2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İlkinin sezaryen olması sıkıntı işte maalesef yoksa acele etmiyor bizim doktor normal yanlısıydı

Biz nerde yanlış yaptık gel bi konuşalım
Ben komple kendim yanlışım, kendimden yapcam diye diye geç doğmayı da eklemişim opsiyonlar arasına
Aynen 41’e kadar bekletiyoruz dedi canım suyu falan iyiyse tabi, cuma gel dedi ama baktım Cuma çalışmıyor pazartesi gitcem yine nst için bakalım ne olacak

Hepiniz sağolun. Artık akşama yazabilirsem yazarım..

Merve covid testi kan tahlilleri herşey dahil 2750 mis . Fotoğraf çekimi yapıyorlarmış . O da hediyemiz dedi .
Testi biliyorum cnm kayıt olurken söylediler fotoğrafı bilmiyordum ama ameliyatta çekip hikayeye atıyor sürekli ay çok heyecanlı yaa sen genel anestezi mi olacaksın ona nasıl karar veriyorlar anestezi doktoruyla görüştüyor mu bende önden bilgi almış olayım iyice

Konuşmadım daha . Hasta yatisa gidicem işte onlar ayarlicak.

İlkinin sezaryen olması sıkıntı işte maalesef yoksa acele etmiyor bizim doktor normal yanlısıydı
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım,napalım belki normal doğumdan daha rahat toparlıcak sezaryen yapanlar,bunun için kendimizi üzmeye değmez bence,önemli olan pozitif bir şekilde bebeğimizi karşılamak,sonunda onlara kavuşmak var inş . ben şuanda sadece ona odaklıyım kucağıma alıp,miss kokusunu içime çekmeyi bekliyorum dört gözle

Canım yanlış anlama ama her iki türlüde annesisin yani önemli olan bebeğine uygun olan doğum şekli . Bebeğin dönmediyse bekleyip riske atmaya gerek yok bence bebeğini düşün .

sürekli sorun yok sorun yok dediler şimdi baş büyüklüğü sorun mu oluyor anlamadım.‍♀ Bakalım yarın benim nasıl çıkacak inşallah fark kapanmaya başlamıştır.

Reactions: H E
Hayırlısı ve sağlıklısı olsun yaa

Hanimlar muaneden çıktım alttan bakıldı yine doktor gecen hafta daha iyiydi aşağıdaydı dedi ama bu hafta bakarken bebiş yukarı kaçıyor dedi açılmada yok hiç sancı yok cuma aksami ebenin yanına gidecegim bakacak açılma var mi diye yoksa pazartesi sabahı sezeryana yazdı adımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…