2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ne güzel eşin yardım ediyor masallah benim kızım memeden baska susmuyor esimde zaten cok gec gidip sabahta erkenden gidiyor yardım istiyemiyorum bu günlerde geçecek diye kendi kendimi teselli ederek sabahları ediyorum

Kizlar kizim sabahtan beri uyumuyir 5 dk daliyir uyaniyor feryat yakiyor ne yapacagimi sasirdim arabayla turlattim az birsey uyudu eve gelince uyandi aşıdan dolayımı ne yapsam wc ye bile gidemiyorm
Aşıdan sanırım aşı oldugu gün benım kzıımda sabaha kadar agladı . sonra taaa ıkındı uykuya daldı ertesi gun gectı sanırım duzeldı

Canım bize yoğun bakımdan hergün 1er damla damlat yuttuğundan emin ol dediler. Burnu sürekli temizlemekten daha iyi oluyor hem ağlatmıyorda.

Çook teşekkür ederim aman en büyük sıkıntımız kolik olsun inşallah en kısa zamanda geçer Allah razı olsun

Sağolsun hep destekcimdir. Eşim evden çalışıyor onun avantajı var şuan . Ayrıca uykusuzluğa çok direyetli. Çocukları bolustuk . Büyüğü gündüz enerjisini atsın diye parka götürür akşam uyku saatinde yatırır . Ben kucukle bogusurum . Bebeğin gazını çıkarmada benden daha iyidir yardımını isterim. Yorulunca falan uzaklaşmak nefes almak için ona devrederim Gecede böyle nöbetleşe kriz anlarıni atlatmaya çalışıyoruz.
Ailelerden kimseyi istemedik çekirdek aile olarak başından beri böyle üstesinden gelmeye çalışıyoruz.
Yanlış anlamazsan eşinden destek almani tavsiye ederim. Erkekler soylemeyince herşeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Onun için yorucudur ama tek başına üstesinden gelmeye çalıştıkça senin için daha zorlu geçecektir . Gün içinde kısa nefes almalar bile o kadar nimet ki bundan mahrum bırakma kendini

Kizlar bebegim 2,5 gibi derin uykuya daldi alarm kurmustum duymamisim uyku sersemi kapatmisim gozlerimi bi actim saat 8,5… uyandirmakmi daha iyi uyandirmamakmi arada kaldim yaa.. diyer kizlarimda daha rahattim bu bebegim biraz kucuk dogdugu icin her 3 saatte bi kaldiriyordum uyusa bile…

ama su bi gercek asiri guzel uykumu almsim

Tek zıbın giydirirsem benim de daha gazlı oluyor.bende üstüne şort giydiriyorum belini ikilemiş oluyorum böylece,ayağından çorabı da çıkarmıyorum.patikli alttansa çorap daha iyi bence ayağını güzel kavrıyor.öyle de üşütüyorlar çünkü.uyurken de bişey örtmesem dahi belinin hizasına ince de olsa bir örtü atıyorum.en çok karın be ayaktan alıyor hissime göre.az bi gazlı olduğunu hissettiğinde artmaması rahatlaması için bi kaç kat katlayıp pamuk bi yazma sarmayı da öneririm karnına,o da iyi geliyor.üç çocuğumda da vazgeçilmezim oldu yazma

Besleme sırasında döktüğüm terler beni formda tutuyor sanırım

Pamukçuk olmuş oğlum. Dudağında ve dilinde var. Kaynayıp soğumuş suya karbonat koyup sildim başka önerisi olan var mı

Aşıdan sanırım aşı oldugu gün benım kzıımda sabaha kadar agladı . sonra taaa ıkındı uykuya daldı ertesi gun gectı sanırım duzeldı
Hem aşi hemde gaz diye düşünüyorum aksam 11 de uyudu gece 3 de kalkti emmek icin sabahta uyudu cok şükür az once de yikadm simdi yine uykuya daldı gercekten uyuyarak büyüyor bebisler uyumayinca cok agliyor yavrum
Dun havlu ısıtıp koydum sonra uykuya daldı şortlardan almam gerek benimde karnı ve ayaklari sicaksa gercekten gaz sıkıntısı yaşamıyorlar

6 saat biraz uzun ama çok güzel öyle uyuması valla. Bir kereden bir şey olmaz. Sen de dinlenmişsin. Bence arada bırakmak lazım. Artık büyüdüler şekerleri düşmez hemen. Bana doktor 4-5 saat uyanmazsa bırak dedi. (Seninki biraz daha kiloluydu hatırlıyorum 1. Ay kilosundan. Bizimki de ufak diye aklımda kaldı )

Kiraz çekirdeği kemeri var e bebekte onlarında çok faydası varmış herkes memnun .
Ben daha dün aldım şimdilik pek bir faydasını görmedim iki kere ısıtıp koydum henüz. Karnına sarınca bacağıma karın üstü yatırdım az dinlendi gibi ya da karnına yattığından iyi geldi bilemedim. Ama ishali var az bizimkinin belki ondan belli olmamıştır.

Evet normalde boyle uzun birakmam ama uyanamamisim bidahakine bi kactane alarm kurayim

Naptınız nasıl gidiyor bebisle mr cekilecekti noldu sonuçlar canm

Minik kuzun nasıl canım
Valla zor kızlar ememeyen bebeye bakmak. Sürekli içirmeye çalışmak, içene kadar sütün soğumaması için ılıtıp durmak, sürekli içtiği için sürekli gaz çıkarmak, o kadar emdirme arası uyutmaya çalışmak.. mr günümüz tam bir faciaydı. Kan şekeri düştüğü için yattığımız hastane ilaçlı mr çekilecek 4 saat aç gelsin dedi neyse işlerini öğretmeyelim dedik gittik. 5 saatte anca aldılar bizi içeri. Tabi dışarda beklerken açlıktan ağlayan bebeyi siz düşünün artık. birde içeri alınca uyuyor uyurken çekemeyiz dediler. Sonra yine nöbet geçirmiş şeker yüklediler normale dönmesini beklediler oldu 6 saat. Şekeri düştüğü için oradaki kızlar biz çekemeyiz dediler hocalarını beklediler artık sabah 8deki mr öğlen çekilmişti. Sonuç: yoğun bakıma muayeneye gönderildi, sonra benim yanıma anne odasına verdiler günlük yatış diye neyseki 3 saat sonra şekeri kontrol altına alındığı için eve gönderdiler kalmadık.ama o saat 7bucuktan öğlene kadar ki olan sürede öldüm öldüm dirildim. Allah kimseyi düşürmesin araştırma hastanelerine ne diyim..
Emme konusu hala tam düzelmedi kısacası ama sondayla beslemedim bu hafta hiç. O da birşeydir diyoruz artık buna şükür kızlar

Bebeğimin uyanık durma saatleri arttı kızlar ve artık hiç oyalayamıyorum uyanıkken hep meme de durmak istiyor onda bile sıkılıyor gazı yok napıcam bilemedim

Gecmis olsun ates maffediyor zaten ben 2 gun cektim parol icebilirsiniz
Teşekkür ederim evet çok kötüydü çocuklarla eşim ilgilendi parol ictim sadece. Doktora gitmedim antibiyotik verir diye. Geçen hafta dişim için antibiyotik içtim bebekte döküntü oldu hep. Çok şükür atlattık bunu da

Biberondan içiriyorsan soğumaması için bunu kullanabilirsin. Usb ile çalışıyor. Biberon içindeyken soğumuyor, böyle içirebilirsin.

Eklentiler

• Screenshot_20210715-133255.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…