Benim de bilgim yok canim. Olsun beklesin karninda normal doğum olduğu için istediği kadar bekleyebilir ama benim mert sezaryen olacağı için zamanı gecer doğumda sorun olurdiye cok korkuyordum. Şükür kendi gelmisti 38deOyle oyle alisacak umarim kisa surer cok cok cok emer de bi an evvel de buyur
Ay bnmkinin hic dogasi yok canim sorma beklemedeyim hala bugun 39+3um bakalm umutla pilates topu merdiven yuruyus calismalarina devam ediorm, meryem ana otu bile aldm ama ne zmn nasil kullanilir bilmiorm burda bi kamuoyu yoklayabilirim o konuda
Evet gaz biraz daha sonra başlıyor diye biliyorum bende. Mertin arada gazı oluyor ama kaka yapınca çıkarıyor suan. Veya sırtını sivazliyoruz rahat uyuyor simdilikBazen bebisler ac oluncada cok agliyor cnm dilkat ediyorsundur illaki ama sadece soylemek istedim :)Ben ilk kizimda gaz var saniyordum ama meger acmis cunku doktorum ilk haftada gaz sorunu olmaz demisti bilmiyorum nekadar dogru
Gobek kanaditsa evet k vıt eksikliğinden derler canim düşmüştü dimi göbeği?Bebeğimden bakamıyorum doğum yapan herkese hayırlı olsun bizim yarın kontrolümüz var dr götürmüştüm takip ettiler canı yandı yavrumun boş yere gobegımız bıraz kanadı banyo yapınca kvit gerekebiliyor böyle durumlarda dr sorucam gaz başladi emmeyle geçiyor sürekli bizde böyle
Çok şükür canım senin gibi güçlü annesi var bunu hissedip en kısa zamanda toplanacak sütün şifa olsun göremesenizde orada olduğunuzu hisseder en kısa zamanda çıkacak inşallahÇok teşekkür ederim bitanem Allah razı olsunhala kuvozde şuan çok yormadan az miktarda mama desteği yapıyorlar . Solunumu artık kendi başına yapabiliyor şükür. Dün sagabildigim kadar süt götürdüm ilk sütler belki şifa olur diye.
2 gün için görüş günü varmış hergun hastaneye gidiyoruz goremesek de . İnsallah gecicek canım benim .
Düştü canım 4.gün düşmüştü ilk banyoda sorun yoktu 11.gün bi tırnak miktarı kanama oldu.Benim de bilgim yok canim. Olsun beklesin karninda normal doğum olduğu için istediği kadar bekleyebilir ama benim mert sezaryen olacağı için zamanı gecer doğumda sorun olurdiye cok korkuyordum. Şükür kendi gelmisti 38de
Kilosu nasılmış senin minikin?
Evet gaz biraz daha sonra başlıyor diye biliyorum bende. Mertin arada gazı oluyor ama kaka yapınca çıkarıyor suan. Veya sırtını sivazliyoruz rahat uyuyor simdilik
Gobek kanaditsa evet k vıt eksikliğinden derler canim düşmüştü dimi göbeği?
Kasılmalar başlayınca ılık su dolu bir kaba konup üstüne bazı sureler okunuyor ama herkes farklı sureler söylüyor (Felak, Nas, İnşirah, Fatiha, Ayetel Kürsi, Meryem şimdiye kadar duyduklarımdan aklımda kalanlar) sonra suyunda bir yudum içiliyor o açıldıkça açılma olacağına inanılıyor doğumdan hemen sonra da sudan çıkarılıyorOyle oyle alisacak umarim kisa surer cok cok cok emer de bi an evvel de buyur
Ay bnmkinin hic dogasi yok canim sorma beklemedeyim hala bugun 39+3um bakalm umutla pilates topu merdiven yuruyus calismalarina devam ediorm, meryem ana otu bile aldm ama ne zmn nasil kullanilir bilmiorm burda bi kamuoyu yoklayabilirim o konuda
Yüksek cnm nabzın doktoruna haber et bence
Ben de biyerlerden buldum o ottan. İnanarak yapanlarda işe yarıyor ben böyle bitkisel şeylere çok inanırım o yüzden buldurttum.Oyle oyle alisacak umarim kisa surer cok cok cok emer de bi an evvel de buyur
O his bende de var ya. Artık top gibi karnımla yaşamaya o kadar alıştım ki hiç hamile gibi hissetmiyorum sadece biraz göbeği olan bi insBenim kızımda hic gelecekmis gibi durmuyor hamile değilmişim gibi hissetmeye başladım hatta
Denemediğim her şeyi deniyorum artık sıcak duşa girdim biraz önce 15-20 dk sıcak suyun altında bekledim eşimden de işten gelirken ananas getirmesini istedim bunların hepsi kayitlara geçsin işe yarıyor mu yaramıyor mu deneme tahtası oldum
Ah canım ya iyice dengesizleşmiş tansiyonunVerdim tansiyonum da 14/8 oldu bu arada ama bekle 1 saat daha düşmezse gel dedi. Bekliyorum..
Çok yoruldum ben ciddenbebişe bir şey olacak diye korkmaya başladım.
Canım seni neden doğuma almıyolar baya yuksek tansıyonun gununde dolmuşVerdim tansiyonum da 14/8 oldu bu arada ama bekle 1 saat daha düşmezse gel dedi. Bekliyorum..
Canım doktora gittiğinde nst ye bağlıyolardır zaten sıkıntılı bi durum olsa nst de çıkar sürekli doktor kontrolündesin hiç telaşlanma. Hiç bi sağlık sorunu olmayan insan bile 9. Ayı çok zor geçiriyor kaldı ki senin romatizma başlı başına zor bir hastalık bir de gebeliğin 9. Ayının son günlerindesin. Çok az kalmış bikaç gün daha dayan Allah güç kuvvet versin inşallahVerdim tansiyonum da 14/8 oldu bu arada ama bekle 1 saat daha düşmezse gel dedi. Bekliyorum..
Geçmiş olsun canım inşaAllah düzelir hemen. Son haftalarda böyle şeyler yaşayan çok var korkma düzelecek her şeyVerdim tansiyonum da 14/8 oldu bu arada ama bekle 1 saat daha düşmezse gel dedi. Bekliyorum..
Ay ben gelsin diye değilde,gece üşüdüğüm için sabah sıcak suyla banyo yaptım,doğumu tetikliyor mu ki ,belime sancı girdi,aşağıya baskı birşeyler oluyor,bebek hiç durmadan hareket ediyor minik minik,doğumumu tetikledim acaba,şimdi gelmesin temizliği yapamadım halaaDenemediğim her şeyi deniyorum artık sıcak duşa girdim biraz önce 15-20 dk sıcak suyun altında bekledim eşimden de işten gelirken ananas getirmesini istedim bunların hepsi kayitlara geçsin işe yarıyor mu yaramıyor mu deneme tahtası oldum
Ananas mı ,dün gece de bilmeden ananas yedimm canım çeke çekeDenemediğim her şeyi deniyorum artık sıcak duşa girdim biraz önce 15-20 dk sıcak suyun altında bekledim eşimden de işten gelirken ananas getirmesini istedim bunların hepsi kayitlara geçsin işe yarıyor mu yaramıyor mu deneme tahtası oldum
Bende ilk yaptığımda canım yandı hatta yapamasam mı dedim ama sonra devamlı yaptıkça hiç yanma olmadı. İnşallah doktorunun dediği gibi işe yarar. Doktorum birde bana çömelme hareketleri yap, 1 , 1.5 saat yürü dedi günlük . O kadar yürüyemiyorum en fazla 30-40 dk:)Ay ben yaptımda hiç hoşuma gitmedi ya çok yandı orası,normal doğumdan gözüm korktu,perine masajında böyle yancaksa normal doğumda napcam diye ama denedikçe ynmanın geçeceğini umuyorum,ilk doğumum olcak doktor çok tavsiye etti inş işe yarar
Canım seni neden doğuma almıyolar baya yuksek tansıyonun gununde dolmuş
İyi bari ya..Bende arada sırada çıkıp yürümeye çalışıyorum,Allahım çok kolay doğumlar nasip etsin inşallahBende ilk yaptığımda canım yandı hatta yapamasam mı dedim ama sonra devamlı yaptıkça hiç yanma olmadı. İnşallah doktorunun dediği gibi işe yarar. Doktorum birde bana çömelme hareketleri yap, 1 , 1.5 saat yürü dedi günlük . O kadar yürüyemiyorum en fazla 30-40 dk:)
Olsun biz hazir olalim bebek gelince tipimiz düzeltilebilir olsunbende yağ sürüyorum ama hamilelikte kurudu saçlarım düzleştirmezsem yine çok karışık görünüyor.Allahım derdimize bak o an gelince aklımıza saçmaç gelmez ama işte napalım daha önceki doğumdan aklıma takılan şeylerden biri de buu.
Gecmis olsun canım son zamanlara geldin vucudunda yoruldu hastalıgın zor bu zamana kadar iyi idare ettin masallahVerdim tansiyonum da 14/8 oldu bu arada ama bekle 1 saat daha düşmezse gel dedi. Bekliyorum..
Doğum için yürümek çok iyiymiş sende hergün yürümeye çalış canım . Amin inşallah senin de çok kolay geçer doğumun :)İyi bari ya..Bende arada sırada çıkıp yürümeye çalışıyorum,Allahım çok kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Gecmis olsun canım son zamanlara geldin vucudunda yoruldu hastalıgın zor bu zamana kadar iyi idare ettin masallah
Doktorum artık geldin hızlandıralım dedi 37 haftada düşük değil doğumu başlatır sanırım bende içiyorum artık içtiğimden beride bi rahatlama başladı karnımda akıntımın rengi beyazladı ay inşaallah bir hafta on güne iyice miyadı doluyor bebeğimin hayırlısıyla kucağıma alırım inşaallahBen de geceleri daha az çıkmaya başladım
Kendi hiçbir bilgim yok ama doktor daha iyi biliyordur aktarlardan,aktar genel bir bilgiye sahipse adaçayı hamilelikte içilmez diye ondan demiş olabilir,doğum öncesi tavsiye edilen bişey erken zaman için riskli sonuçta
Bunu okuyunca da bi ay dedim,durdun benim dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?