En son 5ti canim 1aylikken.Normal canım fazlasını atmış
Oğluşuma daha hamileyken gömlek şort almıştımbide geçen ay lcw de yazlık alışveriş yaptım ona çıtçıtlı kısa tulumlar aldım onlardan da giyer
Mert kaç kg idi cnm ben 1 3 ay aldımdı kıyafetlerini 4700 şuanda ağırlığı 58 cm
Güle güle giysin Selim Mete beyNormal canım fazlasını atmış
Oğluşuma daha hamileyken gömlek şort almıştımbide geçen ay lcw de yazlık alışveriş yaptım ona çıtçıtlı kısa tulumlar aldım onlardan da giyer
Mert kaç kg idi cnm ben 1 3 ay aldımdı kıyafetlerini 4700 şuanda ağırlığı 58 cm
Maşallah canım. Olmuyor maalesefKızlar ben bugün sağlık ocağına gittim 1. Ay aşısı için. 3800 olmuş bizim minik adam. 1 ayda normal yenidoğan formuna kavuştuk
Hepatit b 2. Dozu olduk. Çok ağladı ya kıyamıyorum. Büyüyünce yaptırsak olmuyor mu bu aşıları
Maşallah canım. Olmuyor maalesef2.ayda da verem aşısı var. Bizim çocuk dr u rota virüsün 1.dozunuda aynı anda yaptır dedi. 2.dozuda 5.aya kadar yaptırmak gerekliymiş. Sen yaptırmayı düşünüo musun ? Ücretli ama ben yinede yaptırcam
Büyük oğlum da rota aşısından sonra ishal olmuştu ay unutamıyorum sürekli alt alıyordumBen kararsızım ya doktorlar yaptırın diyor ama kardeşime yapıldıktan sonra çok yan etki yaşamıştı. Ben korkuyorum bu aşılardan. Bize çip takıyorlar noktasında değilim amaböyle kararsız kalıyorum. Ücretlileri yaptırmayacağım heralde.
Büyük oğlum da rota aşısından sonra ishal olmuştu ay unutamıyorum sürekli alt alıyordum
Ben kizima yaptırmıştım zaten o asi değil de ağzına ilacı döküyor doktor. Kizima bi yan etkisi olmamıştiEvet benim kardeşimle aramda çok yaş farkı var o bebekken de özelde yaptırmıştık. Bildiğin rota virüsü kapmış gibi hastalanmıştı bizimki de. Zaten çok zayıftı. Benim yavrucak da çok zayıf. Kıyamıyorum ya.
Canım aşılar zaten tamamen korumaz ki, ama hafif atlatılmasını sağlar hastalıkların. Yan etkisi olsa bile rota olsaydı ağır geçirmezdi yinede.Ben kararsızım ya doktorlar yaptırın diyor ama kardeşime yapıldıktan sonra çok yan etki yaşamıştı. Ben korkuyorum bu aşılardan. Bize çip takıyorlar noktasında değilim amaböyle kararsız kalıyorum. Ücretlileri yaptırmayacağım heralde.
Aynen ağızdan yapılan bi aşı. Bizde de bi yan etki olmamıştı. Ben yine yaptırmayı düşünüyorumBen kizima yaptırmıştım zaten o asi değil de ağzına ilacı döküyor doktor. Kizima bi yan etkisi olmamışti
Kucagimda tüm evi gezerek uyuyor gunduzleri uykuya dalmada zorlaniyor emzikle besikte sallayarak anca daliyorKızlar bebeğiniz nasıl uykuya hazırlıyorsunuz . En zorlandığımız şey uykuya dalmakKarnı tok altı temiz ama bizimki bizle oynamak istiyor resmen gülücük saçmalar cin gibi bakmalar valla uykusu da var esniyor ama asla mayışmıyor kundak yaptırmıyor sadece uyku halindeyken yapabiliyorum beşikte istediğin kadar salla gözünü kırpmıyor valla nqpacağımızı şaşırdık
Benim kizim gece uykusuna dalmakta ziorlaniyor sadece oda gece 23-01 arasi onun caresinide oto koltukta sallamada bulduk bu saatler disinda kendi kendine uyuyor sut ictikten sonra
Valla bende ayakta sallamaya geçeceğim bu gidişle hiç istemiyorum ama gündüz kucakta uyuyor sadecHepsi birbirinden huylu bunların. Bizimki akşam banyo yaptıktan sonra uzuun gece uykusuna giriyor. Gündüz çok zor oluyor onun için de çarşafta elimde 2-3 kere sallıyorum sakinleşiyor sonra çıkarıp kundak ve ayakta sallamaya devam. İyi günündeyse olumlu cevap alıyorum. Yok huysuz günündeysek gündüz ne yapsak boş.
Kucagimda tüm evi gezerek uyuyor gunduzleri uykuya dalmada zorlaniyor emzikle besikte sallayarak anca daliyor
Ayakta sallamak da çözüm değilmiş, kesin bilgiay ne güzel kendi kendine uyuması maşallahbiz ilk 20 gün öyleydi sonra bi haller oldı
Valla bende ayakta sallamaya geçeceğim bu gidişle hiç istemiyorum ama gündüz kucakta uyuyor sadec
ah ah bizde aynı evi on kez tur atıyoruz
Canım aşılar zaten tamamen korumaz ki, ama hafif atlatılmasını sağlar hastalıkların. Yan etkisi olsa bile rota olsaydı ağır geçirmezdi yinede.
Aynen ağızdan yapılan bi aşı. Bizde de bi yan etki olmamıştı. Ben yine yaptırmayı düşünüyorum
Maşallah,at havanı valla atacak kadar iyi bakmışsınKızlar bizde bir aylık kontrolümüze gittik bugün kilosu 3700 doğmuştu 3500 düşmüştü ikinci gün şimdi 5120 gr çıktı maşallah valla bana hiç büyümüyor gibi geliyordu ama öyle değilmişAnnemi arayıp sütün yaramıyor dediği için hava atcam
Boyumuz da 57 cm olmuş
Bizim kirkimiz 24 temmuz tam bayramdan sonra cikacak ben evdeyim bizimkiler cikartmiyor bir yere tek aktivitemiz hastahaneye gitmek :/ ama 40 gezmesine cikacam insallah :)Hanımlar bizim kırkımız bayram sonu çıkacak.biliyorsunuz benim bu üçüncü.diğer çocuklar da eşim de biryerlere gitmek istiyorlar tabi gezmek için,ufak çaplı deniz falan.hı desem hazır herkes.ben karar veremiyorum onları mı göndersem,günübirlik bir iki yere mi gitsek,yada bende kapılıp düşsemmi peşlerine yatılı bir iki gün.kış boyu daraldılar,kendim içinde bir tarafım istiyor bir tarafım rahat mı batıyo diyor,sizlerin planları neler??
Ben kızımda yaptırdım. Arkadaşım yaptırmadı . Ne menenjiti ne rotayı. Çocuğu menenjite yakalandı ve elleri kesilmek zorunda kaldı çocuğun. Doktorum özellikle yaptirmami tavsiye etmişti bunda da yaptırıcam inşallah ama 3 ve 5 aydaMaşallah canım. Olmuyor maalesef2.ayda da verem aşısı var. Bizim çocuk dr u rota virüsün 1.dozunuda aynı anda yaptır dedi. 2.dozuda 5.aya kadar yaptırmak gerekliymiş. Sen yaptırmayı düşünüo musun ? Ücretli ama ben yinede yaptırcam
ya benide eşim çıkarmıyor. nazara göze gelirsin diye bir tutturmuş toparlandığını görünce komşular nazar verir diyor. dün kavga ettim sırf bu yüzden allah aşkına kim neyime nazar verecek diyorum yok yok olmaz diyor.Bizim kirkimiz 24 temmuz tam bayramdan sonra cikacak ben evdeyim bizimkiler cikartmiyor bir yere tek aktivitemiz hastahaneye gitmek :/ ama 40 gezmesine cikacam insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?