2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok ilerlememişti iki saat icin de böyle oldu. Aksine bebek de bugün emmek istemiyor. Allah yardımcımız olsun sağolun
O göğsünü emdir bebeğe canım.dizine yastık koy ellerin boşa çıksın bebek emerken sen de ellerinle ağrıyan kısımlara nazikçe masaj yap,diğer göğsüne geçme hemen.böylesi kaç emzirmeye geçer inşallah

Emzirdim bakalım ama sıtma tuttu bu seferde. Insallah gecer biran once . Cok kötü.ilk cocugumda da böyle olmuştu

En nefret ettiğim laf şimdi uyursa gece uyumaz 40 gnlk bebk bu dye anlatamıyorum

Iyi akşamlar kızlar. Mastit için neler tavsiye edersiniz . Sol göğsüm ellenmiyor alt tarafında kitle oluşmuş.cok şiş değil ama ağrıdan bebegi bile kucağıma alamıyorum ateş gibi yaniyor memem
Sagmak sıcak havlu zeytin yag ile masaj ve antibiyotik baska türlü gecmiyor

Aynen öyle yani her şeyi biliyor benim kayınvalidem Sağdığım sütü bile kullandıttırmıyor Yok sütüm her zaman olucağı ne malummuş dolapta kileri kullanma diyip duruyor
Ya sorma benzer şeyler ara ara bizde de oluyor çok gelmiyor kvalide gerçi ama oluyor..

Valla çok güzel demişsin al benden de o kadar
İnsan illallah ediyor ya yani bir salın diyesim var
Aynen öyle canım gerekirse aç kalırım ama en azından kafam rahat olur

Kızım dünden beri bu şekilde uyku uykuyu getiriyormus onu anladm gündüz nasılsa gecede aynı
Aynen öyle uyumadıkça uykusu daha çok kaçıyor sanki
Dışarı çıkardım 2 saat gezdirdim gözünü kırpmadı ya
Hava esiyor mis gibi yeşillik ben olsam onun yerinde gözümü bile açmam
Tekrar uyutma çabalarına girdim bakalım kaç saate uyuyacak

Kizlar ben bundan eminim lohusalik donemi ssdece esle cok iyi geciyor ve bi an once kendi duzenini kuruyosun… evet bazen zor oluyor ama geciyor hic olmazsa karisanin yok rahatsin
Aynen öyle hele de eş yardımcı ve anlayışlıysa.. Benim yanımda annem vardı, bebekle alakaşı da hiç olumsuz yorumu olmadı, her kararımıza saygı duydu ama başka başka sorunlar oluyor illaki. Benimki taktı mesela niye görümcelerim gelmemiş niye aramamış.. eşime de yansıttı, araları bozulmasın diye ben uğraştım

Kizlar ben bundan eminim lohusalik donemi ssdece esle cok iyi geciyor ve bi an once kendi duzenini kuruyosun… evet bazen zor oluyor ama geciyor hic olmazsa karisanin yok rahatsin
Aynen öyle . Müstakbel kayınvalidem kavgadan sonra da gitmedi dün gitti sonunda çekirdek ailemle yalnız kaldım. Haftasonu yine gelcekmis kırk çıkarmaya sadece banyo olcaksa biz eşimle hallederiz dedm ama yok kayinpederi de getirecek mis. Düşünmüyor got kadar evde gelin kayınpeder yanında nasıl banyo yapcak diye

Benm çocuğum da ya yatağında ya göğsümde uyuyor . Sallamaya çalışıyorlar ya bende istemiyorum kayınvalidem ilk 15 gün az kilo alınca çok canı sıkıldı ama şükür diğer 15 günde topladı çocuk yoksa o da aç aç diye tutturup mama almıştı kullanmadım.

40 günlük bebekte uyku düzeni arıyorlar uyku aralarında maksimum 2 saat uyanık kalması lazım o da emzirme alt değişimi gaz çıkarma azıcık oynama.
Malesef anlatamıyoruz annem tutturdu çocuğa su içir kendin ne kadar su içiyorsam ona da içiricekmişim onun ki de can mış yanıyormuş içi Ah ah annem

Evet hafta sonu eşimle çok iyidi bebek de pazar günü o kadar rahattı ki bütün gün uyudu gece de uyudu. İlk kez deliksiz 5 saat uyudu. Eşimle yemek yaptık temizlik yaptık dizi bile izledik. Böyle böyle düzelicek gerçekten galiba. Keşke imkan olsa da parayla yardımcı tutsam. Ya öyle parayla birine iş yaptırıcan ya da eşinle. Annelerle sıkıntı gerçekten.

Kizlar kizim sabahtan beri uyumuyir 5 dk daliyir uyaniyor feryat yakiyor ne yapacagimi sasirdim arabayla turlattim az birsey uyudu eve gelince uyandi aşıdan dolayımı ne yapsam wc ye bile gidemiyorm

Kizlar kizim sabahtan beri uyumuyir 5 dk daliyir uyaniyor feryat yakiyor ne yapacagimi sasirdim arabayla turlattim az birsey uyudu eve gelince uyandi aşıdan dolayımı ne yapsam wc ye bile gidemiyorm

Bana huzursuzluk olabilir olursa calpol ver dediler bir çay kaşığı yatıştırır dediler. Ama ben dayanılamayacak boyuta geldiğinde biraz anason veriyorum sakinlesin diye. Birkaç kaşık.

Valla ne yalan söyliyeyim allah annemden razı olsun ama tek başıma bile olsam kendi evimizde daha rahatız ya çok doğru söylüyorsun arada anneme bırakıyorum sarpı biraz kendime vakit ayırmak için ama yine de insanın kendi evi gibisi kendi kararları gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…