- 14 Şubat 2018
- 652
- 814
- 103
- 29
Hadi hayırlısı olsun cnm. Sancı varken ilaç verip açılma sağlansa olmaz mıymış kiAradım kaynanam geldi zaten. Bugün yada yarın olacak artık şimdi hastaneye gidiyorum tekrardan testler icn . Gitmisken de konusucam
Senden önce dogurucamHadi hayırlısı olsun cnm. Sancı varken ilaç verip açılma sağlansa olmaz mıymış kio kadar yaklaşmışken bekleyememek kötü haklısın cnm. Aşağı inse suni sancı verirlerdi belki.ne varsa şu karnımızda pek bi rahat bebeler üzülme sezaryen olursa da ne kadar erken o kadar kolay toparlanman ağırlaşmamış olursun sende. Kaynanan kızınla ilgilenir merak etme 2 gün bir şey olmaz Allah'ın izniyle
Yarın doğursaydın beraber yatardık benden önce çıkacan bu gidişleSenden önce dogurucambuskivini kap gel canım.
Bakalm şimdi test vericem doktorla konusucm. Akşama alalım derse bugn yatarımYarın doğursaydın beraber yatardık benden önce çıkacan bu gidişle
Hadi inşallah senin beklıyorum bende doğursan hemen bende doğurcamKızlar ben de sağlık ocağından geliyorum şimdi beyimiz bi korkuttu bizi sabahtan beri hareketini hissetmiyordum dürttüm ettim tık yok ki sabahları çok hareketli olurdu bizimki. En sonunda dayanamadım eşim sağlık ocağına götürdü ebe baktı kalp atışları bayağı güçlü ama nabzı hızlı bi de göbeğin çok gerilmiş kasmış kendini dedi pelvik kemiğimi yokladı eliyle kanala girmiş sanki ama tam belli olmaz böyle de dedi haftaya falan gelir heralde dedim yok bi kaç gün içinde doğması lazım bence bayağı inmiş dedi ama bilemiyorum artık yarın randevum olduğunu söyledim tamam o zaman doktor bi baksın büyük ihtimal suni sancı falan verir bekletmez bence dedi bakalım hayırlısı olsun hava da bi sıcak ki burda bol bol su iç dedi
Üzüldüm benden önce doğurcanBakalm şimdi test vericem doktorla konusucm. Akşama alalım derse bugn yatarım
Buarada bağlatmayı napcaksın konuştun mu hiç? Dün sorduk fiyat için 5500müş sadece bağlatma normalde ama sezaryen sırasında yapılırsa 500 versen yeter demişler aradaki farka bakBakalm şimdi test vericem doktorla konusucm. Akşama alalım derse bugn yatarım
Aynı kaderi paylaşıyoruzArkadaşlar doğurmuş olduğumu düşünmeniz beni üzer
Artık pazartesiye kadar doğurmazsan ben o gün en geç doğuruyorum haberin olsunBakalım bu hafta içi olur inşallah hepinizi kurtarıcam merak etmeyin
Biz nerde yanlış yaptık gel bi konuşalımAynı kaderi paylaşıyoruz
Yatış verdi Sezeryan için kabul etmedim. Başı aşağı inmemiş sancılarım çok çıktı sonrasında . İstersen bekleriz normali dedi ama boşa bekleriz dedi. 3700 olmuş perşembeye gün ayarladık ama bugün yatisin olsa daha iyi olur dedi. Off nolurdu normal doğum olsaydı
Ya 40 ı doldursak bile bi müdahale yapmıyorlar mı öyle yolluyorlar mı gerçektenHastaneden geldim az önce bu gün tam 40 oldu doğurmam gerekirdi ama ne sancı var nede sancıya benzer bir şey nstde de bir şey çıkmadı, bu kız tam bana çekmiş çok bekletecek bizi belli
Hadi inşallah canım halay başı sensin sen bi doğur aynı gün peşindeyiz biz de doğurcazKızlar ben de sağlık ocağından geliyorum şimdi beyimiz bi korkuttu bizi sabahtan beri hareketini hissetmiyordum dürttüm ettim tık yok ki sabahları çok hareketli olurdu bizimki. En sonunda dayanamadım eşim sağlık ocağına götürdü ebe baktı kalp atışları bayağı güçlü ama nabzı hızlı bi de göbeğin çok gerilmiş kasmış kendini dedi pelvik kemiğimi yokladı eliyle kanala girmiş sanki ama tam belli olmaz böyle de dedi haftaya falan gelir heralde dedim yok bi kaç gün içinde doğması lazım bence bayağı inmiş dedi ama bilemiyorum artık yarın randevum olduğunu söyledim tamam o zaman doktor bi baksın büyük ihtimal suni sancı falan verir bekletmez bence dedi bakalım hayırlısı olsun hava da bi sıcak ki burda bol bol su iç dedi
Gün dolduğu halde doğum başlamazsa suni sancı ile mi başlatacaklar nasıl oluyor ben valla çok korkuyorum çocuk kakasını yutucak daralacak boğulacak orda diye bir an önce hayırlısıyla çıksaydı şu bebelerArtık pazartesiye kadar doğurmazsan ben o gün en geç doğuruyorum haberin olsun
Valla ne yalan soyliyim şöyle bakınca bazen diyorum ki oha baya inmiş bazen de diyorum ki ya kendimi kandırıyorum hiç inmemiş.Hadi inşallah canım halay başı sensin sen bi doğur aynı gün peşindeyiz biz de doğurcazpeki sen aynaya bakınca karnının aşağı indiğini farkediyor musun? Benim çok yukarda karnım kesin inmedi kanala diye düşünüyorum
Gün dolduğu halde doğum başlamazsa suni sancı ile mi başlatacaklar nasıl oluyor ben valla çok korkuyorum çocuk kakasını yutucak daralacak boğulacak orda diye bir an önce hayırlısıyla çıksaydı şu bebeler
Benım doktorum gün dolduktan sonra 1 gafta daha beklıyor ama hergün nst şartı ile ..Sancın varmış canım aslında suni sancı ile doğumu ilerletemezler mi? Suni sancı ile de inmezse o zaman alsınlar sezeryana. Yani son ana kadar direnmiş olursun.
Ya 40 ı doldursak bile bi müdahale yapmıyorlar mı öyle yolluyorlar mı gerçekten
Hadi inşallah canım halay başı sensin sen bi doğur aynı gün peşindeyiz biz de doğurcazpeki sen aynaya bakınca karnının aşağı indiğini farkediyor musun? Benim çok yukarda karnım kesin inmedi kanala diye düşünüyorum
Gün dolduğu halde doğum başlamazsa suni sancı ile mi başlatacaklar nasıl oluyor ben valla çok korkuyorum çocuk kakasını yutucak daralacak boğulacak orda diye bir an önce hayırlısıyla çıksaydı şu bebeler
sağlıkla al kucağına inşallah.❤Kizlar 5.30 da doğuma alicak. 4.30 da yatisim yapılacak nasipse. Dua edin sağlıkla alayım kucağımaşimdi eşyalarımı almaya gidiyorum duşa fln girerim .
Hayırlısıyla gelsin tembel tenekeKizlar 5.30 da doğuma alicak. 4.30 da yatisim yapılacak nasipse. Dua edin sağlıkla alayım kucağımaşimdi eşyalarımı almaya gidiyorum duşa fln girerim .
Ya aslında vaktin var daha ama son anda dönenler kanala inenler çok oluyor ama bebişinde tombiş baya maşallah beklesen daha da alacak,bu sefer zorlaşır belki yine,en iyisini doktorun bilir canım,çok istiyorsan başka bir doktorun daha fikrini al,belki o farklı birşey söyler...Kızım var küçük. Ve ameliyat gözümü korkutuyor.Birde çok hazırlamıştım kendimi normale . Kanala inmemis açıklık yok sancılarım çok. Ne bileyim inmez mi kanala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?