2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Geçenlerde kuzenimi gördüm. İstanbula gelmişti şehir dışından oteldeydi otele ziyaretine gittim. Dışarıda yasaklar vardı o zaman. Ortalık kaynıyor yani. 3 yaşındaki Çocuğu masayı yalıyordu otelde. Çocuğu tutsana masayı yalıyor pis o masalar dedim. Sen böyle olursan şimdiden senin çocuk hep hasta olur benimki daha antibiyotik kullanmadı dedi

Ne bileyim o seviyeye gelemem rahatlıkta ama titiz değilimdir ben de.

O dediğin pozisyon nasıl acaba canım?

Ben banyoda çeşmeden ayarlıyorum suyu canım
Video linkin de ortadaki pozisyon canım kucagına oturttugu . Dikey oldugu için gaz varsa özellikle iyi geğirtiyor
Çocuğun burnu tıkalı olsa ses olur anlaşılır heralde ya..
Anlaşılır benimki hırıltılı sürekli
Ben 5 cc şırıngayla her burun deliğine canım tıkalıysa tavsiye ederim Allah korusun ani bebek ölümünü azaltıyormuş her gün birkaç kez yapın dediler
Virüs olmasaydı bu seviyede olabilirdim

Aynen öyle virüsten dedim ben de. Elimizde kolonyalarla geziyoruz bir yere dokunmuyoruz çocuk yalıyor. yoksa yerden aldığını ağzına atsın falan sallamam

Bayramlık olarak bu ikisinden birisini alıcam oğluma nasipse. Bursaya gidicez orası aşırı sıcak oluyor zaten.

Eklentiler

• Screenshot_20210711-135423_Instagram.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20210711-135411_Instagram.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 56
Evet filtre ediyor. Yorumlara bakarak almıştım.

Ben olsam ikisinden de alirdim zaten 5 dk temiz durmuyor ki ya kusuyorkar ya kaka
Mantıklı
Maşallah, güle güle giysin bayramlıklarını kuzucuk aynen bende elbise ve takım alayım o zaman

Güle giysin kuzucuk

Aynen canım. Benim annemler zaten Ankara’da. Doğumda burdalardı zaten, o yüzden gitmeyi düşünmüyorum şimdilik. Bizde bi kv ye gider geliriz. Ama 4 kişilik ilk bayramımız olduğu için bende güzel güzel giyinmek, resim çektirmek istiyorum. Anı kalsın maksat.
Benim büyük kızımında fenerbahçe tulumu vardı; ama kışlık, büyük kızım kış bebeğiydi. 1 aylıkken resmi var onla, şimdi bu kızımada giydirmeyi düşünüyorum. Ama sırf yanyana görmek için ikisini, babamız fenerbahçe hayranıda. Kışlık olduğu için bayramda giyilmez yoksa

İnternetten aldım 150tl . Tavana asilmalik bişey baya iyi sallaniyor YouTube izledim. Kullanıcı yorumları da çok güzel gazlı bebeğime iyi geldi demiş çoğu elle sallamaktan kurtulduk demişler filan. Aslında kiraciyiz ama mecbur delecez tavani çünkü daha iyi sallaniyor bide yaylı imiş. Kendi kendine yaylaniyomus. O yüzden uzun uyuyorlwrmis.

Videodaki gibi oturtabiliniyor muymuşbir otursalar da kendi kendilerine çıkarsalar

Kusma bizdede oluyor bizimkiler çok verme diyolar istedikçe veriyorumbu sefer turuncu çişleri oldu bu hafta tam yazacaktım şimdi yine oldu psikolojim bozulacak artık emzirmeyide bırakmak istemiyorum ne yapıcam şaşırdım etkin ememiyor demekki hiç bi açlik belirtiside sezmiyorum üstüne sağdiğim sütüde veriyorum hatta. çokda almak istemiyor biberonmu tutamıyor aç çocuk belli etmezmi anlamadim.

Videodaki gibi oturtabiliniyor muymuşbir otursalar da kendi kendilerine çıkarsalar
Valla ben doğduğundan beri yapıyorum canım . Yabancılar hep bu şekilde yapıyorlar türkiyede çok bilinmiyor bu yöntem enteresan bir şekilde gerçi yaptıgımı görenler böyle yapma poposuna bir şey olurrrr diye tepki verdi direk

Ben videodaki ilk pozisyondaki gibi çıkarıyorum genelde gazı. 2.pozisyon bebek için hiç rahat görünmüyor. Bide yani kadın bile doğru düzgün yapamadı, tutamadı bi türlü o şekilde çocuğu. O iki dakika video için becerememişken, bazen yarım saatte gazı çıkmıyor. O kadar dakika bebek nasıl o şekilde tutulurki bence tehlikeli

Maşallah sana canım eşim evdeyken deneyim bari gerçi o benden panik çocugun yutkunugu kaçsa genzine dış kapıdan kaçıyor kalp krizi geçirecem niye bu çocuk böyle korkutuyor beni diyor

Canim O turunculuktan bizde de ilk hafta oldu doktor emzirdikce gecer dedi. O zamanlar iyi ememiyordu.
Senin bebegin kustukça midesi bosaliyordur sonradan verdigin süt de yeterli gelmiyordur

Kızlar bebeklerinizi kundakliyor yada yarım falan sarıyor musunuz?ben ilk hafta yarım sardım sonra bıraktım serbest zibinla yatırdım hep acaba yanlis mi yaptım diye içim icimi yiyor, şimdi sarsam çok mu geç kaldım ki!!

Canim O turunculuktan bizde de ilk hafta oldu doktor emzirdikce gecer dedi. O zamanlar iyi ememiyordu.
Senin bebegin kustukça midesi bosaliyordur sonradan verdigin süt de yeterli gelmiyordur
Canım sağol çok kusmuyor kusmasada oluyor üstüne verıyorum ıcmıyoda sureklı basındayım bunu anlamadımkı neden almıyor ıcerıde otuz derece.

Ben dogdugundan beri hic sarmadim ellerinede bisey takmadim oyle alisti uyuyor masallah

Canım sağol çok kusmuyor kusmasada oluyor üstüne verıyorum ıcmıyoda sureklı basındayım bunu anlamadımkı neden almıyor ıcerıde otuz derece.
Sicak havalarda nezaman icmek isterse ver demisti doktor yani 1 saat icinde isterse yinede emziriyisan emzir mama veriyosan mama ver demisti ama belcika suan asiri sicak degil hatta yagmur var

Sicak havalarda nezaman icmek isterse ver demisti doktor yani 1 saat icinde isterse yinede emziriyisan emzir mama veriyosan mama ver demisti ama belcika suan asiri sicak degil hatta yagmur var
Çok aşırı sıcak burası genelde uyuyor istemiyor ki gaz kolik başladi şimdi reflüde var uyanık oluncada gazdan zor emiyor arka arkaya iyi oluyor öyle sağol canim. Yağmurdan burdada olsa keşke üç saat mümkün değil beklemiyoruz sizin bekliyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…