2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım kadın beceremedi ki tam .Dediğin gibi diğer pozisyonlarda yarım saatte çıkmıyor gaz ama bu pozisyonda eğer özellikle üst tarafta gazi varsa saniyeler içerisinde çıkartıyor sana öyle söyliyim yani zararlı olsa yurtdışında en çok gaz çıkarılan pozisyon bu kimse yapmazdı ki

Ben biberondan verdigim icin cnm birden iciyor 70-80 ml o nedenle 2,5-3 saat bekliyor gece bazen 4 bekledigi oluyor ama sen emziriyorsan asla bekleme bebek nezaman isterse ver emsin hele birde hava sicaksa siviya cok ihtiyaci oluyordur

Bende bazen o sekilde yapiyorum zararli degil bence burda kontrolde doktorlar elinden tutup oturtuyorlar kontrol ediyorlar reflekslerine fln

Benım şahsi fikrim tulum tarzı bişey , bebekler sürekli yattığı için elbiseler hep havaya kalkıyor flama hiç rahat olmuyor bence sürekli düzeltmeye çalışıyorsunuz sonra ..

ben oğlana tulum aldım ince bişey birde lacoste taka bi zıbın şeklinde tshirt . Çocuğu çok bunaltmak istemedim sıcak zaten

Ben biberondan verdigim icin cnm birden iciyor 70-80 ml o nedenle 2,5-3 saat bekliyor gece bazen 4 bekledigi oluyor ama sen emziriyorsan asla bekleme bebek nezaman isterse ver emsin hele birde hava sicaksa siviya cok ihtiyaci oluyordur
Ne zaman istese veriyorum canımda kendi çok istemiyor tazyikte var sık veriyorum ondanmı bilmiyorum

Biz gurbetteyiz bayramda kimse yok zıbınla takılır yavrum kısa tulum almıştım bide

Reactions: H E
Bende bayramlık almak istiyorum ama 40’ı daha çıkmamış oluyor bizim evde bebek için biraz serin kalıyor o yüzden karar veremedim henüz almaya, ama alırsam şu şortlu tulumlardan almak istiyorum barbatöz diye de geçiyor sanırım, bebeklere çok yakışıyor

Canım sağol çok kusmuyor kusmasada oluyor üstüne verıyorum ıcmıyoda sureklı basındayım bunu anlamadımkı neden almıyor ıcerıde otuz derece.
En büyük dezavantajları yaz bebeği olmaları bence.sıcaktan saatlerce memede de kalamıyorlar uyuyamıyorlar da.benim de bugün az az sık sık emiyor

Aynısı yumuşak olunca tazyikoluyo sağmayım dedım kanalların tıkanmıs zor actım sağsam artıyo kısır döngü gibi ya canim
Zor cnm Allah yardimcin olsun benim evde toplam 3 kucuk cocuk var diye saatlerce memede tutamadim bebegi zaten ilk zamanlar cok az geliyordu ben sagip verdim biberonla.. ama sen yapabiliyorsan emzir tabiki en guzeli emzirmek ama benim buna suan zamanim hic yok….

Aynen aslında elbise doğru düzgün durmuor üstlerinde, zaten hep kucaktalar. Sıcakta bide etleri sürter birbirine.

senin bebeğin kızmıydı cnm? Bende baktım şimdi nete çok güzel modeller varmış. Salopet’e de benziyor. Hem toplanma, devamlı düzeltme derdide olmaz. Güzel bişey bulursam bende alırım bunlardan

Reactions: H E
Amin canım bende büyük kızımda dokuz aya kadar sağarak verdim emmedi ondan dolayı çabaladım içim rahat etmezse öyle yapıyorum ikisinide kızımada vakit ayıramıyorum hep basında. Seninde zor üç çocukla evde destekçide yoksa. Allah yardımcımız olsun.

Evet canım kız, toplanmasın istiyorsan altı çıt çıtlı elbiseler var etekli zıbın gibi düşün onlarda kullanışlı olur bence, bir bak istersen

Allah'ım yardım ediyor 4 çocuklu biri olarak yazıyorum insan yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun gerisi hallelur

Kızlar 1 saat once bebisi banyo ettirdim 1 saattir emiyor karni tok sonra gazi almak ici kaldirdigimda 2 dir kustu ustume normalmidir boyle kusmalari
Normal canım fazlasını atmış
Oğluşuma daha hamileyken gömlek şort almıştım bide geçen ay lcw de yazlık alışveriş yaptım ona çıtçıtlı kısa tulumlar aldım onlardan da giyer
Mert kaç kg idi cnm ben 1 3 ay aldımdı kıyafetlerini 4700 şuanda ağırlığı 58 cm

Kızlar bebeğiniz nasıl uykuya hazırlıyorsunuz . En zorlandığımız şey uykuya dalmak Karnı tok altı temiz ama bizimki bizle oynamak istiyor resmen gülücük saçmalar cin gibi bakmalar valla uykusu da var esniyor ama asla mayışmıyor kundak yaptırmıyor sadece uyku halindeyken yapabiliyorum beşikte istediğin kadar salla gözünü kırpmıyor valla nqpacağımızı şaşırdık

Benim kizim gece uykusuna dalmakta ziorlaniyor sadece oda gece 23-01 arasi onun caresinide oto koltukta sallamada bulduk bu saatler disinda kendi kendine uyuyor sut ictikten sonra

Hepsi birbirinden huylu bunların. Bizimki akşam banyo yaptıktan sonra uzuun gece uykusuna giriyor. Gündüz çok zor oluyor onun için de çarşafta elimde 2-3 kere sallıyorum sakinleşiyor sonra çıkarıp kundak ve ayakta sallamaya devam. İyi günündeyse olumlu cevap alıyorum. Yok huysuz günündeysek gündüz ne yapsak boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…