2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bizim çocuk doktoru tıkanıksa eğer burnu, temizleyin. Rutine bağlamayın bişey yoksa dedi. Ki zaten çok ağlıolar onu yaparken, bişey yoksa devamlı ağlatmanın ne anlamı varki

Burnun tıkalı olduğu nefes sesinden anlasiliyor zaten kızlar bizde surekli temizliyoruz.
Tabi hergun çekmiyoruz. Cocuga da eziyet oluyor çünkü.
Benim oglum kusunca bazen burnundan geliyor kustugu o zaman tıkanıyor genelde

Son düzenleme:
Kızlar bizim bebe bugün çok feciydi yine. Hiç uyumadı hep ağladı. Akşam 7 gibi yıkadık çıktı anında derin uykuya geçti.

Ama gündüz hep tetikte uyuyor ayaklarımda. Hareket ettiği an sallamam gerekiyor. 45 dk ya tamamlamaya çalışıyorum. ama çok zor oluyor.

Sizce günde 2 kere yıkasam gündüz de böyle rahatlar uyur mu acaba? Şöyle karnına sıcak su döksem.

Bir de annem her banyosunu su kaynatarak yaptırıyor. 10 dk kaynatıyoruz çeşme suyunu soğuyunca yıkıyoruz. Siz de böyle mi yapıyorsunuz gerek var mı?

Ben oyle yapmiyorum cnm normal kivam su doldurup yikiyorum bebegimi

Yok canım normal suyla yıkıyoruz, bence gerek yok. Günde 2-3 kez duş aldırabilirsiniz diyorlar, hava sıcak, yaptırabilirsin bence. Bende poposunu göbüşünü yıkıyorum hep, sonra da her yere kaka yapıyor sağolsun

yok cnm sen mamanin arkasinda yazilan ölcumlere takilma benim bebegim daha yeni yeni 70-80 ml mama icmeye basladi. Ill 3 hafta 60 ml icti ( 3 saatte bir ) ve ben 1 saat icinde deniyorum icmesini 1 saat gecince kalirsa atiyorum
tamam canım teşekkür ederim.

Canım çok haklısın ben taktığım mevzuların aslında çokda büyük bir sorun olmadığının farkındayım. Neden takıp üzüldüğümü bile bilmiyorum inşallah biran önce bu duygusal ruh halim geçer. Bebeğim sıkıntı çıkarmasa aslında yanımda kimseye ihtiyacımda yok. Yemeğimi kendim yapıyorum temizliği eşim yapıyor bir şekilde günü geçiriyoruz.

Bugün bizde öyleydik. Çok sıcak buralar. Ondan etkilenio heralde. Banyo suyunuda hep normal kullandım cnm

Canım gazını iyice çıkarman lazım . Kucakta oturturak yapılan bir pozisyon var onu dene direk geğirtiyor . Uyumaması işin de soyup emzirebilirsin . Uyuyunca yüzüne ıslak mendille silebilirsin
O dediğin pozisyon nasıl acaba canım?
Ben banyoda çeşmeden ayarlıyorum suyu canım

Hic öyle kaynat sogut işine girmedim valla uğraşamam ben ya
Günde 1 kez en az yapılmalı bence de her emzirme öncesi denmiş ama o çok fazla
Burnu çok fazla çekmenin zarari olduğunu okumuştum bende. Her seferinde de tikanmiyorki zaten.

Bu seneki bebekler böyleymiş canım bütün topikleri geziyorum gaz kusma mastit yok yok ne ararsan varmış aynen bende kızımda hiç birşey yaşamadım bebek büyütmemiş im meyer

Kızlar 1 saat once bebisi banyo ettirdim 1 saattir emiyor karni tok sonra gazi almak ici kaldirdigimda 2 dir kustu ustume normalmidir boyle kusmalari

Bizim ki uyuyamadığı için de ağlıyor. Azıcık dalıyor sonra sancı giriyor galiba. Haziran bebelerinin neyi nornal olduki uykusu normal olsun.
Evet canım uyuyamıyor kıvranıyor bir gece 12 den sabah 6 ya kadar kısır döngüye girdik uyuyamıyordu emmekden mama yemekden kusuyordu çocuk bu pandemi cıkalı herşey tepe taklakdı bebeklerde tepe Taklak etti tam oldu dışarıda cıkamıyoruz rahat stres atsak

Kızlar 1 saat once bebisi banyo ettirdim 1 saattir emiyor karni tok sonra gazi almak ici kaldirdigimda 2 dir kustu ustume normalmidir boyle kusmalari
Tabiki normal canım fazlasını atıyor çok geliyor pek doyduklarını bilmiyorlar bütün dertlerini emek isteyerek anlatıyor minnaklar refleks yani emme isteği açlıkdan değil emzik ver uyutmayı dene

Tabiki normal canım fazlasını atıyor çok geliyor pek doyduklarını bilmiyorlar bütün dertlerini emek isteyerek anlatıyor minnaklar refleks yani emme isteği açlıkdan değil emzik ver uyutmayı dene
Hanimefendi emzigi 5dk anca tutuyor banyo edince uyumasi gerekirken hala uyumamak icin direniyor

Malesef benimkide öyle canım banyo sonrası uyumuyor emmek istiyor uyanık kaldığı sürece buda kusturuyor burnundan falan geliyor gaz emme arası gidip geliyoruz
Hanimefendi emzigi 5dk anca tutuyor banyo edince uyumasi gerekirken hala uyumamak icin direniyor

Kader arkadaşım . Bizde de durumlar hala aynı 5 saat sallamisim bugün aralıksız. Bıraktığım an hemen ayakları kafası oynamaya başlıyor. Deli olacam bende. Hamak aldım gekecek çok umutluyum inşallah iyi gelir gelirse sana soyleyim sende al olmazsa.
Ben normal suyla yaptırıyorum doğal gaz suyuyla hi kaynatıp sogitmuyorum onunla filan ugrasacak zamanım hiç yok valla çamaşır zor atıyorum katılıyorum utulemiyorum bile direk giydiriyorum.

Kızlar burun temizliğini sizler nasıl yapıyorsunuz benim oğlan kusarken burnundan kusuyor hep tıkanıyor boşda cektiremiyorum Dr fizyolojik damla yazdı 6/7 damlat dedi eczaneci de hayır 3 damla yeter demiş arada kaldım damlanın adı otribebe monodoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…