- 15 Ekim 2020
- 131
- 260
- 23
- 29
Kızlar 1 saat once bebisi banyo ettirdim 1 saattir emiyor karni tok sonra gazi almak ici kaldirdigimda 2 dir kustu ustume normalmidir boyle kusmalari
Merhaba. Deniz suyu var eczanede ondan aldım ben sadece fis diye sıkıyorum kendisi akıyor. Ben de denedim nasıl bişey diye baya etkili hiç de yakmıyor . Hiç ağlamıyor bile benim bebek . Sterimar markası.Kızlar burun temizliğini sizler nasıl yapıyorsunuz benim oğlan kusarken burnundan kusuyor hep tıkanıyor boşda cektiremiyorum Dr fizyolojik damla yazdı 6/7 damlat dedi eczaneci de hayır 3 damla yeter demiş arada kaldım damlanın adı otribebe monodoz
Merhaba canım teşekkür ederim cevabın için bende 3 damla damlattım çektim çok ağladı dün gece boyu aşırı korktu kuzum ya ama hırıltısı çok birde şırınga ile temizleme yapıyormuş Dr ay bende o cesaret yok zaten süt emerken bile genzine kaçıyor nefessiz kalıyor burnundan kusuyor çocuk nefes alana kadar elim Ayağım karışıyor herşey nefesini kesiyor kkb götürecegim randevu alabilsemMerhaba. Deniz suyu var eczanede ondan aldım ben sadece fis diye sıkıyorum kendisi akıyor. Ben de denedim nasıl bişey diye baya etkili hiç de yakmıyor . Hiç ağlamıyor bile benim bebek . Sterimar markası.
Saglik ocagindaki ve hastahnede ki ebe bana hergun temizle dedi fizyolojik serum aldm sıkılan bir kere sıkıyorum fazlasini atiyir hatta bebegi kaldiriyorum yüz üstü cogunlukla elle cekilen aspiratörü kullanıyorum cok birşey görürsem ağızla cekileni kullaniyorum.Kızlar burun temizliğini sizler nasıl yapıyorsunuz benim oğlan kusarken burnundan kusuyor hep tıkanıyor boşda cektiremiyorum Dr fizyolojik damla yazdı 6/7 damlat dedi eczaneci de hayır 3 damla yeter demiş arada kaldım damlanın adı otribebe monodoz
kesinlikle öyle. ah bu corona bir bitmedi gitti. maske takmak zaten zülüm.Evet canım uyuyamıyor kıvranıyor bir gece 12 den sabah 6 ya kadar kısır döngüye girdik uyuyamıyordu emmekden mama yemekden kusuyordu çocuk bu pandemi cıkalı herşey tepe taklakdı bebeklerde tepe Taklak etti tam oldu dışarıda cıkamıyoruz rahat stres atsak
Burnunda hiçbirşey görülmüyor ama hırıltı var bende damlatıyorum 3 damla 12 de yaptım cektirdim birşeyde gelmedi hırıltı kesildi ama damlattıkdan sonraSaglik ocagindaki ve hastahnede ki ebe bana hergun temizle dedi fizyolojik serum aldm sıkılan bir kere sıkıyorum fazlasini atiyir hatta bebegi kaldiriyorum yüz üstü cogunlukla elle cekilen aspiratörü kullanıyorum cok birşey görürsem ağızla cekileni kullaniyorum.
Malesef ben takıyorum hadi diyelim ama bebekler de böyle bir imkan olmuyor, bu covid inde gideceği yok ellerinde tutar öyle ancak cıkarız dışarı herhalde bebeler büyüyüncekesinlikle öyle. ah bu corona bir bitmedi gitti. maske takmak zaten zülüm.
Canım hiç korkma nette videosu var 2cc bi buruna 2cc diğer buruna yapılıyor ters çevirip sırtına vurduğunda sümük akıyo baya bide peşine ben aspiratörle çekiyorum. Benimkinde de var çok genzine kaçırıyor sütüAma ben fark ettim ki tıkalı iken daha çok genzine kaçıyor açınca çocuk çok rahatlıyor çok rahat emiyor korkma bir şey olmaz doktor videoda bile hiçbir şey olmaz korkmayın diyorMerhaba canım teşekkür ederim cevabın için bende 3 damla damlattım çektim çok ağladı dün gece boyu aşırı korktu kuzum ya ama hırıltısı çok birde şırınga ile temizleme yapıyormuş Dr ay bende o cesaret yok zaten süt emerken bile genzine kaçıyor nefessiz kalıyor burnundan kusuyor çocuk nefes alana kadar elim Ayağım karışıyor herşey nefesini kesiyor kkb götürecegim randevu alabilsem
Ben oyle yapmiyorum cnm normal kivam su doldurup yikiyorum bebegimi
Yok canım normal suyla yıkıyoruz, bence gerek yok. Günde 2-3 kez duş aldırabilirsiniz diyorlar, hava sıcak, yaptırabilirsin bence. Bende poposunu göbüşünü yıkıyorum hep, sonra da her yere kaka yapıyor sağolsun
Bugün bizde öyleydik. Çok sıcak buralar. Ondan etkilenio heralde. Banyo suyunuda hep normal kullandım cnm
O dediğin pozisyon nasıl acaba canım?
Ben banyoda çeşmeden ayarlıyorum suyu canım
Kader arkadaşım . Bizde de durumlar hala aynı 5 saat sallamisim bugün aralıksız. Bıraktığım an hemen ayakları kafası oynamaya başlıyor. Deli olacam bende. Hamak aldım gekecek çok umutluyum inşallah iyi gelir gelirse sana soyleyim sende al olmazsa.
Ben normal suyla yaptırıyorum doğal gaz suyuyla hi kaynatıp sogitmuyorum onunla filan ugrasacak zamanım hiç yok valla çamaşır zor atıyorum katılıyorum utulemiyorum bile direk giydiriyorum.
Kızlaaaaar size bi tüyo vermeye geldim ay çok mutluyumhamileliğinizin son zamanlarında benim gibi pilates topunun üstünde zıpladıysanız şimdi de bebişinizi kucağınıza alıp yine zıplayın yani zıplayın derken öyle haldır haldır değil de minik minik hem sakinleşiyo hem de yarım saat içinde uyuyo heralde rahimdeki hareketleri hatırlayıp ondan sakinleşiyo dedim ben. Benim gibi bebeği durmayan illallah eden varsa bi deneyin derim
Anneme diyorum ben de çeşmeden koyalım ne alakası var yani sürekli kaynat kaynat nereye kadar. Alışsın bir yerde. İlaçlı o sular klor var zararlı diyip duruyor valla. Ben de 40ı çıksın duşa sokucam artık sıkıldım böyle.
Yaa hamak ben de istiyorum. Çarşafta sallamak çok iyi geliyor bizimkine. Hamak da aynı pozisyon ya kesin sever o yüzden almak istiyorum. Hangisinden aldın sen?
Yaaa ben onu hiç düşünemedim. Doğumdan eve geldik direk topu söndürdüm kaldırdım benşişireyim madem.
Böyle bir duş filtresi kullanabilirsin. Rahat olur, ben kullanıyorum.Anneme diyorum ben de çeşmeden koyalım ne alakası var yani sürekli kaynat kaynat nereye kadar. Alışsın bir yerde. İlaçlı o sular klor var zararlı diyip duruyor valla. Ben de 40ı çıksın duşa sokucam artık sıkıldım böyle.
Yaa hamak ben de istiyorum. Çarşafta sallamak çok iyi geliyor bizimkine. Hamak da aynı pozisyon ya kesin sever o yüzden almak istiyorum. Hangisinden aldın sen?
Yaaa ben onu hiç düşünemedim. Doğumdan eve geldik direk topu söndürdüm kaldırdım benşişireyim madem.
Şişir valla çok işe yaradı ben bile inanamadım, banyo suyunu da biz hep çeşmeden kullanıyoruz hiç sıkıntı yaşamadık alışsın bence ilerde alerji falan geliştirir uğraşırsınız bi de onlaAnneme diyorum ben de çeşmeden koyalım ne alakası var yani sürekli kaynat kaynat nereye kadar. Alışsın bir yerde. İlaçlı o sular klor var zararlı diyip duruyor valla. Ben de 40ı çıksın duşa sokucam artık sıkıldım böyle.
Ben olsam ikisinden de alirdim zaten 5 dk temiz durmuyor ki ya kusuyorkar ya kakaHerkese günaydın, iyi pazarlar kızlar
Kızım bayramda 43 günlük olcak. Bayramlık almak istiyorum. Elbise bandana mı alsam, şort tişört takımı mı alsam bilemedim. Sizler almayı düşünüyo musunuz? Sizler ne alcaksınız, özellikle kız bebişlere
Canim benim bebeğim erkek biliyorsun biz bayramliklarını aldik yelekli kısa kollu bi zibin altına da pantolon.Herkese günaydın, iyi pazarlar kızlar
Kızım bayramda 43 günlük olcak. Bayramlık almak istiyorum. Elbise bandana mı alsam, şort tişört takımı mı alsam bilemedim. Sizler almayı düşünüyo musunuz? Sizler ne alcaksınız, özellikle kız bebişlere
Böyle bir duş filtresi kullanabilirsin. Rahat olur, ben kullanıyorum.
Herkese günaydın, iyi pazarlar kızlar
Canim suyu kaynatıp yikamayin bence cocugu çok temiz yetiştirmek de doğru değil. Bağışıklığı da olması lazım. Vücudu temize de kirliye de alışık olsun. Tabi çeşme suyu ağzına girmesin ama biraz rahat davranmak lazım .Filtre mi ediyor suyu bu temizliyor yani? Süpermiş bakayım
Günaydın canım bizimki oğlan ama ben 1 tane salopet takım aldım. Birkaç tane de romper tulum denen şeyden aldık. Bayramda babaannesine gideceğiz muhtemelen. Benim pek halim olmasa da 6-7 saat yol gideceğiz bakalım.
Canim suyu kaynatıp yikamayin bence cocugu çok temiz yetiştirmek de doğru değil. Bağışıklığı da olması lazım. Vücudu temize de kirliye de alışık olsun. Tabi çeşme suyu ağzına girmesin ama biraz rahat davranmak lazım .
Valla biraz pasaklı yetiştirmek lazım canim.Ben de öyleyim ya rahatım mikrop kapacak korkum yok ama anneme diyince böyle sen ne pasaklısın diyor. Şimdi de kimse kaynatmıyormuş bak dedim hepiniz pasaklısınız diyor hey allahım ya
Beni böyle büyütmüş zaten her şeye alerjim var.
Benim büyük kızın ilk bayramlığını giydireceğim ben o zamanda kızım 2 aylıktı şimdide 2 aylığa yakın olucazHerkese günaydın, iyi pazarlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?