Benimde aniden oldu, imkan varsa bir an önce sağın. Geçmiş olsunÇok ilerlememişti iki saat icin de böyle oldu. Aksine bebek de bugün emmek istemiyor. Allah yardımcımız olsun sağolun
Çok değişik kv ler ya hepsi ayrı modelTorununu görmek istiyormuş. Whatsapp grubu yaptılar her gün istiyor ordan kız kardeşlerini falan da eklemiş onlar sessiz takip ediyor süreci. Tatlış tatlış şeyler yazıyorlar. Bu saçmalıyoruyarırlar diye bekliyorum bizimkini ama. Tık yok.
Sağdım bakalım ilkten hiç gelmedi belli ki düğümlenmiş teşekkür ederimBenimde aniden oldu, imkan varsa bir an önce sağın. Geçmiş olsun
O göğsünü emdir bebeğe canım.dizine yastık koy ellerin boşa çıksın bebek emerken sen de ellerinle ağrıyan kısımlara nazikçe masaj yap,diğer göğsüne geçme hemen.böylesi kaç emzirmeye geçer inşallahÇok ilerlememişti iki saat icin de böyle oldu. Aksine bebek de bugün emmek istemiyor. Allah yardımcımız olsun sağolun
Emzirdim bakalım ama sıtma tuttu bu seferde. Insallah gecer biran once . Cok kötü.ilk cocugumda da böyle olmuştuO göğsünü emdir bebeğe canım.dizine yastık koy ellerin boşa çıksın bebek emerken sen de ellerinle ağrıyan kısımlara nazikçe masaj yap,diğer göğsüne geçme hemen.böylesi kaç emzirmeye geçer inşallah
En nefret ettiğim laf şimdi uyursa gece uyumaz 40 gnlk bebk bu dye anlatamıyorumKayınpederin çocuk doktoru meselesine çok güldüm. Benim babam o. Biz bebekken bunalıp eve gelmeyen orda burda kalan adam. Benim çocuğum için diyor ki bu saatte uyutma gece uyumazbaba bu bebek. Her saat uyuması lazım. Tey allahım.
En nefret ettiğim laf şimdi uyursa gece uyumaz 40 gnlk bebk bu dye anlatamıyorum
Sagmak sıcak havlu zeytin yag ile masaj ve antibiyotik baska türlü gecmiyorIyi akşamlar kızlar. Mastit için neler tavsiye edersiniz . Sol göğsüm ellenmiyor alt tarafında kitle oluşmuş.cok şiş değil ama ağrıdan bebegi bile kucağıma alamıyorum ateş gibi yaniyor memem
Aynen öyle yani her şeyi biliyor benim kayınvalidem Sağdığım sütü bile kullandıttırmıyor Yok sütüm her zaman olucağı ne malummuş dolapta kileri kullanma diyip duruyor33 yaşımdayım. Kaynanam 18 yaşında annem 22 yaşında anne olmuş. Kendi analığıyla kıyaslıyor ben de böyleydim ben de şöyleydim. Hayır aynı olamayız ben tabi ki çok daha fazlasını biliyorum. elimin altında internet doktoruma kolay ulaşıyorım. Sizlerle konuşuyorum. Annelerin saçma laflarına ihtiyacımız yok da. Anlamıyorlar evet.
Benim annem de sürekli o aç muhabbetini yapıyor. Saçma sapan mama verdim kaç kere onun yüzünden.
Kaynanam bendeylen gece sağıp veriyordum. O da takmıştı sağma sütün biter. Yav artırıyor diyorum. Acaba? Diyor. E biliyorum artırıyor mal mıyım ben.
İnsan illallah ediyor ya yani bir salın diyesim varYa sorma benzer şeyler ara ara bizde de oluyor çok gelmiyor kvalide gerçi ama oluyor..
Valla çok güzel demişsin al benden de o kadar
Aynen öyle canım gerekirse aç kalırım ama en azından kafam rahat olurBence ya gerçekten sadece yardımcı olmak isteyecekleriyle kalacaksın ya da tek.tek olmak da zor her iş sana bakıyor ve yorgun oluyorsun ama diğer türlü kafa bitiyor.bazen bunalınca söyleniyorum,eşim gideceksin kayınvalidenin yanına bakacaklar sana diyo.arabayla onbeş dk mesafedeler,daha bir defa geldiler,bir daha da ne bebeği merak eden var ne de bişeyler hazırlayıp yollayan.oraya gideceğim de önüme bir tabak yemek koyacaklar diye onların lafını sözünü çekeceğim.herşeye karışacaklar.hele bir de pişik ve isilik oldu ki vay halime vallahi kaldıramam.bayramda nasıl akşam edeceğimi orda bile düşünüyorum şimdiden.sırf kadınlar olsa bir kere bebek kucağına almamış kayınpederim bizim çocuklar olunca çocuk doktoru kesiliyo.
Annem ongün kaldı hiçbişey el atmadı eşim,kendi annesi gelince girdi yattı bakmadı bile dedim kv ye,yaptığı yorum bana o da mı emzirecekti.halbuki bir hafta doğrulamadım yatakta sezaryenya.aman kızlar evimiz pis kalsın karnımız aç gerekirse kendimiz bakalım,bize iyi gelmeyecek insanlara muhtaç olmaktansa
Aynen öyle uyumadıkça uykusu daha çok kaçıyor sankiKızım dünden beri bu şekilde uyku uykuyu getiriyormus onu anladm gündüz nasılsa gecede aynı
Aynen öyle hele de eş yardımcı ve anlayışlıysa.. Benim yanımda annem vardı, bebekle alakaşı da hiç olumsuz yorumu olmadı, her kararımıza saygı duydu ama başka başka sorunlar oluyor illaki. Benimki taktı mesela niye görümcelerim gelmemiş niye aramamış.. eşime de yansıttı, araları bozulmasın diye ben uğraştımKizlar ben bundan eminim lohusalik donemi ssdece esle cok iyi geciyor ve bi an once kendi duzenini kuruyosun… evet bazen zor oluyor ama geciyor hic olmazsa karisanin yok rahatsin
Aynen öyle . Müstakbel kayınvalidem kavgadan sonra da gitmedi dün gitti sonunda çekirdek ailemle yalnız kaldım. Haftasonu yine gelcekmis kırk çıkarmayaKizlar ben bundan eminim lohusalik donemi ssdece esle cok iyi geciyor ve bi an once kendi duzenini kuruyosun… evet bazen zor oluyor ama geciyor hic olmazsa karisanin yok rahatsin
Benm çocuğum da ya yatağında ya göğsümde uyuyor . Sallamaya çalışıyorlar ya bende istemiyorumVallah napiym kafayi yememe ramak kaldi . Bir tek kaalamadim her gelen afedersin her boka karisiyor yettim bezdim yani . Neymis efendim açmış , yok üşürmüş yok bilmem ne . Alıp sallıyorlar en nefret ettiğim şey çocuğu bırakıyorum yatağına yatar yatıyorda . Yok öyle yatırılmazmış illa sallanırmış yeter yaa vallahı bıktım . Buralarada giremedim cnmsiz napyonuz
Malesef anlatamıyoruz40 günlük bebekte uyku düzeni arıyorlar uyku aralarında maksimum 2 saat uyanık kalması lazım o da emzirme alt değişimi gaz çıkarma azıcık oynama.
Kizlar ben bundan eminim lohusalik donemi ssdece esle cok iyi geciyor ve bi an once kendi duzenini kuruyosun… evet bazen zor oluyor ama geciyor hic olmazsa karisanin yok rahatsin
Kizlar kizim sabahtan beri uyumuyir 5 dk daliyir uyaniyor feryat yakiyor ne yapacagimi sasirdim arabayla turlattim az birsey uyudu eve gelince uyandi aşıdan dolayımı ne yapsamwc ye bile gidemiyorm
Valla ne yalan söyliyeyim allah annemden razı olsun ama tek başıma bile olsam kendi evimizde daha rahatız ya çok doğru söylüyorsun arada anneme bırakıyorum sarpı biraz kendime vakit ayırmak için ama yine de insanın kendi evi gibisi kendi kararları gibisi yokKizlar ben bundan eminim lohusalik donemi ssdece esle cok iyi geciyor ve bi an once kendi duzenini kuruyosun… evet bazen zor oluyor ama geciyor hic olmazsa karisanin yok rahatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?