- 5 Ekim 2020
- 14.715
- 40.302
- 548
- 36
Valla biraz pasaklı yetiştirmek lazım canim.
Tabi cocugu pisliğin içinde buyutmicez amadisarda çamurun toprağın içinde büyüyen evde ne bulduysa yiyen çocuklar sapasağlam oluyor valla. Bize de o rahatlıktan lazim
Video linkin de ortadaki pozisyon canım kucagına oturttugu . Dikey oldugu için gaz varsa özellikle iyi geğirtiyorO dediğin pozisyon nasıl acaba canım?
Ben banyoda çeşmeden ayarlıyorum suyu canım
Anlaşılır benimki hırıltılı sürekliÇocuğun burnu tıkalı olsa ses olur anlaşılır heralde ya..
Ben 5 cc şırıngayla her burun deliğine canım tıkalıysa tavsiye ederim Allah korusun ani bebek ölümünü azaltıyormuş her gün birkaç kez yapın dedilerKızlar burun temizliğini sizler nasıl yapıyorsunuz benim oğlan kusarken burnundan kusuyor hep tıkanıyor boşda cektiremiyorum Dr fizyolojik damla yazdı 6/7 damlat dedi eczaneci de hayır 3 damla yeter demiş arada kaldım damlanın adı otribebe monodoz
Virüs olmasaydı bu seviyede olabilirdimGeçenlerde kuzenimi gördüm. İstanbula gelmişti şehir dışından oteldeydi otele ziyaretine gittim. Dışarıda yasaklar vardı o zaman. Ortalık kaynıyor yani. 3 yaşındaki Çocuğu masayı yalıyordu otelde. Çocuğu tutsana masayı yalıyor pis o masalar dedim. Sen böyle olursan şimdiden senin çocuk hep hasta olur benimki daha antibiyotik kullanmadı dedi
Ne bileyim o seviyeye gelemem rahatlıkta ama titiz değilimdir ben de.
Video linkin de ortadaki pozisyon canım kucagına oturttugu . Dikey oldugu için gaz varsa özellikle iyi geğirtiyor
Anlaşılır benimki hırıltılı sürekli
Ben 5 cc şırıngayla her burun deliğine canım tıkalıysa tavsiye ederim Allah korusun ani bebek ölümünü azaltıyormuş her gün birkaç kez yapın dediler
Virüs olmasaydı bu seviyede olabilirdim
Evet filtre ediyor. Yorumlara bakarak almıştım.Filtre mi ediyor suyu bu temizliyor yani? Süpermiş bakayım
Günaydın canım bizimki oğlan ama ben 1 tane salopet takım aldım. Birkaç tane de romper tulum denen şeyden aldık. Bayramda babaannesine gideceğiz muhtemelen. Benim pek halim olmasa da 6-7 saat yol gideceğiz bakalım.
MantıklıBen olsam ikisinden de alirdim zaten 5 dk temiz durmuyor ki ya kusuyorkar ya kaka
Maşallah, güle güle giysin bayramlıklarını kuzucukCanim benim bebeğim erkek biliyorsun biz bayramliklarını aldik yelekli kısa kollu bi zibin altına da pantolon.
Ama onun dışında geçen gün çıktık 3 takım da tişört şort aldik. 3 6 aylik olanlardan.
Ben senin yerinde olsam elbise giydiririm cok sirin oluyor kızlara ama şortlu takımlardan da bulunsun giyer serin serin
Güle giysin kuzucukFiltre mi ediyor suyu bu temizliyor yani? Süpermiş bakayım
Günaydın canım bizimki oğlan ama ben 1 tane salopet takım aldım. Birkaç tane de romper tulum denen şeyden aldık. Bayramda babaannesine gideceğiz muhtemelen. Benim pek halim olmasa da 6-7 saat yol gideceğiz bakalım.
Aynen canım. Benim annemler zaten Ankara’da. Doğumda burdalardı zaten, o yüzden gitmeyi düşünmüyorum şimdilik. Bizde bi kv ye gider geliriz. Ama 4 kişilik ilk bayramımız olduğu için bende güzel güzel giyinmek, resim çektirmek istiyorum. Anı kalsın maksat.Benim büyük kızın ilk bayramlığını giydireceğim ben o zamanda kızım 2 aylıktı şimdide 2 aylığa yakın olucaz
Hatta resmimiz var bu bayramda aynı resmî çekilmeyi düşünüyorum 4 kişilik olarak
Tabi büyük kızıma alıcam bayramlık ona alırken yine küçüğede bir şeyler alırım
2 senedir çocuklar ne bayram gördü ne seyran yazık ya
Bizde sadece kahınvalidemlere ve anneme gidicez onun dışında evdeyiz yine
İnternetten aldım 150tl . Tavana asilmalik bişey baya iyi sallaniyor YouTube izledim. Kullanıcı yorumları da çok güzel gazlı bebeğime iyi geldi demiş çoğu elle sallamaktan kurtulduk demişler filan. Aslında kiraciyiz ama mecbur delecez tavani çünkü daha iyi sallaniyor bide yaylı imiş. Kendi kendine yaylaniyomus. O yüzden uzun uyuyorlwrmis.Anneme diyorum ben de çeşmeden koyalım ne alakası var yani sürekli kaynat kaynat nereye kadar. Alışsın bir yerde. İlaçlı o sular klor var zararlı diyip duruyor valla. Ben de 40ı çıksın duşa sokucam artık sıkıldım böyle.
Yaa hamak ben de istiyorum. Çarşafta sallamak çok iyi geliyor bizimkine. Hamak da aynı pozisyon ya kesin sever o yüzden almak istiyorum. Hangisinden aldın sen?
Yaaa ben onu hiç düşünemedim. Doğumdan eve geldik direk topu söndürdüm kaldırdım benşişireyim madem.
Videodaki gibi oturtabiliniyor muymuşVideo linkin de ortadaki pozisyon canım kucagına oturttugu . Dikey oldugu için gaz varsa özellikle iyi geğirtiyor
Ben 5 cc şırıngayla her burun deliğine canım tıkalıysa tavsiye ederim Allah korusun ani bebek ölümünü azaltıyormuş her gün birkaç kez yapın dediler
Valla ben doğduğundan beri yapıyorum canım . Yabancılar hep bu şekilde yapıyorlar türkiyede çok bilinmiyor bu yöntem enteresan bir şekildeVideodaki gibi oturtabiliniyor muymuşbir otursalar da kendi kendilerine çıkarsalar
Ben videodaki ilk pozisyondaki gibi çıkarıyorum genelde gazı. 2.pozisyon bebek için hiç rahat görünmüyor. Bide yani kadın bile doğru düzgün yapamadı, tutamadı bi türlü o şekilde çocuğu. O iki dakika video için becerememişken, bazen yarım saatte gazı çıkmıyor. O kadar dakika bebek nasıl o şekilde tutulurkiVideo linkin de ortadaki pozisyon canım kucagına oturttugu . Dikey oldugu için gaz varsa özellikle iyi geğirtiyor
Maşallah sana canım eşim evdeyken deneyim bari gerçi o benden panik çocugun yutkunugu kaçsa genzine dış kapıdan kaçıyor kalp krizi geçirecem niye bu çocuk böyle korkutuyor beni diyorCanım hiç korkma nette videosu var 2cc bi buruna 2cc diğer buruna yapılıyor ters çevirip sırtına vurduğunda sümük akıyo baya bide peşine ben aspiratörle çekiyorum. Benimkinde de var çok genzine kaçırıyor sütüAma ben fark ettim ki tıkalı iken daha çok genzine kaçıyor açınca çocuk çok rahatlıyor çok rahat emiyor korkma bir şey olmaz doktor videoda bile hiçbir şey olmaz korkmayın diyor
Canim O turunculuktan bizde de ilk hafta oldu doktor emzirdikce gecer dedi. O zamanlar iyi ememiyordu.Kusma bizdede oluyor bizimkiler çok verme diyolar istedikçe veriyorumbu sefer turuncu çişleri oldu bu hafta tam yazacaktım şimdi yine oldu psikolojim bozulacak artık emzirmeyide bırakmak istemiyorum ne yapıcam şaşırdım etkin ememiyor demekki hiç bi açlik belirtiside sezmiyorum üstüne sağdiğim sütüde veriyorum hatta. çokda almak istemiyor biberonmu tutamıyor aç çocuk belli etmezmi anlamadim.
Canım sağol çok kusmuyor kusmasada oluyor üstüne verıyorum ıcmıyoda sureklı basındayım bunu anlamadımkı neden almıyor ıcerıde otuz derece.Canim O turunculuktan bizde de ilk hafta oldu doktor emzirdikce gecer dedi. O zamanlar iyi ememiyordu.
Senin bebegin kustukça midesi bosaliyordur sonradan verdigin süt de yeterli gelmiyordur
Ben dogdugundan beri hic sarmadim ellerinede bisey takmadim oyle alisti uyuyor masallahKızlar bebeklerinizi kundakliyor yada yarım falan sarıyor musunuz?ben ilk hafta yarım sardım sonra bıraktım serbest zibinla yatırdım hep acaba yanlis mi yaptım diye içim icimi yiyor, şimdi sarsam çok mu geç kaldım ki!!
Sicak havalarda nezaman icmek isterse ver demisti doktor yani 1 saat icinde isterse yinede emziriyisan emzir mama veriyosan mama ver demisti ama belcika suan asiri sicak degil hatta yagmur varCanım sağol çok kusmuyor kusmasada oluyor üstüne verıyorum ıcmıyoda sureklı basındayım bunu anlamadımkı neden almıyor ıcerıde otuz derece.
Çok aşırı sıcak burası genelde uyuyor istemiyor ki gaz kolik başladi şimdi reflüde var uyanık oluncada gazdan zor emiyor arka arkaya iyi oluyor öyle sağol canim. Yağmurdan burdada olsa keşke üç saat mümkün değil beklemiyoruz sizin bekliyomuSicak havalarda nezaman icmek isterse ver demisti doktor yani 1 saat icinde isterse yinede emziriyisan emzir mama veriyosan mama ver demisti ama belcika suan asiri sicak degil hatta yagmur var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?