesi için herşeyi yapıyorum artık ama ev çok fena ne canım istiyor ne gözüm kesiyor umarım şu doğum öncesi enerji gelir, eşimde yardım etmese belediye çöp ev diye gelir heralde evime iki dakika ayakta dolanayım belim kopacak gibi oluyor

bu tarz mide yanmasi eksimesi hamileligin hangi doneminde basliyor kronik refli hastaligim var midede cok yanma oluyor mu yokda daha az mi?

Tansiyonun düşük olduğu İçin nabzın yükselmiş olabilir canım
Benimde normalde tansiyonun 9/6 dır hep şuan 11den aşağı inmiyor ama nabızda 80den yukarı çıkmazdı 110larda. Bebişn nabzı mı etkiliyor diyordum bende nstde ebeler ölçüyor ama birşey demiyor normal demekki

bu tarz mide yanmasi eksimesi hamileligin hangi doneminde basliyor kronik refli hastaligim var midede cok yanma oluyor mu yokda daha az mi?
Herkesin farklı olabilir başında da sonunda da yada tamamen ama genel olarak bebek irileşince benim 30. Haftadan sonra ara ara oldu şu sıralar iki üç gündür çok oluyor biraz şans işi bence. Mesela ben bebekten önce çok kusan birisiydim ya hamile kalınca nasıl olacak mahvolurum derdim öyle adam akıllı kusmadım korktuğum başıma gelmedi dua edin kesin olacak diye bir şey yok.

Erken gelsin die bi uğraşım olmaz normalde sonum ilk doğumdaki gibi suni sancı olcak die istiorm 40ı bitirmeden sıkıntı olmadan kendi gelsin die, kilosu da iyi fazla kalırsa iri olablr. 39+0 ken kilosu 3300-3400 falandı. Mert oğlanın maşallahı vardı canım vakitlice geldi çok şükür sağlıkla da kavuştunuz, darısı başıma inşallaaahhh

Saol canım aynen dediğin gibi, suyu içemem de bebeğe bişi mişi olur die, ztn bi aksilik olmazsa bende kasılma olmicik

Verdim tansiyonum da 14/8 oldu bu arada ama bekle 1 saat daha düşmezse gel dedi. Bekliyorum..

Çok yoruldum ben cidden bebişe bir şey olacak diye korkmaya başladım.
Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirip iyice yükseltme tansiyonunu

Kasılma olsa inanarak yapcam valla bak yeminle bi de ananas dahil her şey tickli bende gene de tık yok hadi size başarılar bende olmadı sizde olsn inşallah

Kızlar sizler doğum başlasın, bian önce doğurayım diye yazıyosunuz, yapılması gerekenleri yazıyorsunuz ya; bende tam tersi o dediklerinizi yapmamaya çalışıyorum

Hayat ne garip, siz artık doğumun başlamasını istiyosunuz (haklısınızda artık son zamanlar çok stresli ve zor geçiyor) bense salıya kadar biraz daha beklesin diye uğraşıyorum. Ki dediğiniz şeyleri (yürüyüş, sıcak duş, eğilip kalkma, yer silme) yapmamaya o kadar çok çalıştıkça bende de sancı ve kasılma oluyor

inanın sırf doğum tetiklenmesin diye sadece yatıorm , ama sancı kasılma oluyo yinede sizede benden tavsiye, sizde vücudunuzu şaşırtın ve ters psikoloji yapın, bakalım, belki işe yarar yatın sabahtan akşama kadar, belki o zaman bebiş gelmeye karar verir

Merhaba hanımlar. Yarın ilk sezeryan olacagim . Bana önerileriniz var mı . Şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada yazdıklarnizi hep okudum bugüne kadar ,
Bugün doğumunuz vardı, insallah sagliklica sorunsuz bir sekilde kucaginiza almışsınızdır.
Musait oldugunuzda yazın

anladim cok sagolasin gebelige gore yedigin ictigin seye gore degisiyir bunyaden fark eder. siz zaten sonuna gelmisiniz Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Anladim canim evet normal doğumda kilosu cok yüksek olmasa daha iyi olur kolay doğum açısından. Zamanında kolay bir doğumla doğar insallah sizinde canim

Anladim canim evet normal doğumda kilosu cok yüksek olmasa daha iyi olur kolay doğum açısından. Zamanında kolay bir doğumla doğar insallah sizinde canim
Insallah kuzum Mertin kontrolü nasıldı? Ne dedi dr?

Benim de dün akşamdan beri sağ kasığıma mı desem tam ortamı desem o aralara bıçak saplanması gibi bir ağrı giriyor çıkıyor ve sertleşiyor karnım ama inşAllah bekler iki hafta daha kardeşim askerden gelecek annem ondan sonra gelecek onlar yokken olur diye korkuyorum resmen tek naparız diye

Merhaba kızlar bende temmuz annesiyken hazirana alındım sezeryan olacakmışım bobrek degerlerim de sorun yaşıyorum protein kaçağım yukseliyo 2hafta sonra dedi doktorum dogumdan korkarken sezeryandan iyice tırsdım şimdiden paniğim bakalim hayirlisi olsun bebeklerimizi sağ salim alalım da kucaklarımıza

canım bende de reflü var hatta hamile kalmadan önce neredeyse her gün nexium içen biriydim yoksa günü mide yanması olmadan kapatamıyordum. Şimdi nexium da içemiyorum gaviscon double action diye bi şurup var ondan yudumluyorum ama yine de fayda etmiyor. midede çok yanma oluyor gözünü korkutmak istemem ama ne çektiğimi bi ben bi allah biliyo yani bi ara yemek yemekten soğumuştum çünkü su içsem bile yanıyodu midem. Hala yanıyo hatta bazen uykumdan uyanıyorum kusacak gibi oluyorum o derece. ama katlanicaz mecbur

ahahahaha valla bilmeden doğumu tetiklemiş olabilirsin

Selam kızlar Dr geldim nst sancı 60 larda çıkıyor çok düzenli değil sanırım bebek önceki gittiğimde 2495 idi şimdi 2529 olmuş kilo almıyor prezenta yaşanmasından acılmam 1/2 santim dedi bebek tamamen kanaldan aşağı zorluyormuş iyice baskı yapmış haftaya gel dedi sabah erken geç kalma birşey olursa yatışını erken yapmış oluruz anestezi ve çocuk Dr burada olur dedi ama hiç sormak aklıma gelmedi neden böyle dedin diye bire nişan su sancı sabit olursa hiç bekleme beni arama bile direk gel doğum haneye .. Korkmaya başladım acaba normal olmayacakmı ben başlayım sizin gibi hurma sıcak su yürğüşe en iyisi normal gelsin bebe. Bari bu arada haftası 37 imiş

ben de şimdi bunu yazmaya girmiştim elektrik çarpar gibi oldu resmen internetten araştırdım bebeğin başı doğum kanalına girdiyse sinirlerinizi sıkıştırıyodur diyo yani bi adım daha yaklaştık galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…