Hahahah sorma bende doğumu tetiklemesi için herşeyi yapıyorum artık ama ev çok fena ne canım istiyor ne gözüm kesiyor umarım şu doğum öncesi enerji gelir, eşimde yardım etmese belediye çöp ev diye gelir heralde evime iki dakika ayakta dolanayım belim kopacak gibi oluyorAy ben gelsin diye değilde,gece üşüdüğüm için sabah sıcak suyla banyo yaptım,doğumu tetikliyor mu ki ,belime sancı girdi,aşağıya baskı birşeyler oluyor,bebek hiç durmadan hareket ediyor minik minik,doğumumu tetikledim acaba,şimdi gelmesin temizliği yapamadım halaa
bu tarz mide yanmasi eksimesi hamileligin hangi doneminde basliyor kronik refli hastaligim var midede cok yanma oluyor mu yokda daha az mi?Kızlar ben bi de bişey fark ettim ama, soğuk su içince mide yanmasını yatıştırıyo biraz yani soğuk dediğim öyle buz gibi değil de ılıştırma böyle ılıktan bi tık soğuk daha iyi oluyo ılık su içince cehennem gibi oluyo midem
Benimde normalde tansiyonun 9/6 dır hep şuan 11den aşağı inmiyor ama nabızda 80den yukarı çıkmazdı 110larda. Bebişn nabzı mı etkiliyor diyordum bende nstde ebeler ölçüyor ama birşey demiyor normal demekkiTansiyonun düşük olduğu İçin nabzın yükselmiş olabilir canım
Herkesin farklı olabilir başında da sonunda da yada tamamen ama genel olarak bebek irileşince benim 30. Haftadan sonra ara ara oldu şu sıralar iki üç gündür çok oluyor biraz şans işi bence. Mesela ben bebekten önce çok kusan birisiydim ya hamile kalınca nasıl olacak mahvolurum derdim öyle adam akıllı kusmadım korktuğum başıma gelmedi dua edin kesin olacak diye bir şey yok.bu tarz mide yanmasi eksimesi hamileligin hangi doneminde basliyor kronik refli hastaligim var midede cok yanma oluyor mu yokda daha az mi?
Erken gelsin die bi uğraşım olmaz normalde sonum ilk doğumdaki gibi suni sancı olcak die istiorm 40ı bitirmeden sıkıntı olmadan kendi gelsin die, kilosu da iyi fazla kalırsa iri olablr. 39+0 ken kilosu 3300-3400 falandı. Mert oğlanın maşallahı vardı canım vakitlice geldi çok şükür sağlıkla da kavuştunuz, darısı başıma inşallaaahhhBenim de bilgim yok canim. Olsun beklesin karninda normal doğum olduğu için istediği kadar bekleyebilir ama benim mert sezaryen olacağı için zamanı gecer doğumda sorun olurdiye cok korkuyordum. Şükür kendi gelmisti 38de
Kilosu nasılmış senin minikin?
Evet gaz biraz daha sonra başlıyor diye biliyorum bende. Mertin arada gazı oluyor ama kaka yapınca çıkarıyor suan. Veya sırtını sivazliyoruz rahat uyuyor simdilik
Gobek kanaditsa evet k vıt eksikliğinden derler canim düşmüştü dimi göbeği?
Saol canım aynen dediğin gibi, suyu içemem de bebeğe bişi mişi olur die, ztn bi aksilik olmazsa bende kasılma olmicikKasılmalar başlayınca ılık su dolu bir kaba konup üstüne bazı sureler okunuyor ama herkes farklı sureler söylüyor (Felak, Nas, İnşirah, Fatiha, Ayetel Kürsi, Meryem şimdiye kadar duyduklarımdan aklımda kalanlar) sonra suyunda bir yudum içiliyor o açıldıkça açılma olacağına inanılıyor doğumdan hemen sonra da sudan çıkarılıyor
Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirip iyice yükseltme tansiyonunuVerdim tansiyonum da 14/8 oldu bu arada ama bekle 1 saat daha düşmezse gel dedi. Bekliyorum..
Çok yoruldum ben ciddenbebişe bir şey olacak diye korkmaya başladım.
Kasılma olsa inanarak yapcam valla bak yeminleBen de biyerlerden buldum o ottan. İnanarak yapanlarda işe yarıyor ben böyle bitkisel şeylere çok inanırım o yüzden buldurttum. @Minnakgelin yazmış nasıl kullanılacağını biz de öyle duymuştuk aynısını yapcaz bakalım.
O his bende de var ya. Artık top gibi karnımla yaşamaya o kadar alıştım ki hiç hamile gibi hissetmiyorum sadece biraz göbeği olan bi ins
sıcak duş
Hurma
merdiven
Yürüyüş
plates topunda zıplama ve egzersizler
Hepsi yapıldı bi de ananası deneyelim bakalım
Bugün doğumunuz vardı, insallah sagliklica sorunsuz bir sekilde kucaginiza almışsınızdır.Merhaba hanımlar. Yarın ilk sezeryan olacagim . Bana önerileriniz var mı . Şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada yazdıklarnizi hep okudum bugüne kadar ,
anladim cok sagolasin gebelige gore yedigin ictigin seye gore degisiyir bunyaden fark eder. siz zaten sonuna gelmisiniz Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Herkesin farklı olabilir başında da sonunda da yada tamamen ama genel olarak bebek irileşince benim 30. Haftadan sonra ara ara oldu şu sıralar iki üç gündür çok oluyor biraz şans işi bence. Mesela ben bebekten önce çok kusan birisiydim ya hamile kalınca nasıl olacak mahvolurum derdim öyle adam akıllı kusmadım korktuğum başıma gelmedi dua edin kesin olacak diye bir şey yok.
Anladim canim evet normal doğumda kilosu cok yüksek olmasa daha iyi olur kolay doğum açısından. Zamanında kolay bir doğumla doğar insallah sizinde canimErken gelsin die bi uğraşım olmaz normalde sonum ilk doğumdaki gibi suni sancı olcak die istiorm 40ı bitirmeden sıkıntı olmadan kendi gelsin die, kilosu da iyi fazla kalırsa iri olablr. 39+0 ken kilosu 3300-3400 falandı. Mert oğlanın maşallahı vardı canım vakitlice geldi çok şükür sağlıkla da kavuştunuz, darısı başıma inşallaaahhh
Insallah kuzumAnladim canim evet normal doğumda kilosu cok yüksek olmasa daha iyi olur kolay doğum açısından. Zamanında kolay bir doğumla doğar insallah sizinde canim
canım bende de reflü var hatta hamile kalmadan önce neredeyse her gün nexium içen biriydim yoksa günü mide yanması olmadan kapatamıyordum. Şimdi nexium da içemiyorum gaviscon double action diye bi şurup var ondan yudumluyorum ama yine de fayda etmiyor. midede çok yanma oluyor gözünü korkutmak istemem ama ne çektiğimi bi ben bi allah biliyo yani bi ara yemek yemekten soğumuştum çünkü su içsem bile yanıyodu midem. Hala yanıyo hatta bazen uykumdan uyanıyorum kusacak gibi oluyorum o derece. ama katlanicaz mecburbu tarz mide yanmasi eksimesi hamileligin hangi doneminde basliyor kronik refli hastaligim var midede cok yanma oluyor mu yokda daha az mi?
doğumu tetikliyomuş öyle yazıyo ben de yedim şimdi bakalımAnanas mı ,dün gece de bilmeden ananas yedimm canım çeke çeke
ahahahahaAy ben gelsin diye değilde,gece üşüdüğüm için sabah sıcak suyla banyo yaptım,doğumu tetikliyor mu ki ,belime sancı girdi,aşağıya baskı birşeyler oluyor,bebek hiç durmadan hareket ediyor minik minik,doğumumu tetikledim acaba,şimdi gelmesin temizliği yapamadım halaa
ben de şimdi bunu yazmaya girmiştim elektrik çarpar gibi oldu resmen internetten araştırdım bebeğin başı doğum kanalına girdiyse sinirlerinizi sıkıştırıyodur diyo yani bi adım daha yaklaştık galibaBenim de dün akşamdan beri sağ kasığıma mı desem tam ortamı desem o aralara bıçak saplanması gibi bir ağrı giriyor çıkıyor ve sertleşiyor karnım ama inşAllah bekler iki hafta daha kardeşim askerden gelecek annem ondan sonra gelecek onlar yokken olur diye korkuyorum resmen tek naparız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?