2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
En son 5ti canim 1aylikken.
1bucuk aylik oldu şuan kaç bilmiyorum . Tam üstüne uymadi biraz geniş oldu ama rahat giysin dedim

Güle güle giysin Selim Mete bey

Maşallah canım. Olmuyor maalesef 2.ayda da verem aşısı var. Bizim çocuk dr u rota virüsün 1.dozunuda aynı anda yaptır dedi. 2.dozuda 5.aya kadar yaptırmak gerekliymiş. Sen yaptırmayı düşünüo musun ? Ücretli ama ben yinede yaptırcam

Ben kararsızım ya doktorlar yaptırın diyor ama kardeşime yapıldıktan sonra çok yan etki yaşamıştı. Ben korkuyorum bu aşılardan. Bize çip takıyorlar noktasında değilim ama böyle kararsız kalıyorum. Ücretlileri yaptırmayacağım heralde.

Büyük oğlum da rota aşısından sonra ishal olmuştu ay unutamıyorum sürekli alt alıyordum

Büyük oğlum da rota aşısından sonra ishal olmuştu ay unutamıyorum sürekli alt alıyordum

Evet benim kardeşimle aramda çok yaş farkı var o bebekken de özelde yaptırmıştık. Bildiğin rota virüsü kapmış gibi hastalanmıştı bizimki de. Zaten çok zayıftı. Benim yavrucak da çok zayıf. Kıyamıyorum ya.

Ben kizima yaptırmıştım zaten o asi değil de ağzına ilacı döküyor doktor. Kizima bi yan etkisi olmamışti

Canım aşılar zaten tamamen korumaz ki, ama hafif atlatılmasını sağlar hastalıkların. Yan etkisi olsa bile rota olsaydı ağır geçirmezdi yinede.

Ben kizima yaptırmıştım zaten o asi değil de ağzına ilacı döküyor doktor. Kizima bi yan etkisi olmamışti
Aynen ağızdan yapılan bi aşı. Bizde de bi yan etki olmamıştı. Ben yine yaptırmayı düşünüyorum

Kucagimda tüm evi gezerek uyuyor gunduzleri uykuya dalmada zorlaniyor emzikle besikte sallayarak anca daliyor

Benim kizim gece uykusuna dalmakta ziorlaniyor sadece oda gece 23-01 arasi onun caresinide oto koltukta sallamada bulduk bu saatler disinda kendi kendine uyuyor sut ictikten sonra

ay ne güzel kendi kendine uyuması maşallah biz ilk 20 gün öyleydi sonra bi haller oldı
Valla bende ayakta sallamaya geçeceğim bu gidişle hiç istemiyorum ama gündüz kucakta uyuyor sadec
Kucagimda tüm evi gezerek uyuyor gunduzleri uykuya dalmada zorlaniyor emzikle besikte sallayarak anca daliyor

ah ah bizde aynı evi on kez tur atıyoruz

Ayakta sallamak da çözüm değilmiş, kesin bilgi Bizim tospik de uyuyamıyor, bir kere salladım kolayca uyumuştu ama 3 saat uğraşmanın sonunda. Bende dedim sallamayla uyuyacak şükür diye ama dün salladım 3 kez dalıp geri ayıldı, en son yine kucağımda uyudu. Şimdi yine uyuyamadı, salladım çıldırdı resmen. Bebek arabasında da bir iki uyudu, onu da istemiyor şimdi. Bilemiyorum ne olacak bu işin sonu

Yok canım bizimki virüs kapmamıştı. Aşıyı olunca bayağı hastalık belirtilerini yaşamıştık yan etki olarak ishali zor kesilmişti. Sonra okula kreşe giderken bir daha olmadı tabi.
Yaptırmazsam da çalıştığım için ben 18 aylık kreşe verme niyetim var valla oralarda kaparsa bu hastalığı küçük yaşta daha beter. Bilmiyorum bakalım

Maşallah,at havanı valla atacak kadar iyi bakmışsın

Hanımlar bizim kırkımız bayram sonu çıkacak.biliyorsunuz benim bu üçüncü.diğer çocuklar da eşim de biryerlere gitmek istiyorlar tabi gezmek için,ufak çaplı deniz falan.hı desem hazır herkes.ben karar veremiyorum onları mı göndersem,günübirlik bir iki yere mi gitsek,yada bende kapılıp düşsemmi peşlerine yatılı bir iki gün.kış boyu daraldılar,kendim içinde bir tarafım istiyor bir tarafım rahat mı batıyo diyor,sizlerin planları neler??

Bizim kirkimiz 24 temmuz tam bayramdan sonra cikacak ben evdeyim bizimkiler cikartmiyor bir yere tek aktivitemiz hastahaneye gitmek :/ ama 40 gezmesine cikacam insallah :)

Ben kızımda yaptırdım. Arkadaşım yaptırmadı . Ne menenjiti ne rotayı. Çocuğu menenjite yakalandı ve elleri kesilmek zorunda kaldı çocuğun. Doktorum özellikle yaptirmami tavsiye etmişti bunda da yaptırıcam inşallah ama 3 ve 5 ayda

Bizim kirkimiz 24 temmuz tam bayramdan sonra cikacak ben evdeyim bizimkiler cikartmiyor bir yere tek aktivitemiz hastahaneye gitmek :/ ama 40 gezmesine cikacam insallah :)
ya benide eşim çıkarmıyor. nazara göze gelirsin diye bir tutturmuş toparlandığını görünce komşular nazar verir diyor. dün kavga ettim sırf bu yüzden allah aşkına kim neyime nazar verecek diyorum yok yok olmaz diyor. patlıyorum evde resmen.

Kızlar aranızda kilo vermek için dikkat eden var mı? Neler yapıyorsunuz?
Ben halimden hiç memnun değilim biran önce toparlamak istiyorum. Bayram için kendime bir şeyler aldım internetten olacak mı onu bile bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…