- 5 Ekim 2020
- 14.697
- 40.229
- 548
- 36
Benimkilerde aksine emzirmenin kolaylığını söyleyip duruyorlar herkesin görüşü farklı işte
Bencede bir sert çıkış hakkediyorlarEtmez inşallah canım
Bence de o jenerasyon öyle.az huysuzlansa çocuk ver bir parol uyusun diyen bende çok duydum önceki çocuklarımda,artık kendi bildiğimi yaptığım için ses etmiyorlar.kilosuna hiç takılma sağlıklı gayet maşallah kilo alımı,sen daha çok söyleyip söyleyip durmalarından da etkileniyorsun,sert çık kim olursa olsun daha da rahat et
Şimdi de 4900 falan kız sizle benzer işteŞimdi kaçsınızya benimkinin tipi sipsi galiba
Şimdi de 4900 falan kız sizle benzer işteBence bize de demişlerdir gelenler de yüzümüze diyen olmadı
Çok acılı oldu mu canm çok canı yandım ben çok korkuyorum sünnetten ya canı yanacak diye bu ayın 20 si gibi falan ben de istiyorumMerhaba kızlar egemen bugün sünnet oldu çok şükür bunu da hallettik
Valla canım bende çok korkuyordum hatta hastaneye falan çok ağlar mı diye diye gittim, Dr a veremem ağlarım diye annem verdi oğlumuÇok acılı oldu mu canm çok canı yandım ben çok korkuyorum sünnetten ya canı yanacak diye bu ayın 20 si gibi falan ben de istiyorum
Canım bittikten bahsediyorsun sanırım o da sünnetle geçer, inşallah en kolay yoldan kurtulur alişın:)Kızlar daha önce söylemiştim bizim alişimiz de yarım sünnetli doğdu hipospodias teşhisi var pipide. Bu ara işemesi ile ilgili problem yaşadık ya. Pipi deliği kapanıyormuş bugün sağlık ocağında gösterdim ebeye.
İstanbulda cerraha götürmüştük 6 aylık gelin ameliyat olacak demişlerdi. Şimdi izmirde birini önerdiler ona gideceğiz. Sünnetle de hallolabilir dedi telefonda. Hemen hallolsa güzel olurdu. Ameliyat olsun istemiyorum
canım bizim de bu ayın 19 unda olacak sünnet nasipse. bize doktorumuz jetex krem alıp gitmemizi söyledi sizden istenmedi galiba. bide sünnetten sonra pet bardak koyun demiş eşime siz ne kullandınız acaba?Valla canım bende çok korkuyordum hatta hastaneye falan çok ağlar mı diye diye gittim, Dr a veremem ağlarım diye annem verdi oğlumuiçeri de annem girdi kolunu tutmuş, 4 tane iğne vurmuslar kaşığından o zaman çok ağlamış dışardan da duyuluyordu.birde son zman sıkılmış da ağlamış, çıktığında aglamuyordu, lokal oldu.eve gelirken birqz ağladı ama sandığımdan iyi gidiyor şu an, sadece biz daha önce meme reddi yaşadık ve içeri girerken hemşire emzik istedi onunla oyanlanir susar dedi verdim bende ama şu an yine memeyi almamak için eziyet ediyor maalesef bu sünnetten daha çok zorluyjr beni
Canım bittikten bahsediyorsun sanırım o da sünnetle geçer, inşallah en kolay yoldan kurtulur alişın:)
Bı krem kullandik ama ismini hatırlamıyorum canım üç kez (saatte bir kez) sürdüm emzirdim ve aldilar içeri.pet bardak Dr demedi ama hastanedeki bir bayan söyledi o öyle yapmış, ben aldım orda bardak ama sanki kayıp değecek gibi geldi o yüzden koymadım bezini çok bol bagliyorum sargıli olduğu içinde degmiyorcanım bizim de bu ayın 19 unda olacak sünnet nasipse. bize doktorumuz jetex krem alıp gitmemizi söyledi sizden istenmedi galiba. bide sünnetten sonra pet bardak koyun demiş eşime siz ne kullandınız acaba?
Bugün tam iki aylık olduk 4700 gram 57 cm çıktık sağlık ocağında. Aşılarımızı yarın olacağız
Persentil eğrisinde hep aynı çizgide gidiyoruz. Anlaşılan o ki kıramayacağız çizgimizi
Maasallah kızlar bebislerinizeBiz dün kalça ultrasonu için gitmiştik sınırda çıkmış bir tarafın ölçümü bu yüzden 3 aylık olunca tekrar kontrol ultrasonu yapılacak.
Kilomuz 5700 olmuş çok şükür..
anladım canım teşekkür ederim.❤Bı krem kullandik ama ismini hatırlamıyorum canım üç kez (saatte bir kez) sürdüm emzirdim ve aldilar içeri.pet bardak Dr demedi ama hastanedeki bir bayan söyledi o öyle yapmış, ben aldım orda bardak ama sanki kayıp değecek gibi geldi o yüzden koymadım bezini çok bol bagliyorum sargıli olduğu içinde degmiyor
Biz yaşıyoruz canım bimdeki damaklı wee baby emziklerden denedik kabul etmedi aventin soothie emziğini de kabul etmedi bu gün e bebekten yalancı emzik diye satılan daha yassı uçlu emzikten aldım 10 gün sonra 2 aylık olacak çocuğa 0-2 ay emzik almışım bakmadanKızlar emzik sorunu yaşayan var mı bimdeki emzikten tutun chiccoya kadar denedim bi tek bibs ve philips Avent denememiştim şimdi bibs emzik siparişi verdim inşallah bunu tutar da ben işe başladığımda annem rahat eder emzik yerine su an benim mememi kullanıyor çünkü
Canım o el emme olayını kuzenime sordum 2 tane çocuğu var emzik almadığı için elini emiyomus anne karnında da parmaklarını emerlermiş ya ondan rahatlamak için parmaklarını emiyo emzik alsaydı elini sokmazdı dedi bakalım bu bibsten ümitliyim herkes yorumlarda hiç bi emziği almayan bebeğim bunu şak diye tuttu yazmış görücez inşallah tutar bunu resmen 300 liradan fazla bu emzik muhabbetine harcadımBiz yaşıyoruz canım bimdeki damaklı wee baby emziklerden denedik kabul etmedi aventin soothie emziğini de kabul etmedi bu gün e bebekten yalancı emzik diye satılan daha yassı uçlu emzikten aldım 10 gün sonra 2 aylık olacak çocuğa 0-2 ay emzik almışım bakmadanartık müsait bir zamanda gidip değiştircem.
Bu arada elini ağzına koyup emme durumu bizimkinde de var genelde aç olunca yapıyor yada ben aç olduğunu düşünüp emziriyorum diye artık acıkınca yapıyor
Canım biz de 9 gündür kullanıyoruz henüz tam etki görmedim kacıncı gün etki görmeye basladınızCnm arkadaşa yazdım biogaia damla bize iyi geldi doktoruna danışıp kullanabilirsin
Benimki 35 günlük olana kadar öyle güzel yapıyordu ki büyük adam gibi ıkınıyor diyordum nazarım mı değdi nolduysa cocuk sımdı kendi kendine kakasını yapmaz oldu sancıdan kıvranana kadar bekliyorum ama o katılarak aglamalar geldiği an olay değişiyor fitille yapana kadar aglıyorBide canım benim kız başlarda yapıyodu son yirmi gundur yapmayı bıraktı o yızden d vitamini mi yaptı dıye düşündüm. Senin ki hep mi fitille yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?