Bizim çocuk doktoru tıkanıksa eğer burnu, temizleyin. Rutine bağlamayın bişey yoksa dedi. Ki zaten çok ağlıolar onu yaparken, bişey yoksa devamlı ağlatmanın ne anlamı varkiMantıklı ama benimki çok kolay irkiliyor ufacık seste bile atıyor,doğduğu gece bile öyleydi alışma değil yani
Peki bebek zor nefes alıyor gibi görünmese de temizlemek gerekiyor mı acaba.ben ağzı açık mı uyurken diye bakıyorum değil gibi,yine de temizlemek gerekiyor mu
Ben oyle yapmiyorum cnm normal kivam su doldurup yikiyorum bebegimiKızlar bizim bebe bugün çok feciydi yine. Hiç uyumadı hep ağladı. Akşam 7 gibi yıkadık çıktı anında derin uykuya geçti.
Ama gündüz hep tetikte uyuyor ayaklarımda. Hareket ettiği an sallamam gerekiyor. 45 dk ya tamamlamaya çalışıyorum. ama çok zor oluyor.
Sizce günde 2 kere yıkasam gündüz de böyle rahatlar uyur mu acaba? Şöyle karnına sıcak su döksem.
Bir de annem her banyosunu su kaynatarak yaptırıyor. 10 dk kaynatıyoruz çeşme suyunu soğuyunca yıkıyoruz. Siz de böyle mi yapıyorsunuz gerek var mı?
Yok canım normal suyla yıkıyoruz, bence gerek yok. Günde 2-3 kez duş aldırabilirsiniz diyorlar, hava sıcak, yaptırabilirsin bence. Bende poposunu göbüşünü yıkıyorum hep, sonra da her yere kaka yapıyor sağolsunKızlar bizim bebe bugün çok feciydi yine. Hiç uyumadı hep ağladı. Akşam 7 gibi yıkadık çıktı anında derin uykuya geçti.
Ama gündüz hep tetikte uyuyor ayaklarımda. Hareket ettiği an sallamam gerekiyor. 45 dk ya tamamlamaya çalışıyorum. ama çok zor oluyor.
Sizce günde 2 kere yıkasam gündüz de böyle rahatlar uyur mu acaba? Şöyle karnına sıcak su döksem.
Bir de annem her banyosunu su kaynatarak yaptırıyor. 10 dk kaynatıyoruz çeşme suyunu soğuyunca yıkıyoruz. Siz de böyle mi yapıyorsunuz gerek var mı?
tamam canım teşekkür ederim.yok cnm sen mamanin arkasinda yazilan ölcumlere takilma benim bebegim daha yeni yeni 70-80 ml mama icmeye basladi. Ill 3 hafta 60 ml icti ( 3 saatte bir ) ve ben 1 saat icinde deniyorum icmesini 1 saat gecince kalirsa atiyorum
Canım çok haklısın ben taktığım mevzuların aslında çokda büyük bir sorun olmadığının farkındayım. Neden takıp üzüldüğümü bile bilmiyorum inşallah biran önce bu duygusal ruh halim geçer. Bebeğim sıkıntı çıkarmasa aslında yanımda kimseye ihtiyacımda yok. Yemeğimi kendim yapıyorum temizliği eşim yapıyor bir şekilde günü geçiriyoruz.Kizlaaar bu lohusalik dönemi ruhen ve bedenen ciddi anlamda zor ama hepsi gececeeeekCok sukur benim kizim 3 gundur duzene girdi gibi artik oyle bagirarak aglamiyor saatlerce birde gercekten bebekler evdeki stresi hissediyor ilk gunler asiri stresliydim 3 kucuk cocuk bi basima esim 16 e kdr yardim ediyordu ama sonra dukkana gitmek zorunda kaliyordu ekmek teknemiz sonucta… ve ozaman geliyorlardi bana.. ama sukur bin sukur cok cok cok daha iyiyim yemegimi yaptim temizlgiimi yaptim stresli degilimmm insallah sizlerrde bi an önce rahatlar duzene girersiniz
Bugün bizde öyleydik. Çok sıcak buralar. Ondan etkilenio heralde. Banyo suyunuda hep normal kullandım cnmKızlar bizim bebe bugün çok feciydi yine. Hiç uyumadı hep ağladı. Akşam 7 gibi yıkadık çıktı anında derin uykuya geçti.
O dediğin pozisyon nasıl acaba canım?Canım gazını iyice çıkarman lazım . Kucakta oturturak yapılan bir pozisyon var onu dene direk geğirtiyor . Uyumaması işin de soyup emzirebilirsin . Uyuyunca yüzüne ıslak mendille silebilirsin
Ben banyoda çeşmeden ayarlıyorum suyu canımKızlar bizim bebe bugün çok feciydi yine. Hiç uyumadı hep ağladı. Akşam 7 gibi yıkadık çıktı anında derin uykuya geçti.
Çocuğun burnu tıkalı olsa ses olur anlaşılır heralde ya..Günde 1 kez en az yapılmalı bence de her emzirme öncesi denmiş ama o çok fazla
Hic öyle kaynat sogut işine girmedim valla uğraşamam ben yaKızlar bizim bebe bugün çok feciydi yine. Hiç uyumadı hep ağladı. Akşam 7 gibi yıkadık çıktı anında derin uykuya geçti.
Burnu çok fazla çekmenin zarari olduğunu okumuştum bende. Her seferinde de tikanmiyorki zaten.Günde 1 kez en az yapılmalı bence de her emzirme öncesi denmiş ama o çok fazla
Bu seneki bebekler böyleymiş canım bütün topikleri geziyorum gaz kusma mastit yok yok ne ararsan varmış aynen bende kızımda hiç birşey yaşamadım bebek büyütmemiş im meyerAy evet ya benim ilk kız hiç boyle değildi. Bunda hamilelikte zor gectı , bakmakta da zorlanıyrm . tabı Allah başka hastalık dert vermesın inşallah . kafamız rahat olsun yeterazda serin olsa yanıyrz sıcaktan bebeklerde yatamıyo her gun yıkadığım halde
Evet canım uyuyamıyor kıvranıyor bir gece 12 den sabah 6 ya kadar kısır döngüye girdik uyuyamıyordu emmekden mama yemekden kusuyordu çocuk bu pandemi cıkalı herşey tepe taklakdı bebeklerde tepe Taklak etti tam oldu dışarıda cıkamıyoruz rahat stres atsakBizim ki uyuyamadığı için de ağlıyor. Azıcık dalıyor sonra sancı giriyor galiba. Haziran bebelerinin neyi nornal olduki uykusu normal olsun.
Tabiki normal canım fazlasını atıyor çok geliyor pek doyduklarını bilmiyorlar bütün dertlerini emek isteyerek anlatıyor minnaklar refleks yani emme isteği açlıkdan değil emzik ver uyutmayı deneKızlar 1 saat once bebisi banyo ettirdim 1 saattir emiyor karni tok sonra gazi almak ici kaldirdigimda 2 dir kustu ustume normalmidir boyle kusmalari
Hanimefendi emzigi 5dk anca tutuyorTabiki normal canım fazlasını atıyor çok geliyor pek doyduklarını bilmiyorlar bütün dertlerini emek isteyerek anlatıyor minnaklar refleks yani emme isteği açlıkdan değil emzik ver uyutmayı dene
Hanimefendi emzigi 5dk anca tutuyorbanyo edince uyumasi gerekirken hala uyumamak icin direniyor
Hanimefendi emzigi 5dk anca tutuyorbanyo edince uyumasi gerekirken hala uyumamak icin direniyor
Kader arkadaşım . Bizde de durumlar hala aynı 5 saat sallamisim bugün aralıksız. Bıraktığım an hemen ayakları kafası oynamaya başlıyor. Deli olacam bende. Hamak aldım gekecek çok umutluyum inşallah iyi gelir gelirse sana soyleyim sende al olmazsa.Kızlar bizim bebe bugün çok feciydi yine. Hiç uyumadı hep ağladı. Akşam 7 gibi yıkadık çıktı anında derin uykuya geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?