- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Sonunu düşünen kahraman olamazPikniğe gitmek istiyoruz ama cesaret edemiyorum benağlarsa diye korkuyorum
Bizimki gerinerek uyaniyor sonunda kipkirmizi olup bağırarak ağlıyor ne zaman gülecek bakalimKızlar bebişler sesler çıkarmaya gülmeye başladı mı
Uyanınca gülüyor konuşuyoruz sesler çıkarıp gülüyor sonrası ağlama
Bu da güzelmiş ben de ebebekte görmüştüm ısı koruyucu biberon çantası onu aldım işe yarıyor gibi şimdilik. 40ml yi içirirken arada mola veriyoruz gaz çıkar sakinleştir vs. O sürede çantaya koyuyorum bende. Molalardan sonra daha hızlı çektiğini farkettimBiberondan içiriyorsan soğumaması için bunu kullanabilirsin. Usb ile çalışıyor. Biberon içindeyken soğumuyor, böyle içirebilirsin.
Bunun ısıtma fonksiyonu var, ısı korumaktan ziyade. Ben de almıştım ama hiç kullanmadım. Ancak kışın falan kullanırım sanırım. Dışarı da çıkmıyoruz zaten. Dışarda süt-mama ısıtmak için kurtarıcı bir ürün olabilir.Bu da güzelmiş ben de ebebekte görmüştüm ısı koruyucu biberon çantası onu aldım işe yarıyor gibi şimdilik. 40ml yi içirirken arada mola veriyoruz gaz çıkar sakinleştir vs. O sürede çantaya koyuyorum bende. Molalardan sonra daha hızlı çektiğini farkettim
İki kere serum yedim düzeldim bide antibiyotik veriyor doktorIyi akşamlar kızlar. Mastit için neler tavsiye edersiniz . Sol göğsüm ellenmiyor alt tarafında kitle oluşmuş.cok şiş değil ama ağrıdan bebegi bile kucağıma alamıyorum ateş gibi yaniyor memem
Isıtma içinde biberon ısıtıcı vardı o yüzden gerekmiyor şimdilik. Dediğin gibi dışarı çıksak iyi olurdu da evde ısıtıcı varken çok da gerekmiyorBunun ısıtma fonksiyonu var, ısı korumaktan ziyade. Ben de almıştım ama hiç kullanmadım. Ancak kışın falan kullanırım sanırım. Dışarı da çıkmıyoruz zaten. Dışarda süt-mama ısıtmak için kurtarıcı bir ürün olabilir.
Galiba cogumuzun bebişi aynı. Benimki de 28 günlük oldu ama uyanıksa dünyayı dar ediyor bana aglıyor durmuyor devamlı emiyor bazen 5-6 saat uyanık kalıyor perişan oluyorum. Bir de sünnet yaptırdım, yaptıran var mı aranızda kaçCanım sağolasın iyiyiz buraya giremedim. Takip edemedim kendime daldım kaç gündür.
1 aylık olduk bizim velet iyice çılgınlarda. Çok fena oldum ben. Beceremedim. Anneme getirdi eşim artık. Evde perişan oldum 2 gün. Aç kaldım resmenHiçbir şekilde ağlamasını bitiremedim. Annemle dönüşümlü tutuyoruz bakalım kaç gün sürecek.
Galiba cogumuzun bebişi aynı. Benimki de 28 günlük oldu ama uyanıksa dünyayı dar ediyor bana aglıyor durmuyor devamlı emiyor bazen 5-6 saat uyanık kalıyor perişan oluyorum. Bir de sünnet yaptırdım, yaptıran var mı aranızda kaç
Güne iyileşir bilginiz var mı?
Bol su tuket Allah'tan yaz terle birlikte gidiyorya maşallah sana. ben bakalım ne yapıcam zorlanıyorum ama yavaşta olsa gidiyor.
Canim cevabın için teşekkür ederim m evet dediğin gibi günü gününe tutmuyor. bugün 42 günlük artık günler saatler sayıyorum. Şu 3bay bı bitse diye. Allah hepinizin yardımcısı olsun.Bebeğiniz kolik günde en az 3 saat haftada 3 gün en az sebepsiz kesintisiz aglamasi buna işaret diyor uzmanlar. 4. ile 6. haftalarında zirve yaparmış. Bunun tedavisi maalesef yok anlık rahatlatan şeyler var. Bir elinizi karnına koyup diğer elinizle poposundan tutarak hafif sallamak , kulağına sisssss diye seslenerek dikkatini dağıtmak, kundaga koymak, beyaz gürültü denilen çamaşır makinası süpürge makinası aspiratör fön makinası gibi sesler.
Çoğumuz aynı durumdayız. Dünyaya adapte olma sürecinde bağırsak rahatsızlıkları ve çeşitli korkular deprestiriyor bu kesintisiz ağlamaları. Burda kötü anne yok. Elinizden geleni yapiyorsunuzdur. Bu süreç geçici kesin bı tarihi olmasada bitecek size düşen sabretmek öfke kontrolü yapamadığınız aşırı tükenmiş hissettiginiz anlarda bebeginizden kısa sürelerde olsa uzaklaşıp nefes almak sonra tek güvendiği liman olan kollarınızla bebeğinize sarılırken konuşup şarkı söylemek... Su da var bugün iyi gelen şey yarın bebeğinizi etkilemeyebilir. Misal eşimle bugüne kadar neler denemedik. Hergun sabahliyoruz gece 3 te baslayan nobetimiz var bunu kabul ettik. Artık girgira vuruyoruz yoksa gerçekten kriz anlarında sinir sistemimiz uykusuzlukla çöküyor. Bebeğinizle sağlıklı mutlu bir ömür dilerim. İlerde bugünleri gülerek hatırlayacağınıza eminim.
Geçmiş olsun canım ya bende çok korkuyorum fazla su yutmasından hareketliler maşallah zor yıkıyorumAyy kızlar çok üzüldüm ya . bebegimin gazı vardı duş aldıryım rahatlasın dedim . ıkı haftadır falan tek banyo yaptıryrm , bugun de yaptırırken kafasını durhluyodm bi kaldırdı su dökerken tabi agzına burnuna doldu ne oldu anlamdm bile mosmor oldu yavrum sesi soluğu gitti . Allah tan çok panik bi insan değilim hemen agzı aşagı koluma yatırıp sırtına bı ıkı kere vurdum düzeldi . bi agladı yavrum nasıl içli aglıyoelim ayagım titredi çocuk nefes almaya başlayınca .hala agzından su geliyo ama şükür bişeyi yok emzirdim falan ,ama ilk kez boyle bişey oldu . buyuk kızımı da hep tek yaptrydm
Canım bursaya geldik zaten o kadar çok terliyorum ki. İnşallah bol su içebilirim. Evde içiyordum ama burada sular farklı tadıyor içerken zorlanıyorum.Bol su tuket Allah'tan yaz terle birlikte gidiyor
Çeşmeden mi iciyorsun cnm pek sağlıklı değil cesme suları hazır su içCanım bursaya geldik zaten o kadar çok terliyorum ki. İnşallah bol su içebilirim. Evde içiyordum ama burada sular farklı tadıyor içerken zorlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?